me again.. siu. еволюция.
+3
Gaara.Of.The.Sand
damnangel
agressivebitch
7 posters
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
me again.. siu. еволюция.
Вто Фев 21, 2012 5:45 pm
Новото ми аз:
Казвам се: Сузана .. накратко Siu ;д
Роден съм на : 2.10
От : Стара Загара , но живея в Видин ;д
Любимият ми герой от мъжете е : няма вече такъв ;д
Любимата ми героиня от жените е : нямя вече такава ;д
Първото ми изречение, когато гледах NARUTO за първи път е : изглежда яко ще го видим ;д
1. Имаш ли брат/сестра? (Как се казва) не ;дд
2. Хобито ти е : guitar , singing , party , rock n roll , painting , sleep , traveling , headbanging and etc . XD
3. Коя ти е любимата игра? едно време беше ' Cs ' сега не се занимавам с игри - скучни са ми.
4. За какво мечтаеш? нищо конкретно.. по - възможност каквото и да е било свързано с изкуство о.О
5. Коя зодия си? Везни.
6. Най-добрият/та ти приятел/ка е : няма място за сравнение имам 2 .. и аз самата не знам коя да нарека ' bff ' wtf x.x
7. Кой е любимият ти учебен предмет : history , geography
8. Кой е любимият ти цвят? черен , бял , тъмножълт и лилав.
9. Кои са любимите ти филми? (Защо?) нямам.
10. Имаш ли домашни любимци? (Какви?) да.. куче - английски кокер шпаньол - Вини х.х , котки : 1 - обикновена - Теди ; 2 - м/у Персийска и ангорска - Токси <3 ... аа и Рибки -.-
11. Имаш ли си гадже? не.
12. Каква е последната ти мисъл преди да заспиш? не помня такива маловажни неща.. пък и спя прекалено често и по - много.. всеки път е различно.
13. На колко години смяташ, че ще се ожениш/омъжиш? мисля да си поживея доста преди да се обвържа до живот!
14. В какво си най добър/а? ооо не знам. почти в нищо , не правя много неща и рядко се старая.. аа сетих се - мога да изнервям хората до полуда и да злорадствам <3
15. Любимото ти ястие, питие е...? пържени картофки + спрайт or coca-cola light <3
16. Пушиш ли? (защо?) да х.х не се гордея.. навик какво да се прави.. уж ги намалявам!
17. Пиеш ли? (защо?) зависи дали има повод и дали съм в настроение.
18. Какво правиш, когато си сам/а в къщи? точно тогава спя.. щото е тихо и спокойно.
19. В кой клас си? тайна ХД
20. Можеш ли да готвиш? (Какво?) мога.. какво ли? каквото ми се дояде.
21. Имаш ли GSM? (Каква марка?) да - Lg - най - скапаната марка, заклевам се...
22. Кое цвете ти е любимото? нямам , мразя цветя , но пък само бялата роза смятам за красива.
23. Страх ли те е от буболечки? Не , отвращение - да
24. Коя TV програма гледаш най-много? не гледам телевизия , ако по случайност гледам може би - AXN Sci-fi or Fox Life
25. Нещо интересно за теб : имам въшки -рофл- амии с червена коса съм хД
26. Твоя снимка (постави линк) facebook impulse : не обичам вече често да се снимам , мразя да позирам и всички дет само позират и се плезат некви направо не мога да ги гладам ужас.. ще постна някоя по-актуална.
27. Нещо което искаш да кажеш, но е нямало такива въпроси - мисля , че напълно се отчетох!
Казвам се: Сузана .. накратко Siu ;д
Роден съм на : 2.10
От : Стара Загара , но живея в Видин ;д
Любимият ми герой от мъжете е : няма вече такъв ;д
Любимата ми героиня от жените е : нямя вече такава ;д
Първото ми изречение, когато гледах NARUTO за първи път е : изглежда яко ще го видим ;д
1. Имаш ли брат/сестра? (Как се казва) не ;дд
2. Хобито ти е : guitar , singing , party , rock n roll , painting , sleep , traveling , headbanging and etc . XD
3. Коя ти е любимата игра? едно време беше ' Cs ' сега не се занимавам с игри - скучни са ми.
4. За какво мечтаеш? нищо конкретно.. по - възможност каквото и да е било свързано с изкуство о.О
5. Коя зодия си? Везни.
6. Най-добрият/та ти приятел/ка е : няма място за сравнение имам 2 .. и аз самата не знам коя да нарека ' bff ' wtf x.x
7. Кой е любимият ти учебен предмет : history , geography
8. Кой е любимият ти цвят? черен , бял , тъмножълт и лилав.
9. Кои са любимите ти филми? (Защо?) нямам.
10. Имаш ли домашни любимци? (Какви?) да.. куче - английски кокер шпаньол - Вини х.х , котки : 1 - обикновена - Теди ; 2 - м/у Персийска и ангорска - Токси <3 ... аа и Рибки -.-
11. Имаш ли си гадже? не.
12. Каква е последната ти мисъл преди да заспиш? не помня такива маловажни неща.. пък и спя прекалено често и по - много.. всеки път е различно.
13. На колко години смяташ, че ще се ожениш/омъжиш? мисля да си поживея доста преди да се обвържа до живот!
14. В какво си най добър/а? ооо не знам. почти в нищо , не правя много неща и рядко се старая.. аа сетих се - мога да изнервям хората до полуда и да злорадствам <3
15. Любимото ти ястие, питие е...? пържени картофки + спрайт or coca-cola light <3
16. Пушиш ли? (защо?) да х.х не се гордея.. навик какво да се прави.. уж ги намалявам!
17. Пиеш ли? (защо?) зависи дали има повод и дали съм в настроение.
18. Какво правиш, когато си сам/а в къщи? точно тогава спя.. щото е тихо и спокойно.
19. В кой клас си? тайна ХД
20. Можеш ли да готвиш? (Какво?) мога.. какво ли? каквото ми се дояде.
21. Имаш ли GSM? (Каква марка?) да - Lg - най - скапаната марка, заклевам се...
22. Кое цвете ти е любимото? нямам , мразя цветя , но пък само бялата роза смятам за красива.
23. Страх ли те е от буболечки? Не , отвращение - да
24. Коя TV програма гледаш най-много? не гледам телевизия , ако по случайност гледам може би - AXN Sci-fi or Fox Life
25. Нещо интересно за теб : имам въшки -рофл- амии с червена коса съм хД
26. Твоя снимка (постави линк) facebook impulse : не обичам вече често да се снимам , мразя да позирам и всички дет само позират и се плезат некви направо не мога да ги гладам ужас.. ще постна някоя по-актуална.
27. Нещо което искаш да кажеш, но е нямало такива въпроси - мисля , че напълно се отчетох!
- damnangelСъстезател
От : Монтана
Рожден ден : 13.12.1996
Дата на рег. : 27.12.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail and Fullmetal Alchemist
Re: me again.. siu. еволюция.
Вто Фев 21, 2012 5:54 pm
Олеееееееееейй , сладурана Сю ?! ооооооо , как обожавам това име
тааа.. здрасти, again. xd
- Gaara.Of.The.SandРазвиващ се
От : ~ The Village hidden in the sand ~
Рожден ден : 01.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 10.02.2012
Вто Фев 21, 2012 6:24 pm
damnangel написа:Олеееееееееейй , сладурана Сю ?! ооооооо , как обожавам това име
Ооо, ти май си обърнала резбата
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Вто Фев 21, 2012 6:31 pm
Ей, комин. На 14 с цигарите. После на 22 няма можете да ходиш. :D
- damnangelСъстезател
От : Монтана
Рожден ден : 13.12.1996
Дата на рег. : 27.12.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail and Fullmetal Alchemist
Вто Фев 21, 2012 7:03 pm
Gaara.Of.The.Sand написа:damnangel написа:Олеееееееееейй , сладурана Сю ?! ооооооо , как обожавам това име
Ооо, ти май си обърнала резбата
Пепел ти на езика Не е вярно !! не съм ! ;Д много съм си нормална !! хд Яснооооо !!?? :D
п.с. пфу.. човек вече и комплимент не може направи, без да го сметнат за откачен хд
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Вто Фев 21, 2012 9:23 pm
Напротив , прекалено много разгонени пръчове :\ Вземете си намерете приятелки , а ?
Още не съм ти прочел отговорите на въпросите , набиха ми се на очи някой други думички на нашите съфорумници . Както и да е - добре дошла , lots of fun и ако нещо ми направи впечатление ше edit-на :D
Още не съм ти прочел отговорите на въпросите , набиха ми се на очи някой други думички на нашите съфорумници . Както и да е - добре дошла , lots of fun и ако нещо ми направи впечатление ше edit-на :D
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Вто Фев 21, 2012 10:32 pm
Здрастииии. Много забавления, малко СПАМ, много приятели и тва е. Спиш много - това е добре. Имам нужда от едноседмична, непрекъсната сънна почивка , но... изгледи за такова начинание - няма. И ти ли си нямаш гадже? Следя новите и... много малкос а обвързаните. Добре дошла.
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Вто Фев 21, 2012 10:58 pm
Погледни спойлера
- Spoiler:
- Какво ще правим със форума? xD
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Сря Фев 22, 2012 2:24 pm
Sweeney Todd написа:Ей, комин. На 14 с цигарите. После на 22 няма можете да ходиш. :D
ами аз съм безсмъртна!
liuba4e написа:Здрастииии. Много забавления, малко СПАМ, много приятели и тва е. Спиш много - това е добре. Имам нужда от едноседмична, непрекъсната сънна почивка , но... изгледи за такова начинание - няма. И ти ли си нямаш гадже? Следя новите и... много малкос а обвързаните. Добре дошла.
ауу да найстина много спя.. обичам да спя! тва е най - якото хД
ъъ и неща гадже [ангажимент]
s.m.i.l.e.p.e.s.t написа:
- Spoiler:
Какво ще правим със форума? xD - ами не знам засега нищо.. мисля , че се оказвам..мислих много и нямам времето х.х пък и форуми има много , а и нали си имаме АП
10x all ^.^ ще спазвам правилата ДХ
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Сря Фев 22, 2012 5:01 pm
Аз нищо не съм казал за смърт. Просто ще се мъчиш. :D