[коментари]НаруКиба - Скрита любов
+12
Lost November
Mrs. Murderer
Vetsa
ddx93
sekai
alinkaa98
bunny3823
inner_me97
Топчету
MIMS_1313
Plamena
SpiritWolf
16 posters
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SpiritWolfРазвиващ се
От : Никъде
Рожден ден : 25.11.1994
Години : 29
Дата на рег. : 25.06.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto / Angel Beats / Mirai Nikki / Sword art online
[коментари]НаруКиба - Скрита любов
Вто Юни 26, 2012 9:20 pm
First topic message reminder :
Тук можете да поствате вашите коментари ^_^
Аригато!
Тук можете да поствате вашите коментари ^_^
Аригато!
- SpiritWolfРазвиващ се
Дата на рег. : 25.06.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto / Angel Beats / Mirai Nikki / Sword art online
Re: [коментари]НаруКиба - Скрита любов
Съб Авг 11, 2012 1:21 am
Както съм писал в началото на фика ( поправил )
това не е яой а шонен-ай.
това не е яой а шонен-ай.
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Съб Авг 11, 2012 4:24 pm
- Spoiler:
- Ех, жалко! Губиш един читател в мое лице, но ти пожелавам на мое място да дойдат още много! Така или иначе спорът ни ме амбицира да се пробвам да напиша едно яои, макар никога да не съм писала в този жанр. Ще видя дали ще го драсна за ден-два и ще го пусна във форума, пък дотогава се надявам някой фен на яои-то да се пробва да напише първи!
- alinkaa98Doujinshi [доужиншита]
От : Варна
Рожден ден : 30.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 01.04.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Naruto , Mirai Nikki
Вто Авг 14, 2012 11:31 pm
Много як фик , чакам продължението
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Сря Авг 15, 2012 12:19 am
Пустото ми любопитство ме накара да цъкна на последния ти пост от фика и останах... УАУ! Наистина редакторът ти - и то не един, а цели двама, са успели да ти подействат в положителна посока. Нямам забележка към грешки, може и да е имало, но съм била запленена от рейпа, за което се извинявам. Освен това жанрът определено бие в яои-насока, така че тук вече не става дума за шонен-ай!
Продължавай! Поздравявам те за хубавата част. Поздравявам и двете момичета зад теб, защото определено са се справили добре. Пожелавам ти вдъхновение, то е най-важното при едно писане!
Но най-хубавото, което ме накара да глътна главата буквално за няколко минути (не се изненадвай, аз чета прекалено бързо!), бе рейпа, изнасилването с други думи. Друго няма какво да ти кажа. Ще чакам с нетърпение следващата глава!
Продължавай! Поздравявам те за хубавата част. Поздравявам и двете момичета зад теб, защото определено са се справили добре. Пожелавам ти вдъхновение, то е най-важното при едно писане!
Но най-хубавото, което ме накара да глътна главата буквално за няколко минути (не се изненадвай, аз чета прекалено бързо!), бе рейпа, изнасилването с други думи. Друго няма какво да ти кажа. Ще чакам с нетърпение следващата глава!
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите