*--:ЛАФЧЕ:--*
+42
Ŧħе_SлladuRчЭ
Death_Angel
Sweet Anime FanGirl
christian_otaku
Hermi
Genata
PaCcO
Starway
`M I N I
kuik_
The Senpai
*Alx*
SpiritWolf
bloodthirsty.
OverHell
vesko5551
Sowan
Dead Inside
damnangel
mariqvladi
* Gaмэ Ovэr..^
spongebobyellownigga
Dj-Enigma
Coolasice
BakaNoKen
Mega Pwn!
-*-What The Hell-*-
Lifeholic
ANIME-MASTER
IVE-STORM(bg)
Miss Inтerpol ^.^
AnimeIsMyLife
AnDaoNai
LeDerp
Топчету
sekai
No Pain, No Game
CrAzY bOy *-*
Obsession
Mаdneѕѕ
alinkaa98
Sweeney Todd
46 posters
- BakaNoKenЛюбител
Рожден ден : 12.05.1992
Години : 32
Дата на рег. : 18.10.2013
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
*--:ЛАФЧЕ:--*
Съб Яну 25, 2014 10:17 pm
First topic message reminder :
Ами здрасти! Не съм Зори, ама здрастито си е здрасти.
Mega Pwn! написа:Така ли,Зори,вече и "здрасти" ли няма да си казваме?lol :D
Ами здрасти! Не съм Зори, ама здрастито си е здрасти.
- Mega Pwn!Непобедим
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Сря Фев 12, 2014 6:31 pm
Мамицеее,днес ми беше първото кормуване :D На инструктора му бях казал,че преди това съм се качвал да карам 2-3 пъти и той реши директно да ме види как карам :D От Пазарджик само един път ще има към Балкана и той точно по него ще ме пусне за първи път :D Остри завои - бол,видимост - никаква,а той ми вика "А,така,браво,забавлявай се". :D Аз се чудя к'во ше правя ако изскочи някой той ми вика да се забавлявам :D Няма такъв филм :D И за к'во ме кара да се качвам до Балкана?Защото искал да сипе водица човечеца :D 'Баси "приключението" беше т'ва :D Ама поне наистина беше забавно :D Само слизането ми беше проблем,'щото не подавах газ - само спирачки :D
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Фев 12, 2014 7:42 pm
Моя инструктор също беше такъв шегаджия. Пита ме човека, от къде не обичам да минавам и точно от там ме прекарваше. Аааа... Шофирането е досадно нещо... От както взех книжката, повече зад волан не сядам. :D ( Освен ако не е на самолет! Ще ми се да подкарам някой самолет! Нищо, че не знам как. )
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Сря Фев 12, 2014 7:55 pm
Венци, и аз като карах курса преди няколко години бях така.
Ради, просто не мога с тоя И Мин О!!!!!! <33333333 Виж го, бе!!! <3333
- LifeholicПриятел
От : Русе
Рожден ден : 28.01.1993
Години : 31
Дата на рег. : 20.01.2013
Сря Фев 12, 2014 9:01 pm
Венци, голяма си паника ;д Чудо не си видял. Моята беше жена и се държеше супер гадно. Правеше ни на 5 стотинки, а ние си се справяхме добре. Особено с мене се държеше отвратително, понеже бях още ученичка, а възрастните нямат никакво уважение към учениците и не ги е страх да си отворят устата. Опитите ми да се защитя по някакъв начин, бяха абсолютно пренебрегвани. Цял месец може би ходех на даскало от 08:00 до 16:00 и някъде между тези часове или след 16:00 бивах подлагана на тоя психически тормоз и на никого не се оплаках.. до един приятен ден, в който вече бях на ръба и ми трябваше помощта на успокоителните..
И, бту, слизането е лесна работа. Пробвай някой път на баир със съединител, на който яко са му е*али мамата преди т'ва ;д
Не съм му много голяма фенка на него. Не знам, защо така ;д
И, бту, слизането е лесна работа. Пробвай някой път на баир със съединител, на който яко са му е*али мамата преди т'ва ;д
-*-What The Hell-*- написа:
Не съм му много голяма фенка на него. Не знам, защо така ;д
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Фев 12, 2014 10:25 pm
Ауу... Гадно! Интересно е, че повечето хора вземат успокоителни заради кормуването. Аз заради тъпия изпит... Късаха ме два пъти за глупости и бях... Направо ми идваше да ликвидирам онова тлъсто копеле... ( Изпитващия..) Уф! Май се отвлякох... А опитите ти за защита, ами явно не са били достатъчно агресивни.
- LifeholicПриятел
Сря Фев 12, 2014 10:39 pm
BakaNoKen написа:Ауу... Гадно! Интересно е, че повечето хора вземат успокоителни заради кормуването. Аз заради тъпия изпит... Късаха ме два пъти за глупости и бях... Направо ми идваше да ликвидирам онова тлъсто копеле... ( Изпитващия..) Уф! Май се отвлякох... А опитите ти за защита, ами явно не са били достатъчно агресивни.
Да, трябваше просто да и забия главата в таблото ХД И без това мислено я убивах. Между другото, така се стига до повечето убийства лол
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 12:26 am
Аххх... Явно пак ще ме накараш да сънувам убийства. Под достатъчно агресивни, нямах предвид да и смажеш черепа в таблото на колата. Просто, ами като се е държала гадно и ти трябва да се държиш гадно. Смисъл... Да си знае, че има граница и не трябва да я преминава. Не, че това е много добър подход де, но пък често върши работа. Откакто го ползвам, до сега само два пати ми се е налагало да прибегна до по - убедителни средства.
- LifeholicПриятел
Чет Фев 13, 2014 12:43 am
BakaNoKen написа:Аххх... Явно пак ще ме накараш да сънувам убийства. Под достатъчно агресивни, нямах предвид да и смажеш черепа в таблото на колата. Просто, ами като се е държала гадно и ти трябва да се държиш гадно. Смисъл... Да си знае, че има граница и не трябва да я преминава. Не, че това е много добър подход де, но пък често върши работа. Откакто го ползвам, до сега само два пати ми се е налагало да прибегна до по - убедителни средства.
Ми гледах да си трая, 'щото ни е съседка, ама.. Апф, ако ми се случи сега хич няма да търпя така ;д Нали знаеш, живота учи. Това беше преди 3-4 години ;д
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 2:57 am
Ахахахаха! "'щото ни е съседка..." Май само в моя вход се водят междусъседски войни! Добрите хорица тук постоянно се бият, гледат как да се прецакват един друг, крадат се, опитват се да бутнат блока... Човече! Все едно живея в гето! Странно как още никой не е умрял... А иначе... Ами да! Няма по - добър учител от живота. Оооо! Сетих се за The Master от Big Stan.
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Чет Фев 13, 2014 1:08 pm
Окей, песента е хубава, ама клипа малко не й подхожда http://vbox7.com/play:b86a2708ea
- LifeholicПриятел
Чет Фев 13, 2014 1:50 pm
-*-What The Hell-*- написа:Окей, песента е хубава, ама клипа малко не й подхожда http://vbox7.com/play:b86a2708ea
Оф.. съдържание за възрастни, иска ми рег > . > За Сънми ли става въпрос?
Бту, няма ли да излиза новата на Girl's Generation? Интересно ми е какво е изобретил SM... Дали е обичайното dance in a box. Честно, оливат се вече. SM има отвратителна система.. Използват печалбите от по-успелите групи, за да дебютират нови групи, бъкани с биаси с изкуствени лица. Дори и да не са чак толкова талантливи, важното е да са красиви! А за нещо различно от запазената им марка "dance in a box", да не става и дума. Добре, че са TVXQ.. техните MV-та биват, а в Something хореографията (особено в началото) беше доста идейна. Но кой знае кога ще видим отново нова песен от тях. За Super Junior, няма да коментирам. SM, what the hell are u doin'..
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 4:25 pm
Super Junior! Next time on Shit TV! Superman & Superboy! Не пропускайте великия сблъсък на мъжете, ( да бе, то те са едни мъже ) от хартия!
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 6:16 pm
Сменете темата,моля...тия тънкопишльовци не ме кефят :D Ама с'я не казвам да почнете за други чекибойци да говорите,pl0x. :D
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 7:21 pm
Охо! Аз си мислех, че Super Junior е един човек, а то май било цяла група. Ех Венци... Венци... Не виждаш ли колко са секси тез азиатци?! Аааххх... Колко грешно звучи тази шегичка. Но пък има доза истина! Все пак азиатките... Ааа, да... Трябва да се пробвам да сменя темата. Какво да кажа? Какво да кажа?!... Аммм... Как мина денят ви? Не! Не това! Аммм... За кого работите?! Всъщност, това май беше за шпионите... ИЗМИСЛИХ! Може би... Как сте? (Перфектният въпрос, ако не знаеш какво да кажеш и винаги ти отговарят едно и също... "Добре съм/ме.")
- Mega Pwn!Непобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 7:28 pm
Зле съм >_> Трябва да уча >_> Имам да решавам и тестове по литература >_> FUUUUUUUUUUCK
- LifeholicПриятел
Чет Фев 13, 2014 8:12 pm
Мда, аз съм на същото дереже ;д
Ама, нали знаете, че появи ли се Зори, темата се връща
Ама, нали знаете, че появи ли се Зори, темата се връща
- Mega Pwn!Непобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 9:40 pm
yey,т'ва да се изкъпеш,след което да учиш е адски ефективно :D Хвана ме мързела иначе щях да си науча всичко,ама и толкова стига - утре имам като 1-2 часа + междучасие за да се подготвя за изпитване :D А,тестовете-'бал съм ги,ще ги правя някой друг път :D
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Фев 13, 2014 10:29 pm
Ами... Бих казал, че знам какво ви, но това ще просто тлъста лъжа. И все пак ви съчувствам. Гадно е да правиш нещо досадно.
- LifeholicПриятел
Пет Фев 14, 2014 10:00 am
К'во секна лафа? ;д Кажете нещо.
Днеска съм на изпит, пожелайте ми късмет *проси си* ;д
Днеска съм на изпит, пожелайте ми късмет *проси си* ;д
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Фев 14, 2014 10:14 am
Ок... Късмет!
Това вече е нещо ново! Да се събудя рано ( 9:25 ), сега цял ден ще има с какво да се фукам.
Това вече е нещо ново! Да се събудя рано ( 9:25 ), сега цял ден ще има с какво да се фукам.
- LifeholicПриятел
Пет Фев 14, 2014 10:18 am
Събудили сме се по едно и също време! хах
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Фев 14, 2014 10:29 am
Супер! Сега ако кажеш, че Хентай - кун ще ти ида на гости...
- LifeholicПриятел
Пет Фев 14, 2014 3:13 pm
Кой? Какво? ;д
Между другото, толкова много хора ми пожелаха късмет и май взе че проработи ;дд
Между другото, толкова много хора ми пожелаха късмет и май взе че проработи ;дд
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Фев 14, 2014 6:00 pm
Хентай - кун е... То прякора, който съм му лепнал си говори сам за себе си.
Иначе... Късмет?! Наистина?! Не си учила?! Мисля, че си е било по - скоро отплата, за тежък труд. Аз преди си вземах изпитите на късмет. Не съм отварял учебник от шести клас.
Иначе... Късмет?! Наистина?! Не си учила?! Мисля, че си е било по - скоро отплата, за тежък труд. Аз преди си вземах изпитите на късмет. Не съм отварял учебник от шести клас.
- LifeholicПриятел
Пет Фев 14, 2014 7:49 pm
Абее.. не знам ;д Темите бяха: 1. Памет. Видове памет ; 2. Определение за възприятие. ; 3. Определение за интелект. - И т'ва всичкото за 40 мин. Въобще не ми стигна времето.. Не успях да напиша всичко за памет, понеже изтече времето. Драснах едно определение за възприятие и това беше.. За интелект нищо не успях да напиша D: Как ми е писал 5, не знам..
Човече, как успя да влезеш в университет? Посвети ме ;дд
BakaNoKen написа:Не съм отварял учебник от шести клас.
Човече, как успя да влезеш в университет? Посвети ме ;дд
- BakaNoKenЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Фев 14, 2014 10:01 pm
На мен пък винаги ми стигаше времето. ( Защо ли? ) Никога не пишех за повече от 2, но пък така забърквах нещата, че хващах даже 4. Още помня как не бях чел "Под игото", но пък бях гледал "300" и пишех разни глупости. Как Огнянов и компания се били до последен дъх, за това в което вярвали и носели в сърцата си. Колко драматично е било малко се изправят срещу много.
А за университета... Ами... Кой е казал, че изобщо съм опитвал да вляза в такъв?! Вярно, че имаше един момент в който мислех да ставам пехотинец и да ида във военно даскало, но се отказах. Хванах се на работа, но се оказа, че не мога да стоя на каишка и някакъв тъпак да ми нарежда. В крайна сметка гледах Bakuman и... Колкото и да е тъпо, върнах се към децките си мечти. Реших да стана писател и сега пиша първата си книга. Като стана богат и известен, може да се отдам на учене. Даааа...Все пак ми се ще да достигна майсторско ниво в кунг фу.
А за университета... Ами... Кой е казал, че изобщо съм опитвал да вляза в такъв?! Вярно, че имаше един момент в който мислех да ставам пехотинец и да ида във военно даскало, но се отказах. Хванах се на работа, но се оказа, че не мога да стоя на каишка и някакъв тъпак да ми нарежда. В крайна сметка гледах Bakuman и... Колкото и да е тъпо, върнах се към децките си мечти. Реших да стана писател и сега пиша първата си книга. Като стана богат и известен, може да се отдам на учене. Даааа...Все пак ми се ще да достигна майсторско ниво в кунг фу.
- LifeholicПриятел
Съб Фев 15, 2014 1:33 am
Уоу.. Аз на супер много неща искам да се науча или да правя, но държавата сякаш ме ограничава. Исках к-поп танци - такова нещо почти никъде няма и естествено, където аз живея, не влиза в почти-то. Искам да науча жестомимичния език, никъде не намирам информация в Търново да има курсове. Съюз на глухите, гледам, има в Русе, но нищо не се споменава за курсове.. Направо е нещо страшно. В която и друга държава да бях, щеше да ги има почти във всеки град тези неща.. че те по този начин ми спират развитието..
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите