The Secret Circle
+3
Mega Pwn!
`M.и.s.h.и.t.0`
Lover.
7 posters
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
The Secret Circle
Нед Авг 14, 2011 7:46 pm
The Secret Circle / Тайният кръг
Каси Блейк е щастлива, нормална тийнейджърка, докато нейната майка Амелия не умира в трагичен пожар.
Останала сирак и обгърната в тъга, Каси се премества да живее при любимата си баба Джейн в красиво малко градче Чейс Харбър, Вашингтон – градът, в който преди е живяла майка и.
Жителите му сякаш знаят за Каси повече, отколкото тя знае за себе си.
Докато Каси опознава съучениците си, включително сладката и естествена Диана и красивият и приятел Адам, замисленият самотник Ник, недружелюбната Фей и нейното протеже Меслиса, се случват странни и плашещи неща.
Когато новите и приятели и обясняват, че всички са наследници на могъщи
вещици, и че са очаквали Каси да се присъедини към тях и да завършат новото поколение на Тайният кръг, Каси отказва да им повярва, докато Адам
не и показва как да отключи невероятните си магически сили.
Не минава много време и Каси открива послание от майка си в стара,
подвързана с кожа книга със заклинания, скрита е стаята от детството на майка и, и тогава разбира каква е истинската и, опасна съдба.
Това, което Каси и другите все още не знаят, е че са замесени и тъмни сили, сили, чиито следи водят до възрастните в града, включително бащата на Диана и майката на Фей, и че смъртта на майката на Каси вероятно не е била инцидент.
Extended Promo - http://vbox7.com/play:f45d69ef
Каси Блейк е щастлива, нормална тийнейджърка, докато нейната майка Амелия не умира в трагичен пожар.
Останала сирак и обгърната в тъга, Каси се премества да живее при любимата си баба Джейн в красиво малко градче Чейс Харбър, Вашингтон – градът, в който преди е живяла майка и.
Жителите му сякаш знаят за Каси повече, отколкото тя знае за себе си.
Докато Каси опознава съучениците си, включително сладката и естествена Диана и красивият и приятел Адам, замисленият самотник Ник, недружелюбната Фей и нейното протеже Меслиса, се случват странни и плашещи неща.
Когато новите и приятели и обясняват, че всички са наследници на могъщи
вещици, и че са очаквали Каси да се присъедини към тях и да завършат новото поколение на Тайният кръг, Каси отказва да им повярва, докато Адам
не и показва как да отключи невероятните си магически сили.
Не минава много време и Каси открива послание от майка си в стара,
подвързана с кожа книга със заклинания, скрита е стаята от детството на майка и, и тогава разбира каква е истинската и, опасна съдба.
Това, което Каси и другите все още не знаят, е че са замесени и тъмни сили, сили, чиито следи водят до възрастните в града, включително бащата на Диана и майката на Фей, и че смъртта на майката на Каси вероятно не е била инцидент.
Extended Promo - http://vbox7.com/play:f45d69ef
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Re: The Secret Circle
Нед Авг 14, 2011 10:43 pm
участва тая от Хаш Ту Оу (леле хД изглежда смешно така написано хД) и само заради това, няма да го гледам >_>
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Авг 14, 2011 10:50 pm
`M.и.s.h.и.t.0` написа:участва тая от Хаш Ту Оу (леле хД изглежда смешно така написано хД) и само заради това, няма да го гледам >_>
Как само го написаа .. ; хх Докато разбера какво е ми отне доста време. ; д
И да, тя е, обаче ми харесва как е започнала .. да се развива. А и героинята и ми допада най - много. Пък и сериалът е направен по книгите на Л. Дж. Смит (авторката на „Дневниците на вампира”), с продуцент Кевин Уилямсън, създателя на Дневниците, сериала. Така че, определено ще го гледам, би трябвало да е интересен.
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Нед Авг 14, 2011 11:20 pm
lol , щом ще участва онова русо момиче от Life Unexpected може и да го гледам ... само дано не е някоя лигава романтична история .
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пон Авг 15, 2011 7:29 pm
Изглежда много интересно и Фийби Тонкин в тази роля е много по-различна от "русалската" си роля кефи ме Ще го следя
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Вто Дек 06, 2011 4:09 pm
и аз го следя .. не е лошо , даже е интересно XDD
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Дек 09, 2011 12:50 am
Днес гледах 1я епизод и мисля да го следя
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Пет Яну 13, 2012 10:21 pm
Абе същата лигня като TVD , ама докато чакам Game of Thrones s2 & True Blood s5 ше го гле'ам к'во да се прави :D
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Съб Яну 14, 2012 12:52 pm
Тваа въобще няма да си помисля и да го гледам. Смисъл участва тая русалката от ВоДа :D, което ме навежда на мисълта, че няма да е готино.
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Яну 14, 2012 3:14 pm
Sweeney Todd написа:Тваа въобще няма да си помисля и да го гледам. Смисъл участва тая русалката от ВоДа :D, което ме навежда на мисълта, че няма да е готино.
и аз так си мислех не е ЧАК толкова зле, колкото го казват, но не е кой знае какво
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Яну 14, 2012 3:38 pm
Всички за това се захващате, обаче. Не виждам какво общо има предишната кариера на който и да било актьoр, със сегашната му. Все от някъде се почва. И попринцип, това начало не е особено сполучливо.
Честно казано, сериала отначало не ми направи особено впечатление. Последните два епизода обаче, бяха интересни. Пък и е нормално първоначално всичко да е по - скучновато. Не може да се започне веднага с екшъна, трябва да има и някакво въведение. Пък и, до колкото си спомням първия сезон, дори и на дневниците, ако трябва да го дам за пример, не беше чак толкова впечетляващ, в сравнение с останалите сезони. Ако не беше Деймън, надали половината му фенове, щяха да съществуват тогава.
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Яну 14, 2012 3:55 pm
B.I.T.C.H написа:
Всички за това се захващате, обаче. Не виждам какво общо има предишната кариера на който и да било актьoр, със сегашната му. Все от някъде се почва. И попринцип, това начало не е особено сполучливо.
Честно казано, сериала отначало не ми направи особено впечатление. Последните два епизода обаче, бяха интересни. Пък и е нормално първоначално всичко да е по - скучновато. Не може да се започне веднага с екшъна, трябва да има и някакво въведение. Пък и, до колкото си спомням първия сезон, дори и на дневниците, ако трябва да го дам за пример, не беше чак толкова впечетляващ, в сравнение с останалите сезони. Ако не беше Деймън, надали половината му фенове, щяха да съществуват тогава.
Много добре казано, Лил
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Съб Яну 14, 2012 6:47 pm
B.I.T.C.H написа:
Да ами аз мога да ти кажа защо. Защото тази попринцип виж в какви сериали участва, които показват, че не е много добра актриса и е ниско платена. Ниската и цена на наемането означава, че няма достатъчно опит и не участва в някакви супер касови сериали. Затова повечето хора като видят някоя позната от преди (смисъл участвала в някой фейл) си казва: "Аууу тая е там..ужас" - поне аз така си казах. :D Ако беше участвала примерно...Amber Heard и ще си кажеш "Аааа, тая участва еди къде си, еди къде си (смисъл някакви по-известни филми,сериали и то успешни) ще го гледам!" Затова такам. :D
- MаdneѕѕСъстезател
От : New Orleans
Рожден ден : 20.08.1914
Години : 110
Дата на рег. : 10.09.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail, D. Gray Man...
Нед Сеп 16, 2012 2:19 am
Надявам се за 2 сезон !
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите