- Lost NovemberDoujinshi [доужиншита]
Рожден ден : 31.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 15.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: sekai-ichi hatsukoi;junjou romantika;koisuru bokun;hellsing;claymore;soul eater;death note..
Какво мислите за първоаприлската шега?
Пон Апр 02, 2012 6:56 am
Мисля,че описание е излишно...
Аз лично смятам,че си беше доста добра.Малко гадна,но нали е 1-ви април все пак .Най-смешното беше,че снощи всички се хванахме,но никой не си призна. Ивето почти не писа,а Зорито (в групата във Фейсбук) беше толкова сериозна и потайна,че и да искахме,не можехме да загатнем нищо....Подли Админи....оставиха ми да се мъчим снощи,а те са се хихикали в Скайп...
Аз лично смятам,че си беше доста добра.Малко гадна,но нали е 1-ви април все пак .Най-смешното беше,че снощи всички се хванахме,но никой не си призна. Ивето почти не писа,а Зорито (в групата във Фейсбук) беше толкова сериозна и потайна,че и да искахме,не можехме да загатнем нищо....Подли Админи....оставиха ми да се мъчим снощи,а те са се хихикали в Скайп...
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Re: Какво мислите за първоаприлската шега?
Пон Апр 02, 2012 8:43 pm
Абе ние големи шматки бяхме!
Значи първо--> Първи април беше!
Второ--> Когато писахме в темата "как се прави форум" Ивето каза, че всичко е безплатно , освен ако ти не решиш да ползваш някакви услуги...и на ЛС ми каза, че тя НЕ ползва!
Трето--> Всички от екипа щяха да знаят а Алекс просто ...си нямаше и понятие.
Четвърто-->Как така изведнъж се обяви това.Щеше да стане постепенно, а Ивето беше мнооого спокойна!
Подкрепям Меги " Засрамете се! : D"..Сега да видим какво ще има другата година.Нека позная--> няма да има хедър, целият форум ще е празен, няма да има никакви картинки, или адреса, ще бъде чейнджнат!
Значи първо--> Първи април беше!
Второ--> Когато писахме в темата "как се прави форум" Ивето каза, че всичко е безплатно , освен ако ти не решиш да ползваш някакви услуги...и на ЛС ми каза, че тя НЕ ползва!
Трето--> Всички от екипа щяха да знаят а Алекс просто ...си нямаше и понятие.
Четвърто-->Как така изведнъж се обяви това.Щеше да стане постепенно, а Ивето беше мнооого спокойна!
Подкрепям Меги " Засрамете се! : D"..Сега да видим какво ще има другата година.Нека позная--> няма да има хедър, целият форум ще е празен, няма да има никакви картинки, или адреса, ще бъде чейнджнат!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Вто Апр 03, 2012 3:11 pm
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: sekai-ichi hatsukoi;junjou romantika;koisuru bokun;hellsing;claymore;soul eater;death note..
Вто Апр 03, 2012 3:56 pm
и въпреки всичко,всички доста се уплашихме....дори и тези,които твърдяха на 100% че е майтап
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 3:58 pm
-*-What The Hell-*- написа:
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Вто Апр 03, 2012 4:20 pm
Еми, нали първи април е за това и за синьоптиците :phaha:
- issy~chanЛюбител
От : мечти те ти !!
Рожден ден : 29.01.1998
Дата на рег. : 15.12.2011
Вто Апр 03, 2012 5:00 pm
Душата излезе от тялото ми като разбрах, че сайта се затваря Моля Ви, не го правете повече !!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:01 pm
Спокойно няма да го правят..достатъчно са изобретателни, ще измислят друга дивотия!!! Но ще е по-страшна от тази, поне Ивето така крои .issy~chan написа:Душата излезе от тялото ми като разбрах, че сайта се затваря Моля Ви, не го правете повече !!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:03 pm
+1 и аз така се почувствах не можах да проговоря 16 минутиissy~chan написа:Душата излезе от тялото ми като разбрах, че сайта се затваря Моля Ви, не го правете повече !!
- issy~chanЛюбител
От : мечти те ти !!
Рожден ден : 29.01.1998
Дата на рег. : 15.12.2011
Вто Апр 03, 2012 5:05 pm
s.m.i.l.e.p.e.s.t написа:Спокойно няма да го правят..достатъчно са изобретателни, ще измислят друга дивотия!!! Но ще е по-страшна от тази, поне Ивето така крои .issy~chan написа:Душата излезе от тялото ми като разбрах, че сайта се затваря Моля Ви, не го правете повече !!
Страх ме е другата година да не затворят сайта наистина за няколко часа, а да видиш тогава шах и мат
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:11 pm
issy~chan написа:s.m.i.l.e.p.e.s.t написа:Спокойно няма да го правят..достатъчно са изобретателни, ще измислят друга дивотия!!! Но ще е по-страшна от тази, поне Ивето така крои .issy~chan написа:Душата излезе от тялото ми като разбрах, че сайта се затваря Моля Ви, не го правете повече !!
Страх ме е другата година да не затворят сайта наистина за няколко часа, а да видиш тогава шах и мат
Споко всички в семейството сме добри на шах, няма да им е толкова лесно! А ние...стига сме им давали идеи!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:11 pm
е тогаз вече наистина ще ги....http://26.media.tumblr.com/tumblr_ls93i7y3PJ1r3v6f2o1_500.gif
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:19 pm
anime_naruto написа:е тогаз вече наистина ще ги....http://26.media.tumblr.com/tumblr_ls93i7y3PJ1r3v6f2o1_500.gif
нова година, нов късмет
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:25 pm
до година кой-знае какво ще измисли Ивето....НО....АЗ НЯМА ДА СЕВЖА,КАКВОТО И ДА Е!!!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:25 pm
помни си думитее
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 03, 2012 5:42 pm
само да не затворите сайта за няколко часа както каза issy , иначе...ще хвърчат главиhttp://animacii.net/images/comprofiler/1896_4c01f1ec7fffe.gif
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите