Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Vampire Lust ---> коментирайте!

Пон Дек 12, 2011 8:26 am
Е, изразете мнение! smile
s.m.i.l.e.p.e.s.t
s.m.i.l.e.p.e.s.t
Член на суб група
Член на суб група
Female
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...

red Re: Vampire Lust ---> коментирайте!

Пон Дек 12, 2011 2:43 pm
Еми,аз го "изгледах".Имаше пунктуационни грешки и някъде "недомислици" Vampire Lust ---> коментирайте! 751198 -тях ги търси в началото!Имаше нещо от рода на "очите му светеха силно червени на цвят" и това в едно изречение без точка или запетая никъде!Иначе като идея ми е познато,но хубаво си го написала.Имам една-две забележки!Първо текстът ти се "мести" бързо ,малко трудно си го чета,но естествено аз си го спирам,изчитам го и нататък,така,че това не е проблем. Vampire Lust ---> коментирайте! 637210 .Само дето преливката на текста леко пречи да се чете като хората. Vampire Lust ---> коментирайте! 519416 Ефектът като ефект си е хубав(доста Vampire Lust ---> коментирайте! 631890 ),но възпрепятсва четенето(поне при мен,не съм с очила все пак)!
Моля те,не приемай нищо от по-горните редове като обида или опит да се заяждам! Vampire Lust ---> коментирайте! 548440
Иначе ме кефи като идея!Давай нататък,следя го! smile

И аз не съм много веща във писането специално на фикове Vampire Lust ---> коментирайте! 921109 ,така,че споко..Доста си се постарала,личи си! Vampire Lust ---> коментирайте! 787605
agressivebitch
agressivebitch
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI

Пон Дек 12, 2011 2:50 pm
хареса ми.. Vampire Lust ---> коментирайте! 153877 Vampire Lust ---> коментирайте! 787605
justwannabeone
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011

Пон Дек 12, 2011 4:09 pm
Не разбрах нищо от това, което си написала. Ако ще качваш фик във форум, по-добре да не е под формата на клип. Нищичко не успях да схвана и предпочитам да вярвам, че не е заради умствения ми капацитет... Би ми било интересно да го прочета, но така не мога, а и не би трябвало да е така. Съветвам те да направиш нещо по въпроса... Само ако ти се занимава, естествено.
s.m.i.l.e.p.e.s.t
s.m.i.l.e.p.e.s.t
Член на суб група
Член на суб група
Female
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...

Съб Дек 17, 2011 10:14 am
justwannabeone написа:Не разбрах нищо от това, което си написала. Ако ще качваш фик във форум, по-добре да не е под формата на клип. Нищичко не успях да схвана и предпочитам да вярвам, че не е заради умствения ми капацитет... Би ми било интересно да го прочета, но така не мога, а и не би трябвало да е така. Съветвам те да направиш нещо по въпроса... Само ако ти се занимава, естествено.

Вярно е,че се е престарала с ефектите и преливките на текста и още доста други неща,но историята не е зле според мен.Права си и за клипа,но дори и под формата на клип тя няма толкова грешки,колкото някои други съфорумци,които постват фикове в прав текст,не мислиш ли?By the way не е толкова трудно да се разчете! Vampire Lust ---> коментирайте! 4485
justwannabeone
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011

Съб Дек 17, 2011 10:24 am
Мисля, че понеже сме във форум, а не във vbox7, момичето съвсем спокойно може да си НАПИШЕ текста, а не да го дава на клип. Очевидно я мързи да го направи...
Не разбрах колко грешки има, но от опита ми да видя, не бяха нито малко, нито много. Момичето греши, всеки го прави. Не мога да коментирам написаното. Не знам за какво става въпрос, нито каква е идеята, нито нищо.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите