Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Lover.
Lover.
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red / коментари / Минало..минало..само за това говорите [ luita ]

Пон Авг 08, 2011 1:57 am

Коментарите по фика, тук.
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

red Re: / коментари / Минало..минало..само за това говорите [ luita ]

Съб Авг 13, 2011 7:48 pm
Същите грешки. След всяка дума има интервал. И това е много малко. Не ми прилича и на пролог даже. Пускаш само таквиа кратки работи, а реално не знам. Престани, спамиш по този начин.
I hate this love song!
I hate this love song!
Новородено
Новородено
Female
Дата на рег. : 17.12.2011

Съб Дек 17, 2011 11:04 pm
"Надявам се да Ви хареса...приемам всякакви коментари..били те положителни или отрицателни."

Наистина съжалявам, че точно моя трябва да бъде от отрицателните. Хм, направила си си труда да ни просветлиш, че първото ти изречение е от разказ, но не си си направила труда да седнеш и да напишеш нещо свое, вместо да взимаш чужди неща. Очевидно е, че трябва да си прегледаш учебниците по български език и да обърнеш внимание на пунктуацията - това да слагаш многоточие на всяко 2-ро изречение, защото не знаеш какъв знак да поставиш.. ами смешно и жалко е. "Творбата ти" е просто катастрофална. Правописни грешки, пунктуация, а за описания просто няма нужда да говоря. Решила си да пишеш, седнала си и си записала първото, което ти хрумне. Дотук добре, но трябваше поне да си го прочетеш няколко пъти. Сигурна съм, че ако сама бе чула как звучи, не би го пуснала изобщо.
Добавила си спомен - това е добре, но за нещо толкова кратко, дори 100 спомена няма да успеят да оправят нещата.
Името на котката - срещам го вече в 20-ти фик.
Идеята - ами какво да кажа. Не е нищо, което да не са чели потребителите на този форум. Просто си решила да размениш имената на Саске и Итачи, добавила си две-три реплики и вуала - оригинална история. Е, да, ама НЕ!
Не желая да продължавам, защото не ми се иска да го приемеш твърде навътре. Приеми един съвет - На 14 си, затова вземи се в ръце, защото просто се излагаш по начин, които не приляга на годините ти!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите