*--:ЛАФЧЕ:--*
+20
ANIME-MASTER
bLoodsuX
LeDerp
Demise88
Lifeholic
Mega Pwn!
Mаdneѕѕ
alinkaa98
Obsession
fustyk1
pif4eto96
IVE-STORM(bg)
* Gaмэ Ovэr..^
LiONNHEART-,
-*-What The Hell-*-
Lost November
Miss Inтerpol ^.^
Sweeney Todd
Топчету
sekai
24 posters
- * Gaмэ Ovэr..^Приятел
От : Пловдив
Рожден ден : 07.02.1996
Години : 28
Дата на рег. : 09.07.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: *Death Note
*--:ЛАФЧЕ:--*
Вто Май 07, 2013 9:32 pm
First topic message reminder :
220.. :D Sasuke Vs Kakashi 210..
220.. :D Sasuke Vs Kakashi 210..
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Съб Юли 06, 2013 7:53 pm
Докато не паднат цените това май е най-добрия вариант (:
Аз като се прибера в БГ ще си купя сигурно 3-4, максимум толкова ще мога да взема с мен. През времето когато съм там ще се постарая да прочета възможно най-много. Дано библиотекарката не ме гледа странно, то в днешно време едва ли има мн на моята възраст, които да минават от там :/
Първата ми работа ще е да се добера до „Дон Кихот“! :Д тук четох една от изрязаните части, които ги няма в българското издание, но не ми се чете цялата на испански, нито пък на компютъра. Искам си я на хартия, на хартия!
Аз като се прибера в БГ ще си купя сигурно 3-4, максимум толкова ще мога да взема с мен. През времето когато съм там ще се постарая да прочета възможно най-много. Дано библиотекарката не ме гледа странно, то в днешно време едва ли има мн на моята възраст, които да минават от там :/
Първата ми работа ще е да се добера до „Дон Кихот“! :Д тук четох една от изрязаните части, които ги няма в българското издание, но не ми се чете цялата на испански, нито пък на компютъра. Искам си я на хартия, на хартия!
- Demise88Любител
Дата на рег. : 15.06.2013
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Съб Юли 06, 2013 8:01 pm
Тцтц,не те ли е срам ,заради тебе колко ли дървета са си прекратили преждевременно земният си път :D.Отностно четенето на книги и аз съм на това мнение,имам една колежка ...която все повече и повече ми раваля мнението за чалгарите,а надеждата да се запозная със здравомислещ чалгар изчезва :).Та въпросното момиче ми се смее за това ,че чета книги и според нея това е нещо напълно излишно,ненужно,никому потребно.Как пък сега тя ще седне да чете книга,при положение,че може да иде в планета да си играе кючек ...Таа това е положението :).
А това ми хвана окото преди секунда,намира се по нашето черноморие :)
А това ми хвана окото преди секунда,намира се по нашето черноморие :)
- http:
- http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/1010070_542248519170555_1530334469_n.jpg
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Съб Юли 06, 2013 8:20 pm
Здравомислещ чалгар?! О, не, не, повярвай, „такова животно ''нема'' “ !
На мен доста често ми се случва същото. Даже съучениците ми не четат книгите, а гледат филмите. Как могат да пропуснат петъка и то заради книга?! Абсурд! :Д Пък на мен ми дай книга и ме забрави. Все едно ме няма. Сядам и не мърдам, лошото е, че докато не я прочета не спирам. Независимо колко е дълга или скучна. Свалила съм всички на Стивън Кинг, обаче отбягвам да ги чета нощем! Веднъж за малко да получа удар. хД
Мхм, попаднах на статията из facebook. Добра идея, шапка им свалям (:
На мен доста често ми се случва същото. Даже съучениците ми не четат книгите, а гледат филмите. Как могат да пропуснат петъка и то заради книга?! Абсурд! :Д Пък на мен ми дай книга и ме забрави. Все едно ме няма. Сядам и не мърдам, лошото е, че докато не я прочета не спирам. Независимо колко е дълга или скучна. Свалила съм всички на Стивън Кинг, обаче отбягвам да ги чета нощем! Веднъж за малко да получа удар. хД
Мхм, попаднах на статията из facebook. Добра идея, шапка им свалям (:
- Demise88Любител
От : Mount Doom
Рожден ден : 06.06.1947
Години : 77
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 8:34 pm
Отскоро гледам и в алеята в Пловдив има някаква свободна библиотека ,но не съм виждал повече от 2-3 книги на веднъж :D.Ъъъмм иначе относно книгите,аз или чета някакви фентъзите или някаква по-научна.Ако ми е скучна книгата не мога ...последно пробвах една прочетох 10 страници,а автора още си обесняваше за някакви глупости и я зарязах,не ми издържаха нервите :D.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 8:51 pm
Аз се лепя също на фентъзи. Е, и малко ужаси. Например Анита - кръв, бой и летящи части от зомбита, какво по-хубаво?
Ах, ако знаеш учителите какви скуки ни дават да четем. Последната беше за монахини! Игуменката хукнала да търси майка си и разбра, че краля й е баща, затова кралицата я мрази. Тоя човек толкова деца имаше навсякдъе, направо се чудех дали си е вдигал гащите изобщо За малко да заспя на 10та страница! Но му намерих цаката. Филмираш се малко, сменяш героите с някои твои познати и воала!
Ах, ако знаеш учителите какви скуки ни дават да четем. Последната беше за монахини! Игуменката хукнала да търси майка си и разбра, че краля й е баща, затова кралицата я мрази. Тоя човек толкова деца имаше навсякдъе, направо се чудех дали си е вдигал гащите изобщо За малко да заспя на 10та страница! Но му намерих цаката. Филмираш се малко, сменяш героите с някои твои познати и воала!
- Demise88Любител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 8:59 pm
Браво на теб,измислила си го :)).Това ми напомни когато бях решил да гледам Здрач,за който всички говореха,че бил толкова "як"..За пръв път ми се случи да заспя на филм ,ъъ и така и не разбрах нищо от него,но установих,че не съм загубил нищо :).
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 9:05 pm
Аз първо прочетох книгите и честно казано не бяха лоши. Но след като гледах филма няма да ги отворя повече! В главата ми изскачат все образите на актьорите докато чета, а онзи главния грозофилник... ъъ така де, вампира не го понасям! ;д
- Demise88Любител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 9:07 pm
Хех,помеждодругото 2те пародии на Здрач,ми допаднаха доста :D.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 9:55 pm
Не съм ги гледала, не си падам много по пародиите. Но може да ми допаднат, след като не са с онзи грозник ;д
- Demise88Любител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 06, 2013 10:05 pm
Много си загубила :D.Ух,тамън прочетох Чиракът на вампира иии трябва видя от къде да си изнамеря другите книги,че свършва в нищото :).
- pif4eto96Зарибен
От : from the future
Рожден ден : 28.11.1996
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto,lovely complex,kimi ni todoke,Brave 10,Rave master,fairy tail
Нед Юли 07, 2013 1:57 pm
Малко лигавих се аз
http://pifyy.tumblr.com/post/54438038546/joke
http://pifyy.tumblr.com/post/54438038546/joke
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Нед Юли 07, 2013 5:35 pm
'Баси...к'во правите уе,мно'о се разписахте нещо...
- LifeholicПриятел
От : Русе
Рожден ден : 28.01.1993
Години : 31
Дата на рег. : 20.01.2013
Пон Юли 08, 2013 12:37 pm
Demise88 написа:Много си загубила :D.Ух,тамън прочетох Чиракът на вампира иии трябва видя от къде да си изнамеря другите книги,че свършва в нищото :).
И аз съм го чела. Доста отдавна беше. Прочетох първите 3 книги и това беше ;х Не успях да намеря другите дори на английски! А е доста добра поредица..
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пон Юли 08, 2013 4:41 pm
Йохохохооххох Ванзиии, бързо ми кажи кое е анимето от аватара ти!!!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 08, 2013 7:49 pm
Здрастиии!
Амии анимето се казва Free! Първи епизод излиза всеки четвъртък май. Пълен fanservice!
Амии анимето се казва Free! Първи епизод излиза всеки четвъртък май. Пълен fanservice!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 08, 2013 9:30 pm
Йоооооооооооо, йес, бе! сега ако ми кажеш, че го има и с бг субс <33333 Тоя от подписа ти е МНОГО хооооооооооот
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 08, 2013 10:29 pm
Има! Превежда го GFotaku
Ааааах, нали! Хару и Мако са най-добрите просто <3
Ааааах, нали! Хару и Мако са най-добрите просто <3
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 08, 2013 10:54 pm
Ня~~ тъкмо ще го гледам :3
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 08, 2013 10:57 pm
Хихи, гледай и се любувай на гледката. Нямам търпение да излезе 2-ри епизод
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юли 09, 2013 12:22 am
Лоооооол, заплювам си Нанасе и Макото <33 А то кога излиза? Само на мен ли Нанасе ми прилича на Рин Окумура?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юли 09, 2013 12:24 am
Хах и аз тях си заплюх Ако не ме лъже паметта излиза в четвъртък.
На мен Хару ми прилича на Хибари Кьоя и Гареки. Е, повече на Гареки
На мен Хару ми прилича на Хибари Кьоя и Гареки. Е, повече на Гареки
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юли 09, 2013 12:34 am
ама си е damn hot~ <3
- Demise88Любител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юли 09, 2013 12:48 am
Йессс,най-накрая имам работещо ПС ии мога да пиша на БГ :)).А и добър вечер :).
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юли 09, 2013 12:49 am
Ах, знам
А Мако като погледне с тези големи, зелени очички е като кученце
ПП. добър вечер! ^^
А Мако като погледне с тези големи, зелени очички е като кученце
ПП. добър вечер! ^^
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Вто Юли 09, 2013 3:25 am
Има ли будни?
Нямаааа будни :D
Нямаааа будни :D
- mariqvladiРедовен
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Юли 09, 2013 3:27 am
Хело ;д
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юли 09, 2013 3:30 am
Има будни ;д
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите