- valencetyПрохождащо
От : nqkude
Рожден ден : 14.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 25.05.2011
Излъжи ме, моля те(коментари)
Пет Апр 13, 2012 2:47 pm
Темата за коментари
- crazy_kid97Прохождащо
От : V.T.
Рожден ден : 02.11.1997
Години : 27
Дата на рег. : 19.02.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden,Bleach,Kuroshitsuji,Sket Dance,Death Note,Vampire Note,KissxSis,Shugo Chara
Re: Излъжи ме, моля те(коментари)
Пон Апр 16, 2012 5:20 pm
От сега ти казвам, че коментарът ми няма да е положителен, но се надявам да не се обидиш, а да го приемеш като съвет.
Идеята на фика ти ми допада, но начина, по който пишеш едва ли не ме отказва от това да го следя. Имаш много правописни и пунктуационни грешки. Например: "Бях тръгнала отново натам. "
"...момчетата само ми кимнаха сковано и продължиха да се оглеждат наоколо. Нещо не беше наред … " Тук трябва да е отделно изречение. Прегледай си още веднъж главите и сама ще се увериш, че грешките са доста, но всъщност са елементарни.
Може и от бързане да ги допускаш , но те съветвам или да си проверяваш по 3-4 пъти или да си намериш редактор. Не казвам, че аз пиша перфектно, нито пък имам за цел да те обидя, но просто е много по-интересно да се чете грамотно написана творба.
Успех занапред!
Идеята на фика ти ми допада, но начина, по който пишеш едва ли не ме отказва от това да го следя. Имаш много правописни и пунктуационни грешки. Например: "Бях тръгнала отново натам. "
"...момчетата само ми кимнаха сковано и продължиха да се оглеждат наоколо. Нещо не беше наред … " Тук трябва да е отделно изречение. Прегледай си още веднъж главите и сама ще се увериш, че грешките са доста, но всъщност са елементарни.
Може и от бързане да ги допускаш , но те съветвам или да си проверяваш по 3-4 пъти или да си намериш редактор. Не казвам, че аз пиша перфектно, нито пък имам за цел да те обидя, но просто е много по-интересно да се чете грамотно написана творба.
Успех занапред!
- valencetyПрохождащо
От : nqkude
Рожден ден : 14.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 25.05.2011
Re: Излъжи ме, моля те(коментари)
Пон Апр 16, 2012 6:33 pm
Мерси за откровеността.Знам , че има грешки , но когато го чета сама не мога да ги открия.Уверявам те , че са допуснати от бързина.
Радвам се че идеята ти допада ...за напред ще внимавам повече
Радвам се че идеята ти допада ...за напред ще внимавам повече
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите