коментари - Игра на сенки (sasusaku)
+4
agressivebitch
liuba4e
sekai
-*-What The Hell-*-
8 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
коментари - Игра на сенки (sasusaku)
Пон Фев 27, 2012 6:13 pm
First topic message reminder :
тук
тук
- sekaiГолям фен
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Re: коментари - Игра на сенки (sasusaku)
Нед Апр 01, 2012 9:09 pm
Знам за черната коса, но реших да е стандартно :ha-ha:
- inner_me97Развиващ се
Дата на рег. : 22.04.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Naruto Shippuuden, Death Note, Kuroshitsuji
Нед Май 13, 2012 6:07 pm
Фикчето е много интригуващо! Ще го чета с удоволствие!
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Години : 26
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Пет Фев 08, 2013 9:25 pm
Бях нещо като изнудена ( точно изнудване си беше... ) от едно много подло създание, което каза, че ако го довърша ще напише яой фик и как да не се съблазни човек от тази оферта...
Та така... вече нямам (не че някога съм имала) мотивация за сасусаку, а и сигурно характера ми също се е променил за една година... Така, че не гарантирам колко хубаво ще стане, но ще се опитам да го направя добро
Та така... вече нямам (не че някога съм имала) мотивация за сасусаку, а и сигурно характера ми също се е променил за една година... Така, че не гарантирам колко хубаво ще стане, но ще се опитам да го направя добро
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите