Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
Kekkon
Kekkon
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Varna
Рожден ден : 05.10.2000
Години : 18
Мнения : 16
Дата на рег. : 28.07.2014

blue Родена да убива

on Вто Юли 29, 2014 5:06 pm
ГЛАВА 1》ЗАПОЗНАНСТВО

Ноща беше тиха и мрачна.Единственото което осветяваше тайственото място беше една примигваща улична лампа.Тишината беше срязана от един леко притъпен истрел на куршум.От сенките се показа едно розовокосо момиче на не повече от 18 години.Когато девойката излезе на светло в цял ръст тя беше облечена в черен дълго до глезените ѝ палто,черен потник и дънки,носеше ръкавици и в едната ѝ ръка имаше пистолет.Кожата на момичето беше бледа,но не прекалено,очите ѝ бяха зелени и в тях се четеше думата "мъст",тя беше обляна в кръв,но не нейна кръв,а на някой друг.В сенките едва,едва се виждаше мъжка фигура паднала на земята.
Пред очите на розовокоската се мярна една мъжка цигура.Момчето беше на нейната възраст,той имаше катранено черна коса и очи.Приличаше на демон,но в очите му се четеше "страх".Момичето го прониза с поглед,след това насочи оръжието си към него и без капка човечност натисна спусъка и простреля момчето в рамото.То учудено я погледна,защото очакваше тя да го убие,но него направи.
―Това е моето предупреждение.―студено каза розовокоската и се скри в сенките
―Коя беше тази?―запита се момчето притискайки раната си
На мястото на престрелката се появиха полиция и линейка.Полицаите видяха кървящото момче взиращо се в нищото и двама полицаи го придрожиха до линейката,а други двама изтичаха до тялото и единия извика:
―Мъртъв е.―след тези думи полицаите отцепиха района
Единия от полицаите които придрожиха младежа до линейката го попита:
―Как се казваш момче?
―Казвам се Саске Учиха полицай.
―Добре,Саске.След като коршума в рамото ти бъде изваден и ръкатати бъде почистена и превтрзана ще се явиш в управлението да дадеш показания,тъйкато ти си единствения свидетел.―полицая се запъти към колара,но се спря и объна към Саске като го запита:
―А,момче имаш ли някакви роднини или познати?
―Да сър.Приятшля ми Наруто Узумаки.
―А родители нямаш ли?―запита го учудено полицая
―Не сър.Починаха в катастрофа.
―Добре разбирам.Тогава кажи на приятеля си да те прибере от управлението,като приключи взимането на показания.
―Добре полицай―полицая се обърна и отново се запъти към полицейската кола.
Нещо привлече вниманието на Саске към покрива на сградата до линейката.Там го ледаше момичето от преди малко.Тя сякаш му заповяда и предопреди за последствията ако каже нещо от случилото се на полицаите.Те се гледаха така за кратко защото бяха прекъснати от медицинската сестра която молеше Саске да се качи в линейката.След като линейката потегли момичето също се оттегли и се прибра.
В КЪЩАТА НА МОМИЧЕТО:
―Саске Учиха така ли?Хм ще бъде интересно―зловеща усмивка се появи на лицето на момичето и тя облиза оръжието си.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...
...................................................................................................................................................................
Дано ви е харесала ще се радвам ако ми пишете и коментари за да знам дали си струва да пукам още глави.Благодаря за отделеното внимание на фика ми
Mrs. Murderer
Mrs. Murderer
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 10.12.1995
Години : 23
Мнения : 35
Дата на рег. : 04.07.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Fairy Tail, Beelzebub, Death Note

blue Re: Родена да убива

on Сря Юли 30, 2014 4:30 pm
Прочетох това, което си написала. Според мен е прекалено кратко, за да се нарече глава, може би една пета от нея. Не ми хареса, като ще кажа защо. Не успях да намеря причинно-следствената връзка. Описанията бяха недостатъчни, а пък диалозите ми се сториха някак постни. Думите "момче" и "момиче" са от ср. род, следователно е грешно да се използват местоимения за мъжки и женски род /той и тя/. Допускаш сериозни правописни и пунктуационни грешки. Няма да е зле, преди да постнеш нещо, щателно да го провериш, или да си намериш редактор, който да го прави вместо теб.
Kekkon
Kekkon
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Varna
Рожден ден : 05.10.2000
Години : 18
Мнения : 16
Дата на рег. : 28.07.2014

blue Re: Родена да убива

on Сря Юли 30, 2014 6:15 pm
Извини ме,но аз съм от таблет или по точно фаблет и ми е доста трудно да пиша обещавам ще се опитам да не допускам повече грешки и също аз не знам кой да помоля д ми е редактор ако можеш да ми предложиш някой ще съм ти много благодарна.Иначе като идея как се е получило,защото мен основно това ме интересува?
rosi_rosi
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 21
Мнения : 178
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

blue Re: Родена да убива

on Сря Юли 30, 2014 6:37 pm
Mrs. Murderer написа:Прочетох това, което си написала. Според мен е прекалено кратко, за да се нарече глава, може би една пета от нея. Не ми хареса, като ще кажа защо. Не успях да намеря причинно-следствената връзка. Описанията бяха недостатъчни, а пък диалозите ми се сториха някак постни. Думите "момче" и "момиче" са от ср. род, следователно е грешно да се използват местоимения за мъжки и женски род /той и тя/. Допускаш сериозни правописни и пунктуационни грешки. Няма да е зле, преди да постнеш нещо, щателно да го провериш, или да си намериш редактор, който да го прави вместо теб.


Съгласна съм с всичко казано. :)

Идеята... от първа глава не може да се види кой знае какво, но може и да се получи. :)
Kekkon
Kekkon
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Varna
Рожден ден : 05.10.2000
Години : 18
Мнения : 16
Дата на рег. : 28.07.2014

blue Re: Родена да убива

on Сря Юли 30, 2014 6:59 pm
Оке днес може да пусна глава smile 
Sponsored content

blue Re: Родена да убива

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите