- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Любов или амбиция
Сря Юни 13, 2012 3:46 pm
Това е първото нещо, което пиша.Приемам всякакви критики и не мисля да се сърдя.Вдъхнових се от една книга и реших да напиша нещо.Написала съм кратко резюме на историята, която смятам да напиша.Съвсем скоро ще кача и пролога.Очаквам коментари над идеята ми, след това на пролога и главите
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Години : 26
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Re: Любов или амбиция
Сря Юни 13, 2012 6:03 pm
Струва ми се интересно... Скоро ли ще пуснеш първа глава?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 13, 2012 6:08 pm
утре вечер ще пусна пролога и 1-2 дена след това ще я пусна
надявам се да ти хареса
надявам се да ти хареса
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Сря Юни 13, 2012 6:11 pm
Нямам търпение
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Сря Юни 13, 2012 10:58 pm
Звучи интересно, определено ще следя историята ^^
Нямам търпение да видя първа глава. Успех с музата ^^
Нямам търпение да видя първа глава. Успех с музата ^^
- kiki_chanЛюбител
От : Юпитер
Рожден ден : 30.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 25.12.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight, Death Note, Wolf's rain ..
Нед Юни 17, 2012 6:47 pm
Сю допуснала си няколко грешки и ще се опитам да ти ги покажа.
"Мислех си, че ще забравя до ден - два, но в крайна сметка не успях." - Действието се развива в хотела след убийството, тогава главната героиня от къде знае, че не е успяла да забрави до два дни след това?
В текста някъде имаше повторение, а й беше пропуснала букви. Предполагам, че си го направила по невнимание, затова те съветвам преди да пускаш главите си да ги преглеждаш поне един-два пъти. Но по-сериозно е това, че ти липсват описания. Как изглеждат героинята и жертвата? Как е обзаведена стаята? Какво представлява хотелиерската униформа? Трябва да поработиш над тях.
Иначе за начало не е зле. Харесва ми това, че пишеш в първо, а не в трето лице. При пускането на първа глава се постарай повече и съм сигурна, че ще се получи по-добре. Нека музата да бъде с теб и успех!
"Мислех си, че ще забравя до ден - два, но в крайна сметка не успях." - Действието се развива в хотела след убийството, тогава главната героиня от къде знае, че не е успяла да забрави до два дни след това?
В текста някъде имаше повторение, а й беше пропуснала букви. Предполагам, че си го направила по невнимание, затова те съветвам преди да пускаш главите си да ги преглеждаш поне един-два пъти. Но по-сериозно е това, че ти липсват описания. Как изглеждат героинята и жертвата? Как е обзаведена стаята? Какво представлява хотелиерската униформа? Трябва да поработиш над тях.
Иначе за начало не е зле. Харесва ми това, че пишеш в първо, а не в трето лице. При пускането на първа глава се постарай повече и съм сигурна, че ще се получи по-добре. Нека музата да бъде с теб и успех!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Юни 17, 2012 9:28 pm
Ще се редактирам, разбрах те.
Липсват описанията на главната героиня, защото не мисля като повечето комерсиални фикчета да започна с:
" Здравейте! Аз съм Сакура Учиха.Косата ми е розова, очите светло зелени и имам хубаво тяло.Току-що се преместих от еди къде си и съм в ново училище.
и после:
Днес е първият учебен ден--- "
и натам се сещате.
По-натам ще пусна описанието и на геройнята.
Не сметнах, че трябва да обърна толкова внимание на униформата и хотела, но ще добавя още нещо.
Липсват описанията на главната героиня, защото не мисля като повечето комерсиални фикчета да започна с:
" Здравейте! Аз съм Сакура Учиха.Косата ми е розова, очите светло зелени и имам хубаво тяло.Току-що се преместих от еди къде си и съм в ново училище.
и после:
Днес е първият учебен ден--- "
и натам се сещате.
По-натам ще пусна описанието и на геройнята.
Не сметнах, че трябва да обърна толкова внимание на униформата и хотела, но ще добавя още нещо.
- `MelodyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Страната на чудесата
Рожден ден : 09.02.1998
Дата на рег. : 29.12.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Naruto Shippuuden, Hakououki Shinsengumi Kitan, Mononoke Hime, Death Note, Durarara, Avatar-the last airbender, cowboy bebop.
Вто Юни 19, 2012 1:53 pm
Когато се разказва от такъв повествовател (автора разказва от името на главната героиня), се смята, че вече всичко се е случило и тя разказва за преживяванията си.
В подобно повествование описанията на героите се правят плавно и с времето, а понякога и се пропускат. Така, че внимавай. Много е неестествено да описваш себе си (на героинята де).
По-натам ще пусна описанието и на героинята.
И сега моето мнение:
1.Смятам, че идеята е истински трепач!! Трудно е да пишеш за престъпници и още повече да разкриваш мислите им, след като не си убиец, а се налага да мислиш като такъв, за да се получи.
2. Не разбрах причината за убийството. Защо убива шефа си? Какви са основанията й? Защото до колкото разбрах всичко си е вървяло перфектно, работата също Човек не решава просто така да убие някой.
3. След като тя се обажда на полицията (маскирана), редно е полицаите поне да я разпитат...Сещаш се.
Очаквам продължението
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Юни 21, 2012 1:09 am
да, `Melody видях грешката и я поправих.. нещо не бях доусмислила идеята си.
колкото да причината.. тя ще се разкрие по - натам иначе няма да е интересно
знам това, че трябваше да я разпитат, но щеше да стане прекалено сложна за описание и така нататък.А в реда на нещата шефа на хотела щеше да дойде незабавно и да се усети. Но и това съм го измислила, ще дойде и главата, в която ще се изясни всичко! По същата логика тя как е влязла в хотела, маскирана? или просто има вътрешен човек, който има вътрешни хора..
радвам се, че ти харесва
да, `Melody видях грешката и я поправих.. нещо не бях доусмислила идеята си.
колкото да причината.. тя ще се разкрие по - натам иначе няма да е интересно
знам това, че трябваше да я разпитат, но щеше да стане прекалено сложна за описание и така нататък.А в реда на нещата шефа на хотела щеше да дойде незабавно и да се усети. Но и това съм го измислила, ще дойде и главата, в която ще се изясни всичко! По същата логика тя как е влязла в хотела, маскирана? или просто има вътрешен човек, който има вътрешни хора..
радвам се, че ти харесва
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Пет Юни 22, 2012 4:34 pm
~ Доста е трудно да се пише от името на главния герой, знам го от личен опит, но ти се справяш чудесно. ^^ Имаше малко грешки, които забелязах - „ноща“ и „с“ където трябваше да е „със“ , но не смятам, че е чак толкова фатално.
Нека премина към главната героиня - тя е наистина странна личност. Три дни след убийството, се държи сякаш нищо не е станало. Добре, може да имала сериозно основание да го убие, но все пак не я ли тормози поне мъничко съвестта?
Но усещам, че всичко ще ѝ се върне с появяването на Джейсън. Никак няма да ѝ е лесно май. Но той като герой ми харесва. Може би точно защото има вида на лошо момче.
Иначе в главата ми изникнаха въпроси подобни на тези на `Melody, обаче ще се опитам да бъда търпелива. А относно описването на героите - да, наистина е по-добре, когато става бавно. Така те кара да развихриш повече въображението си.
Е, продължавай в същия дух! Определено ще следя историята ^^
Нека премина към главната героиня - тя е наистина странна личност. Три дни след убийството, се държи сякаш нищо не е станало. Добре, може да имала сериозно основание да го убие, но все пак не я ли тормози поне мъничко съвестта?
Но усещам, че всичко ще ѝ се върне с появяването на Джейсън. Никак няма да ѝ е лесно май. Но той като герой ми харесва. Може би точно защото има вида на лошо момче.
Иначе в главата ми изникнаха въпроси подобни на тези на `Melody, обаче ще се опитам да бъда търпелива. А относно описването на героите - да, наистина е по-добре, когато става бавно. Така те кара да развихриш повече въображението си.
Е, продължавай в същия дух! Определено ще следя историята ^^
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 23, 2012 1:55 pm
оо убийството определено ще започне да я притеснява и то много, но това ще почне малко по - нататък
амм ще си редактирам където имам грешчици
мерси много радвам се, че ти харесва
амм ще си редактирам където имам грешчици
мерси много радвам се, че ти харесва
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите