Justin Bieber
+17
Obsession
Tobbeh
Lover.
..Miss Arrogant..
BeautifulQueenStyle
polityyy_14
miss_kuklA
[...Лus$tfuL_g!rл...]
Топчету
Sweeney Todd
Little Weezy
`M.и.s.h.и.t.0`
tan4eto_vd
Конан
*Alx*
mirellka62697
Кей
21 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- КейСъстезател
От : Konoha
Рожден ден : 23.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 14.04.2009
Justin Bieber
Нед Яну 24, 2010 11:32 am
First topic message reminder :
Ето една негова песен,ако не сте слушали :
И малко инфо (от http://justinbieber.dir.bg ) :
Биография
Justin Bieber (Джъстин Бийбър) е роден 14 март 1994 и е поп изпълнител от Стратфорд, Онтарио, Канада. Бил е само на 12 когато участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд. В края на 2007 Джъстин и майка му започват да качват клипове в YouTube, така че неговото семейство и приятели, които не могат да присъстват на изпълненията му да могат да го гледат, достигайки значителна известност с изпълненията на песни на певци като Ъшър, Стиви Уондър, Ни-Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джексън.
Скутер Браун, който е бивш изпълнител, гледа видеотата на Джъстин и заедно с него летят до Атланта, Джоргия, където се срещат с Ъшър. Седмица по-късно Джъстин има възможността да пее за Ъшър и моментално се сдобива с огромен интерес, като се явява на прослушване с Antonio LA Reid за Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Antonio подписва договор за Джъстин с Айлънд Рекърдс.
Личен Живот
В момента Джъстин живее в Атланта, Джорджия. Най-добрият му приятел е роден Атланта, Кристиан Бийдлес. Джъстин се е срещам с по-голямата сестра на Кристиан - Катлин, но са скъсали.
Дебютен албум "My World"
Джъстин в момента работи по дебютния си албум My World, който от 17 ноември излиза на пазара. Първият сингъл от него е "Оne Time", който достигна 12 място в Hot 100, Канада през първата седмица на юли 2009. Албумът ще включва и вокали от Ъшър, който също участва в видеото към песента "One Time".
От IVE-STROM(bg)
Ето една негова песен,ако не сте слушали :
И малко инфо (от http://justinbieber.dir.bg ) :
Биография
Justin Bieber (Джъстин Бийбър) е роден 14 март 1994 и е поп изпълнител от Стратфорд, Онтарио, Канада. Бил е само на 12 когато участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд. В края на 2007 Джъстин и майка му започват да качват клипове в YouTube, така че неговото семейство и приятели, които не могат да присъстват на изпълненията му да могат да го гледат, достигайки значителна известност с изпълненията на песни на певци като Ъшър, Стиви Уондър, Ни-Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джексън.
Скутер Браун, който е бивш изпълнител, гледа видеотата на Джъстин и заедно с него летят до Атланта, Джоргия, където се срещат с Ъшър. Седмица по-късно Джъстин има възможността да пее за Ъшър и моментално се сдобива с огромен интерес, като се явява на прослушване с Antonio LA Reid за Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Antonio подписва договор за Джъстин с Айлънд Рекърдс.
Личен Живот
В момента Джъстин живее в Атланта, Джорджия. Най-добрият му приятел е роден Атланта, Кристиан Бийдлес. Джъстин се е срещам с по-голямата сестра на Кристиан - Катлин, но са скъсали.
Дебютен албум "My World"
Джъстин в момента работи по дебютния си албум My World, който от 17 ноември излиза на пазара. Първият сингъл от него е "Оne Time", който достигна 12 място в Hot 100, Канада през първата седмица на юли 2009. Албумът ще включва и вокали от Ъшър, който също участва в видеото към песента "One Time".
От IVE-STROM(bg)
- ..Miss Arrogant..Състезател
Дата на рег. : 26.05.2010
Re: Justin Bieber
Сря Дек 15, 2010 2:22 pm
зомфг..Кво е тва бе ? "Имам го на телефона, ама не ми харесва// Имам го на телефона, щото беше модерно" Абе кога е било модерно да се слуша Бъстин Джийбър ? пхахахаа..
Инече не го харесвам Некъф на гейско ми мяза.. Ама айде, че запалените фенки ще почнат да грачат..
Инече не го харесвам Некъф на гейско ми мяза.. Ама айде, че запалените фенки ще почнат да грачат..
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Дек 15, 2010 2:33 pm
Ъъ, прекалено ми е женствен и един такъв миличак и добър, а аз такива момчето просто немога да понасям незнам защо!Песните му също не ми допадат, поради същата причина по горе - прекалено са ми сладникави!!
Нямам негова снимка в телефона си, аа да не става и дума, че случайно мога да съм му ''фенка'' ;d Ам не ми пука, че някои си фантазират как ще се оженят за него, ще му родят деца, ще му готвятт и за колко як и сладък го мислят xDD (ъъ фенките да не се сърдят, че обиждам Джъстинчу, просто всеки има различен вкус ;d) , затова дори и да ме нервират понякога, просто вече гледам да ги подминавам.Не мисля да си хабя ценното време със заблудени момиченца!! ;d
Нямам негова снимка в телефона си, аа да не става и дума, че случайно мога да съм му ''фенка'' ;d Ам не ми пука, че някои си фантазират как ще се оженят за него, ще му родят деца, ще му готвятт и за колко як и сладък го мислят xDD (ъъ фенките да не се сърдят, че обиждам Джъстинчу, просто всеки има различен вкус ;d) , затова дори и да ме нервират понякога, просто вече гледам да ги подминавам.Не мисля да си хабя ценното време със заблудени момиченца!! ;d
- TobbehУчaщ се
Рожден ден : 15.07.1930
Години : 94
Дата на рег. : 24.10.2010
Съб Дек 18, 2010 3:58 pm
Естествено! Всеки си има вкус. Когато прекрачи пубертета, кариерата на Джъстин е свършена. Е не е така!
Той вече и преминал тази част от живота и има ясни представи за по нататък. С времето, просто ще смени стила си на музика.. Не е ли очевидно?
Мога да се обзаложа че горе-долу 50% от момчетата на тази възраст пеят с "женско гласче" (а някой дори не могат да пеят), естествено както написах всеки си има вкус, но поне оценявайте както трябва. Не виждате ли? Той върви все по-нагоре и преуспява.
Хората обкръжаващи ме го мислят за гей! Аз не мога да намеря ясна причина, която показва, че Джъстин Бийбър е гей! Той има някой качества, за които момчетата могат просто да си мечтаят.
Сега не искам да ме поучавате защо бил такъв и онакъв. Това си е моето мнение.
Той вече и преминал тази част от живота и има ясни представи за по нататък. С времето, просто ще смени стила си на музика.. Не е ли очевидно?
Мога да се обзаложа че горе-долу 50% от момчетата на тази възраст пеят с "женско гласче" (а някой дори не могат да пеят), естествено както написах всеки си има вкус, но поне оценявайте както трябва. Не виждате ли? Той върви все по-нагоре и преуспява.
Хората обкръжаващи ме го мислят за гей! Аз не мога да намеря ясна причина, която показва, че Джъстин Бийбър е гей! Той има някой качества, за които момчетата могат просто да си мечтаят.
Сега не искам да ме поучавате защо бил такъв и онакъв. Това си е моето мнение.
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Нед Дек 19, 2010 4:47 pm
Не го мразя, но не е и кой знае какво. Има само 2 хубави песни. Но това е само моето мнение.
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Съб Яну 29, 2011 7:31 pm
Аз също не го харесвам особено . Единствената негова песен , която да ми хареса е - Favourite girl
Всички си имат мнение , но ме дразни това , че всички който не го харесват започват да се подиграват с феновете му - той е такъф , не знам си какво.. и т.н. Обаче той си е пич - пее си , прави си кефа , изкарва си кинтите , а не е като нас се пак .. Кой знае как се е почуствало тва момче когато пуснаха онзи клип дето уж бил '' 50 годишен '' .. да .. И някои да не се обиди , просто изказвам мнението си ..
Всички си имат мнение , но ме дразни това , че всички който не го харесват започват да се подиграват с феновете му - той е такъф , не знам си какво.. и т.н. Обаче той си е пич - пее си , прави си кефа , изкарва си кинтите , а не е като нас се пак .. Кой знае как се е почуствало тва момче когато пуснаха онзи клип дето уж бил '' 50 годишен '' .. да .. И някои да не се обиди , просто изказвам мнението си ..
- Mitaka-kunУчaщ се
От : Пловдив
Рожден ден : 30.10.1990
Години : 34
Дата на рег. : 22.09.2010
Вто Фев 01, 2011 2:12 pm
Определено не го харесвам. Но не смятам да говоря за него неща от сорта на "той е гей," "педе***т смотан, махай се от тук" и тем подобни, защото хич не ми влиза в работата той какви песни прави, как си изкарва хляба, а най-малко пък с кой си дели леглото. Общо взето това ми е мнението за него - нищо грубо и сопнато, нали? Е, според фенките му (10-11-12-13г.) във vbox7, аз съм "Тъп, гаден гей завистник, който не може да приеме, че има някой по-известен от него и, който не може да си намери приятелка, дори и да е една глава по-висока от него." Това се роди след коментар от моя страна на песента Baby, който гласеше "не ми харесва, а за клипа можеха да му изберат мадама, която да не е една глава над него."
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Вто Дек 27, 2011 10:06 am
+1.Топчету написа:Само две думи: Гейски Бобър
Пее като момиче!
Много ме дразни!
И какво, половината форум се оказаха билийбъри.
- ANIME-MASTERАниме/манга/филми/сериали
От : Плевен
Дата на рег. : 30.05.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden,Bleach, Fullmetal Alchemist, Fairy Tail, One Piece
Съб Дек 01, 2012 2:01 pm
Ще си спестя коментара xD. Без Бийбър феновете да се обиждат... :D Само Невър сей невър ме кефи що годе... xD
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите