- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Don't say goodbye/Не казвай сбогом *one-shot* [коментари]
Съб Юли 16, 2011 12:09 pm
Коментирайте, народе - не се стеснявайте!
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: Don't say goodbye/Не казвай сбогом *one-shot* [коментари]
Съб Юли 16, 2011 3:37 pm
Бях написала мнението си в скайп, но както виждам nobody gives a damn какво съм казала там, затова ще се изкажа и тук.
1) Галче, добре си го написала, просто защото това си е твоя стил. Отдава ти се да пишеш сладникави неща.
2) Имаше грешки, но се постарах да ги поправя и мисля, че сега всичко е наред.
3) Не ме грабна особено. Като цяло мнението ми е "Нищо ново под слънцето". То е ясно, че или Дейна ще тръгне с Крис, или той, а може би тя, ще умре /тръгне си/ накрая и пак ще трябва да леем сълзи. Този сценарий ми е до болка познат! Но пък кой знае, може да греша, ама едва ли... Твоите фикове винаги са такива, така че.... няма какво ново да очаквам. Единственото интересно и струващо си вниманието ми нещо, макар и с доста грешки, защото не си свикнала да пишеш така и това определено не е твоят стил, е Сълзите на лалето, което ти така хубаво заряза, а уж каза, че ще го довършиш.... Та да се върнем на този oneshot - за мен той е сладникава простотийка (без да се обиждаш от думата "простотия", аз така наричам всичките "нищо ново под слънцето" фикове) И аниме героите, които сте избрали за своите герои изобщо не ми влизат в представата, не знам от кое аниме сте ги взели, но и то определено е сладникаво...Хд
4) Въпрос - защо Мони, си го качила ти, а не Галя, като oneshot-a е неин???
1) Галче, добре си го написала, просто защото това си е твоя стил. Отдава ти се да пишеш сладникави неща.
2) Имаше грешки, но се постарах да ги поправя и мисля, че сега всичко е наред.
3) Не ме грабна особено. Като цяло мнението ми е "Нищо ново под слънцето". То е ясно, че или Дейна ще тръгне с Крис, или той, а може би тя, ще умре /тръгне си/ накрая и пак ще трябва да леем сълзи. Този сценарий ми е до болка познат! Но пък кой знае, може да греша, ама едва ли... Твоите фикове винаги са такива, така че.... няма какво ново да очаквам. Единственото интересно и струващо си вниманието ми нещо, макар и с доста грешки, защото не си свикнала да пишеш така и това определено не е твоят стил, е Сълзите на лалето, което ти така хубаво заряза, а уж каза, че ще го довършиш.... Та да се върнем на този oneshot - за мен той е сладникава простотийка (без да се обиждаш от думата "простотия", аз така наричам всичките "нищо ново под слънцето" фикове) И аниме героите, които сте избрали за своите герои изобщо не ми влизат в представата, не знам от кое аниме сте ги взели, но и то определено е сладникаво...Хд
4) Въпрос - защо Мони, си го качила ти, а не Галя, като oneshot-a е неин???
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Съб Юли 16, 2011 8:32 pm
Леле, ама аз наистина съм станала ужасна кучка - да крада one-shot-и ... Тц, тц, тц определено съм паднала ужасно ниско ;xx
Трия one-shot-а и темата му за коментари - нека Галя го пусне, щом е нейн...
Трия one-shot-а и темата му за коментари - нека Галя го пусне, щом е нейн...
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Юли 16, 2011 8:39 pm
Не ми изопачавай думите! Аз питах защо ти си го качила, а не съм казвала, че си го откраднала! Та както и да е.....
- mariqvladiРедовен
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пон Юли 25, 2011 10:33 pm
оуууу no words изумително е наистина слабо казано
Страхотни сте
Страхотни сте