Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
IVE-STORM(bg)
IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
Female
От : Казанлък
Рожден ден : 28.11.1994
Години : 29
Дата на рег. : 29.04.2008

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: █Death Note█Kuroshitsuji█Attack on titan█

red Да изтрием ли този раздел?

Сря Юли 20, 2011 1:10 pm
Колкото и да го посещавам (макар и да става рядко) не мога да се заинтригувам от съдържанието на раздела. Преди време имаше доста посещения и обсъждахме игрите, но вече не ни влече и по-точно намираме си други теми, като Лафчето за обсъждане на някоя нова игра. Според вас, да изтрия ли този раздел? Да изтрием ли този раздел? 751198
PaCcO
PaCcO
Учaщ се
Учaщ се
Male
От : Добрич
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 21.01.2011

red Re: Да изтрием ли този раздел?

Сря Юли 20, 2011 6:22 pm
амиии и аз съм така като тебе и предполагам че можеш да го замениш някак с друг но по готин раздел Да изтрием ли този раздел? 787605 Да изтрием ли този раздел? 787605
IVE-STORM(bg)
IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Юли 20, 2011 6:53 pm
Да, точно. Предложения? Да изтрием ли този раздел? 787605
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Сря Юли 20, 2011 10:07 pm
Мии, раздел за нещо Азиатско хД Все пак аниметата са от японци, следователно може да направим нещо по този въпрос. А и има много потребители в този форум, които са заинтересовани от Корея / включително и аз хД/, така че... може нещо да се направи хД.

П.п. Ми идеята ми е да има такъв раздел и в него други подраздели за конкретни неща от Азия /дори можем да го разделим Корея, Япония, Китай или нещо такова хД/, ама вие решете ^^ ...
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

Сря Юли 20, 2011 10:27 pm
Sorry, ама аз съм ЗА триенето на раздела!
PaCcO
PaCcO
Учaщ се
Учaщ се
Male
От : Добрич
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 21.01.2011

Чет Юли 21, 2011 1:06 pm
Mimmiie. написа:Мии, раздел за нещо Азиатско хД Все пак аниметата са от японци, следователно може да направим нещо по този въпрос. А и има много потребители в този форум, които са заинтересовани от Корея / включително и аз хД/, така че... може нещо да се направи хД.

П.п. Ми идеята ми е да има такъв раздел и в него други подраздели за конкретни неща от Азия /дори можем да го разделим Корея, Япония, Китай или нещо такова хД/, ама вие решете ^^ ...

ммм да, така мисля и аз това ще е интересно но какво ще качваме ??
Melancholic
Melancholic
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
Дата на рег. : 01.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Чет Юли 21, 2011 9:18 pm
PaCcO написа:
Mimmiie. написа:Мии, раздел за нещо Азиатско хД Все пак аниметата са от японци, следователно може да направим нещо по този въпрос. А и има много потребители в този форум, които са заинтересовани от Корея / включително и аз хД/, така че... може нещо да се направи хД.

ммм да, така мисля и аз това ще е интересно но какво ще качваме ??

Можем да качваме концерти , драми на части ,също примерно можем да правим теми да кажам галерий на групи или изпълнители.
По темата:Има си сайтове за игри така,че го трий безмилостно Да изтрием ли този раздел? 242502
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

Пет Юли 22, 2011 12:48 am
Хм, май е време и аз да се изкажа. Хич не ми трябват тези азиатски глупости. Толкова много анимета ни заливат, че вече имам чувсвото, че съм в Япония. Никакви концерти, кълчаги или нещо друго с тези азиатки. Стига.

Аз имам друга идея. Преди време я бях предложила на твой модератор, но идеята си остана във въздуха. Та скапаното ми хрумване е, защо вместо да триеш темата не и смениш името? Ще я напишеш ,,СЪСТЕЗАНИЯ''. Та, в тази тема ще се водят съзтезания, за какво ли не. Например за най - добър фик, за най - добра снимка, или най- добра фланелка и т.н. Може да има по нещо и за косплеърите. И всяка седмица или всеки месец по - едно състезание. Новата идея я слагаш най - отгоре на форума така, че всички да я виждат и всички да се включват. Било то за проза, или най - яка технология или дори за подписите на потребителите и такива глупости. Все ще измислим нещо. Ще направиш и отделна подтема за идеи и всеки ще казва. Нищо не пречи и състезанията да се повтарят през месец два. Толкова омръзна в този форум, че вече не ми се стои, а тази идея би грабнала очите на много потребители. Всеки път помощниците ти ще са различни за различните неща, защото например един косплеър потребител не би могъл да оцени проза творчеството нали? А наградите ще са различни било то админ за един ден, или модератор, съвсем различни работи. Или пък златни купи, които да стоят под подписите им. Най - различни състезания и различни награди. Пари аз не давам и не очаквам. Точка. Е това е, то цял ферман, ама се надявам да сте ме разбрали де.
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

Пет Юли 22, 2011 11:33 am
Ти хубаво го каза, ама:
1. наградите струват пари
2. Според мен никой не би се включил ако наградата е Админ или Мод за 1 ден
3. конкурси всеки месец? Да изтрием ли този раздел? 751198 What The Hell
4. като не ти се стои, никой не те държи насила!
IVE-STORM(bg)
IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Юли 22, 2011 11:44 am
- Когато има някой конкурс аз правя картинка и я слагам отпред, че всички да го видят.
- Награди от типа админ или мод за 1 ден са пълна глупост, но да направя картинка и да претрупвам още профилите в ляво... може да помисля за някой по семпъл вариант
- Нямаше ме близо месец и заради това форума леко опустя, сега отново се захващам на работа и ще го постегна (надявам се с помощта на доброволци да го направим по-известен)
- Мисля, че било състезание или конкурс... нещата стоят почти по един и същ начин: събират се състезатели/участници, записват се, започват да си показват произведенията, журито ги оценява и аз давам съответно наградата.
--------------------
Тъй като в момента разработвам нов сайт (външно, а доста работа ще падне и по добавянето на информация) ще ми трябва малко време за да смогна и за другите неща (конкурси, форум, сайт ...). Спокойно... имам доста идеи, дано да няма проблеми и ще ги осъществя, включително и вашото забавление ще бъде гарантирано след това.
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Пет Юли 22, 2011 9:42 pm

Даа, раздел за Азиатски филми ;д те повечето филми са правени по мангите или аниметата ^^ и там да се качват епизодите, както за анимета онлайн ;d
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

Нед Юли 24, 2011 5:00 pm
-*-What The Hell-*- написа:Ти хубаво го каза, ама:
1. наградите струват пари
2. Според мен никой не би се включил ако наградата е Админ или Мод за 1 ден
3. конкурси всеки месец? Да изтрием ли този раздел? 751198 What The Hell
4. като не ти се стои, никой не те държи насила!

Ок What The Hell споко. Кой е казал, че ще се махна. Просто ми е малко скучно, нищо повече. А за идеята, хубаво щом си съгласна с азиатското, гледай го. Просто се успокой. Щом не ти харесва идеята я игнорирай. Аз просто предложих. Модератор за един ден не струва пари, поне аз не знам за това, но хайде да мине. Също така за да поставиш златна купа, като подпис, също не струва пари. Аз също съм твърде против, паричните награди. Наградите може да не са някакви рангове, а нещо друго, не е задължително да е това, което аз казах. И за конкурсите, ми в http://bgworld.forumotion.com/forum всеки месец си има конкурс. Представи си. Трябваше да прочетеш предишният ми пост до края. Щеше да разбереш, но...

Може да не е конкурс, а научен раздел. Ще се слагат интересни научни сензаций, вълнуващи хората. И ще е от цял свят, а не само от една страна.

Вече съм аут относно тази тема. Ще видим, какво ще стане.
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Нед Юли 24, 2011 11:51 pm
liuba4e написа:
Ок What The Hell споко. Кой е казал, че ще се махна. Просто ми е малко скучно, нищо повече. А за идеята, хубаво щом си съгласна с азиатското, гледай го. Просто се успокой. Щом не ти харесва идеята я игнорирай. Аз просто предложих. Модератор за един ден не струва пари, поне аз не знам за това, но хайде да мине. Също така за да поставиш златна купа, като подпис, също не струва пари. Аз също съм твърде против, паричните награди. Наградите може да не са някакви рангове, а нещо друго, не е задължително да е това, което аз казах. И за конкурсите, ми в http://bgworld.forumotion.com/forum всеки месец си има конкурс. Представи си. Трябваше да прочетеш предишният ми пост до края. Щеше да разбереш, но...

Може да не е конкурс, а научен раздел. Ще се слагат интересни научни сензаций, вълнуващи хората. И ще е от цял свят, а не само от една страна.

Вече съм аут относно тази тема. Ще видим, какво ще стане.
Тя си е спокойна по принцип, не съм видяла да е нервна хД второ, за азиатско тя не го е одобрила, нито нищо хД трето, модератор за 1 ден .. няма смисъл :Д аз съм модератор , пък нищо не правя, ква е файдата да си за 1 ден .. никва ;д няма смисъл, четвърто, от начало ще има интерес за конкурсите, но после ще стане скучно и няма никой да участва. Пък туй за научните неща ми харесва, но то си има такова вече, в раздел " новини" можеш да сложиш нещо подобно и интересно. :333
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите