- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Спомняш ли си [коментари]
Съб Юли 16, 2011 12:45 am
Очаквам ги...
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Re: Спомняш ли си [коментари]
Съб Юли 16, 2011 1:02 am
ауу , това беше тъжничко ..
обаче, можеше да не даваш толкова много информация за какво са правили .. ;д
и нещо което забелязах, кой квото ще да прави, те седят някъде и се прегръщат ! ФТВ !! :Д хареса ми .. но е тъжно .. ще има още, нали?
обаче, можеше да не даваш толкова много информация за какво са правили .. ;д
и нещо което забелязах, кой квото ще да прави, те седят някъде и се прегръщат ! ФТВ !! :Д хареса ми .. но е тъжно .. ще има още, нали?
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Съб Юли 16, 2011 1:21 am
Злато, злато, злато - ще те бия!
Как може такова нещо от теб? Да ми причиняваш такива неща - на мен, която само на 2-3 човека от тук чета нещата и естествено ти си 1-ва?!? Значи... стига съм се лигавила и да почвам
Първо - значи ти добре си изброила нещата, които сте правили, за да може хем да ни дадеш представа, хем и него да подсетиш, обаче... Не мислиш ли, че като за начало, може би някъде в картинката трябваше да добавиш и едно две споменчета за нас /читателите/, защото ти на него примерно му казваш - Спомняш ли си когато се разхождахме по плажа? Когато ме хвърляше във водата или се гонехме по пясъка? - и той се сеща, обаче за нас ги няма подробностите, нещата освен гоненето и хвърлянето. /хД/ Например чувствата, освен щастие, които си изпитвала до него, нещата, които са минавали през ума ти, когато се е усмихвал, щом те хвърли във водата ... и тн. Може също да добавиш и нещо за предложението му за брак и щом свършиш спомена вече да добавиш: "Защо ме помоли да се омъжа за теб?"
И най-вече ще те бия за моите деепричастия - Спомняш ли си нощите, които прекарвахме сгушени един в друг гледайки звездите?
Абе като те видя не знам просто какво ще те правя, ама засега ще спра и ще обърна глава към положителните неща:
Значи хареса ми! Определено би станало нещо страхотно ако добавиш малко споменчета /това поне знам със сигурност, че го умееш/ - определено съм сигурна, че може и да ме разплачеш.
Повече нямам какво да съдя - всичко останало си е перфектно!
Хайде, златце - продължавай и гледай следващия път да се отървеш по-лекичко!
Как може такова нещо от теб? Да ми причиняваш такива неща - на мен, която само на 2-3 човека от тук чета нещата и естествено ти си 1-ва?!? Значи... стига съм се лигавила и да почвам
Първо - значи ти добре си изброила нещата, които сте правили, за да може хем да ни дадеш представа, хем и него да подсетиш, обаче... Не мислиш ли, че като за начало, може би някъде в картинката трябваше да добавиш и едно две споменчета за нас /читателите/, защото ти на него примерно му казваш - Спомняш ли си когато се разхождахме по плажа? Когато ме хвърляше във водата или се гонехме по пясъка? - и той се сеща, обаче за нас ги няма подробностите, нещата освен гоненето и хвърлянето. /хД/ Например чувствата, освен щастие, които си изпитвала до него, нещата, които са минавали през ума ти, когато се е усмихвал, щом те хвърли във водата ... и тн. Може също да добавиш и нещо за предложението му за брак и щом свършиш спомена вече да добавиш: "Защо ме помоли да се омъжа за теб?"
И най-вече ще те бия за моите деепричастия - Спомняш ли си нощите, които прекарвахме сгушени един в друг гледайки звездите?
Абе като те видя не знам просто какво ще те правя, ама засега ще спра и ще обърна глава към положителните неща:
Значи хареса ми! Определено би станало нещо страхотно ако добавиш малко споменчета /това поне знам със сигурност, че го умееш/ - определено съм сигурна, че може и да ме разплачеш.
Повече нямам какво да съдя - всичко останало си е перфектно!
Хайде, златце - продължавай и гледай следващия път да се отървеш по-лекичко!
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Съб Юли 16, 2011 1:38 am
Супер яко е ... жалко само , че е one-shot ..
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Съб Юли 16, 2011 2:51 am
не мисля че е унашут, защото е много кратко О_Оagressivebitch написа:Супер яко е ... жалко само , че е one-shot ..
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Юли 16, 2011 9:18 am
Златоо, можеш и по-добре!
Замисъла ми хареса, това със "спомняш ли си" е доста хитро и обикновено на такива разкази се разплаквам или настръхвам, но тук не усетих нищо такова.
Добре е написано, даже прекрасно, без грешки, но ме остави без емоция, а емоцията, която една творба може да ми даде, е нещо страшно важно за мен Хд.
Замисъла ми хареса, това със "спомняш ли си" е доста хитро и обикновено на такива разкази се разплаквам или настръхвам, но тук не усетих нищо такова.
Добре е написано, даже прекрасно, без грешки, но ме остави без емоция, а емоцията, която една творба може да ми даде, е нещо страшно важно за мен Хд.
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Юли 16, 2011 10:41 pm
`M.и.s.h.и.t.0` написа:не мисля че е унашут, защото е много кратко О_Оagressivebitch написа:Супер яко е ... жалко само , че е one-shot ..
Не е казано, че щом е разказ, трябва да е дълъг. Това е просто изблик на чувства написани на листа. Може и 2 изречения да е и пак да съдържа смисъл на 200. Имам още много такива, но не мисля да ги качвам :) те са просто моментни изблици на чувства... но понеже този е по-специален за мен, реших да чуя вашите мнения.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите