Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red *коментари* Тъмен изгрев

Нед Авг 14, 2011 8:59 am
тук
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

red Re: *коментари* Тъмен изгрев

Нед Авг 14, 2011 3:58 pm
О, поредния боклук. Лъчите не искачат, като зайци от някое дърво. Какви са тези работи? Това нещо и за пролог не става. Оу майко - грешки от какъвто си род щеш. Прехвърляш се от тема на тема, нямаш описания, освен на пердетата, които са жълто - розови. Трябва и аз да си правя усмивки на огледалото, сигурно ще е яко, а? И думата ,,срясах'', имам чувството, че се срязала. Махай тази простотия.
L E X Ĭ
L E X Ĭ
Голям фен
Голям фен
Female
Дата на рег. : 08.07.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Авг 15, 2011 3:35 am
Писна ми да гледам такива "глави". Ако модовете трият такива кратки неща ще е супер. Главата трябва да е минимум 1000-1500 думи. Ти 300 дали имаш...
Събудих се от лъчите , който изкачаха през завесите на прозореца ми .

В първото изречение 4 грешки.
1-во След запетая се слага място, не преди нея -.- за 202393 път.
2-ро Лъчите са в множествено число, следователно трябва да бъде "които". Граматика за 2-ри клас.
3-то Изкачаха. Браво бе! Имаш представка "из", корен "кача" и наставка "ха". Аз такава дума още не знам. Пише се "изскачаха", защото корена на думата ти е скача.
4-то Тва е най-тъпия начин да почнеш фик. Използвано е около 139832823 пъти. (Заедно с: "Казвам се Сакура Харуно и съм на .... години.")

Тва е само за първото изречение. Ако трябва едно по едно изреченията да ти ги проверявам ще напиша 4 км коментар. Не знам как учителя/ учителката ти по български език и литература те пуска в по-висок клас.
Диалогът (учи се в 2-ри клас също) започва винаги с "-" а.к.а тире. Във фикове и книги числата се изписват с думи не с цифри. -.- (2-ри клас. Again.)

За самата идея не мога дори да говоря от тези 15 изречения.

Огромните многоточия от типа на "..........." ме вадят извън нерви просто.

Момиче не знам за каква малка критика говориш- това е ужасно. Ако бях на твое място щях да помоля админите да го изтрият, за да не ме е срам. Бих ти препоръчала да си вземеш редактор, но горкия човек няма да смогне. Затова ти казвам да седнеш и да почнеш да четеш книжки и да се научиш да пишеш.
Melancholic
Melancholic
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
Дата на рег. : 01.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Чет Дек 29, 2011 11:13 pm
Е,не!Вие се подигравате с мене!За бога, та тя е на 15 години и прави грешки от рода на "сабудила" *коментари* Тъмен изгрев 242502.Авторката въобще замисляла ли се е над това , което пише?Защото аз смятам , че просто е нахвърлила там няколко реда без ВЪОБЩЕ да влага някаква мисъл.Не се хваля, като добра в писането , но това просто ме хвърли в оркестъра тотално!Тя на 15 и прави такива грешки , да не говорим за описания , идеи и обем на главите.Аз съм на 13 и какво трябва да кажа?
Заради хора , като нея аз се отказах да чета каквито и да е творби под формата на фик , защото в който и форум да вляза все един и същи глупости!
И се оказва така, че повечето хубави фикове всъщност са тези , които са преведени от анлийски.В тоя форум сигурно има 5 човека на кръст, които могат да пишат!
А за самата история просто да не говорим, виждала съм я в 100 хиляди други фикове (преди време) написани от 10-13 годишни като мен!Никой ли няма оригинална идея?Както казва liuba4e :толкова ли се изчерпахте?
Не чета само фикове , предимно си чета книгите, които трябва да чета на тази възраст , но все пак когато търся нещо такова написано по аниме тема или просто творба на някой малко по-голям от мен имам чусвтвото, че интернет се гаври с мене.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите