Комент на МАНГАТА
+113
NightWing
humanotic
6u6u
bunny3823
alinkaa98
* Gaмэ Ovэr..^
vudum
sekai
vesko5551
Lubomir98
Uchiha_master
Rushster
MaRa <33
s.m.i.l.e.p.e.s.t
sSanDy
sakura_vampire
ANIME-MASTER
colosus
kiki_chan
Lost November
nicky1999
mimi_y
Зарибител
liuba4e
agressivebitch
pastinio
fustyk1
man4o<(^^)>
Azmudar
Fler
Mimity_98
Edward_Elric
_the_lost_whisper_
mihail__1994
4ocvetinka_93
Mega Pwn!
..Bunny-By..!!
Аллiie ™
Tsunade_hime
bhop4oo
kateto
MindFreak
thefoxkid
Dan7e
jopiopi23
Poison_sun
Shikamaru [Nara]
Lady D
sasusaku_girl97
saberhagen
Sakura_111
Цуки
Miss Inтerpol ^.^
Thэ Dark Girl
metall_girl
rosi_rosi
peps_png
Ŧħе_SлladuRчЭ
in4eto
`M.и.s.h.и.t.0`
Hermi
bLear_cHan
RINNEGAN GOD
Dark Lord
X®i$Ttk@TaA
mirellka62697
Конан
uRockMyWorld
did0nka
miss_haruno
Misaki Fujimoto
Amu-chan
ramkoz
JoInT{}MaNia4ka
naruto-fenche
Konfuci
Мъфета
tobiantonfan
Tcunade Godaime
vandala
deidara97
rosenceto
Asdffcho
hinata337
Mnk
Ne7WoRk
lp_naruto
JusT~Me
OverHell
RiKu
Naruto-3399
Ita4i
Колар Менос
*Alx*
Privaте L♥ve
Gaara_125™
Schweinsteiger
Little Weezy
Sexy_Mileidy
M@Ni@k@
Marta
IVE-STORM(bg)
Yukana
lipsitooo®
go6kа
Tobidara
sasuke299
sand_team
livarpyl
Lily
Inspiration
Sweeney Todd
Топчету
117 posters
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Комент на МАНГАТА
Вто Апр 14, 2009 7:00 pm
First topic message reminder :
Тъй като гледам, че обичате да коментирате манга главите, тогава нека го правите тук вместо на самата глава, моля ви, това е, за да е по-чисто. Също така ще изтрия всичките ви мнения по главите. Друго нещо: ще поставям по някоя анкета отгоре през седмица-две за забавление, вие просто гласувайте, не пишете какво сте гласували. Не забравяйте, че в темата ще се коментира само и единствено мангата! Без други офф-топици, ок?
Ето как ще коментирате съответната глава:
Глава: (примерно 412)
Коментар: (тук записвате комента си или въпроса)
~Енджой
Тъй като гледам, че обичате да коментирате манга главите, тогава нека го правите тук вместо на самата глава, моля ви, това е, за да е по-чисто. Също така ще изтрия всичките ви мнения по главите. Друго нещо: ще поставям по някоя анкета отгоре през седмица-две за забавление, вие просто гласувайте, не пишете какво сте гласували. Не забравяйте, че в темата ще се коментира само и единствено мангата! Без други офф-топици, ок?
Ето как ще коментирате съответната глава:
Глава: (примерно 412)
Коментар: (тук записвате комента си или въпроса)
~Енджой
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Re: Комент на МАНГАТА
Вто Фев 16, 2010 6:05 pm
гъзи гъзи мн храниш тая карин :Д само ти напомням те не е истински човек тай че не се нерви напразно за неяMisa-chan написа:Конан, ти луда ли си, не твърдя обратното - САКУРА ДА НАБИЕ САСКЕ?!?! РОФЛ.. колкото и да ми се иска, т'ва няма да стане.. смис.. и колкото да я харесвам.. т'ва.. няя стане.. ЪПСУРТ как се каа.. Все пак той е доста по-силен от нея, но тя може да му е в помощ (голяма, все пак е мед. нинджа) ако е в екипче с него, но е пракрически невъзможно да го победи..
А и не е глупава, просто т'ва мнение шибанко ти се е натресло в главата преди - преди шипудените когато е една лигава фенгърл дрисла (те повечето баха такива).. Ето виж примерно Ино - бати шибаното животно, тя ВЪОБЩЕ не се е променила, пачата с пача, па Курвин от самото начало е едно селско дрисливо пикливо къдраво урунгелче, дето понятие си няма к'во е пишка, ми тръгнала да си пали дайретата със Саске, омг, все едно е обърнал внимание на някой, па да обърне внимание на некфа червена рошла..
а саске все още не знае сакура дали е мед. нинджа и че е станала сериозна,па той от де да знай
- peps_pngСъстезател
Дата на рег. : 06.02.2010
Вто Фев 16, 2010 7:08 pm
Как така Данзоу има Шаринган...?
- Privaте L♥veСтрашна работа съм
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008
Вто Фев 16, 2010 7:41 pm
Че не е истински - по-добре, че ако беше, батее, ше и ебеме путката майна, деби курвата с курва дебелогъза свинска, бахти у слузестата пача!mi6it0 написа:гъзи гъзи мн храниш тая карин :Д само ти напомням те не е истински човек тай че не се нерви напразно за неяMisa-chan написа:Конан, ти луда ли си, не твърдя обратното - САКУРА ДА НАБИЕ САСКЕ?!?! РОФЛ.. колкото и да ми се иска, т'ва няма да стане.. смис.. и колкото да я харесвам.. т'ва.. няя стане.. ЪПСУРТ как се каа.. Все пак той е доста по-силен от нея, но тя може да му е в помощ (голяма, все пак е мед. нинджа) ако е в екипче с него, но е пракрически невъзможно да го победи..
А и не е глупава, просто т'ва мнение шибанко ти се е натресло в главата преди - преди шипудените когато е една лигава фенгърл дрисла (те повечето баха такива).. Ето виж примерно Ино - бати шибаното животно, тя ВЪОБЩЕ не се е променила, пачата с пача, па Курвин от самото начало е едно селско дрисливо пикливо къдраво урунгелче, дето понятие си няма к'во е пишка, ми тръгнала да си пали дайретата със Саске, омг, все едно е обърнал внимание на някой, па да обърне внимание на некфа червена рошла..
а саске все още не знае сакура дали е мед. нинджа и че е станала сериозна,па той от де да знай
Па до т'ва че Саске не знае, със сигурност фенгърл версията на Саку нямаше да направи това, което стана в новата глава, шеше да си реве и тъй, което означава, преведено, че ше разбере Саске к'ви нови качества има наш'та Саки.. ; ] ( Ше разбере хубавинко той, като му излекува тя кура майна.. с уста.. rofl )
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Вто Фев 16, 2010 10:03 pm
Misa-chan написа:Че не е истински - по-добре, че ако беше, батее, ше и ебеме путката майна, деби курвата с курва дебелогъза свинска, бахти у слузестата пача!mi6it0 написа:гъзи гъзи мн храниш тая карин :Д само ти напомням те не е истински човек тай че не се нерви напразно за неяMisa-chan написа:Конан, ти луда ли си, не твърдя обратното - САКУРА ДА НАБИЕ САСКЕ?!?! РОФЛ.. колкото и да ми се иска, т'ва няма да стане.. смис.. и колкото да я харесвам.. т'ва.. няя стане.. ЪПСУРТ как се каа.. Все пак той е доста по-силен от нея, но тя може да му е в помощ (голяма, все пак е мед. нинджа) ако е в екипче с него, но е пракрически невъзможно да го победи..
Па до т'ва че Саске не знае, със сигурност фенгърл версията на Саку нямаше да направи това, което стана в новата глава, шеше да си реве и тъй, което означава, преведено, че ше разбере Саске к'ви нови качества има наш'та Саки.. ; ] ( Ше разбере хубавинко той, като му излекува тя кура майна.. с уста.. rofl )
туй за излекуването е яко ама не се знае , а дано е така както казваш,ноо не се знае искам вече новата глава
- КонанБъдещ фен
Дата на рег. : 22.01.2010
Сря Фев 17, 2010 10:07 am
Oфф добре де Сакура не е лоша ама не я харесвам тва си е истина. Еми кво като е медицинска нинджа чудо велико. Миса знам, че съм луда мерси, че ми го припомни. А... и аз искам новата глава че Саске поне да се гътне за по-лесно. Неща да оживява да мрее копелето му шибано недонаебано от курва.
Сря Фев 17, 2010 1:53 pm
Бе ти луда ли си, аз не ти казвам задължително да я харесвашш И тя си има минуси ; ] Ама мед. нинджи не ги подценявай - те са едни от най-важните в отбора, шото другите к'ат са напът да гътнат.. кой идва на помощ, а?Конан написа:Oфф добре де Сакура не е лоша ама не я харесвам тва си е истина. Еми кво като е медицинска нинджа чудо велико. Миса знам, че съм луда мерси, че ми го припомни. А... и аз искам новата глава че Саске поне да се гътне за по-лесно. Неща да оживява да мрее копелето му шибано недонаебано от курва.
Както и да е Саске дано си оправи садо-мазо навиците.. по-нататък!
- КонанБъдещ фен
Сря Фев 17, 2010 4:19 pm
Еми да луда съм. Ти ся ли го разбра. Емми и аз искам да си ги поправи малко или да ги повлоши като за световно и да има....
Сря Фев 17, 2010 5:30 pm
Епа у тоя форум да си луд е обичайно.. ; ] Всички сме за психятрията тука.. хах..Конан написа:Еми да луда съм. Ти ся ли го разбра. Емми и аз искам да си ги поправи малко или да ги повлоши като за световно и да има....
Онтопик: Пък по-добре да ги оправи, и без т'ва е тръгнало да става с хепи-енд Нарутото, макар че ше е доста трудно, къфто е цепнат у черната главица.. ;Д
- КонанБъдещ фен
Сря Фев 17, 2010 6:42 pm
у красивата черна главица дето ми се иска да я смажа то хубавичко ама фаворита ми тая раота е наруто
Сря Фев 17, 2010 7:56 pm
Да, ама Наруто е малък тънкопишко (не че го мразя, напротив, кефи ме като френдд ; ] ) и бих се ебала с него само ако е в тройка.. ; ] Ма т'ваа е доста извън темата, имам предвид че Саске и Наруто имат мноо общо в миналото си.. но сега са два съвсеем различни пича.. единия е закоравяло копеленце, забравило к'во сладурче беше, а другия е рус пичч със весел характер, напълно антоними..! ; ]Конан написа:у красивата черна главица дето ми се иска да я смажа то хубавичко ама фаворита ми тая раота е наруто
- КонанБъдещ фен
Сря Фев 17, 2010 8:04 pm
съгласна съм с теб ама ти си била царижа на коментарите ве
Сря Фев 17, 2010 8:10 pm
Определено, ний с теби станахме най-активните тука ма.. ; ] Аре стига сме спамили и да са уфукаме у лафчето..Конан написа:съгласна съм с теб ама ти си била царижа на коментарите ве
- Dark LordУчaщ се
От : Malakor 5
Рожден ден : 15.09.1989
Години : 35
Дата на рег. : 26.12.2009
Пет Фев 19, 2010 1:12 am
Новата глава беше добра, но следващата ще адски интересна.
Какаши vs Саске. Това винаги съм искал да го видя. Надявам се Какаши да го пречука.
Какаши vs Саске. Това винаги съм искал да го видя. Надявам се Какаши да го пречука.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Фев 19, 2010 8:19 pm
lol аз си знаех че саске ще се опита да убие сакура
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
Пет Фев 19, 2010 8:48 pm
Късмет Какаши да го убие. Всичко е замислено така че финала да е Наруто срещу Саске. Между другото към края на чаптъра не забелязахте ли че и Наруто е на път.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Фев 19, 2010 9:18 pm
ама според мен какаши няма да се бие тук с саске ...ама нз
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пет Фев 19, 2010 10:09 pm
Чапа беше ужасен...
попринцин не давам отрицателни коментари, но сегаа няма как да пропусна.
Твърде кратко беше, едва се разбра за кво става въпрос... две, три репличи и тва е... ебаси бързото действие.
Относно Саске и Какаши, няма да коментирам. Така или иначе ще се стигне до битка.
попринцин не давам отрицателни коментари, но сегаа няма как да пропусна.
Твърде кратко беше, едва се разбра за кво става въпрос... две, три репличи и тва е... ебаси бързото действие.
Относно Саске и Какаши, няма да коментирам. Така или иначе ще се стигне до битка.
- rosi_rosiУчaщ се
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.
Нед Фев 21, 2010 3:33 pm
Боже Саске верно е полудял как се изхили само а до колкото аз знам мисля че Какаши ще умре. Иначе за чаптъра беше мн малко и нищо не се разбра но следващи ще е интересен (надявам се).
- metall_girlГолям фен
От : сОфИя о.О
Дата на рег. : 19.02.2010
Нед Фев 21, 2010 3:38 pm
аз мисла че чаптара наистина беше мн къс
а относно Саске и Какаши със сигорност ще се стигне до битка :;):
а относно Саске и Какаши със сигорност ще се стигне до битка :;):
- КонанБъдещ фен
Сря Фев 24, 2010 8:15 am
еха ми то тука имаше само забързано действие дали наистина ще се изтрепят нз ама няям търпение да видя кво ще стана у следващия чопър.
Чет Фев 25, 2010 4:17 pm
чопър, а?Конан написа:еха ми то тука имаше само забързано действие дали наистина ще се изтрепят нз ама няям търпение да видя кво ще стана у следващия чопър.
Ама са осъзнавам колко е тъп Киши.. ше го пребия.. как може.. Сакура.. да лекува Курвин.. бе я да си го лазне в мазния дирник японски.. Курвин заслужава бавно рязане на конския клитор.. ше ми я лекува тя.. ше я излекувам аз тая черна курва в дебелия мазен гъз.. -.-"
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Фев 25, 2010 4:59 pm
Ако преди смятах Саске за идиот, то след като прочетох мангата мисля, че по - голям тъпак от него едва ли...и Сакура да лекува Карин...не мога да повярвам
- КонанБъдещ фен
Пет Фев 26, 2010 7:59 am
Епа... фо да се прай такъв е живота :D
- naruto-fencheСъстезател
Рожден ден : 20.06.1998
Години : 26
Дата на рег. : 20.11.2009
Нед Фев 28, 2010 10:16 am
пууууу на най-интересното сварши нямам търпение да излезе следващата глава
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
Нед Фев 28, 2010 11:05 am
ейй са стана боя
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Фев 28, 2010 6:20 pm
Джирая*саннин написа:ейй са стана боя
съгласна съм този бой ще свърши с някой убит :cvir:
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009
Нед Фев 28, 2010 7:27 pm
Най- после един чап, който да ми хареса! Русокосата ми любов ( Наруто) се появи и сега ИСКАМ да гледам битка САСУНАРУ!!! ОТ близо година я чакам дееба и битката! Попринцип мразя Курвин, тая пача гнусна само ръси сол в раната и ме кара да крещя като гледам мангата и шипудена, но сега шапка и свалям. Едно разумно нещо направи- вдъхна на моето момиче още повече смелост да смаже зализания гъз на емото. УРА УРА УРА!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите