- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Какво мислите за анимето?
Съб Апр 21, 2012 7:50 pm
Изразете мнение.
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Re: Какво мислите за анимето?
Съб Апр 21, 2012 7:55 pm
Явно ще съм първата!Май няма човек, на който да не му е харесало!
Интересна история, малко прилича на sitcom на моменти, но пък я има и романтичната нотка!Като че ли само заради нея гледах анимето.Наистина много ми харесва и се надявам, да има втори сезон!Въобще възхитена съм, колкото и смешно да звучи.Хареса ми хиляда пъти повече от Lovely Complex, едно заради външния вид на героите, две - заради нивото на романтика.
На всички, които си търсят romance & comedy горещо го препоръчвам!!..
А ЗА ХОРАТА, КОИТО НЕ СА УБЕДЕНИ, че искат да го гледат--> Most romantic--> http://www.vbox7.com/play:7eb24bf0cd&start=1277
Интересна история, малко прилича на sitcom на моменти, но пък я има и романтичната нотка!Като че ли само заради нея гледах анимето.Наистина много ми харесва и се надявам, да има втори сезон!Въобще възхитена съм, колкото и смешно да звучи.Хареса ми хиляда пъти повече от Lovely Complex, едно заради външния вид на героите, две - заради нивото на романтика.
На всички, които си търсят romance & comedy горещо го препоръчвам!!..
А ЗА ХОРАТА, КОИТО НЕ СА УБЕДЕНИ, че искат да го гледат--> Most romantic--> http://www.vbox7.com/play:7eb24bf0cd&start=1277
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Години : 26
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Чет Апр 26, 2012 7:03 pm
Страхотно аниме!
В момента съм го гледала да 15 епизод и първоначално ми беше неловко, че Усуй е хентай, но после се оказа, че не е и...
Абе,...ГОРЕЩО ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
:m48: :m48: :m48:
В момента съм го гледала да 15 епизод и първоначално ми беше неловко, че Усуй е хентай, но после се оказа, че не е и...
Абе,...ГОРЕЩО ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
:m48: :m48: :m48:
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Вто Юли 10, 2012 11:02 am
Препоръчвам го горещо на хората, които искат да гледат някое романтично аниме!!!!!!!!!!! И заради него сега не мога да си намеря свястно аниме! Прекалено ми вдигна нивото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите