- Аллiie ™Голям фен
От : Pizza's land :D
Рожден ден : 08.02.1998
Години : 26
Дата на рег. : 18.06.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: NANA. Vampire Knight. BRS...
Allie's computer artwork
Сря Сеп 28, 2011 12:10 am
Такаам, ето ги и мойте рисункиии някой съм ги копирала, някой съм ги направила аз (само 2 рисунки хД ) и някой съм ги копирала до половина, тоест в рисунката има малко и от мене
Tази съм я рисувала преди 2 години! Това всъщност съм аз като фея Наистина най-голямата ми мечта е да летя, но гадното е че никога няма да мога да я збъдна! Ама пък кой знае! хД Никога не казвай никога! хД
Това е Хей Лин от анимационното детско W.I.T.C.H. и тази рисунка ми е от преди 2 години. ( Ако сте забелязали, отзад нея има образ на вълк! хД )
Тази рисунка съм я кръстила The Nature Girl щоту момичето е любителка на природата кат менн! хД
Тая, я копирах от учебника по География по урока за Япония и е написано за аниме и манга с картинка на това момиче което обаче държеше едно грозно кученце и аз я нарисувах без кученце.
Иии ето я Нана Осаки от анимето NANA хД Една от любимите ми аниме героинии! <3
Нарисувах и Юки естествено! ^^
И Black Rock Шуутер хД ( Не мисля че стана много добре -.-" Между другото, пиша грозно! )
И Наруто of course! <3 На оригиналната рисунка Наруто е с затворена уста щот яде хД ама аз предпочитах да го нарисувам кат се плези! ^^ Да се плезиш е яко! BELIVE IT! хД
Надявам се, че са ви харесали! ^^ Ако не ме мързи ще направя още!
Tази съм я рисувала преди 2 години! Това всъщност съм аз като фея Наистина най-голямата ми мечта е да летя, но гадното е че никога няма да мога да я збъдна! Ама пък кой знае! хД Никога не казвай никога! хД
- Spoiler:
Това е Хей Лин от анимационното детско W.I.T.C.H. и тази рисунка ми е от преди 2 години. ( Ако сте забелязали, отзад нея има образ на вълк! хД )
- Spoiler:
Тази рисунка съм я кръстила The Nature Girl щоту момичето е любителка на природата кат менн! хД
- Spoiler:
Тая, я копирах от учебника по География по урока за Япония и е написано за аниме и манга с картинка на това момиче което обаче държеше едно грозно кученце и аз я нарисувах без кученце.
- Spoiler:
Иии ето я Нана Осаки от анимето NANA хД Една от любимите ми аниме героинии! <3
- Spoiler:
Нарисувах и Юки естествено! ^^
- Spoiler:
И Black Rock Шуутер хД ( Не мисля че стана много добре -.-" Между другото, пиша грозно! )
- Spoiler:
И Наруто of course! <3 На оригиналната рисунка Наруто е с затворена уста щот яде хД ама аз предпочитах да го нарисувам кат се плези! ^^ Да се плезиш е яко! BELIVE IT! хД
- Spoiler:
Надявам се, че са ви харесали! ^^ Ако не ме мързи ще направя още!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Re: Allie's computer artwork
Сря Сеп 28, 2011 12:16 am
мм, Юки-то и краката на Наруто не са ти са се получили, но другите са сладки! ^^
- IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
От : Казанлък
Рожден ден : 28.11.1994
Години : 29
Дата на рег. : 29.04.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: █Death Note█Kuroshitsuji█Attack on titan█
Нед Окт 16, 2011 4:18 pm
Добри са, браво! Могат да станат още по-хубави с повече упражнения
- Аллiie ™Голям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Яну 21, 2012 12:59 am
Тенкс, със сигурност ще се опражнявам повече! :)
Оки, напоследък се вманиячих да рисувам на компа и искам да ви покажа уменията си като ви покажа 5 мой рисунки + оцветени.
Тази я нарисувах преди 2 месеца, това е една италианка която се намира в обикновенен италиански квартал (много прилича на моя хд) облечена е в рокля от деветнайсти век <3 един от любимите ми векове!
Това момиче е Синди от "американското аниме" The Boondocks, харесва ми защото е пълна откачалка! :д
Туй е Kurosaki от мангата Dengeki Daisy, копирах тази част от мангата щото тук е мнооооого готин беше ми супер трудно да го копирам и имах много проблеми да копирам особено лицето -_- ама успях!! :д
Kръстих това момиче Frankyvamp :д щото е смеска между Франкенщайн и вампир <3 hope you like it!
Това мисля че е една от най-добрите ми рисунки, много ми хареса как стана ^^ neko anime girl <3
Не мога да ви разкрия с коя програма съм ги рисувала но не е Фотошоп, Фотоскейп, Джимп камоли пък Пейнт хД Все още не съм се научила да рисувам аниме герой в цял ръст, просто краката винаги не ми излизат много добре и трябва да се поопражнявам. Гарантирам ви че следващият път ще има в цял ръст ^^.
Тази я нарисувах преди 2 месеца, това е една италианка която се намира в обикновенен италиански квартал (много прилича на моя хд) облечена е в рокля от деветнайсти век <3 един от любимите ми векове!
- Spoiler:
Това момиче е Синди от "американското аниме" The Boondocks, харесва ми защото е пълна откачалка! :д
- Spoiler:
Туй е Kurosaki от мангата Dengeki Daisy, копирах тази част от мангата щото тук е мнооооого готин беше ми супер трудно да го копирам и имах много проблеми да копирам особено лицето -_- ама успях!! :д
- Spoiler:
Kръстих това момиче Frankyvamp :д щото е смеска между Франкенщайн и вампир <3 hope you like it!
- Spoiler:
Това мисля че е една от най-добрите ми рисунки, много ми хареса как стана ^^ neko anime girl <3
- Spoiler:
Не мога да ви разкрия с коя програма съм ги рисувала но не е Фотошоп, Фотоскейп, Джимп камоли пък Пейнт хД Все още не съм се научила да рисувам аниме герой в цял ръст, просто краката винаги не ми излизат много добре и трябва да се поопражнявам. Гарантирам ви че следващият път ще има в цял ръст ^^.
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Съб Яну 21, 2012 11:11 am
Якоооооооооооооооооооооо Обичам рокли от средните вековее Бе направо обичам средните векове! хД
БТВ Аз рисувам една испанка хДДД с боички обаче хД
БТВ Аз рисувам една испанка хДДД с боички обаче хД
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Съб Яну 21, 2012 12:00 pm
Доста добри са и защо пък да не можеш?
- Аллiie ™Голям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Яну 21, 2012 3:54 pm
Thanks! ^^
Маги, като я довършиш да ми я покажеш!! ^^
Зори, ако имаш предвид програмата, просто искам да си ми е тайна хД и не искам да я разкривам!! хД
Маги, като я довършиш да ми я покажеш!! ^^
Зори, ако имаш предвид програмата, просто искам да си ми е тайна хД и не искам да я разкривам!! хД
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Нед Фев 05, 2012 8:36 pm
Момчето с очилата се е получило доста добре. ;d
- Аллiie ™Голям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Фев 06, 2012 6:56 pm
Thank you! : ) скоро ще постна още ^^
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите