Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
DaNsItY
DaNsItY
Развиващ се
Развиващ се
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 27
Дата на рег. : 18.02.2010

red Вселената и отвъд

Чет Окт 06, 2011 11:55 pm
Така това е нещичко което ми хрумна на път за училище и реших да си го напиша, Да темата е пак за истории с митични същества, но съм чела много фикове и май не съм срещала подобно. Надявам се да ви хареса. Но първо иксам да попитам понеже това е първото ми пройзведение на изкуствата искам да питам къде и как да направя тема за коментари и също така си търся редактор, ако на някой му хареса да ми каже, :p
DaNsItY
DaNsItY
Развиващ се
Развиващ се
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 27
Дата на рег. : 18.02.2010

red Re: Вселената и отвъд

Чет Окт 06, 2011 11:57 pm
Преди много години, толкова много, че за времето тогава се разказват само легенди.
Питали ли сте се какво има отвъд нашета малка и клета планета? Да, сега сигурно ще кажете още планети, галактики и всичко това обединено в една вселена! Ами ако тази „Вселена” е една малка част от така нареченият „Космос”? Нашета планета, планетата, в която живеем, не е единствното място, където има живот! Ми да логично е! Както и да е.В днешно време, чуваме всичко това от астрономите. Като всички хора ние им вярваме разбира се, лъжем се по тяхната суха физика. За тях магията е метафора, която използват само литературните критици. Те вярват в това в което им показват фактите. Веднъж една мъдра старица ми каза „Това което сануваш е паралелното ти аз”. Дали и вярвам? Неее! Но в думите и има нещо вярно. Какво ли си казвате в момента? Прави сте каквото и да си мислите. Все пак това е нещо за възприемане, което е отвъд възможности те на хората. Не ви виня. В сънищата си може би виждаме „другите” отвъд нашия дом, а под нашия дом имам в предвид „Земята”. Сега сигурно някои ще кажат „що за фик е това”? Е… аз ще ви подскажа като ви разкажа една малка легенда. В тази легенда всичко е отвъд въображението. Всичко е свързано, с това в което вие най- малко вярваме и с това на което най- много се доверявате. Физка и магия. Легендата се разказва от хиляди- милярди години. Аз я знам от моета баба, която я знае от нейната баба и така на татък. Та в тази легенда се разказва за времето много преди създаването на това което сега познаваме. Тогава имало само едно нищо едно голямо нищо. Може би, ако възприемате мракът и тишината за нещо, което може да се нарече нещо то тогава може би ще е по- лесно за възприемане. Та както легендата повелява се появила една много силна светлина, породена от най-чистата магия съществуваща до днес. Сигурно сега ще питате от къде е дошла. Много лесно как правим магия, черпим сила от нещо, а как се появявя светлината? Сега разбрахте ли? Магията както знаете прави всичко, създава всичко, може всичко. И както се подразбира създава първо „Вселената и отвъд”, след това пуска малки безцветни галактики, който да се ядът една с друга и да правят по- големи и по- големи галактики. Така това продължило много години, то не става ей така изведнъж, но в картинката нещо липсвало ми да самата светлина, защо било създадено всичко това като пак си е нищо, нямало го онова чувство, което те кара да се чувстваш видим, когато се загледаш към небето през деня. Звездите, липсвал техния блясък. Магията запалила огнени кълба и ги разпръснала из галактиките, дала им топлина и светлина. Станало забавно интересно, за първи път нещо озарило истински мрака давало надежда, че може да се направи нещо повече. И до днес се говори, че звздите привличат, защото са направени от чиста магия, затова така наречената им „гравитация” действа толкова много. Когато се образували кълба, който скоро щели да се превънат в планети. Магията посяла семената на живота и зачакала. Родили се растенията различните животни и така нататък. Сега сигорно ще кажете, че това е по интересна версия на Библията, но да си призная не съм прочела и един ред от нея, това е защото не вярвям в измислиците, но вярвам в невидимото. Всичко било добре докато не се появила алчността, животът не бил създаден изцяло от чиста магия и за това се породила тъмната страна, нещо като в Междузвезни войни. Трябвало да се вземат бързи мерки, един вид. Магията съкратила вечния живот на съществата според големината и според силата на някои. Така се появили вампирите който днешните тийнове така обичат, маговете или както най- добре ги описва тези дето оправляват един от елементите, вие човеците и вашета закърняла магия, свободните магии или тези, който си правят тяло за да не реят из облаците, върколаците и най- важното прецаканите с кратък живот магьосници тези дето са полу- магове, полу- вещици и полу- фей (пфф колко тъпо звучи но). След това се вселила в един чист човек, в който нямало алчност и повече не се говори за нея.
Та земляни това съм Аз. Казвам се Даня, да да като богинята на водата и съм от планета наречена Делафония. Там съм по позната като принцеса Делафония. Защо тогава говоря за Земята като част от нея, защото съм на мисия да ви браня. Е това, че смятате, че около вас няма магия незначи, че там я няма. Та аз живея в едно китно градче наречено Ню Йорк в една от малкото академии за магия от доста годинки и спасявам вселенски задници. Внимавай!!
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red Re: Вселената и отвъд

Съб Окт 08, 2011 10:52 am
Вселената и отвъд 88964448