Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
BeautifulQueenStyle
BeautifulQueenStyle
Зарибен
Зарибен
Female
Рожден ден : 13.09.1998
Години : 20
Мнения : 435
Дата на рег. : 02.08.2010

blue Руска Рулетка

on Пон Окт 15, 2012 11:41 am
Ами просто си стоях в автобуса и си слушах Rihanna-Russian Roulette и ми дойде идея да напиша One-shot Надявам се да ви хареса :3 .

Руска РулеткаРуска рулетка – игра на живот и смърт.
Играе се по следния начин: барабанът на револвер се зарежда с един куршум и се завърта. Обикновено револверът има 6 гнезда за куршуми, като 5 остават празни, а едно е заредено. Има два начина за тази игра. Поставяш дулото до слепоочието си и дърпаш спусъка , ако си късметлия и гнездото е празно оцеляваш , ако не – умираш. Ние ще играем по другия начин: Застанал си срещу човек и си насочил пистолета към него дърпаш спусъка ,или умира ,или не!

Седях срещу него , а той държеше пистолета си насочен към мен. Седяхме в празна стая с малка лампичка , която не осветляваше много.Нямаше прозорци , само една стара дървена врата , която едва се държеше на пантите си. Седях на дървения стол срещу него облечена в вечерна бяла рокля без презрамки.Косата ми беше вдигната на висок стегнат кок. Не бях гримирана много единствено очна линия спирала и червено червило. Той си беше облечен както винаги.Бял потник , разрошена черна коса и сиви изхлузени дънки. Не беше богат , не можеше да ми предложи това , което исках , но въпреки всичко го обичах.Обичах го ужасно много.
Нараняваше ме много пъти , обиждаше ме, някой път ме удряше , но любовта ми към това животно беше голяма.Бях сигурна , че и той ме обича , просто не умееше да показва чувствата си. Тази игра беше , за да отмъстя – той ми я предложи. Да му отмъстя за това , което ми беше сторил за хилядите обиди , за многото синини по лицето ми и тялото ми. Не исках , но той настояваше.Не знаехме кой ще поеме куршума , но въпреки това се съгласих.
„Поеми си въздух и вдишай дълбоко,
сега се отпусни” – напътства ме той.
Послушах го , вдишах дълбоко и се опитах да се отпусна.Една малка усмивка се появи на красивото му леко бледо лице.Дръпна спусъка на пистолета. Подскочих леко от стола и се напрегнах.Бях жива.Обърна дръжката на пистолета и ми го подаде , внимателно с треперещи ръце го взех и отново си поех въздух.
„Започнеш ли, играеш за живота си
вземи пистолета и брой до три.”- отново ми каза той и се облегна на старата облегалка на стола.Вцепених се , но нямаше време да мисля , дойде моят ред.
Стиснах силно желязната дръжка на пистолета.Сърцето ми започна да бие учестено мисля даже , че си личеше през гърдите ми.
„Кажи си някоя молитва и затвори очи - може да помогне” -
наставлява ме той. Много момичета , ако имаха възможността да играят тази игра , за да отмъстят на мъжа , който ги е наранил биха се радвали , но аз не бях от тях.Нямах смелостта да натисна този спусък , но нямах избор , не можех да се нахвърля върху него с думите , колко много го обичам и да го разцелувам.Ако сега умреше , никога повече нямаше да го видя , нямаше да мога да усетя грубите му целувки по врата си , силните му ръце и мъжкият му строг глас.
Прехапах силно долната си устна,започнах да се потя. Премествах ту поглед върху него , ту върху пистолета в ръцете ми.Черните му очи гледаха в моите и чакаше.Чакаше да натисна спусъка и да сложа край на живота му. Ужасих се при всичките тези мисли.Но не спрях , трябваше просто да натисна спусъка.Натиснах го!
Куршума бързо се спусна към него и се впи между силните му гърди.Белия му потник се напой с кръв , а тялото му падна на мръсния под.Изтървах пистолета на пода , очите ми се напълниха с сълзи.Убих го. Победих го в тази игра , в която се борехме за живота си.Избърсах стичащите си сълзи по бузите ми и бавно се изправих от стола.Краката ми не ме държаха , затова се подпирах на масата. Погледнах мъртвото му тяло , а кръвта се стичаше към обувките ми. Клекнах пред трупа му и забелязах лека усмивка на вече бледото му лице , очите му бяха отворени и сякаш ме гледаше.Сложих длан върху тях и бавно ги затворих. Целунах студеното му чело и малка капка сълза падна върху него.
- Обичам те , Мейсън ! – ако имах сили щях да го извикам , но нямах. Надигнах се и взех пистолета от земята след това го прибрах в чантата си. Излязох от стаята хвърляйки последен поглед върху него и затворих вратата.
Казвам се Ирина , жената която уби човека , който най-много обичаше.

Край .Последната промяна е направена от BeautifulQueenStyle на Пон Окт 15, 2012 6:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Мнения : 14899
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

blue Re: Руска Рулетка

on Пон Окт 15, 2012 5:34 pm


Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите