СасуСаку фикче
+17
`M.и.s.h.и.t.0`
X®i$Ttk@TaA
Thэ Dark Girl
eli7y
..Bunny-By..!!
KoniTy
Obsession
peps_png
sakura46
Sasusaku_forever
Sakura_love
_uchiha_sasuke_
__sakura__
ZXZZZ
Yukana
tedity_(h)
xX_SaKuRa_Xx
21 posters
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
От : нас
Рожден ден : 21.05.1994
Години : 30
Дата на рег. : 25.10.2008
СасуСаку фикче
Пет Фев 27, 2009 8:01 pm
First topic message reminder :
Сасуке се събуди в непознато легло и в непозната стая.Огледа се наоколо.Всичко беше бяло.Опита се да се изправи,за да види нещо повече,но го заболя и падна отново назад.
"Легни,Сасуке-кън.Трябва да си починеш." - каза грижлив глас и едно момиче се протегна да пооправи възглавницата му.
"Сакура?" - попита Сасуке объркан.
"Да,Сасуке-кън?" - каза тя и му се усмихна.
"Къде съм и какво по дяволите правиш ти тук?"
"Не помниш ли? - очуди се тя - "Итачи.. битката ви ... ти го победи и след това припадна.Беше много ранен и имаше опастност за живота ти и ние те докарахме обратно в Коноха."
Сега той си спомни. Итачи беше там заедно с още няколко Акатсуки и докато Сасуке и екипа му се бореше с тях ,се бяха появили те.Какаши,Наруто,Сакура и другите от Коноха.Битката беше ожесточена,но той успя да победи брат си и сега се чувстваше странно.Една от най-желаните му цели бе постигната , а той все още не можеше да го осъзнае...
"Сасуке-кън,Тсунаде-сама каза,че трябва да си починеш - обади се Сакура и прекъсна мислите му - "Раните ти бяха много сериозни и ако не бяхме ти оказали тази помощ,можеше да умреш"
Сакура... тя бе тук.Сигурно е стояла цяла нощ будна,за да се грижи за него.Освен това тя бе и медик-нинджа така,че освен Тсунаде сигурно тя също го е лекувала.Сасуке почувства нещо странно при мисълта за нея,но в момента мислите му бяха толкова объркани и раните го боляха,така че единственото,което можа да каже преди ди заспи отново бе: "Сакура,благодаря."
Сакура се усмихна грижливо и след като той заспа отново,тя го зави и продължи да го наглежда.
Сасуке се събуди.Беше близо обед.Не можеше да повярва че бе спал толкова дълго.Стана изми се,облече черна тениска, изтъркан стар анцунг и влезе в кухнята.Коремът му стържеше,за негова изненада Сакура я нямаше.Това малко го изненада,но не обърна голямо внимание.Вярно Сакура бе направила толкова много за него,но като че ли все още не беше готов за такъв тип връзка.Самата дума връзка го плашеше повече отколкото предполагаше.С цялата тази история с Итачи това не беше първата мисъл в гравата му,не беше сигурен че дори и има място там.
Седна на един стол и започна да яде препечена филийка с кашкавал,която Сакура му бе оставила.
След като привърши с филийката Сасуке отиде да си налее нещо да прокара когато чу че вратата се отваря, странното беше че вратата се отвори много бавно и каточели до половина...Май някой искаше да го довърши мислейки си че Сасуке още се възстановява в леглото.Първото нещо което мина през главата му беше "Акатсуки" но те бяха избити всички... Кой ли искаше да го убие? Сасуке веднага хвана куная който стои върху хладилника и се подготви да поредната доза тупаник.
Ей Хейтърите вън!
Сасуке приближи с бавна крачка към вратата и в рамките на един момент той блъсна човека, който влизаше, към стената и вдигна куная над главата му.
"Сасуке-кун !!!" - извика Сакура ужасена - "К-какво..."
"Сакура ? " Сасуке не очакваше нея.Беше сигурен,че е някой нападател.Той погледна в големите и зелени очи.Обля го същото странно чувство като предишния ден,когато я бе видял...
Ако ви харесва ще пусна още :^^:
Сасуке се събуди в непознато легло и в непозната стая.Огледа се наоколо.Всичко беше бяло.Опита се да се изправи,за да види нещо повече,но го заболя и падна отново назад.
"Легни,Сасуке-кън.Трябва да си починеш." - каза грижлив глас и едно момиче се протегна да пооправи възглавницата му.
"Сакура?" - попита Сасуке объркан.
"Да,Сасуке-кън?" - каза тя и му се усмихна.
"Къде съм и какво по дяволите правиш ти тук?"
"Не помниш ли? - очуди се тя - "Итачи.. битката ви ... ти го победи и след това припадна.Беше много ранен и имаше опастност за живота ти и ние те докарахме обратно в Коноха."
Сега той си спомни. Итачи беше там заедно с още няколко Акатсуки и докато Сасуке и екипа му се бореше с тях ,се бяха появили те.Какаши,Наруто,Сакура и другите от Коноха.Битката беше ожесточена,но той успя да победи брат си и сега се чувстваше странно.Една от най-желаните му цели бе постигната , а той все още не можеше да го осъзнае...
"Сасуке-кън,Тсунаде-сама каза,че трябва да си починеш - обади се Сакура и прекъсна мислите му - "Раните ти бяха много сериозни и ако не бяхме ти оказали тази помощ,можеше да умреш"
Сакура... тя бе тук.Сигурно е стояла цяла нощ будна,за да се грижи за него.Освен това тя бе и медик-нинджа така,че освен Тсунаде сигурно тя също го е лекувала.Сасуке почувства нещо странно при мисълта за нея,но в момента мислите му бяха толкова объркани и раните го боляха,така че единственото,което можа да каже преди ди заспи отново бе: "Сакура,благодаря."
Сакура се усмихна грижливо и след като той заспа отново,тя го зави и продължи да го наглежда.
Сасуке се събуди.Беше близо обед.Не можеше да повярва че бе спал толкова дълго.Стана изми се,облече черна тениска, изтъркан стар анцунг и влезе в кухнята.Коремът му стържеше,за негова изненада Сакура я нямаше.Това малко го изненада,но не обърна голямо внимание.Вярно Сакура бе направила толкова много за него,но като че ли все още не беше готов за такъв тип връзка.Самата дума връзка го плашеше повече отколкото предполагаше.С цялата тази история с Итачи това не беше първата мисъл в гравата му,не беше сигурен че дори и има място там.
Седна на един стол и започна да яде препечена филийка с кашкавал,която Сакура му бе оставила.
След като привърши с филийката Сасуке отиде да си налее нещо да прокара когато чу че вратата се отваря, странното беше че вратата се отвори много бавно и каточели до половина...Май някой искаше да го довърши мислейки си че Сасуке още се възстановява в леглото.Първото нещо което мина през главата му беше "Акатсуки" но те бяха избити всички... Кой ли искаше да го убие? Сасуке веднага хвана куная който стои върху хладилника и се подготви да поредната доза тупаник.
Ей Хейтърите вън!
Сасуке приближи с бавна крачка към вратата и в рамките на един момент той блъсна човека, който влизаше, към стената и вдигна куная над главата му.
"Сасуке-кун !!!" - извика Сакура ужасена - "К-какво..."
"Сакура ? " Сасуке не очакваше нея.Беше сигурен,че е някой нападател.Той погледна в големите и зелени очи.Обля го същото странно чувство като предишния ден,когато я бе видял...
Ако ви харесва ще пусна още :^^:
- tedity_(h)Фен
Дата на рег. : 20.12.2008
Re: СасуСаку фикче
Пон Мар 02, 2009 7:51 pm
ZXZZZ написа:бива го :bravo:
мхм,,яко е герии
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Пон Мар 02, 2009 8:13 pm
Саске чакаше да разбере дали Сакура ще оживее и се молеше да не го напуска.Без нея неговия свят щеше да се разпадне.След около час при него дойде лекаря и му каза да седне.Черноокия нинджа пребледня но отказа да седне.
-Добре Саске трябва да приемеш станалото мъжки,Сакура почина.Тя изгуби прекалено много кръв,съжалявам!-Лицето на шинобито се згърчи от болка и само след миг той се обърна и избяга от болницата.Неговото момиче,нежно и мило,като черешово цветче беше мъртво а виновника за това още жив!"Но не за дълго"-реши Саске!Той пусна проклятието на Орочимаро и се втурна към затвора да убие Хасан.
Той пусна проклятието на Орочимаро и се втурна към затвора да убие Хасан.Но изведнъж долови нещо чу ужасятащ и мазен глас да се смее истерично както и едвам доловимия вик на Сакура-Саскеее...
Тои се извърна бързо и тръгна по посока на вика на любимата си без дори да се замисли че преди малко му беше съобщено че тя е мъртва защото разпозна че този смях беше на Хасан. Саске ги настигна и хвърли шурикен по мазния дебелак и тои падна от клона заедно със ранената Сакура.
Саске се спусна и оспя да я хване преди да падне. Постави я внимателно облегната на едно дърво и целуна челото и . След което се върна да довърши Хасан. След като се увери че тои вече никога няма да ги притеснява се върна при Сакура вдигна я нежно и с колкото сили имаше се запъти към кабинета на Тсунаде ,кадето остави Сакура при нея и излезе за да може Тсунаде да свърши по бързо с лечението.
-Добре Саске трябва да приемеш станалото мъжки,Сакура почина.Тя изгуби прекалено много кръв,съжалявам!-Лицето на шинобито се згърчи от болка и само след миг той се обърна и избяга от болницата.Неговото момиче,нежно и мило,като черешово цветче беше мъртво а виновника за това още жив!"Но не за дълго"-реши Саске!Той пусна проклятието на Орочимаро и се втурна към затвора да убие Хасан.
Той пусна проклятието на Орочимаро и се втурна към затвора да убие Хасан.Но изведнъж долови нещо чу ужасятащ и мазен глас да се смее истерично както и едвам доловимия вик на Сакура-Саскеее...
Тои се извърна бързо и тръгна по посока на вика на любимата си без дори да се замисли че преди малко му беше съобщено че тя е мъртва защото разпозна че този смях беше на Хасан. Саске ги настигна и хвърли шурикен по мазния дебелак и тои падна от клона заедно със ранената Сакура.
Саске се спусна и оспя да я хване преди да падне. Постави я внимателно облегната на едно дърво и целуна челото и . След което се върна да довърши Хасан. След като се увери че тои вече никога няма да ги притеснява се върна при Сакура вдигна я нежно и с колкото сили имаше се запъти към кабинета на Тсунаде ,кадето остави Сакура при нея и излезе за да може Тсунаде да свърши по бързо с лечението.
Години : 28
Дата на рег. : 05.02.2009
Пон Мар 02, 2009 8:19 pm
по ми хареса от горното :|-):
- tedity_(h)Фен
От : soffiq (sun)
Рожден ден : 12.06.1996
Пон Мар 02, 2009 9:06 pm
абе сичкки са якии !! :lol!: :lol!:
ощеее
ощеее
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Вто Мар 03, 2009 12:13 am
Тсунаде видя своята ученичка и вдигна вежди нагоре от съжаление. Тя повика Шизуне. Момичето се появи на вратата.
-Тсунаде-сама? - тя очакваше поръчението на Хокагето.
-Шизуне, Сакура е много зле. В болницата е станала злополука - онзи певец от селото на Никотина ( smile ) се е опитал да я отвлече. Слава-богу Саске я е чул и се е върнал да я спаси. Била е на път да умре. Моля те, донеси ми лечебни средства и изпрати екип от Моите Момичета (МЕдицински Сестри от Отдел Грижа за Ранените Раци (Раци - шинобита с две оръжия - саби-ножици демек като Раци/съкратено МЕСОГРР (Тука май Омряхте от смях smile smile smile )
Шизуне кимна и излезе от кабинета. Сакура лежеше на масата в безсъзнание. Изведнъж се съвзе и дишаше сякаш току-що е излязла от двайсетчасов (мамооооооооооо smile ) престой във водата. Тя погледна хокагето.
-Хокаге-сама! - още дишаше участено.
-Спокойно, Сакура - Тсунаде я погали по бузата. - всичко е наред.
-Саске...Саске... - когато се досети за него, очите й се напълниха със сълзи. -Той се опита да *хлъц* ме убие *хлъц, хлъц*!
-Не е вярно, миличка, той те е спасил от смърт.
-Но аз го видях *хлъц, хлъц* - събудихме се в леглото, той спеше с гръб към мен. Аз го поздравих и го обърнах към мен. Той ме нарече "кучка" и заби кунай в мен. Нали ме обичаше...
-Сакура, това е бил Хасан де Хазис от селото на Цигарите ( smile ).
-Какво?!?! - Сакура почервеня от гняв. -Този...този..ТОЗИ МЕРЗАВЕЦ...АВЕЦ...АВЕЦ...АВЕЦ *Ехо* - гласът й отекна в селото. Зелената чакра засия в цялото й тяло и тя буквално скочи на крака, от ноздрите й излизаше пара, липсваше й само една халка между тях и щеше да заприлича на разярен бик. -МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! smile smile smile
Момичето хукна към вратата на кабинета и изблъска смаяната Шизуне. Тсунаде въздъхна.
-Хххххокаге-сама? - плахо проговори ученичката.
-Да, Шизуне, лекарствата няма да ми трябват вече.
Двете погледнаха към изхода.
---------------------------------------------------------------------------------
Сакура бясно тичаше и скачаше по покривите. Тя зърна лилав тичащ балон (сакото на дебелия) да се бута между хората на чаршията smile
След него вървеше чернокос красавец, на когото всички правеха път, очевидно защо. Сакура отново се затича, но се бе устремила надолу. След като достигна определена скорост, Сакура скочи право на гърба на 'азис и му счупи кокалите (буквално АЗИСЕ ПАЗИ СЕЕ!! smile ). Саске я целуна, хвана я през талията и се запътиха към вкъщи.
КРАЙ на историята с Дон Хасан де 'азис. icon_wink
-Шизуне, Сакура е много зле. В болницата е станала злополука - онзи певец от селото на Никотина ( smile ) се е опитал да я отвлече. Слава-богу Саске я е чул и се е върнал да я спаси. Била е на път да умре. Моля те, донеси ми лечебни средства и изпрати екип от Моите Момичета (МЕдицински Сестри от Отдел Грижа за Ранените Раци (Раци - шинобита с две оръжия - саби-ножици демек като Раци/съкратено МЕСОГРР (Тука май Омряхте от смях smile smile smile )
Шизуне кимна и излезе от кабинета. Сакура лежеше на масата в безсъзнание. Изведнъж се съвзе и дишаше сякаш току-що е излязла от двайсетчасов (мамооооооооооо smile ) престой във водата. Тя погледна хокагето.
-Хокаге-сама! - още дишаше участено.
-Спокойно, Сакура - Тсунаде я погали по бузата. - всичко е наред.
-Саске...Саске... - когато се досети за него, очите й се напълниха със сълзи. -Той се опита да *хлъц* ме убие *хлъц, хлъц*!
-Не е вярно, миличка, той те е спасил от смърт.
-Но аз го видях *хлъц, хлъц* - събудихме се в леглото, той спеше с гръб към мен. Аз го поздравих и го обърнах към мен. Той ме нарече "кучка" и заби кунай в мен. Нали ме обичаше...
-Сакура, това е бил Хасан де Хазис от селото на Цигарите ( smile ).
-Какво?!?! - Сакура почервеня от гняв. -Този...този..ТОЗИ МЕРЗАВЕЦ...АВЕЦ...АВЕЦ...АВЕЦ *Ехо* - гласът й отекна в селото. Зелената чакра засия в цялото й тяло и тя буквално скочи на крака, от ноздрите й излизаше пара, липсваше й само една халка между тях и щеше да заприлича на разярен бик. -МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! smile smile smile
Момичето хукна към вратата на кабинета и изблъска смаяната Шизуне. Тсунаде въздъхна.
-Хххххокаге-сама? - плахо проговори ученичката.
-Да, Шизуне, лекарствата няма да ми трябват вече.
Двете погледнаха към изхода.
---------------------------------------------------------------------------------
Сакура бясно тичаше и скачаше по покривите. Тя зърна лилав тичащ балон (сакото на дебелия) да се бута между хората на чаршията smile
След него вървеше чернокос красавец, на когото всички правеха път, очевидно защо. Сакура отново се затича, но се бе устремила надолу. След като достигна определена скорост, Сакура скочи право на гърба на 'азис и му счупи кокалите (буквално АЗИСЕ ПАЗИ СЕЕ!! smile ). Саске я целуна, хвана я през талията и се запътиха към вкъщи.
КРАЙ на историята с Дон Хасан де 'азис. icon_wink
Вто Мар 03, 2009 11:15 am
свъъършиии
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Вто Мар 03, 2009 1:03 pm
Не е Има още глави просто авторката не ги е написала :sunny: :): :angel: :angel: :wave:
- __sakura__Прохождащо
От : Конохо
Рожден ден : 10.01.2000
Години : 24
Дата на рег. : 22.07.2009
Сря Юли 22, 2009 5:23 pm
азисе пази се хахахаха :bravo: още
- _uchiha_sasuke_Новородено
От : Хамбург
Рожден ден : 30.11.1995
Дата на рег. : 30.07.2009
Чет Юли 30, 2009 2:41 pm
мале...мале колко е сладка тази история :sarce: искам ощееее :bravo: :bravo: :lah: :lah: :lah:
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Пет Юли 31, 2009 9:02 pm
хора мн мн мн сори но нещо изгубих адреса на форума, от който копрах фика Мн мн мн сорри пак ще се опитам да го намера но нищо не мога да обещая мн сори
- Sakura_loveУчaщ се
От : Konoha
Рожден ден : 19.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 08.07.2009
Съб Авг 01, 2009 7:54 pm
Не се тревожи ако го намериш-добре ако ли пък не-планетата Земя няма да изчезне така че всичко е наред
- Sasusaku_foreverРазвиващ се
От : Коноха
Рожден ден : 08.05.1996
Дата на рег. : 09.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto,fairy tale
Съб Яну 16, 2010 9:02 pm
mn e qko
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Вто Фев 16, 2010 3:29 pm
ii mnoo qkkk ee nqqm tapenie za prodaljenie :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :cvir:
- peps_pngСъстезател
От : Коноха
Рожден ден : 12.01.1997
Дата на рег. : 06.02.2010
Вто Фев 16, 2010 4:49 pm
Много Хубаво...
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Пет Фев 19, 2010 3:26 pm
Много е интересно! Може ли да пуснеш още?
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Пет Фев 19, 2010 5:46 pm
суперрррр еееееееееее :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :bravo: :bravo: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Съб Фев 20, 2010 10:17 pm
Ау направо е страхотно нсправо се влюбих във фика
- eli7yУчaщ се
От : Варна
Рожден ден : 03.06.1997
Дата на рег. : 20.02.2010
Сря Фев 24, 2010 7:35 pm
mno0 qk0 isk@m next next next :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: pls :angel2:
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Фев 25, 2010 8:56 pm
Супер е! Давай още
- X®i$Ttk@TaAЗарибен
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010
Чет Фев 25, 2010 9:05 pm
И аз искам още, жалко че си изгубила сайта
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Съб Фев 27, 2010 2:12 pm
sasusaku96 написа:Ау направо е страхотно нсправо се влюбих във фика
И аззззззззззз
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Съб Фев 27, 2010 2:42 pm
KoniTy написа:sasusaku96 написа:Ау направо е страхотно нсправо се влюбих във фика
И аззззззззззз
бре и аз :Д
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010
Чет Май 27, 2010 1:48 pm
супер е
- dalin_lindaУчaщ се
От : суна