- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Трансформърс 3: Тъмната страна на луната (2011)
Съб Юли 02, 2011 9:16 pm
Филма е доста добър. Не съм го гледала на 3D или на imax, но качеството било страшно, ако разбира си платиш от 10 - 15 лв за да го гледаш с целия му кеф. Меган Фокс е заменена, както разбрахте, но на мен лично не ми пречи и русокосата, въпреки, че Фокс си бе нещо, като заложена в историята. Ефектите са страшни и можете да му се насладите ( не го гледайте на PC или TV не си заслужава) до няма и къде. Несъмнено един от най - добрите филми на Спилбърг, но и най - скъпо платеният му. Филмът е в топ 10 в замунда, но още веднъж да кажа, не е сложен там заради качеството качено в сайта. Сложен е, защото е добър, а не защото ъплаодера не е намерил с по - добро качество. Разбира се качеството е под DVD-Rip, но все пак можете да го гледате на компа и пак да му се насладите, не чак на макс, но пак става. Филмът го има във всички торент сайтове, така, че теглете и гледайте.
Transformers: Dark of the Moon
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Re: Трансформърс 3: Тъмната страна на луната (2011)
Съб Юли 02, 2011 9:50 pm
Бях го изтеглил от Zamunda . Видях ужасното качество и реших да отида и да го гледам на кино , отколкото да кажа , че не струва , защото качеството просто отбива номер - колкото да се отчете , че филма е качен в сайта.
- IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
От : Казанлък
Рожден ден : 28.11.1994
Години : 29
Дата на рег. : 29.04.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: █Death Note█Kuroshitsuji█Attack on titan█
Съб Юли 02, 2011 11:38 pm
Надявам се с брат ми да отидем в Стара Загора и да го гледам на 3D Това ще ми е 1то ходене на 3D, на един от любимите ми филлллми
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Нед Юли 03, 2011 1:36 am
Бях гледала декември месец трейлър на това нещо, и беше на 3Д и направо на остави на място *-* но ся юни месец имаше нов трейлър, който не струваше ..
ии ся се чудя дали да ходя да го гледам на 3Д или не си заслижава ..
ии ся се чудя дали да ходя да го гледам на 3Д или не си заслижава ..
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите