Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red тинейджърски лудории

Сря Яну 13, 2010 9:49 pm
[left] хммм.... започнах един фик и както изглежда ще го качвам тук :): приемам всякакви критики,савети и т.н. тинейджърски лудории 631890 Защо страницата ми се получи такава ?? :8|:

Здравейте,казвам се Сакура Харуно и съм на17.Живея в най-голямото имение на света,ако не броим това на Учиха,де,но по гардероб нямам равна.Родителите ми са в модната индустрия и имат собствена фирма „Харуно корпорейшън”,която си съперничи с „Учиха корп”,но това няма значение.А,да-имам розова коса и плюс това ще се местя в нова гимназия.Уууууффф.Не обичам новите запознанства,а пък и си харесвам стария клас.Защо трябва да се местя?Поне пак ще живея в имението ми и ако продължавам да ги бращолевя едни такива ще закъснея за училище!По принцип не съм точна,но днес ми е първия ден и не бива да се излагам,а пък после да става каквото ще.Сега остава да ме закарат с лимузината!Аааа,тая няма да стане-такава излагация!Не искам да ме помислят за надута снобарка.Предполагам,че и пеша ще стигна навреме...Защо ли никога не слушам учителката по география...?Е,добре-да тръгваме,ама накъде?Хмммм...Училището било на улица”Клифърт”-това е на две пресечки оттук.Брей!Не било толкова далеч.Сега да пресека...По-добре да си държа очите на четири,че туковиж ме блъсне някоя кола,както пресичам като ненормална.Наляво,нядесно,добре-пресичаме...Така-здрава съм,главата ми е на раменете,само мозакът дето липсва,ама ще се оправим и без него.Олеле!Часът започва след 2 минути!Имам да премина през тази улица и...Оппа-Кола!Аз си знам да гледам къде ходя,ама...Стъъъълб!Ох...!Тежка сутрин...Едва не станах на кайма и почти успях да си разбия физиономията за няма и 10 минути...То не било толкова лесно да ходиш пеш!Ама аз не ви ли казах?!Винаги съм ходела с кола на училище.Хммм...Защо ли този път се заинатих?А,да-репутацията преди всичко!Ето,че пристигнах.Боже,колко огромно изглежда!Но поне е добре поддържано и чисто.Сега да намеря стая номер 304..Къде ли е?Може би на 3-тия етаж...?Сега наляво...и...стая 304!Пожелайте ми късмет!

Последната промяна е направена от onyx&pink на Чет Яну 14, 2010 8:18 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Re: тинейджърски лудории

Сря Яну 13, 2010 10:08 pm
тинейджърски лудории 787605 продължението....

-Ааа,ученици,това е новата ви ученичка.Моля,представи се...
Защо учителят носи маска?Да не е някой от тия гангстери?
-Казвам се Сакура Харуно.Обичам да карам ройлери,да танцувам и сладките неща.
Май това е достатъчно.Този няма ли да ми каже да седна или цял ден ще стоя като телеграфски стълб?!
-Добре,мис Харуно,можеш да седнеш на свобония чин.
Най-после!Винаги ли се бави толкова?И какво търси?Книга?!Каква Забога е тази книга?!На учителите изобщо позволяват ли им да четат такива неща в клас?Сега какво?Няма ли да започне урока?Еми още по-добре!Хей,ама всички млъкнаха?Да не си глътнаха езиците?Аха,ясно-господин звезда влиза в клас-направете път!Ах как хубавичко ще му разкрася лицето!Нека само се запознае с юмрука ми и чак на Нептун ще го запратя!И с цялата си наглост сяда до мен!!
-Здрасти!
Че и ме поздрави!Е,все пак е от моя клас-не мога да бъда неучтива.
-Здравей!-казах му набързо и се обърнах към прозореца.
-Няма ли да ми се представиш?
Ама тоя май наистина си проси боя!Не показах ли преди малко достатъчно ясно,че не искам да знам нищо за него?
-Сакура Харуно,а ти?
-Саске Учиха.
Моля?!Страхотно!Само тая нищожна надувка ми трябваше!Значи маминото синче учи тук?Защо все на мен,Боже?Не искам да имам нищо общо с тази отрепка,било то и да сме само съученици!Още този следобед ще се преместя в друга гимназия!Чакай малко....Не мога!Ооооххх.Трябват ми успокоителни,веднага!Неочаквано звънеца би и аз побързах да се махна от тая отрепка,докато едно русо момиче не пресрещна пътя ми:
-Здравей,аз съм Ино Яманака!
-Сакура Харуно...
-Харуно?!От „Харуно корпорейшин?”
Горкото момиче щеше да получи удар.
-Да...-отговорих аз.Хубаво,вече ме разпознаха...
-Ино,може ли по-тихо!Не искам цялото училище да знае.
Тя кимна в разбиране и ми се усмихна:
-Не вярвах,че си толкова мила.Мислехте за надута пуйка!
Да,дотук с репутацията ми!
-Но сега разбирам,че не си такава!-довърши тя весело.
-Искаш ли да обядваш с нас?-Предложи ми.Много мило от нейна страна!
-Да,с удоволствие!
-Хайде,тогава!Трябва да те запозная с групата!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Яну 14, 2010 8:39 am
тинейджърски лудории 787605

И така Ино ме поведе из коридорите,докато не стигнахме до една голяма зала с много маси-това беше закусвалнята ни.Повечето хора вече бяха насядали и ме гледаха с изумение.Какво?Не могат ли и извстните личности да учат в нормално училище?И изведнъж се озовах седнала на един стол.
-Здрасти,хора,това е Сакура!-Ино набързо ме представи на приятелите си.Те изглеждаха много дружелюбни.
-Здрасти,Аз съм Наруто!-Едно русокосо момче ми се усмихна широко и ми подаде ръка.Здрависахме се и аз също му се усмихнах.
-Аз съм Темари,а това са Неджи,Хината и Шикамару.
-Приятно ми е да се запознаем!-Казаха ми весело те и започнаха с въпросите.Винаги ли съм била с розова коса?Дали наистина гардероба ми е най-големия в света?Имам ли домашен любимец?Срещала ли съм се със семейство Учиха?Схващате какво искам да кажа.Тези хора нямат мира!Не ги ли заболя устата от толкова приказки.Добре че беше Ино,иначе щяха да продължават до утре.
-Нямате ли малко уважение!Горкото момиче я заболя главата!
Какво ли щях да правя без нея?И тогава ми хрумна страхотната идея.
-Ино,искаш ли тази вечер да дойдеш у нас?
Май не трябваше да я питам,а направо да й кажа да си стяга багажа.
-Естествено,че ще дойда!
Изглежда,че много я зарадвах и изведнъж усмивката й стана още по-широка.
-Бързо,имаме история!
И като хала се запъти към класната стая като ни подканваше да забързаме.Какво става?Това е просто история.Реших да питам Темари:
-Тем,за къде се е разбързала така?
Тя се засмя кратко и ми отговори:
-Не иска да изпусне учителя.Ти трябва да знаеш?
-Какво да знам?
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Яну 14, 2010 7:35 pm
ето го и продължението тинейджърски лудории 787605

И докато попитам вече седяхме на чиновете си и един мъж с дълга черна коса застана пред нас.Темари тихо ми подшушна:
-Не знаеш ли,че Итачи Учиха работи тук?
Щях да се задавя със собствената си слюнка.Моля?!Това не е истина!Първо брат му,а сега и той!Тези Учиха се лепят като мухи на мед!
-Защо работи тук?-Попитах я,а тя ме погледна в очудване:
-Не ти,а аз трябва да питам!Ти трябва да знаеш?
Поклатих глава в отрицание:
-Не,не сме толкова близки с Учиха.
-Но по списанията пише,че семействата ви са неразделни?
-Не вярвай на всичко,което четеш!-посъветвах я и се обърнах напред.Хубава работа!Малкото братче пак го няма.Мисли си,че може да закъснява само,защото брат му ни преподава!Както аз мога да идвам навреме,така и той може!Не мина много време и господинчото се появи.
-Саске,къде беше?-попита го Итачи.
-При сестрата,искаше да й помогна с нещо.-каза Саске и седна до мен на чина.
-Странно,но не ти вярвам.-брат му допълни и продължи-Не знаех,че толкова обичаш да помагаш,но щом е така няма да възразиш,ако окажеш помощ и на учителката си по физическо и то още сега.-След като каза последното изречение Итачи се подсмихна.Саске недоволно се изправи и се запъти към вратата докато брат му не го прекъсна отново:
-Бих искал да вземеш и г-ца Харуно с теб.Тя трябва да упознае училището ни.
Аз ли?Защо аз?Без да кажа нищо станах от чина и двамата със Саске излязохме от стаята.Да ме разведе из училището...?Глупости на търкалета!По-скоро искаше да ме сближи с брат си!Няма ли малко срам?!Да му се невиди и на коридора!Свършване няма!
-Ще игарем волейбол,така че хващай топките!-Гласът на Саске се вряза в тишината.Направо ми изкара ангелите!
-Ела!-и ме натика в една стаичка пълна с какво ли не и толкова малка,че един човек едва се побира.Грабнахме по няколко волейболни топки и тъкмо да излезем и се чу щрак!Замръзнах на място.Моля те,кажи ми,че не е каквото си мисля!Моля те!
-Заключена е.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Яну 14, 2010 9:28 pm
добре,ето я и другата глава тинейджърски лудории 787605 тинейджърски лудории 631890

Не може да бъде!Аз заключена с него?!Не е истина!Бас ловя,че Итачи е излязал от класната стая уж да вземе нещо и ни е заключил!А и тук започва да става горещо.Няма ли прозорец,забога?!
-Добре ли си?-попита ме Саске.Дали съм добре ли?Така като ме гледа добре ли му изглеждам?
-Ела,седни!-и ме притегли към себе си и аз седнах на краката му.-Изглеждаш бледа.
Брей!Той можел да се тревожи?Няма ли някой да отвори вратата най-после?Тук става много горещо,а и Ино ще ме чака след часа.Супер!И то в първия ми ден!Все някога ще ни потърсят.Не могат да ни държат заключени цяла нощ тук,нали?Ако зависи от Итачи,ще стоим тук до другата година по това време!
-Знаеш ли,с удоволствие бих останала тук с теб,само че първо не мога да те понасям и второ едвам дишам!
Така му се развиках,че ако никой не ни е чул,значи всичко това е нагласено!
-Виж,и аз не съм радостен,че именно с теб съм затворен тук,но поне да се опитаме да се разбираме.
Той има право,но толкова съм изнервена,че ще получа нервна криза!
-Хубаво,ама излезем ли оттук споразумението отпада!
-Добре.
И отново тишина.Часът отдавна е свършил и ние продължаваме да киснем тук.Оказа се,че няма да имаме физическо,защото учителката си счупила крака днес по стълбите.Вече минава осем,а от спасение няма и следа!Изведнъж ми се приспа и се облегнах на рамото на Саске,който явно беше още буден.Щом усети,че се отпускам той уви ръцете си около мен,за да ме стопли.Тъкмо щях да заспа,когто чух познат глас и Саске направо изтръпна.Двамата извикахме в един глас:
-Майка ми!
-Какво прави майка ти тук?-попита ме той учуено.
-От къде да знам!Твоята какво търси тук?!
-Понятие нямам.
-Тихо!-И му запуших устата с ръка,след което му прошепнах:
-Слушай!
Разговора на майките:
-Да,Микото,мисля,че идеята ти е чудесна!-визкликна майка ми.
-Мислиш ли,че дъщеря ти ще се съгласи,Линет?
-Рабира се!Тя ще бъде очарована.Итачи как го прие?
-Добре,предполагам....Не мисля,че ще възрази.
-Идеално.Кога ще срещнем децата,Микото?
-Другата седмица,но ще се уточним по телефона.Хайде да се прибираме в Ел Ей.
Аз и Саске стояхме като попарени.Да не би майка ми да е направила това,което си мисля,че е направила?
-Саске,какво е намислила майка ти?
Попитах нервно.Някак вътрешно знаех отговора,но просто умът ми не го побираше.
-Май искат да ви оженят с Итачи.
-Какво?!
Ето това не исках да чуя.Сигурно има грешка.
-Сигурен ли си,че нямаха друго предвид?
-Напълно.
-Трябва незабавно да изляза оттук!
Вече наистина се паникьосах!
-Освен през вентилационната шахта от другаде не знам къде.
-Хубаво и през нея ще мина!
-Хайде,след теб.
Погледнах го с изумение.
-Ти да не си луд,бе?!Аз съм с пола!
-Няма да надничам.Стъпи на раменете ми,хайде!
И така аз се покатерих върху него и после се напъхах във вентилационната,а Саске ме следваше.Тук е още по-тясно и от стаичката,в която бяхме!Не мина много време и чухме гласове.
-Да,Линет.Саске ще се съгласи-познавам го.
Саске вече беше съвсем объркан.Първо Итачи,после той?
-Какво става тук?
-Шшшшт!Слушай!-прошепнах му.
-Ще звънна на шивачката да му ушие костюм.-Майка му каза с нетърпение.
-Всичко ще бъде перфектно!
-За какво говори тя,подяволите!
-Тихо,Саске,или нищо няма да чуем?
-Микото,ще бъдем страхотни свекърви!
Двамата със Саске зяпнахме до земята:
-Сватба!
-Линет,чу ли нещо?
-Шшшт!-сопнах му се аз.
-Сватба?!-повтори шепнешком той.
-Тихо!-Ах как ми се искаше да го перна по безмозъчната тиква!
-Има ли някой тук?Микото,сигурна ли си,че си чула шум?
-Да!Чух някой да вика.
-Аз не чувам нищо.Хайде,да се връщаме.
-Саске,имаме проблем....
-Знам!
-Не сватбата.Шахтата скоро ще пропадне!
-Моля?!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Яну 15, 2010 7:59 pm
следваща глава тинейджърски лудории 787605 blush

Тъкмо майките напуснаха стаята и аз и Саске се строполихме на земята.Падането не беше много меко,но като се има предвид,че се изтърсих право върху него,може да се каже,че беше сравнително ненараняващо.Стаята приличаше на току-що бомбардирана.Изпрвих се и се огледах наоколо.Леле каква бъркотия беше...Саске още в шок също се изправи.Той не можеше да повярва на ушите си:
-Сакура...
-Да...-отвърнах набързо аз.
-За сватбата...Какво ще правим?
-Не знам.Ти искаш ли да се оженим?
Саске се позамисли и ми отговори:
-Предполагм,че ще е по-добре да съм женен за теб,отколкото за някоя фенка...
-Това означава ли,че си съгласен?
-Може и така да се каже...-Каза ми той.Ако питате мен-не ми изглеждаше много готов на такава крачка,но щом казва.И изведнъж се сетих за Ино:
-Да му се невиди,Ино!
-Какво?
-Обещах на Ино да я заведа у нас.Тя сигурно се е побъркала от чакане!
Без да кажа нищо друго хукнах като попарена към изхода.Надявах се тя още да е там.Кой нормален човек ще чака 2 часа?Никой!И,да-нея я нямаше.Сигурно си е помислила,че се шегувам...Тъпата аз!
-Да те закарам ли до вас?
Боже,не знаех,че Саске е тръгнал след мен.Кимнах за да и се запътихме към колата му.Леле!Той кара това?! Колата изглеждаше нова,или просто той се старае да я пази непокътната.Качихме се вътре и потеглихме към къщи.Не мина много време и аз погледнах случайно с колко км/ч кара.Леле!Да ни убие ли се опитва?!
-Намали!-Извиках.
-Няма да се блъснем!
-Намали бе,човек или ще се рзбием!-Крещах като ненормална,не че неговото шофиране беше по-нормално от моето викане,ама не исках да стана на консерва!Поне не все още.
-Можеш да отвориш очи вече.-Нареди ми Саске.Погледнах плахо.Не можах да повярвам-жива съм!Но втори път такава волност няма да има.Късмета чука на вратата ти веднъж,не когато ти скимне.И тогва забелязах нещо-лампите светят.Божичко,крадец!
-В къщата ми има крадец!-Развиках се набързо.Не знам как успях.Мислех си че от изпълнението ми преди малко нямах глас.Хубаво,че бяхме от другата срана на тротоара,че и глухия щеше да ме чуе.
-Какъв крадец?-Попита Саске.
-Лампата свети,а аз си залагам главата,че изгасих всичко преди да тръгна!
-Първо престани да викаш и второ-не мислиш ли,че може да е майка ти.
-На конушмак с твоята ли?Друг път.-Бях напълно изключила,не че бях включила цял ден,ама не всяка вечер намираш крадец в дома си.И сега какво?Да вляза,та да ми се случи Бог знае какво,или да си стоя на сред тротоара и да ми откраднат всичките вещи.
-Ако искаш мога да проверя.-Каза безцеремонно моя другар тази вечер.
-Еми няма да е зле.-Отговорих му с надсмешка.Той пресече от другата страна и аз го послевах.Да не мислите,че ще изпусна купона?Страх не страх това трябва да се види.Вратата беше отворена,а отвътре се чуваше плейлистата ми.Хубава работа,психопата се оказа и музикална натура.Да не повярва човек.Само едно нещо не схванах-защо като ще краде вдига такава врява.Разбирам да иска да послуша музика,ама то неговото и мъртвите ще го чуят.
Влязохме бавно вътре.И за моя изненада половината лампи бяха светнати.Е,кажете ми що за крадец е тоя?По пътя към хола грабнах един от свещниците,които стояха на една масичка близо до външната врата,ми к’во да правя като няма място?Откачалник или не нямам намерение да умирам тази вечер.Влязохме в огромния хол,а там разпръснати дрехи....Добре де,или аз съм бавноразвиваща,или тоя просто не си знае работата.Но следващото не го очаквах.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Съб Яну 16, 2010 9:45 am
следваща глава тинейджърски лудории 787605

-Сакураааа!-И някой ми се хвърли на врата.Заради това се сгромолясах на земята,заедно с откачалника който си позволи тая волност.
-Слиза от мен,бе!-Развиках се.Не че имах нужда,нали Саске е тук?Ама като че ли си беше отишъл.Ама че кретен!Сега какво ще правя с този психопат?-Слизай,бе!
-Сакура,първо не съм бе и второ не ми викай!
Този глас няма да го сбъркам-Ино?!
-Ино?Какво правиш тук,как влезе?
-Майка ти ме пусна.Казах й че те чакам и тя ми предложи да ме закара у вас.
-Хубаво,но сега ще слезеш ли от мен?-Повторих за трихиледен път.-И още нещо-къде отиде Саске?
-А,той ли?Еми тръгна си като разбра,че аз съм „крадеца.”-И се засмя гръмогласно.Стана ми тъпо:
-Ако имаше психопат в дома ти нямаше да ти е смешно!-Отвърнах й заядливо аз.
-Да,точно така-продължи тя през смях-защото нямаше да вляза вкъщи.Да не съм изперкала?!
-Слушай,само с една нищожна кърпа открадната от дома ми ще станеш милионер,пък камо ли като ограбиш цялот имение.
-Стига де,Сак.Не беше ли забавно?
-Забавно й било значи?Ще ти дам аз на теб една забава!-Развиках се колкото ми глас държи.-Поне да беше предупредила!
-И как,като беше потънала в дън земя.
-Бях заключена в малката стаичка във физкултурния салон.
-И никой не дойде да ти помогне?
-Ти не беше ли в час по история?
-Е,да.Ама гледах даскала.
Аз погледнах отегчително.Еми естествено,че него ще гледа,кой не би?Само дето не мога да понасям брат му,иначе нямам нищо против човечеца.Седнах на дивана,а Ино се настани на една от табуреткитре и ме попита:
-Ама ти не беше ли заключена със Саске?
Ха,сега ли се сети,запитах се аз:
-Случайно да.
-И какво стана?
-Как какво?Излязохме през шахтата,после пропаднахме в кабинета на директорката,а по-рано се натъкнахмне на майките ни.
-Пропаднали сте в кабинета на директорката?!-Повтори още веднъж тя.
-Да.Беше болезнено.
И тъкмо да обясня как и някой зачука по прозореца.Отворих го аз и кой да видя-Саске.
-Ти к’во прайш тука,бе?
-Ела!-И ме задърпа през терасата.Тоя да се пребия ли иска?
-Ти нормален ли си,бе?Знаеш ли как може да се претрепем,ако паднем,а?
-Майките ни идват насам.
-Каквоо?
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Яну 17, 2010 9:31 am
следваща глава тинейджърски лудории 787605 скоро обаче написаните глави от мен ще свършат,а музата ми никаква я няма тинейджърски лудории 519416

-Бях в стаята си,когато ги чух.Идват да те отведат за сватбата,която ще е утре,ако ни хванат!
Стоях като гръмната.Моля?!
-Еми ти? За да се женя ми трябва годеник....
-Измъкнх се през терасата.-Ха! Измъкнал се бил той?!Ако ни хванат,живи ще ни одерат!Е,хубу,де няма да ни разкъсат,а ще ни накарат да подпишем онзи бял прокълнат документ.Само през трупа ми!
-Да приемем,че избягаме.Къде ще се скрием?
-В Наруто.
Ама страхотно!Да оидем при тоя,дето най-малко знае как да си държи устата затворена,та да ни намерят най-лесно.Дръпнах Саске за ръката и спряхме посредата на пътя.
-Ти нормален ли си бе?Да не би вчера да си излязъл от психото,а?Да отидем при Наруто! Защо направо не им се поднесем на златен поднос!
-Тогава къде предлагаш да отидем?
-Ако знаех щях ли да се мотая с теб посред нощ?
Последва картка тишина,след което продължихме да вървим в бърз ход.Нито знаех къде отиваме,нито при кого.Хубава работа!Ама на тоя кретен думите с ченгел му ги вадиш от устата!Че се и предполага,че ще се омъжвам за него?!Какъв прекрасен семеен живот ще имаме и единственото дето ще си казваме ще бъде „Здрасти”,ако успея да го науча на тази дума!
Можех да проклинам себе си и него до утре по това време.Изведнъж ни огря светлина-колата на мама.
-Майка ми!-Изпищях.
-Какво?Къде?
-Там.-И посочих колата на отсрещния тротоар.Ама че късмет!Майкте ни се движат с ненормална скорост,пък ние само разполагаме с краката си.Не може да ги надбягаме,да не сме нинджи!Макар че в този момент ми се искаше да бъдем.
-Бързо,в храстите!-Извиках и го дръпнах за ръката.Двамата се сгромулясахме в храсталака като слон в стъкларски магазин.Не стига че си натъртих задника,ами и се одрах на бодлите.То по това време бяга ли се от вкъщи?И аз естествено право в розовия храст ни набутах.Едно нещо да не направя както трябва!
-Браво,умен мозък!Сега цяла седмица ще ме боли задника!-Каза ми сърказточно Саске.
-Я не се оплаквай!Не те боли само теб!-Отговорих му заядливо.Да не би да бях аз тази,дето го измъкна от тях посреднощите,да бягам и да се крия като някой престъпник?!
-Наведи си главата,че ще ни видят.-Казах му.Той ме погледна зачудено и отвърна:
-Малката,не можеш ли да смяташ?Този храст не по-висок от 53 сантиметра,така като ме гледаш-на джудже ли ти приличам?
-Вярно,бе.Забравих,че си телегравски стълб.-Захилих се злобно.-И още нещо-да не си ме нарекъл още веднъж малката,че такъв ще ти изшия,че ей сега ще отидеш на гости при Зевс!-Извиках колото ми глас държи.Понякога ми се иска да си одрежа езика,който в този момент щеше да ни навлече големи неприятности.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Яну 18, 2010 9:23 am

Чу се запалването на кола.Майките ни отиваха към нас.Изведнъж се замислих-защо ли бягаме?Така или иначе ще ни хванат и искаме или не,ще ни оженят.Сакура,какви са тия врели не кипели дето ги мислиш?!Отърсих се от транса на мислите ми и се бърнах към Саске:
-И сега какво,умнико?Къде ще отидем?
-Хн...на Диамантения остов.
-Остров кой?-На мен ли ми се причу или той наистина каза диамантен остров?
-Диамантения остров,там се намира Боун кей.
-И к’во ще правим там?
-Ще се скрием за известно време.
Хмм...Да предположим,че напрвим така.Той няма ли си майка и баща?Те сигурно знаят за този остров?Ама май нямаме друго решение,поне за сега.
-Хубу,празноглавецо,отиваме там,но мисли му,ако ни намерят.Жив ще те одера,така да знаеш!
Саске ме погледна отегчено и позвъни на някого.Е,нали уж трябваше да сме под прикритие?Давай,звъни на приятели,наще няма изобщо да ни намерят,ама хич няма да се сетят като им изпеят къде сме.
-Хайде!-Каза той и тръгна нанякъде.Аз постоях няколко секунди на едно място.Нещо не проумявах какво правим сега-къде отиваме,с какво ще отидем,какво му казаха?Не,да му се доверя слепашката!Ще му дам аз на него една слепашка ей сега като му извадя очите!Боже,как ме вбесява!
-Ей!-Извиках зад него.-Къде отиваш?
Пълно мълчание.
-Ей,кретен безмозъчен,мен няма ли да ме посветиш във великия си план?
-Тръгвай!-Нареди ми набързо.Мразя да ми нареждат.Който го направи страда.
-Слушай какво безмозъчно мекотело такова!Нямаш абсолютно никакво ама никакво право да ми нареждаш!А сега ще ми кажеш с кого говори по телефона и къде на майната си отиваме!
Саске спря обърна се към мен и проговори:
-Говорих с брат ми.Той ни ореди хеликоптер,който ще ни заведе до „Диамантения остров”.
-Ааа,така ли?А ти откъде знаеш,че скъпото ти братле няма да ни издаде?
-Просто знам!
Извика ми той и продължи да върви с бърза крачка.Я да не ми се прави на светец!И двамата отлично знаем,че не е.Да не сме виновни ние,че родителите ни са изкрейзали психопати,които ни смятат за предмети за продан.Еми така де,него го женят за богато младо,здраво,интелигентно,красиво момиче,което в момента просто си няма друга работа.По този начин ореждат бъдещето на внуците си,като знаят,че те ще получат добро образование.На кратко-за тях съм машина за правене на деца.А какво получавам аз-подслон.Не е ли малко неспрведливо?Ама какво да се прави?Ще се женим,ако случайно успеят да ни хванат.
-Какво пък сега?-Попита ме Саске.Че как какво?Замръзвам,дяволите да го вземат!Къде ми е ума да се правя на престъпник посред нощите?
-Студено ми е,празноглавецо!-Развиках му се набързо.Да не съм виновна аз,че сега измръзвам?
-Защо не си взе горно?
-Защото един кретен ме изкара на крос от вкъщи!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Яну 18, 2010 7:51 pm

Саске смръщи вежди.В момента се чувствах като ненужен товар.Еми кой го е карал да ме взима?Като е такова безмозъчно мекотело сега ще си пати.Както казват хората:”С твоите камъни по твоята глава!”
-Ето...-Каза раздразнено и погледна напред към улицата.Аз стоях като чалната.Какво?! Неговата горница беше в моите ръце! Той да не би...?Неее...Саске Учиха да го е грижа за някой?! Невъзможно! Нагледала съм се на какви ли не неща,ама това бие всички рекорди! Този човек просто не спира да ме изненадва.
-Благодаря.-Казах тихо.Какво излиза сега? Че колкото и да не ми се иска започваме да се разбираме?! Ха! Този празноглавец няма да ме заблуди.Тия номера да ги показва на някой друг! Прави ми се на добричък,пък после като нищо ще ми нанесе удар под кръста.Но за мое огромно съжаление съм заклещена с него до второ нареждане.Къде ми е бил умът да бягам и да се крия посред нощите?! И то с тоя идиот,заради който ще си навлека големи наприятности.
-Тръгваме.-Нареди ми господинчото.Кретена се опитва да ме командва?! Ще му дам аз едно командване на него! Ей сега като го фрасна с токчето на обувката по лицето! То това и трябва да стане,ама не по хубавата физиономийка,а по главата! Та да му дойде акъла в мозъка!
-Слушай,идиотино,аз тука не съм някакво куче,че да му нареждаш какво да прави! Не стига,че ще заминавам с теб за Бог знае къде,ами и ме имаш за играчка. Тая няма да я бъде!
-Ще крещиш ли или ще тръгваш.Закъсняваме!-Извика ми Саске.
-А,така значи! Вече имало и определен час! Аз каква съм?! Извънземно ли? Ти казваш „Заминаваме за Боу... нещо си”,което изобщо нямам представа къде на майната си се намира! После като за капак ми съобщаваш,че имало точно определен час,в който да отидем до хеликоптера! Ти изобщо смяташ ли ме за нещо?!
Саске стоеше на едно място и ме гледаше раздразнено и отегчено.Еми естествено,два часа през знощта е! По това време,до колкото знам се спи,а не се ходия на другия край на света! Веднъж завинаги да приклзючи тая история,че да се отдъхна.
-Хайде,празноглавецо,води ме!
Чернокосия направи една тъпа физиономия и тръгна напред.Докато вървяхме никой не каза нищо.То за Саске беше типично,но за мен не! Толкова скучно не ми е било никога! Би трябвало да се радвам- това беше най-великото ми приключение.Да,ама не! По-скоро бих искала да се прибера вкъщи,да се изкъпя и да си легна...Но явно това нямаше да стане скоро.За кой ли път се зачудих на празния ми мозък.Всъщност,в него имаше останал само един неврон.Жалко,че не си знаеше работата.Тогава за какво ли стоеше още там?Направо да си ходи,и без това не ми върши никаква работа!
Тази работа вече взе да ме изнервя.Вървим с часове,а от хеликоптер и следа няма! Еми така е като се доверявам на това нищожно мекотело,дето сигурно и един неврон няма! Айде бе,дяволите да го вземат! Къде се е скрило т’ва летящо нещо?! И точно тогва косата ми щръкна нагоре като тази на Айнщайн след последния му експеримент.Ушите ми щяха да се продънят от тоя дразнещ шум.Но това не беше най-лошото,като нищо започнах да се изидагам малко по малко нагоре в небесата.”Какво?!”Е,не! От както се запознах с тоя идиот все такива неща ми се случват.Оня ден щяхме да катастрофираме,уплаших се до смърт от фалшивия крадец в къщата ми,по-късно пък замалко да си счупя гръбнака като скочих през тирасата,заради т’ва безмозъчното дето е с мен,а след няма и два часа си набодах задника на иглите в розовия храст.Сега като за капак тоя вятър,дето и представа си нямам от къде се взе,реши,че ми е дошло времето да се запозная с оня на небето! Ама не! Последната дума я имам аз!
-Учиха,какво забога е това?!-Развиках се качена на един клон.
-Превозното ни средство.
-Ти нормален ли си,бе?! Хич нямам намерение да бъдя отвяна от вятъра!-Така хубавичко му се равиках,че замалко да падна от клона.
-Слизай долу.Хеликоптера ни чака.-И погледна нагоре към мен.
-И да искам,не мога! Да не си полудял,ако скоча пиши ме мъртва!Даже не разбрах как се качих тук горе.
-Не е чак толкова високо.-Заключи Саске и премери растоянието от клона до земята.
-Не било високо то! Ела да скочиш ти тогава!
-Не аз съм качен там горе,а ти.Сега слизай.
-Абе ти тапи ли имаш в ушите?! Чу ли ме изобщо какво ти казах преди малко? Няма начин да ме накараш да сляза,скоча или каквото там искаш!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Яну 19, 2010 5:58 pm

Саске въздъхна тежко.Ясно беше,че му лазя по нервите.Еми заслужава си го! Постоя на едно място и се обади по телефона.След малко една стълба висеше от нищото до мен.
-Хвани се за нея!-Извика чернокосия.
-Мозък имаш ли?-Попитах го.Едвам издържах.Нервите ми бяха опънати до край.Исках просто да легна в топло,меко,ухаещо на рози легло.
-Сакура,стълбата е закачена за хеликоптера.Качи се на нея и те ще те издърпат.
-Ами ако падна?
-Няма да паднеш.Аз също трябва да се кача на нея.
-Добре.-И се опитах да придърпам стълбата към себе си.Ама господин вятър има свое мнение по въпроса! Минах през какви ли не неща,че няма да позволя една стълба да ме отдели от прекрасното легло,което ме очаква.Пристъпих по-напред и я хванх.Беше ме страх да погледна надолу.Усетих как нещо друго се качва на стълбата.Сигурно беше Саске.
Не мина много време и вече бяхме в безопасност в хеликоптера.”Най-накрая!”Въздъхнах облекчено.Чувствах болка във всяка кост по тялото си.Седнах на един от столовете и се отпуснах.Ако легнех щях да спа два дена без да отворя очи.
-Ето.-каза Саске и ми подаде една чаша с жълта течност.-Портокалов сок.-Изясни и седна на стола срещу мен.Жадно отпих от чашата.Устните ми не се бяха докосвали до нещо подобно от вчера вечерта.Превърнах се във вампир.Можех да нападна всеки,който имаше чаша в ръцете си.
-След няколко часа ще пристигнем.-Съобщи ми и се отпусна още повече.В този момент приличаше досущо на мекотело,разпльокано на стола.Започнах да се кикотя през сълзи.Представях си как Саске се беше превърнал в слузеста течност и ми се молеше „Прибери ме в чашата,прибери мееее!” Без да искам паднах от стола.Не можех да се сдържа,захилих се още повече.Саске ме гледаше очудено и беше готов да повика линейка.Чакай! Летим на няколко хиляди метра от земята,и да иска,тази така симпатична кола няма как да дойде.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Яну 20, 2010 1:15 pm

-Хах,наистина приличаш на слузесто мекотело!-Захилих се още повече.Стомаха ми се сви от смях,очите ми се напълниха със сълзи.Не си представях,че това безмозъчно нещо може така да ме разсмее.Саске вече май започна да се плаши.Ми че кой го е карал да ме взима със себе си?! Можех и сама да се оправя.Е,поне послужи за нещо-разведри положението.То беше такава скука,че можех да направя едно гости на оня на небето.Там щеше да бъде интересно-ангелчета си летят като птички в небесата и по едно време някой ангел катаджия ти се изпречва на пътя и казва: „Стой! Не преминавай,че спасяваме човешки живот!” Мдаа,щеше да бъде по-забавно.Къде другаде можеш да видиш такова нещо?Никъде.Е,освен ако не халосам тоя с мене по тиквата,тогава на ангелите ще им се наложи да направят една екскурзийка до Земята и обратно.
-Ставай,пристигнахме!-Каза ми Саске.Аз се заогледах наоколо и го попитах,изправяйки се:
-Нали каза,че ще преистигнем след няколко часа?
-Е,ти не от сега лежиш на пода и се смееш като ненормална.-Отвърна ми той и ми подаде една чанта.
-А,не мерси.Няма да ти нося нещата.-Той ме погледна странно и ми отговори:
-За теб е.Ще ти трябва.
Зачудих се.Щяло да ми трябва?Да не би вътре да има храна?Тъкмо да отворя чантата и чернокосия се провикна:
-Недей! Това се слага на гърба.
-Много добре знам къде се слага!
-Тогава го направи и скачай.
Още не бях осмислила добре думите му.Сложих си чантата на гърба и чак тогава ми просвтна:
-Ска-ска...Какво?!-Извиках невярващо.Аз да....Трябва да....Аз...Ско-ко..ко...Неее...”Той сигурно се шегува”Помислих си.Намираме се хиляди километра от земята,не може просто така да скооо-коо... „Ах,мамка му!”
-Ще скачаш ли или не?-Попита ме Саске.
-Имам ли избор?-Отвърнах му и застанах до него.
-Хайде,на три.Едно,две,три...
-Ааааааааааа! Божичкоооо!-Започнах да крещя в несвяст.”Аз...аз....Летя!Майко мила! Не,това не е възможно.Аз сънувам! Хайде,събуди се,събуди се”Отворих очи и какво да видя-само облаци,бели сини сиви-всякакви! Виждах всичко,но не и суша.
-Отвори си парашута!-Нареди ми Саске.Нервно започнах да търся една дълга връка.”Тука връзка,там връзка...Няма връзка!” Уплаших се.Ами сега?
-Саске,не намирам никаква връзка.
-Не ти и трябва.Натисни копчето от дясната страна.-Каза ми и отвори своя парашут.”Копче ли?Какво копче?А,ето го!”Натиснах го и моя парашут също се отвори.Три пъти наум благодарих на оня дето живее на небето.Поне засега оцелях.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Яну 21, 2010 11:26 am

-Наближаваме острова,така че внимавай!-Предупреди ме Саске.Остров ли? Какъв остров?Единственото,което виждах бяха облаци ииии”Леле майко!”Дървета! Хиляди,множество дървета бяха насочили короните си към нас! Е,това е-сега вече щеше умрем,просто нямаше как!
-Учиха,ако умра,мисли му!-Крещях,като го заплашвах.-Ще видиш ти! Не ти стигаха храстите,вентилационните шахти,хеликоптерите,ами и това!Къде,за бога ти е мозъка?Какво си му направил?
-Сакура,спри да викаш и се приготви за кацане!-Скастри ме той.”Кацане ли? Как така кацане?”Мислите ми се бяха разбъркали,единственото,което разбирах е,че ако не се приземя както трябва наистина ще се срещна с ангела катаджия.Затворих очи,не исках да гледам.Може би това беше краят ми.Спомних си за кучето ми Рони,което умря преди 3 години,за родителите ми и за Ино,та дори и за Саске.Припомних си първата ни среща и какво преживяхме за един ден.Боже,не заслужавах да умра! Така де,аз щях да умра,някой ден,но Боже,поне да не е по този начин!
-Отвори очи!-Каза нежно Саске.Бавно,мого бавно отворих едното си око,след него и другото.Наоколо имаше само дървета и едно голямо водно нещо,предполагам беше океан или море.Тогава ми просветна:”Жива съм!”Не можех да повярвам,аз наистина оцелях!Изправих се рязко на крака без да осъзнавам какво ще е случи,ако го напрая.
-Аааууч!-И есествено,то без това не може,се пльоснах по лице на мясъка.-Мамка му!-Извиках силно.Какво още ме очакваше? Марсианци?!Динозаври?!
-Не можеш ли поне пет минути без да си забиеш лицето някъде?-Попита ме съркастично чернокосия.Изправих се и му се изплезих.
-Това ми се случва откакто съм с теб!-Да бе,аз съм му била виновна! Да не би по мое желание да бях тук сега?! Някой ден такъв номер ще му извъртя,че трите си имена ще забрави!
-Хайде,да отиваме в имението.-Нареди ми той и тръгна напред.Гледай го ти нашия,опитва се пак да ми нарежда! Ей сега както е с гръб така хубавичко ще го фрасна по главата,че дано му дойде акъла в мозъка!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Съб Яну 23, 2010 10:04 am

-Ей,кретен безмозъчен! Я се спри!-Извиках след него.Ама не,през едното влиза,през другото излиза! Върви си напред и хич не му пука,че мога да се изгубя на тоя остров.То така май ще бъде най-добре,нали няма да има за кой да се жени.
-Спри за малко бе! Да не съм на състезание по бягане.Току виж се спъна и се пребия някъде,тогава ти ще си виновен!-Развиках му се набързо. Саске спря и се обърна към мен.
-Ти си тази,която върви бавно.-Каза ми най-спокойно и продължи да си върви нагоре по хълма.За миг изгубих фигурата му от всичките тези дървета.”Тоя инфаркт ли иска да ми докра?!”-Попитах се наум.”Да нямам рентгенови очи!”И естествено ми се наложи да го гоня из гората.Бягах след него колкото можех.На няколко пъти щях да падна-един път на пред и цели два пъти назад.Не ми стигаше,че се пльоснах победоностно на пясъка,ами и това сега! Ако искаше да се отърве от мен да ме беше застрелял,щеше да боли по-мако.
Краката ми бяха надрани,ръцете ме боляха,а на лицето си имах една огромна синина.Само че скъпото ми приятелче забрави да ме предупреди,че отиваме на някакъв си остров,който се намира бог знае къде и че там е пълно с храсти,дървета,тръни и всякакви подобни! Да бях си сложила поне едно дънки,че с тия къси панталони си направих белези за доживот!
-Сакура,къде си?-Чух гласът му да ме вика.
-Тук долу,идиотино!-Отговорих му.-Да не мислиш,че съм Супермен!
-Хайде,почти стигнахме.-Почти сигнахме ли?! Той почти стигна,аз съм едва на половината път!Само да се добера до мекото лего,цяла седмица няма да стана...
-Сакура,какво се бавиш още?
-Еми че аз по принцип съм бавна.-Отвърнах му и му се изплезих.Жалко,че беше твърде длче и не можа да ме види.
-Побързай малко!
-Защо не дойдеш да ме носиш до горе,така няма да съм толкова бавна.-Заядох се с него.
-Иска ти се!-Отговори ми самодоволно той и аз продължих да изкачвам хълма.Малко по малко приближавах имението и безмозъчното мекотело естествено.
-Слушай Учиха,тъпкано ще ти го върна! Твоето на нищо не прилича! Разкарваш ме из целия град,караш ме да скачам на хиляди километри от земята,а сега ми се правиш на алпинист! Заслужаваш да ти одера кожата!-И точно тогава го видях.Забравих за всичко,което наговорих преди малко.Това беше най-хубавото имение,което някога съм виждала.Очите ми направо залепнаха за него.
-Добре дошла на Боун Кей.-Каза ми Саске и една самодоволна усмивка се изписа на лицето му.Това място беше невероятно! И аз естествено пак не можах да запомня името му.Ако ще и хиляда пъти да го повторят винаги щеше да ме затруднява да го признеса.Боу...Боу кии...Боу коо...Абе да се гледа работата! Нали вече съм тук и се надявам да не ми се случи нещо ненормално,като всички тия лудории от вчера и днес.Достатъчно ми беше,че пропаднах през вентилационната шахта в кабинета на директорката,а другото,което последва след това беше просо неизбежно.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Яну 24, 2010 3:33 pm

Пристъпихме напред и отворихме вратата.Тъкмо да влезем вътре,когато нещо излетя към мен.Набързо се наведах и чух едно „прас!”и след него последва още едно „прас!”Две порцеланови чинии се разбиха в отсрещното дърво.Стоях и гледах като втрещена.Да не би току-що някой да се опита да ме затрие от лицето на Земята?
-Какво пак?!-Попитах отегчено.Саске също гледаше объркано.Ама не по него бяха запратени тия чинии,а по мен! Сега да не се окаже,че чук има някакъв психопат?! Малко множко ще ми стане вече,не мислите ли?!
-Хайде сега,виновника за тоя цирк да се покаже!-Извиках силно и тръгнах да вървя из огромната стая.Изобщо не ми се нравеше тая работа! Ако някой имаше намерението да ме убие,да се беше показал и насочил оръжието срещу мен,а не да ме плаши до смърт!
Докато аз вървях към една от стаите,Саске се оглеждаше наоколо.Никой не знаеше за това място освен той и брат му.Беше невъзможно някой терорист да се е промъкнал тук,поне според него.Ако го бяха замерили с животоотнемащи средства,нямаше да мисли така!Влязах в едно коридорче,което стигаше сигурно чак до Япония.Вървях ли вървях,обаче почваше вече да ми писва.Тия чинии не можеше сами да са се запратили по мен! Или пък можеха...? О,да! Просто невероятно! Аз да бягам от откачалките,пък те пак при мен да идват! Тъкмо се канех да вляза в пърата появила се стая,когато някакви вилици решиха,че трябва да ми избодат очите!
-Да го вземат дяволите!-Развиках се колкото глас имах.-Какво за бога става тук?! От къде идват всички тия летящи неща?! Ей сега като намеря клоуна осигурил тоя спектакъл,направо ще го разпердушиня! На кайма ще го направя!-Влязох в стаята и какво да видя-кухня.Взех един тиган,кой знае може пък да ми потрябва,и тръгнах да търся психото.Гледах тука,гледах там-от психото нямаше и следа.Е добре,значи чиниите сами литнаха към мен? Или пък само си въобразявах,то през какви ли не неща преминах,вече почнаха да ми се привиждат някой работи.
-Ааааа!-Чу се мъжки глас.Не,не беше Саске.”Крадеца психопат! Сакура,сппокойно,можеш да го направиш.Само трябва да го халосаш по тиквата.Намираш го и с всичка сила го фраскаш по темето!” Вървях бавно,оглеждах се на всички страни.Ако някоя чаша паднеше щях да получа сърдечен удар! Ха така,браво! Хвана ме параноята! Отлично! И изведнъж някой ми се изпречва на пътя.
-Аааа!-Крещяхме двамата.
-Кой си ти?-Попитах го.
-Ти коя си?
-Аз те питах първа!-Отговорих му.
-Добре, аз съм готвача на г-н Учиха.-Каза ми той.
-Готвача?
-Дам,готвача.Готвя за него.Ти коя си?
-Аз съм негова позната.Значи ти се опита да ме убиеш преди малко?-Отвърнах и насочих тигана към него.
-Не.Не знаех,че някой ще идва.-Отговори ми той.-Сега може ли да махнеш това нещо.Може да ме нараниш?
Оставих тигана на барплота и му се усмихнах:
-Казвам се Сакура.
-Каел,приятно ми е.
Е,поне не умрях.Засега.Предполагам щях да издържа няколко дена тук.
Малко по-късно:
-Каквооооооо?! Един МЕСЕЦ?!-Извиках силно.Саске само седеше на дивана и ме гледаше спокойно.Е,не.Бих понесла всичко,но не и да бъда цял един месец с тоя празногавец на едно място.Боже,да ме беше убил,когато имаше възможност!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Фев 21, 2010 10:45 am
тоя фик напълно го зарязах тинейджърски лудории 787605 но ето го отново с новата глава тинейджърски лудории 787605

Вечерта тримата стояхме в огромния хол,а бомбата със закъснител заплашваше да избухне всеки момент.Това вече не се търпеше.За какво бягах толкова усилено от уредения брак като цял месец ще бъда затворена с тва мекотело на тоя забравен от бога остров!
-Ей,кретен безмозъчен!-Развиках се.Край,бомбата избухна.
-Аз ли,мис Харуно?-Попита уплашено Каел.Погледнах го ядосано и отговорих:
-Не,тоя дето седи до тебе! Това ли беше великия ти план?
-Не си ли доволна?-Попита ме мързеливо Саске и се прозина.Вярно,че беше девет часа вечерта,ама да му се спи толкова рано...?
-Така като ме гледаш доволна ли ти изглеждам?!-Развиках се.Тоя кретен щеше да си го получи! Да ме изпарзаля така! По-добре да се бяхме оженили,така и така ще сме заедно един месец.
-Отказвам се.Омръзна ми!-Казах спокойно,което беше доста очудващо предвид състоянието ми.
-Отказваш се от какво?-Подразниме мекотелото и една гадна усмивка се изписа на лицето му.Това ме вбеси още повече.
-Много добре знаеш за какво говоря,идиотино!Не се прави на интересен,че да не изядеш токчето!-Заплаших го и седнах на един стол.
-Много ми се иска да видя как ще стане това.-Заяде се Саске.Тогава аз се изправих,отидах до него и замахнах с обувката.
-Не се заяждай с мен,Учиха,че ще се сбогуваш със наследниците си!
-Мистър Учиха,мис Харуно,нека да не се караме...-Предложи Каел и застана меджу нас.Е,признавам,че опита да ни разтърве,но за това се изисква много повече.
-Млъквай,Каел,да не го последваш и ти!-Наредих му набързо.
-Д-да,госпожице.-И той седна обратно на мястото си.
-Обаждам се на нашите и им казвам къде сме.Ако ще и после да ни оженят! Не ми пука! –Взех телефона и набързо набрах номера на майка ми.И естествено даваше заето.Брех,тая жена 100 часа говори! Поне няма да се притеснявам за сметката,нали има кой да я плаща.Реших да й напиша sms и изобщо не мислех да бъда учтива.Съобщението гласеше следното : Веднага си докарай задника до Боун Кей и ако се чудиш къде на майната си се намира тва нещо,питай Учиха,те ще ти кажат.
Обикновено не говоря така на майка си,ама толкова бях ядосана,че и папата да беше,пак щях да напиша същото!
-Пратих й sms.Ако по случайност се обърка и реши да го прочете,ще дойде още преди да си казал „не”.
-Толкова ли е страшна майка ти?-Попита ме очудено чернокосия.
-По-добре недей да питаш.Не ти трябва да знаеш! Не се притеснявай,ще имаш време да я упознаеш.-И се засмях дяволите.Саске погледна отегчено и отговори:
-Нямам търпение,обаче преди майката дявол да пристигне смятам да поспя,че да имам сили да се справя с нея.
-Ха-ха,много смешно.-Казах със сарказъм.
-A не ли?-Попита ме той и се запъти към стаята си.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Фев 28, 2010 9:17 pm
ето я новата глава,ама май стана малко тъпичка тинейджърски лудории 519416 не бях в настроение да пиша изцепки,но мисля че се е получило долу-горе тинейджърски лудории 787605 тинейджърски лудории 519416

Беше седем часа вечерта.Слънцето скоро бе залязло и вече се усещаше хладината на вечерта.Огромния прозорец в стаята ми или по-точно прозорец-врата,беше отворен и пердето се вееше от вятъра навътре към стаята.Лампите бяха изгасени,само домшното кино работеше.Аз стоях облегната на куп възглавници на леглто и усилено се бях загледала в големия плазмен екран.И слон да дойдеше пак няаше да го усетя.Така се бях захласнала по тва аниме,че дори и да имаше сериен убиец в къщата изобщо нямаше да забележа.По едно време се чу почукване по вратата и като по чудо го чух.
-Мда.Влез.-Казах без да отделям погед от екрана.Някой започна да пристъпва към мен докато не седна на леглото.Обърнах се към него и що да видя-мойто мекотело.
-Ооо,ето го и господин безмозъчен.-И се зсмях подигравателно.
-Виж кой го казва.-Заяде се той.-Какво гледаш?
-Vampire Knight.
-Пхахахаха.-Саске щеше да падне от леглото.Че какво толкова има да гледаш аниме? Смехът му обаче почна да ме нерви.Взех взата,махнах розите и изспипах водата върху него.Той веднага спря и ме погледна злобно.
-Защо го направи?
-Още ли не си разбрал? Защото си мекотело,затова.-Казах му и продължих да гледам анимето.
-За какво става въпрос?-Попита ме той след няколко минути.Изненадах се,че така съсредоточено гледаше към екрана.
-За вампири и любовта.Гледай и ще разбереш.
Двамата стояхме един до друг на леглото и не откъсвахме очи от екрана.Бяхме като хипнотизирани.Изгледахме първия сезон и продължихме с втория.Там обаче имаше някой моменти,на който ми се искаше да се разплача и неволно се облегнах на рамото на Саске и обви ръцете си около кръста му.Е,нека си го кажа направо.Бях ревла.Най-голямата ревла,която някой някога бе виждал.
-Не разбирам защо плачеш.-Каза ми той.
-Какво друго може да очаквам от безмозъчно като теб.
-Сакура,вече не е забавно.
-Слушай,господинчо,много ме дразниш,така да знаеш.-Взех една от възглавниците и го ударих по главата.
-Държиш се като бебе.
И така си беше.Беше ми скучно и исках да разведря обстановката,а тва нещо до мене хич не ми помагаше.И да го гъделичкаш,пак няма да се засмее.Даже ме съмняваше,че има гъдел.Не ми се проверяваше точно сега.Бях изморена.Може би щях да го халосам с още нещо по тиквата,ама не бях в настроение.Боже,изпаднах в депресия.И не,не като онези депресии,от които не можеш да се отървеш с месеци,а от моята типична депресия,която се появяваше веднъж на 100 години.
-Днес явно не си в настроение-Предположи Саске и въждъхна.
-Ох,слава богу,единствения ти неврон още работи.
-Много смешно.
-Хайде стига де.Не може ли поне веднъж да се позабавляваш?-Попитах го и седнах на леглото срещу него.
-Знаеш ли аз как се забавлявам?
Поклатих глава в отрицание.Това не ми харесваше.
-Ето така.-Каза ми тихо и се наведе над мен.След малко вече беше отгоре ми и нежно ме целуваше по врата.Направо щях да се разтопя в ръцете му.Чувството беше толкова приятно и отпускащо.Вече не се чувствах изморена.
Мамка му,какво правех?! Ясно беше какво иска той от мен,но тая нямаше да я бъде.Не исках да загубя девствеността си на безлюден остров,макар че къщата беше прекрасна.И да,девствена бях,колкото и изненадващо да ви звучи.Не знам как стана така.Може би не отделях толкова внимание на момчетата и бях заета с куп други глупости.
-Саске,спри...-Казах задъхано,ала чернокоското не спря.Разкопча първите две копчета от блузката ми и тогава тръпки ме побиха.
-Саске,спри!-Извиках му.-Не е забавно.Махни се!-И го блъснах от себе си.Изправих се и хукнах към двора.Хубава работа! Аз исках просто да се посмеем,а той стига твърде далеч.Дали наистина го мислеше?По дяволите,Сакура,спри да мислиш за него.Не трябваше да идваш на тоя забравен от бога остров.Не трябваше да противоречиш на майка си.Дяволите да го вземат! Вече не беше забавно! Щях да си отмъстя на Саске и то тъпкано,а смеха щеше да е за моя сметка
.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Мар 14, 2010 4:43 pm
Глава 19

-Сакура! Хей, Сакура...
Саске дойде при мен и ме хвана за раменете.Усетих студ да преминава по тялото ми. Дяволите го взели т’ва мекотело. Аз исках просто да се посмеем и естествено да избягаме от откачените си майки, нищо повече. Трябваше ли така да се шегува с мен? И защо ли го взимам насериозно? Той просто искаше да ме накара да престана с глупостите си. Е, да беше казал по нормалния начин, не че той самият е нормален. Дръпнах се от захвата му и се обърнах срещу него. Очите ми гледаха неговите, когато проговорих:
-Е, явно наистина се оказа голям идиот. Браво, спечели първа награда.
-Сакура стига...
-Аааа, не тоя път ще ме чуеш. Какво ти става? Не ти ли беше забавно през последните няколко часа? Защо трябваше да се държиш като кретен?!
-Аз ли се държа като кретен?! Ти постоянно ме критикуваш за нещо и ми нареждаш.
-Така е като не правиш нещата както трябва!- Повиших му тон.
-Ти постоянно ми се месиш!- Саске ми се разкрещя най-накрая. Побеснях и замахах с ръце.
-Нали и аз бягах с теб, за бога?! Трябваше да знам къде на майната си отиваме!
-Не можеше ли да ми се довериш?- Попита ме той. За миг се замислих и му отговорих:
-Че как да се доверя на едно безмозъчно,а? Знаеш ли, ако искат да ни женят, ако искат не. Не ми пука изобщо.- Казах му и тръгнах накъдето ми видеха очите. Докато вървях мислех как да си отмъстя. Заслужаваше си го. След като изминаха няколко часа и се уверих, че Саске е заспал се промъкнах в стаята му и влязах в банята. Реших да му спретна една изненада за добро утро и си поиграх малко с душ-кабината му. После изсипах съдаржението на шампоана в мивката и налях в шишенцето олио. След като се уверих, че всичко това е готово намазах пода на банята с всякакви хлъзгави препарати, които намерих и отидох до кухнята да взема неободимото за другата изненада. Върнах се обратно на стълбите и сложих ситни кръгли топчета на стъпалата. До тук добре. Оставаше само още едно нещо.
-Какво по....- Саске беше в душ- кабината си и се наслаждаваше на топлата вода, докато тя изведнъж не стана леденостудена. Опита се да да намери проблема, но не стана. Въздъхна тежко и прокара ръката си през мократа си черна коса. В мига, в който пръстите му се докоснаха до кичурите усети нещо странно. Косата беше много мазна, сякаш бе намазана с олио.
-Мамка му! Сакура! – Извика той. Е, явно плана ми досега работи страхотно. Нека видим какво ще му се случи, когато реши да излезе от душа. Щом Саске стъпна на пода моментално се подхлъзна и падна по гръб. Не видях как точно станаха нещата, но от ядосания му вик можех да се досетя. Аз бях в кухнята и се кикотех като ненормална. Чаках само да дойде и... Нямах търпение. Учиха обаче продължаваше да се натъква на моите пакости, а на мен ми ставаше все по- забавно. Време беше да се запознае с госпожици стъпала. Тъкмо си го помислих и той се строполи на пода пред стълбите. Олеле, сигурно болеше, е, просеше си го. За мик се поколебах дали да направя и последната част от „великия” си план. Стана ми гадно, че го подредих така, ама да не беше ме плашил до смърт. Изведнъж чух стъпките му. Е, време е. Бях се скрила зад барплота и когато той мина оттам, застанах зад него и го халосах по главата с тигана.
-Аааооуууууууу!- Извика той.
-Пада ти се.-Засмях се и върнах тигана на мястото му.
-Какво по дяволите си мислиш,че правиш?! Да не съм направен от дърво!- Развика ми се и, аз аз само мълчах и едван се сдържах да не се засмя с пълно гърло.
-Иска ти се. –Отвърнах му и седнах на един стол. Чак тогава обаче забелязах един много интереснен факт, но не бях единствената, която го направи. Саске също разбра.
-За бога!- Въздъхна той.
-Не се притеснявай, нищичко не съм видяла.- Този път се смеех от сърце. Чак ми потекоха сълзи.- Не можа ли да си вземеш кърпа?
-Така като ме гледаш успял ли съм? Бях твърде зает да падам по стълбите.
-Стига де, беше забавно.
-От твоите извратени представи за забавление имам цицина и то не една, ами цели две.
-Знаеш ли какво, предлагам ти да се покриеш с нещо и тогава да обсъждаме колко неврона са ти останали в мозъка.
Двамата се засмяхме и Саске отиде да се облече. Не мислех, че това ще завърши така, но е по- добре от обидени и сърдити, нали. Все пак беше забавно, а точно това е целта.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Апр 18, 2010 7:50 pm
Глава 20

Усетих странна миризма. Збърчих нос. Ако някой целеше да ме изкара от прекрасният ми сън, е, явно успя. Отворих съвсем леко очи и в този момент се чу едно „прас”, ама то т’ва прас на мен ми заприлича повече на бомба. Подскочих като попарена и ококорих очи. Обстрелваха ли ни?
-Мамка му!
Това вече не прозвуча добре и май се сетих какво става. Отидох в кухнята и замалко да падна от смях. Саске беше облякал една розова готварска престилка и държеше някакъв тиган в ръка. Целият беше в брашно и доматен сос. Гледката направо ме нокаутира. Кухнята беше в меко казано отвратително състояние. На масата бяха разхвърлени куп неща- имаше разлят сос, разсипно брашно, купата с миксера беше обърната, а от края на масата се стичаше вода. Олеле! Печката беше в окаяно състояние, даже не мога да го опиша- отчайваща гледка. Ама беше толкова забавно.
-На какво се смееш? –Попита ме раздразнено Саске и седна на един от столовете до масата. Поогледах още малко и му отговорих:
-Да си се поглеждал в огледалото?- Засмях се подигравателно. Той завъртя очи и въздъхна.
-Човек да направи добро за теб, а ти да му се отплащаш така.- Каза с ирония господин готвач.
-Теб пък от кога те е грижа за мен? Няма да се очудя ако си сложил отрова в храната.- И отидох да проверя дали наистина не го е направил. Обаче доматеният сос реши, че тая няма да я бъде. Без да обръщам внимание какво има по пода тръгнах към печката. Изведнъж залитнах и не спях до тук, ами и за да запазя равновесие опитах да се хвана за барплота, ама вместо да се подпра на него аз си избрах купата със соса. И така моя милост триумфално се сгромоляса на пода върху петното от специалитета на готвача днес, а ароматния сос се разля върху главата ми.
Саске не спираше да се смее. Вярно, че и аз му се посмях едно хубавичко, ама неговото граници няма. Даже почнах да си мисля дали успява да си поеме въздух. Взех купата от земята и я метнах по него. Той отби удара и ме погледна развеселено.
-Така ще си играем, а?- Попита с дяволита усмивка и ме замери с брашното. Цялата станах бяла като платно. Изправих се и хвърлих по него доматите. Успях да го уцеля и побягнах към огромния хол. Саске ме последва заедно с няколко яйца в ръка. Това щеше да боли. Изведнъж се чу прас на отсрещната стена. Погледнах натам и видях следата от счупеното яйце. Успях да се наведа навреме, за да избегна и другата яйчена атака. Ама така не беше много честно- той да ме цели пък аз да стоякато втрещена. Тогава забелязах възглавниците на дивана и метна едната по него. Уцелих го право в красивата му физиономия. Засмях се. Така му се падаше.
-Ах ти, дявол такъв! – Извика той и хвърли последното яйце.
-Само с яйца ли можеш?- Подразних го и хвърлих и другата възглавница по него. Този път обаче мойта работа не се получи. Саске явно се беше запасил добре, ‘щото преди да се усетя и една марула излетя към мен. Едва я избегнах и се скрих зад дивана. С какво щях да го целя сега? Нищо не ми беше останало.
-Какво стана? Да не се уплаши? – Попита ме с ирония идиотината. Не, грешка. Имах с какво да го замерям- с мозъчни клетки, ама май неговият мозък не може да ги приеме. В този момент видях спасението си. Под малката масичка имаше воден пистолет. Ох, Боже, дано да има вода. Пропълзях до там и го взех. Хубаво, че облегалката на дивана ме защитаваше иначе.... Слава на Всевишния, пълен е с вода. Време за разплата. Изправих се и започнах да пръскам Саске. Мекотелото даже не усети от къде му е дошло. Успях да избягам в кухнята и грабнах тигана с каквото там беше вътре. Господин великият веднага се присъедини и аз без да се замислям излях сместа върху него. Нямате си и на представа каква гледка беше. Само за снимка. Саске забърза към мен и в мига, в който ме хвана за ръката двамата се хлъзнахме а току- що излятата смес и паднахме на пода.
-Браво бе, умен мозък!- Казах му и се засмях.
-Какво да направя като си толкова тромавичка.- Отвърна и заядливо и ме вдигна на ръце.
-Хей! Пускай ме веднага, кретен такъв!- Развиках му се и заудрях по гърбът му. Пф, тоя да не е от стомана? И докато се усетя вече бях в басейна. Кретена му с кретен! Само да ми падне, на пух и прах ще го направя. Набързо изплувах на повърхността и го дръпнах за крака. Саске падна във водата и двамата се засяхме силно.
-Ще повторим ли утре? –Попитах го през смях.
-Иска ти се.- Отвърна ми той, смеейки се. – Утре ще е друго.
-Съмнявам се, че ще успееш да измислиш нещо ново, какъвто си ми глупчо.- Опс! Какъвто си МИ ли казах?!
-Какво каза?- Попита Саске и се приближи до мен.
-Аз ли? Нищо, нищо особено. Защо?
Е, браво, Сакура! Сега т’ва безмозъчното ще си помисли нещо, ако вече не си го мисли.
-Каза „какъвто си ми”. – Като натърти на „ми”. Брей, сега се оказа, че имал слух като на делфин!
-Така ли съм казала? Е, объркала съм се.- Замънках и бях напълно убедена, че идиота не ми повярва. Мътните да го вземат и отнесат далеч, далеч, далеч...!
-Мхм, така каза. –Проговори на сантиметри от лицето ми. Олеле! И сега какво?
-Яяяяя, виж колко е часът! Трябва да се обадя на Ино.
-Нямаш часовник, скъпа.- Каза ми с онзи негов глас. Мамка му! Аз не съм наред. Нещо май мозъкът ми е заминал на почивка във Франция. Е, поне ще види Айфеловата кула. Аз к’во ще правя без него? Вземи ма поне със себе си, че тука не се стои. И аз да видя свят.
-Саске, знаеш ли.... Трябва да оправим кухнята и хола ииии....- Ииии до там. Бях прекъсната от така сладите му устни, които се сляха с моите. Така, айде и малкото ми останали неврони си грабнаха чукалата и заминаха за Истамбул. Щели да гледат Инджито наживо. Гледайте вие, гледайте. Мене кой ще ме гледа?
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Май 13, 2010 10:53 pm
Ако не бяха гостите нямаше да има нова глава тинейджърски лудории 787605 С братовчед ми цяла вечер се опитвахме да усмирим едно хлапе тинейджърски лудории 787605 То не беше ръкопашен бой, замерване с играчки, мидички, лампи и каквото там се сетите тинейджърски лудории 787605 Хубаво, че вече свърши

Глава 21

Оооо дааа, това беше просто страхотно! Кога успях да затъна толкова? Явно мозъчните ми клетки не ги бива. И аз си мислех, че съм савсем наред. Прекъснах целувката и се загледах в ухиленото му изражение. Брей, тоя кретен ми се присмиваше! Т’ва безмозъчно нещо се осмеляваше да ми се смее! Нееее, лошо му се пишеше! Т’ва момче щеше да си го получи и то с лихвите!
Изведнъж се чу нещо. К’во пък ще е т’ва? Приличаше на мечешки рев. Или беше измъчен плач?
-Саске, чуваш ли го? Той ме погедна, сякаш съм някакво чудовище и отговори:
-Мии да ти кажа нищо не чувам.
-Щото не знаеш к’во са туй нещо „уши”
-Остроумна както винаги. – Зяде се мекотелото. Ооо, така ли ще си играем?!
-По добре остроумна, отколкото тъпоумна. – Не му останах длъжна аз и излязох от басейна. Туй нещо, дето и представа си нямам от къде се взе, продължаваше да напъва гърло. Ако не престанеше да ми продънва ушите, щях да го намеря и да му изтръгна гласните струни!
-Къде тръгна? – Попита ме „домакинът” ми. Обърнах се към него и го погледнах тъпо.
-На почивка в Азърбеджан. – Казах с ирония. – Отивам да намеря от де иде тая врява, че едвам издържам.
Саске скочи от басейна и тръгна след мен. Е, аз да съм искала да идва? Ми к’во пък? Ако се окаже, че т’ва нещо е марсианец или дете на голямата стъпка, ще е по – добре да изяде идиотината, пък през това време аз ще си плюя на петите. Пффф де да имах сандалите на Хермес, че поне щях да си литна в небето да направя гости на ангелите. Току – виж ме повишат и не се върна повече на тая шашава планета.
-Сакура, май го намерих? – Викна чернокосия. Брей, кога успя да се навре в храстите? С подскоци стигнах до него и надникнах през рамото му.
-Май или Юни? – Засмях се и тогава го видях. Беше облечено в сини дрешки и увито в пелена. Не можех да повярвам на очите си. А уж тоя остров бил безлюден, ако не броим Каел де.
-Бебе? – Недоумяващо каза той.
-Бебе! – Възкликнах аз.
-Не! Не си го и помисляй! – Предупреди ме Саске с нисък тон.
-Какво толкова? Това е просто бебе. Какво толкова може да стане?
Щях да съжалявам за думите си. Само ако знаех, че това бебе всъщност не беше бебе, а най – омразното същество на Земята.
Всичко беше обърнато с краката нагоре. Цялата къща се беше превърнала в детска площадка. Първо бе холът. Оставихме момченцето на дивана за няма и 5 минути, за бога, а то какво направи! Когато се върнахме възглавниците бяха нахапани и олигавени. Е, с това щяхме да се справим. Де да беше само това обаче. След като си поигра с едната част от покъшнината бебето, което всъщност не беше никакво бебе, а двегодишно дете, реши, че ще яде. И като почна един рев! Нито го знаем що реве, нито к’во да направим, че да спре. Какво ли не му давахме. То не бяха играчки измъкнати от тавана, състезателни колички и пистолети. Цели 15 минути се ровихме в прахоляците и за какво? За тоя дето духа. Момчето нищо не признаваше. Правихме се на малоумници, само и само да се засмее. Аме не! То и т’ва не ще да прави. След едночасово главобъскане най – накрая разбрахме, че може да е гладно. Стоплихме му мляко, сложихме нескуик и го нахранихме. Тъкмо обаче да си помислим, че се кротна и то пак си подаде рогата. Олеле Боже! Че като хукна към кухнята! Малеее, ужас. Обърна столовете, купите по пода хвърчаха на хиляди посоки. Една от които едва не ми разби главата. Леле, че момчето силно било! Всичко придоби още по – ужасяващ вид. Как ли щяхме да почистим ? И докато се усетим, т’ва нещо беше вече на стълбите. Като се качихме горе гледката направо ме накаутира. Детето беше хванало шампоаните и ги изстискваше. Пода на банята стана целия омазан. А то се смееше. Щях да му дам аз на него един смях. Едва се сдържах да не го хвърлля през прозореца. Буквално. След като упостоши хола, кухнята и банята се запъти към спалнята. Очите ми се ококориха в аниме стил. Момчето беше посегнало към телефона ми. Към собствения ми телефон! Затичах да го взема от ръцете му, но закъснях. Тела ми се запозна с радиатора. За бога! А толкова си го харесвах. Саске едва ме успокояваше. И като се замисля, че идеята да приютим т’ва бедствие бе моя.... Еми на, сега ще си патя. Почти не ми бяха останали сили, а положението се влошаваше все повече.
След цял ден търчене подир малкото дяволче, от което получих две синини на коляното, бях одрана по ръцете, а на лицето си имах залепена дъвка, своеволията бях приключили. Със Саске се бяхме проснали, кой на пода, кой на дивана и дишахме тежко.
-"Какво толкова може да стане?" – Цитира ме със ирония мекотелото. Лицето ми помръкна.
-К’во съм ти виновна аз, че не можеш и едно двегодишно хлапе да усмириш?
-Да ти напомням ли, че и ти не се справи по – добре?
-Знаеш ли, май трябваше да хвърля някого от прозореца, но не т’ва дяволското, а теб!
-Ооо, така ли? – Заяде се той.
-Да, така! – Отвърнах му аз. Явно двамата никога няма да се разберем. Дано поне да е за добро!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Авг 04, 2010 6:06 pm
Айде, ето ви и най - новата глава, току що изкарана от пещта Хд. Не съм я проверявала за грешки. Тоя фик го пиша за забавление и изобщо не ми пука дали ще напиша "мене" вместо "мен" и "тука" вместо "тук" тъй като фика го пиша на разговорен език и според стила, в който го пиша, е позволено.

Глава 22

Най – накрая дойде следващия ден. Мислех, че такова щастие никога няма да ме сполети отново. То вчера не беше бягане, преследване и укротяване на откачено малко хлапенце. Само като си помисля и ми се приисква да го хвана за гушката и да го разбия в радатора, както то направи с телефона ми. Никога няма да му го простя. Ако зависеше от мен, досега да го бях хвърлила в океана да прави компания на акулите. Агхх, акули! Как ги мразя и съм 100% сигурна, че и те не изгарят от желание да ме виждат. Е, добре де, може и да „изгарят” щото не аз ще ги ям тях, а те мен. Дааа, само ако успеят да ме хванат.
С ленива походка се запътих към хладилника. Бях прегладняла! То от т’ва дяволче спокойствие няма. И как, ако мога да попитам, се е озовало на острова, като уж бил безлюден? Безлюден грънци! Няма да се очудя ако утре намеря марсианец в двора.
Повдигнах безразлично рамене и отворих хладилника. Първото нещо, което видях бяха няколко парчета торта.
-Перфекто! – Казах и взех чинията. Докато оглеждах кое парче да избера, нещо се подаде изпод тях. В първия момент не можах да определя какво беше. Имаше бял, или може би бежов цвят и две черни точки от двете страни.
-Милосърдни Боже! По дяволите! – Изпищях като попарена и пуснах чинията на земята. Тя се счупи и парчетата торта се пръснаха по пода. Мишката се показа на бял свят.
-Плъх! – Изкрещях. Грабнах стирката и почнах да удрям по пода. Вдигах такава врява, че и мъртвия би ме чул. – Мамка му, проклето животно! – Виках с пълно гърло. Изобщо не ми пукаше дали ще го убия или не. Важното беше да се махне.
-Къш! Вън! – Повтарях, продължавайки да удрям със стирката. Изведнъж Саске нахълта в кухнята сякаш, че има пожар. Погледна ме от главата до петите с такава физиономия, която ако я видите, ще получите смехоудар.
-Сакура...какво правиш...? – Попита ме смаяно. Е, не го обвинявам. Беше ме видял как подскачам насам – натам със стирка в ръка.
-Гоня мишката.
-Каква мишка бълнуваш пък сега? Аз нищо не виждам.
-Защото си сляп. Малкото изчадие беше в тората и щях да го изям.
Като чу тези думи Саске едва не се строполи на пода от смях. Погледнах го раздразнено и се подпрях на масата.
-Престани или ще погна тебе с обратната страна на т’ва нещо.
-Добре, де, добре. Щеше да е много забавно, ако беше изяла плъха. Тогава поне голямата ти уста щеше да млъкне.
-Ха – ха!Мнооого смешно, няма що...
-Стига де, Сакура...
-„Стига де, Сакура”, ако теб те подгони плъх няма да говориш така.
-Естесвено, че няма, защото на мен такива неща не ми се случват.
-Ах, така ли? – Попитах го със сарказъм. Боже, как ми късаше нервите! И в този момент Саке почна усилено да се чеше по тялото. Очудих се.
-Да не би да хвана краста?
-От къде да знам! – Извика той и започна да се върти в кръг. Не можете да си представите каква гледка беше. Направо за снимка! Тъкмо обаче да отида да взема цифровия и нещо мнооого интересно се подаде изпод панталона. Грабнах отново стирката и я насочих към Саске.
-Какво правиш? – Попита той.
-Не мърдай... – Казах внимателно и пристъпих към него.
-Защо ме гледаш така?
-Просто стой мирно. – Отговорих му. Мекотелото обаче направи няколко крачки назад.
-Не ми харесва как ме гледаш. – Каза ми.
-А на мен не ми харесва какво се подава изпод гащите ти.
Тогава Саске погледна надолу и що да види – господин плъх на хоризонта.
-Не! – Извика той и обърна глава към мен.
-Оооо, да! – Казах с усмивка аз и замахнах със стирката. Празноглавеца обаче ловко се измъкна и отиде в хола. Последвах го.
-Стой мирно и няма да боли. – Обясних спокойно и замахнах отново.
-И да остана без наследници, да да!
След което посегна към плъха, който междувременно почти беше излязъл и го взе в ръцете си.
-Ето, ситуациата е овладяна.
Успокоих се и седнах на дивана. Саске седна до мен заедно с т’ва животно.
-Виж колко е сладък!
-Ти в ред ли си? Та тоя плъх беше в гащите ти!
-Не е плъх, а хамстер. – Поправи ме той. Нацупих се.
-Плъх, хамстер... Пак е мишка.
-Какво ли ще направи хлапето като го види? – Попита Саске и се зае да разглежда плъха т.е. хамстера. Да, наистина, какво ли щеше да стане? Бедствие. Същинско бедствие. Какво друго би могло да се случи? Особено с това малко дяволче наоколо...
-Бебето! – Изкрещях. Саске и мишката му ме погледнаха изненадано.
-Малкото изчадие горе ли е? – Попитах го.
-Да.
-По дяволите!
И докато отида белата беше вече свърешна. В спалнята имаше двама непознати мъже, които държаха детето. Брей, довело си компания! Или пък, като се замисля, не. Момченцето обаче изобщо не усещаше опасността. Де да бях и аз като него...
-Кои сте вие? – Попитах ги.
-Не ти трябва да знаеш.
О, ама страхотно! Просто чудесно. И всичко това се случва, представете си, на безлюден остров, където се предполага, че няма жива душа.
-Какво искате от нас?
-Това ще ви стане ясно много скоро.
Скоро? Това не ми харесва. Божеее, да се бяхме оженили тогава! Сега щеше да ми е толкова по – лесно.
-Тръгвай надолу. – Заповядаха ми. О, така ли! Не, по – добре да не се обаждам,че току – виж ми пръснали мозъка.
Щом слязохме в коридора видях Саске заедно с още двама мъже. Ааа, ама те на групички вървят. Идеално! Направо фантастично!
-Хайде! – Подканиха ни. И айде всички на кораба... И сега какво? Нямам намерение да умирам. Още ми е рано. Ама като че ли тоя път нямам право на глас.
-Къде ни водите? – Попитах ги.
-Ще видите.
Още един безсмислен отговор. Тези хора знает ли изобщо какво е сложно изречение? За бога, защо всичко се случва на мен?! Какво тооолкова съм направила, че да ме наказваш така? Ако трябва ще организирам благотворително парти. Дори ще даря половината от парите си за благотворителност, само ме измъкни от тая каша!
-Виждам, че сте ми довели гости... Много се радвам да ви видя. – Каза ни няакъв си непознат. Очевидно беше главатаря на тая шайка дръвници.
-Ние пък изобщо не се радваме да ви видим. – Отговорих му злобно. Той само се засмя и седна на дивана срещу нас. Мога да се закълна, че тоя с пистолета до мене беше готов да ме запрати и с двата крака в гроба.
-Сакура Харуно, а? Доста си буйничка.
-А ти доста си загазил! Знаеш ли какво ще стане, ако открият, че си ни отвлякъл?
-Отвлякъл ли? – Сепна се той. – Неее, няма такова нещо. Вие сте мои гости.
-Гости, така ли? Тогава защо тези тримцата са наредени в колонка по един, готови да ни пръснат черепа?
-Мярка за сигурност, нали знаете? – Засмя се непознатия. Аз пък не виждах нищо смешно.
-Не, не знаем. Сега ни пуснете!
-Аааа, ама защо така сте се разбързали? Дори не си чула повода, поради който сте тук.
-Ами давай тогава. И по – бързо.
Отново смях. Добре, де тоя наред ли беше? И защо, дяволите да го вземат, Саске не обелваше и думичка?
-Виждам, че и малкия Учиха е тук. Саске, нали? Дочух, че с тази дама тук бягате от родителите си. Възнамерявали да ви оженят.
-Това теб не те засяга. – Отговори му хладно Саске. Йеей, най – накрая да каже нещо!
-Напротив, много ме засяга. Ето какво, вашите две компании са най – могъщите в целия свят.Искам да ми дадете половината от акциите.
Няма да стане! – Казах, повишавайки тон.
-Струва ми се, че не ме разбрахте, г – це, Харуно. Не ви питах, дали сте съгласни, а ви уведомих за бъдещите промени.
-Никакви промени няма да има! – Извиках. Веднага обаче усетих хладното оръжие по гърба си.
-Още една дума, Харуно, и си мъртва.
-Още едно действие, дръвнико, и няма да плучиш нищо. Единствено аз знам кода за сейфа с необходимите документи. Убиеш ли ме, ще останеш без него.
-Хирто момиче, обаче искам да ти кажа, че не съм от най – търпеливите. И ако скоро не ми го дадеш, скъпата ти приятелка ще умре. Вярно е, че ти си ми нужна, но тя – не.
Обърна лаптопа към мен и видях Ино. О, Господи! Беше... Не знам... Някъде заключена. И сега какво? Обзе ме паника.
-А колкото до г – н Учиха...
Пусна друго клипче. На него беше Итачи – вързан.
-Ееее, мили мои. Ще обсъдеим ли сделката.
Не, няма да има никаква сделка! Крещях наум. Само ако можеш да се измъкна. Какво му ставаше на това население, по дяволите?! Какво им бях виновна аз? Не исках да давам половината от акциите на някого, когото изобщо не познавам. Те са завещани от баща ми. Мои са си! Обаче ако не направех нещо скоро Ино и Итачи бяха обречени. Еми, това да си милиардер. Трябва да свиквам.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите