Розов ден
+23
4ere6kata96
L E X Ĭ
independent_heroine
Ŧħе_SлladuRчЭ
gabimoli
Sexy_Манячка_
sakura_sasuke_fenka
X®i$Ttk@TaA
miss_kuklA
`M I N I
..Bunny-By..!!
sakura46
`M.и.s.h.и.t.0`
Thэ Dark Girl
ladysakura
Sexy_Mileidy
rosi_rosi
Йондайме Узумаки
Tuttu
Guren_99
elinceto_555
JoInT{}MaNia4ka
sakura_tedi
27 posters
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- sakura_tediЛюбител
От : ловеч
Рожден ден : 21.07.1997
Години : 27
Дата на рег. : 02.05.2009
Розов ден
Вто Дек 15, 2009 11:08 pm
това не е мои фик но е страсхно готин и перв. затова реших и аз да напиша нещо .. приемам ВСЯКАКВИ критики ..
какаши , наруто и сасуке седяха и чакаха женския си съотборник ..
сасуке : тя закъснява....
наруто : тя никога не закъснява.. дори какаши доиде преди нея..това означава.. омфг сакура-чан е мъртва !!!!
след няколко секунди наруто се намира в реката,с главата надолу (това са получава защото сасуке го удря )
сасуке : идиот....
той се облегна на едно дърво , леко отекчен и ядосан и загледа в посоката откадето обикновенно идваше сакура . Тогава Цунаде се появи и каза : Какаши .. имаме проблем...
сасуке : нямаме ли винаги... (какаши се усмихва )
Тсунаде започва да говори леко притеснено : Ами.. нека да кажем че това е проблем , който всички мъже ще желаят да се справят.. ( мъжките нинджи я погледнаха І
сасуке : говори по въпроса
Тсунаде: Ами .. тя....
.....: сасуке-кун ..... Лек и нежен глас каза името му ..
заинтересован сасуке се обърна....
сасуке : wtf....
знам че е супер кратко ама утре ще пусна следващата ако се харесва и обещавам че ще е по - дълга :m1:
какаши , наруто и сасуке седяха и чакаха женския си съотборник ..
сасуке : тя закъснява....
наруто : тя никога не закъснява.. дори какаши доиде преди нея..това означава.. омфг сакура-чан е мъртва !!!!
след няколко секунди наруто се намира в реката,с главата надолу (това са получава защото сасуке го удря )
сасуке : идиот....
той се облегна на едно дърво , леко отекчен и ядосан и загледа в посоката откадето обикновенно идваше сакура . Тогава Цунаде се появи и каза : Какаши .. имаме проблем...
сасуке : нямаме ли винаги... (какаши се усмихва )
Тсунаде започва да говори леко притеснено : Ами.. нека да кажем че това е проблем , който всички мъже ще желаят да се справят.. ( мъжките нинджи я погледнаха І
сасуке : говори по въпроса
Тсунаде: Ами .. тя....
.....: сасуке-кун ..... Лек и нежен глас каза името му ..
заинтересован сасуке се обърна....
сасуке : wtf....
знам че е супер кратко ама утре ще пусна следващата ако се харесва и обещавам че ще е по - дълга :m1:
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Re: Розов ден
Вто Дек 15, 2009 11:14 pm
Не мога да кажа нищо конкретно, искам да видя за какво точно пишеш, за да ти кажа какво мисля....
- elinceto_555Любител
Рожден ден : 06.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 04.10.2009
Вто Дек 15, 2009 11:19 pm
нЕ е зЛе
сТаа аМа го д0продЪлжи
сТаа аМа го д0продЪлжи
- Guren_99Развиващ се
От : Казанлък
Рожден ден : 05.01.1997
Дата на рег. : 25.04.2009
Вто Дек 15, 2009 11:39 pm
Давай, давай!!
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Сря Дек 16, 2009 2:40 pm
Бива си го
- Йондайме УзумакиСъстезател
От : Варна но вече в Пловдив
Рожден ден : 17.10.1999
Години : 25
Дата на рег. : 02.03.2009
Сря Дек 16, 2009 2:42 pm
Продължавай!Мисля,че ще е доста интересно!
- rosi_rosiУчaщ се
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Дата на рег. : 28.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.
Сря Дек 16, 2009 4:01 pm
От това което прочетох ми се струва че ще е много интересно амии.... Продължавай!!! :bravo:
- sakura_tediЛюбител
Сря Дек 16, 2009 4:40 pm
Тя стоеше на няколко стъпки от тях . Носеше обичайната червена рокля , само че този път ги нямаше онези зелени гащи отдолу. Дълги и строини крака се показваха. погледът й издаваше различни чуства , като възбуда , сънливост и отпадналост . "Да възбуда това беше думата " това беше думата за която вътрешния сасуке се сети . сакура изглеждаше все едно туко що е получила оргазъм.Саске замалко да се изчерви , но както знаем той никога ням ада го направи затова остави чуствата си прикрити.Той каза : Сакура къде беше.. ?
Сакура каза отново нежно името му , и се запъти към него . Тсунаде се опита да я спре с думите :Сакура , недей. сакура не я послуша и забърза крачка към сасуке . Сасъке каза : Сакура да не си посмяла . Стой надалеч от ...Беше твърде късно тя го бе прегърнала и напъха езикаси в устата му , изучавайки всяка част от нея. Вътрешния Сасуке крещеше с цяло гърло : давай момиче товно така те искам.
"Това е страхотно- мислеше си сасуке
горещи целувки
нежно докосване , нейни ръце
Чакай .. това .. не са ли неините зърна... О_O
Сакура каза отново нежно името му , и се запъти към него . Тсунаде се опита да я спре с думите :Сакура , недей. сакура не я послуша и забърза крачка към сасуке . Сасъке каза : Сакура да не си посмяла . Стой надалеч от ...Беше твърде късно тя го бе прегърнала и напъха езикаси в устата му , изучавайки всяка част от нея. Вътрешния Сасуке крещеше с цяло гърло : давай момиче товно така те искам.
"Това е страхотно- мислеше си сасуке
горещи целувки
нежно докосване , нейни ръце
Чакай .. това .. не са ли неините зърна... О_O
- sakura_tediЛюбител
Сря Дек 16, 2009 4:40 pm
значи сега написах толкова след няколко часа ще напиша и др-то и ви гарантирам че ще е по инт
- Sexy_MileidyПобъркан
От : КоСмОсА ;]] xD
Рожден ден : 07.10.1994
Години : 30
Дата на рег. : 10.05.2009
Сря Дек 16, 2009 6:04 pm
За ся прочетъх само последното тфа късичкото щото не ми се чете.. Ама.. абе добро е.. но има мноо познати думи..
- elinceto_555Любител
Сря Дек 16, 2009 6:13 pm
мног0 е доБро даВай
- sakura_tediЛюбител
Сря Дек 16, 2009 6:34 pm
Тсунаде , Какаши и Наруто седяха отстрани и ченетата им бяха паднали до земята.
Наруто си казваше на ум : Неее Сакура - чан недей ...
Но реакцията на Какаши беше съвсем различна : Давай Сакура !Даа това е моята ученичка .. След което беше пребит от Тсунаде и Наруто. Той стана избърса прахта от себе си и отиде да огледа двойката. Вгледа се в езика на Сакура , който влизаше и излизаше .
какаши : Прекрасноо ! Това е по - добро от " Icha Icha Paradise "
Сасуке трябваше да се съгласи .. все пак тои беше надничал един два пъти в тази книга.. но ... сасуке замалко подскочи когато Сакура вкара ръцете си в панталоните му .
Той започна да се дърпа.. найстина опита ( както се опита да обясни на НАруто по - късно ), но беше спрян от чудовищтната сила на Сакура , която неможеше да бъде спряна от чидори или шаринган без да я нарани.Той се опиташе .. пак и пак но неможеше . Хормоните го предадоха всички се бяха наредили , правейки мексиканска вълна (нали са сещате уния ) и крещейки : секс ! секс !
Те го караха да се отговори на целувките й и да хване тези гърди които така го притискаха ...но в името на Учиха той издържа .. за момента. Но тогава тя отново изпъшка името му , и започна да свяла гащите му .
Със зялата си сила той хвана ръцете й и ги дигна едновременно я буташе назад и проклинаше Какаши , които не правеше нищо , а само се радваше , как той е насилван ( "Но на теб ти харесваше " - добави какаши по - късно )
Очито му се отвориха още повече и замалко изпъшка когато тя се проближи и за почна да търка в него или по точно долния него.
Тогава той се сети , че това неможе да е Сакура просто някой много прилича на нея .
Той я махна от себе си , но пак държеше кръста й. Очите им се срещтнаха
Сакура : Сасуке - кън... неможе да е тя ..
Сасуке: Ти не си Сакура
Сакура : Напротив .. Затова Сасуке - кън .. моляте причини ми оргазъм...
Тсунаде леко подскочи грабна сакура от треперищия Учиха , й и запуши устата с ръка
Какаши : оо мой ученико това беше много добре казано
Амии тфа е засега ще пусна още утре ако искате
Наруто си казваше на ум : Неее Сакура - чан недей ...
Но реакцията на Какаши беше съвсем различна : Давай Сакура !Даа това е моята ученичка .. След което беше пребит от Тсунаде и Наруто. Той стана избърса прахта от себе си и отиде да огледа двойката. Вгледа се в езика на Сакура , който влизаше и излизаше .
какаши : Прекрасноо ! Това е по - добро от " Icha Icha Paradise "
Сасуке трябваше да се съгласи .. все пак тои беше надничал един два пъти в тази книга.. но ... сасуке замалко подскочи когато Сакура вкара ръцете си в панталоните му .
Той започна да се дърпа.. найстина опита ( както се опита да обясни на НАруто по - късно ), но беше спрян от чудовищтната сила на Сакура , която неможеше да бъде спряна от чидори или шаринган без да я нарани.Той се опиташе .. пак и пак но неможеше . Хормоните го предадоха всички се бяха наредили , правейки мексиканска вълна (нали са сещате уния ) и крещейки : секс ! секс !
Те го караха да се отговори на целувките й и да хване тези гърди които така го притискаха ...но в името на Учиха той издържа .. за момента. Но тогава тя отново изпъшка името му , и започна да свяла гащите му .
Със зялата си сила той хвана ръцете й и ги дигна едновременно я буташе назад и проклинаше Какаши , които не правеше нищо , а само се радваше , как той е насилван ( "Но на теб ти харесваше " - добави какаши по - късно )
Очито му се отвориха още повече и замалко изпъшка когато тя се проближи и за почна да търка в него или по точно долния него.
Тогава той се сети , че това неможе да е Сакура просто някой много прилича на нея .
Той я махна от себе си , но пак държеше кръста й. Очите им се срещтнаха
Сакура : Сасуке - кън... неможе да е тя ..
Сасуке: Ти не си Сакура
Сакура : Напротив .. Затова Сасуке - кън .. моляте причини ми оргазъм...
Тсунаде леко подскочи грабна сакура от треперищия Учиха , й и запуши устата с ръка
Какаши : оо мой ученико това беше много добре казано
Амии тфа е засега ще пусна още утре ако искате
- elinceto_555Любител
Сря Дек 16, 2009 8:18 pm
аУу
прОдълЖи
прОдълЖи
Сря Дек 16, 2009 8:33 pm
Яко е!Давай още!
- TuttuЛюбител
Чет Дек 17, 2009 7:52 am
аа [ rofl ] разби мее ;дд
- sakura_tediЛюбител
Чет Дек 17, 2009 12:48 pm
Сасуке трепереше . Избърса остата си с опаковото на раката , ( с тва дет са бии цигански шамар ) изкайки да забрави този вкус и този аромат , които Сакура беше оставила по него .
Сасуке : Какво.. какво подяволите се случи... тя не е Сакура ( казва това докато закопчава панталоните си )
Тсуанде : тя е сакура
Сасуке : Тоагва защо напарви това ?!... Сасуке почти изкрещя това. Той се почуства насилен. Под много приятен начин. Тялото и хормонито му се сугласиха с това и той не усети как е станал твърд .
Какаши : беше ли хбаво .. ?
Сасуке : млъкни ! .. Тсуанде убясни ми .. веднага ! .. Тсуанде започна да мрънка нещо под носът си .. Точно това чакаше Сакура , Тсуанде се разсея за момент и тя се освободи и скочи върху Сасуке ( който се панира ) , брутално поставяйки устините си върху неговите .
Сасуке : Са..ку..ра .. махни се от мен....
за Сакура това беше като покана , тя си вкара езика в устата му .. Сасуке си помисли :
"Нее .. не мисли за това.. мсили за отмъщемие..даа
мисли как да убиесх итачи..Не! Отвърни й !
Няма..итачи...убий го , убце го ...ЦЕЛУНИ Я БЕЕ !
По дяволите тя се целува божествено !.. какво по дяволите прави с езикът си ?!"
Сакура хвана ръцете му и ги слойи на гърдите си .Сасуке я блъсна , това не помогна много . Само успя да извика на Тсуанде " махни я от мен "
Сакура заключи бедрата си около него ..
Сасуке : Тя да не е отровена или нещо таквоа ?!
Наруто : ти се наслъждаваш , признай си !!
Сасуке : Млъкни Наруто и ми помогни ( Той казва така докато сакура лиже палаво ухото му ) Сакураа , слез от мен ...
Тя спря и го погледна сякаш всеки момент ще се разплаче ( sweetface ) " Не ме ли харесваш "
Сасуке : Нее ! Сега слез от мен ..
Сакура : какво ще кажеш за това ? И след това го целуна по -страстно , по - дълбоко и по - брутално от преди , което накра Нарута , Какаши и Тсуанде да се изчервят .
Сасуке жаден за въздох се дръпна крежейки " Престани , Сакура "
сакура : Но Сасуке - кън ти ме правиш толкова мокра и перверзна ...
Сасуке : Каквооо ?! ( обръщайки се към Тсунаде забравяйки всякакв респект крещейки , близо до истерия " ТСУНАДЕ УБЕСНЯВАЙ ВЕДНАГА " ТОЙ ИЗРЕЧЕ ТОВА
Сасуке : Какво.. какво подяволите се случи... тя не е Сакура ( казва това докато закопчава панталоните си )
Тсуанде : тя е сакура
Сасуке : Тоагва защо напарви това ?!... Сасуке почти изкрещя това. Той се почуства насилен. Под много приятен начин. Тялото и хормонито му се сугласиха с това и той не усети как е станал твърд .
Какаши : беше ли хбаво .. ?
Сасуке : млъкни ! .. Тсуанде убясни ми .. веднага ! .. Тсуанде започна да мрънка нещо под носът си .. Точно това чакаше Сакура , Тсуанде се разсея за момент и тя се освободи и скочи върху Сасуке ( който се панира ) , брутално поставяйки устините си върху неговите .
Сасуке : Са..ку..ра .. махни се от мен....
за Сакура това беше като покана , тя си вкара езика в устата му .. Сасуке си помисли :
"Нее .. не мисли за това.. мсили за отмъщемие..даа
мисли как да убиесх итачи..Не! Отвърни й !
Няма..итачи...убий го , убце го ...ЦЕЛУНИ Я БЕЕ !
По дяволите тя се целува божествено !.. какво по дяволите прави с езикът си ?!"
Сакура хвана ръцете му и ги слойи на гърдите си .Сасуке я блъсна , това не помогна много . Само успя да извика на Тсуанде " махни я от мен "
Сакура заключи бедрата си около него ..
Сасуке : Тя да не е отровена или нещо таквоа ?!
Наруто : ти се наслъждаваш , признай си !!
Сасуке : Млъкни Наруто и ми помогни ( Той казва така докато сакура лиже палаво ухото му ) Сакураа , слез от мен ...
Тя спря и го погледна сякаш всеки момент ще се разплаче ( sweetface ) " Не ме ли харесваш "
Сасуке : Нее ! Сега слез от мен ..
Сакура : какво ще кажеш за това ? И след това го целуна по -страстно , по - дълбоко и по - брутално от преди , което накра Нарута , Какаши и Тсуанде да се изчервят .
Сасуке жаден за въздох се дръпна крежейки " Престани , Сакура "
сакура : Но Сасуке - кън ти ме правиш толкова мокра и перверзна ...
Сасуке : Каквооо ?! ( обръщайки се към Тсунаде забравяйки всякакв респект крещейки , близо до истерия " ТСУНАДЕ УБЕСНЯВАЙ ВЕДНАГА " ТОЙ ИЗРЕЧЕ ТОВА
- ladysakuraПриятел
Рожден ден : 11.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 19.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..
Чет Дек 17, 2009 1:53 pm
Супер е!Продължавай в същия дух!
- TuttuЛюбител
Чет Дек 17, 2009 3:29 pm
[ rofl ] супер ее
- elinceto_555Любител
Чет Дек 17, 2009 10:21 pm
аХам мНо0 якУу :kisss:
Пет Дек 18, 2009 10:20 am
Ужасно яко!Още!Още!
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Съб Яну 09, 2010 10:29 am
супер
- sakura_tediЛюбител
Пон Фев 08, 2010 3:25 pm
Значии тоя фик мисля да го завърша след като свърша един с другия мои фик такаче дотогава
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Пон Фев 08, 2010 10:39 pm
Туй е яко искам следваща глава
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Вто Фев 09, 2010 2:00 pm
dai drgara 4ast molq ta strahotno e
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Сря Фев 17, 2010 7:01 am
Искам ощееее
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите