Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Завръщането на Наруто

+10
sakura96plami
KoniTy
Obsession
temari_sakura_
peps_png
X®i$Ttk@TaA
in4eto
onyx&pink
Ŧħе_SлladuRчЭ
Thэ Dark Girl
14 posters
Go down
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

red Завръщането на Наруто

Сря Яну 27, 2010 4:55 pm
Фика не е мой, но е много интересен

Глава 1: Шпиони

Сакура Харуно вървеше по улиците на Коноха в един от малкото и свободни от болницата дни. Двадесет годишната Сакура беше като бомба сред женската популация, цялата мъжка популация на селото, които не бяха вече с някого бяха след нея. Въпреки че откровено плашеше повечето от тях, тя беше трета по задължения сред всички медицински нинджи, също беше и от типа “ако ми се бъркаш ще ти ритам задника до другата седмица” и имаше супер човешката сила да се справя сама, защото беше сама дори и на двадесет години. Нейният стар отбор се бе разпаднал по отделно;преди четири години съотборникът и Наруто беше върнал Учиха Саске.Както и да е Саске никак не се беше променил-все още си беше така мрачен както винаги. “Саске-кън” помисли си Сакура като сниши главата си “Защо нея”? Когато Наруто върна обратно Саске тя никога не получи време от деня му, но Ино някак беше грабнала тъмните му очи. Сега те вече се срещаха от две години и половина. За да направи нещата най-ужасни след като върна обратно Саске Наруто просто напусна на дългосрочна мисия с ранк “S” с Джирая и Какаши. Всичко, което тя знаеше за тази мисия беше, че отиват да заловят група “S” класови ниннджи. Ненадейно Ино се появи от нейната страна.

-Хей, чело познай какво видях току що?-каза Ино.

-Какво?-попита Сакура, като извъртя очите си към приятелката си.

-Аз просто видях перфектния мъж за теб-каза Ино

-Значи си видяла Саске кън-Попита сакура, като нейната русокоса приятелка блестеше ослепително

-Саске-кън е мой “чело” и е бил мой за почти три години.-Каза Ино с омраза в гласа си.–И аз се опитвах да бъда добра приятелак като ти намеря мъж. Както и да е, когато аз се опитвам да ти помогна, ти се опитваш да ми отмъкнеш мъжа.

-Добре, добре ще дойда с теб.-каза Сакура, Ино сграбчи ръката и и я повлече навън. Скоро Сакура се намери до една от баните. –Защо сме тук?

-Както казах,чело,ще ти покажа перфектния мъж за теб.-Каза Ино, като скочи на едно от големите дървета, които ограждаха банята.

Сакура последва приятелката си на дървото и това което видя я зашемети. Там беше най-небесния човек, който някога бе виждала. Мъжът седеше във водата, от която излизаше пара, тя можеше да види мускулите му дори и от такава дистанция, дивата му руса коса и кърпа покриваха очите и лицето му. Който и да беше този, той беше най-добре изглеждащото момче, което тя някога беше виждала, той дори биеше Саске-кън. Внезапно нещо което приличаше на гиганско червено куче се появи до мъжа.

-Добре котенце, изглежда, че няколко жени ни гледат.-Каза Кюби, като се убеди, че двете жени не могат да го чуят.

-Защо си партнираме?-Отговори Наруто

-Защото без мен котенце, цялото ти тяло щеше да бъде покрито с белези от битката срещу Акатсуки-Отговори Кюби.

-Те бяха след мен само заради теб-Каза Наруто в отговор на лисицата
-Е, сега това няма никакво значение, тях всички вече ги няма-Каза лисицата-Кога трябва да се срещнем с Хокагето.

-След около половин час-каза Наруто като свали кърпата от лицето си,показвайки на момичетата светлите си очи и лице. Наруто беше загубил рожденните си белези след като направи сделка с лисицата в замяна на свободата от Наруто да се превърне в същество, което може да бъде призовано и видяно само от Наруто и децата му(когато има такива). Не беше толкова лошо да зъгуби белезите, които не работеха добре да него в мисии. През повечето време Кюби беше до Наруто, заради това, че бяха израстнали много близки заедно през всичките тези години на тренировки и битки.

-Господи, виж тези очи-каза Сакура като погледна тези светло сини очи, които изглеждаха толкона топли.

-Знаех си, че ще го харесаш-каза Ино със самодоволна усмивка, гледайки как текат лигите на приятелката и. Внезапно пара покри въздуха когато, когато установиха, че мъжа е изчезнал. –Къде отиде?

-Не знам-Каза Сакура, невярвайки, че бяха така зяпали.

-Добре, добре никога нямаше да повярвам, че тези двете са ме шпионирали.-помисли си Наруто с мазна усмивка, стоейки напълно облечен на близко дърво. Наруто забеляза Сакура. Тя беше пораснала по повече от един начин. Тя беше малко по-висока и косата и също беше малко по-сълга, но все още не достигаше дължината на Ино. Тя беше по-красива дори и от мочтите на Наруто. Той дори не можеше да измисли думи, които да опишат красотата и. –Е, аз трябва да се срещна с Тсунаде-С това Наруто се обърна към кулата на Хокагето и изчезна в златно пробляскване.
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Re: Завръщането на Наруто

Сря Яну 27, 2010 5:18 pm
Има интересно начало не сум чела такув фик никаде другаде . Искам да попитам само НаруСаку ли е ? Иначе е готино
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Сря Яну 27, 2010 5:21 pm
Ако ти кажа, няма да е изненада, нали? Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Довечера може и да пусна новата глава Завръщането на Наруто 631890
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Сря Яну 27, 2010 5:56 pm
Радвам се наистина мооого . Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Нещо в тоя фик как да кажа различен е то в сайта всеки фик е различен , но този незнам нокой не е писал че Саске е с Ино и сакура сама и нз просто не мога да предположа какво ще стане , обикновеноо имам навика да разгадавам blush Ще седя на компа и ще чакам :^^: :^^: :^^: :^^: :^^: :^^:
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Яну 27, 2010 6:20 pm
дам,наистина е различно и якооо Завръщането на Наруто 811726 :^^: :angel: давай ощеее ooo da Завръщането на Наруто 811726
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Яну 28, 2010 2:07 pm
Глава 2: Наруто Намиказе

Тсунаде седна, четяйки друг свитък върху вече затрупаното и бюро. Изведнъж тя почувства човек стоящ срещу бюрото и.
-Здравей Тсунаде-каза мъжки глас.

Тсунаде отмести поглед от листа, за да го види. Тсунаде трябваше да използва двойна възможност; мъжът изглеждаше точно като Минато Намиказе, дори и по облеклото, с изкльчение на някои малки разлики. Палтото на мъжа беше черно с оранжеви пламъци в долната част. Неговата вратовръзка беше черна вместо синя и неговите панталони бяха също черни.

-Чудех се кога ще се покажеш?Наруто.-Каза Тсунаде, като Наруто седна.-Знаеш, че изглеждаш точно като баща си без тези рожденни белези.

-Това е което извратенякът винаги казва.-каза Наруто преди отново да стане сериозен-Тсунаде мисля, че е време да изформираме съвета за моето потекло.

-Предположих, че ще искаш да направим това.-Каза Тсунаде със самодоволство-Тъй че свиках среща след по-малко от час, след което ще можеш да се преместиш в имението на Намиказе.

-Имаме ли всички факти, събрани заедно?-попита Наруто

-Да

-Добре-каза Наруто, като си пое въздух-Чудя се как ли ще приемат новината?

-Няма да я харесат, но след като чуят как ти, Джирая и Какаши унищожихте Акатсуки и че ти повече не държиш лисицата в себе си те ще те уважават.-Отговори Тсунаде. След като каза това Шизин(или както трябва да се транслитерира Shizune) влезе в стаята.

-Лейди Тсунаде съвета е готов за вас

-Добре, след малко ще бъдем там-Каза Тсунаде и тя и Наруто последваха Шизин до стаята на съвета. Съвета беше в кръгла стая с полукръгла маса, където десетимата членове на съвета сядаха, десетима от единадесетте клана основали селоно.

“Единствения, който не заемаше място беше клана на Намиказе, но днес това щеше да се промени”-си помисли Наруто, като се огледа наоколо из стаята видя много родители на негови приятели, които седяха. Шино Акимичи, Иноичи Яманака, Шикако Нара, Хиаши Хюги и Карин Хакатe. Един от членовете на съвета го зашемети. Там седеше старият му приятел Учиха Саске. Каруто отиде и застана в сенките близо до стената.

-Това дано е добро, Тсунаде-Каза Хиаши Хюга.

-То е, трима от нашите нинджи са унищожили това, което беше останало от Акатсуки-Каза Тсунаде.

-Това е добра новина, защо трябваше да ни викаш на специална среща на съвета само за да ни кажеш това?-Попита Иноичи Яманака.

-Краят на Акатсуки не е главната причина поради която ви повиках днес. Ние също намерихме последния от клана Намиказе. –Каза Тсунаде и съвета внезапно ахна.

-Как е възможно това нали Четвъртият беше последният Намиказе и неговата съпруга умря при раждане?-попита Вин Митарахи.

-Грешно, синът на Четвъртият оцеля.-Каза Тсунаде.-Третият Хокаге реши, че ще бъде най-добре да скрие неговата самоличност, докато не отключи Hiraishin no Jutsu(тези имена мисля, че няма смисъл да ги транслитерирам)
-Защо-Попита Карин Хакате

-Защото ако Рок открие истината да сина на четвъртия ще го залови и ще го убие. Когато той е скрит Рок няма да ни напада и това ще му даде време да порасне и да тренира в относителна сигурност-Каза Тсунаде.

-Разбирам-Каза Хиаши Хюга-Е, кой е нинджата?

-Ще ви покажа-Каза Тсунаде като се обърна и повика Наруто да дойде при нея. Наруто стъпи към светлината, а очите на всички стари членове на съвета се разшириха.-Позволете ми да ви представя Наруто Намиказе, сина на Минато Намиказе и тъмничар на деветоопашатата лисица.

-Какво!!-извикаха всички по-възрастни членове без Шино Акичичи.

-Това не може да бъде истина. Демонското дете е син на Минато.-Каза Хиаши Хюга.

-Да, имаме писмо оставено от Минато за неговия син, с ДНК тест потвърдихме това, че Наруто е негов син. Както и да е, най-доброто доказателство е това, че Наруто може да прави Hiraishin no Jutsu.-Каза Тсунаде, като Наруто изчезна в жълтеникаво проблясване и се появи зад бюрото на съвета.

-Аз съм син на баща ми-Каза Наруто-Аз усвоих това джутсо. Също и лисицата вече не е в мен, вместо това сега моят клан може да я призовава.

-Вярвам му-Каза Саске за пръв път.

-Не можеш да му вярваш, той е лисицата демон-Каза Карин Хакате.

-Помисли Карин, мислиш ли, че Четвъртият щеше да запечати лисицата там, ако имаше възможност това да нарани единственият му син-Каза Шикако Нара-Винаги съм вярвал на Четвъртият няма да спра сега.

-Добре-Каза Карин и седна обратно.

-Е, щом си син на Минато и последният Намиказе аз предполагам, че ще се нанесеш в имението ва Намиказе и ще поемеш своят пос в съвета?-Попита Хиаши.

-Това е плънът-Каза Наруто с мъглива усмивка

-Добре-Каза Хиаши-Ако това е всичко.

-Аз искам да попитам нещо съвета-Каза Наруто като седна на дълго празния стол на Намиказе.

-Какво?

-Възможно ли е да запазите моето завръщане в тайна за седмица. Така ще имам възможност да използвам новият си дом преди хората да са започнали да чукат на вратата ми.-Каза Наруто.

-Добре-Каза Хиаши като приключи срещата на съвета.

-Е, значи ще те виждам наоколо будала-Каза Саске.

-Имайки се предвид, че сме съседи-Каза Наруто, усмихвайки се на приятеля си.

-Така е, сега трябва да тръгвам, закъснявам за срещата ми с Ино-Каза Саске и изчезна, оставяйки Наруто хилейки се.

-Ако Сакура-чан не се среща със Саске може би имам възможност-Помисли си Наруто и последва Тсунаде в новия си дом.
in4eto
in4eto
Учaщ се
Учaщ се
Female
Дата на рег. : 01.01.2010

Чет Яну 28, 2010 3:14 pm
Фика е супер! :bravo: Наистина е доста различен. Предполагам, че ще е НаруСаку. Искам още! Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Чет Яну 28, 2010 3:39 pm
еми доста добра е главата даже доста е слабоказано а относно Shizune пиши го Шизуне Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 811726 Завръщането на Наруто 811726 Завръщането на Наруто 811726 Завръщането на Наруто 811726
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Яну 31, 2010 5:49 pm
Глава 3: Нов Дом

Дори и след шест дни Наруто се чувстваше странно. Той беше отраснал в много малък и занемарен апартамент, но сега беше богат и притежаваше двор с дузини сгради, всички от тях силно ординирани и в стар японски дизайн. Той имаше своя собствена свобода, примесена със семейните му свитъци/OMG това звучи нелепо, но така е написано./ ; имаше вътрешно помещение за трениране и две външни. Работен кабинет и дузина спални, освен тази на господаря. Всичко това беше само в главната къща, а малките изглеждаха напълно идентични умалени версии на господарската. Двора също имаше стара кучешка колиба за нинджа кучета. Както и да е, Наруто я беше променил в къща за неговите нинджа лисици, които се беше научил да тренира през четиригодишната си мисия. Дори и с дузина така разхождащи се по двора лисици той все още се чувстваше толкова самотен. “Може би яденето в града ще ме успокои”-каза Наруто, като си сложи мантията преди да излезе през главната врата в нощния въздух.

-Не се притеснявай Сакура аз съм сигурна, че отново ще намериш този мъж-Каза Ино, когато тя и най-добрата и приятелка сядаха в любимия им ресторант.

-Аз не съм толкова сигурна Ино, той може да е бил просто преминаващ търговец, или подобно.-Каза Сакура тъжно, като взе още малко странно месо.

-Аз не мисля така чело, забрави ли мускулите му, той трябва да бъде нинджа и едниствените, които са позволени в това село са нашите и тежи на пясъка.-Каза Ино. Сакура не бе забравила мускулите на непознатия, те заедно с останалата част от мъжа запълваха мечтите и откакто го видя преди около седмица. Внезапно Ино грална ръката и-Сакура виж през прозореца-Сакура погледна през прозореца, там стоеше техния безименен мъж. Той беше облечен почти изцяло в черно, с черно сако с пламъци, около долния ръб. Русата му коса почти просветваше в падащата светлина на светещото слънце. Обаче сините очи светеха. Тя наблюдаваше когато той влезе в ресторанта и седна в сепаре точно срещу тях и поръча храна.

-Цял ден ли ще стоиш просто да го наблюдаваш или ще отидеш да си поговорите-прошепта Ино несигурна, че Наруто може да чуе всяка една тяхна дума, всъщност той дори беше чул, че биенето на сърцето на Сакура беше спряло, когато влезе в ресторанта. Сакура не отговори, гледайки как мъжа бавно яде от странното месо, което си беше поръчал.

-Чело, ако не отидеш скоро той скоро ще си отиде и повече няма да го видиш отново.

“Действай сега”-крещеше вътрешната Сакура, когато другата стана и отиде близко до мъжа.

-Здравей-каза Сакура с мек глас.

-Чудех се кога ще послушаш Ино-чан да дойдеш да говориш с мен Сакура-каза мъжа, като спокойно отпи глътка вода.

“От къде знае името ми?”-Сакура попита себе си, като започваше да не вярва на мъжа.

-Е, Сакура чувствай се свободна да седнеш-каза мъжа и Сакура седна срещу него.

-Как си?-попита Сакура, като погледна очите му.

-Значи не ме помниш, помниш ли ме?-попита мъжа, като стисна ръката и.

-Имаш предвид, че сме се срещали и преди?-попита Сакура.

-Разбира се, и не говоря за случая когато ти и Ино ме шпионирахте в банята преди седмица-Каза мъжът.

“Гадост, той ни е видял”-крещеше вътрешната Сакура.

-Съжалявам, че те шпионирахме-каза Сакура, като сниши главата си”Обзалагам се, че сега той ме мрази, а аз дори все още не съм научила името му”-добави на себе си Сакура.

-Недей, моят сенсей през цялото време назърташе към жени. Ако можех да те мразя за това, че си го направила веднъж, трябваше да съм го убил за това, че го прави цял живот. Освен това, на първо място аз се радвам, че ти беше тази, която ме шпионираше-каза мъжът с глупава усмивка.

“Господи, благодаря ти”-каза вътрешната Сакура. “Помислих си, че сме загубили тази райска мостра на мъж”

-Сакура, мога ли да те попитам нещо за теб и Ино-каза мъжът.

-Зависи какво е то-отговори Сакура.

-Правя домашно парти за добре дошъл утревечерта в дома ми в 5, искам да събереш останалата част от новобранците и момчешкия отбор, и да ги извикаш в къщата ми.

-Добре, но те също ще искат да знаят на чие парти отиват-каза Сакура, а мъжът се подсмихна.

-Все още не можеш да си представиш кой съм, нали Сакура-чан? Когато той каза Чан Сакура и светна, че никой друг не я е наричал Сакура-чан, с изключение на Лий, но той е идиот.-Може би това ще ти подскаже. Аз бях в същия отбор, както и ти, когано бяхме генини.-Каза мъжът, а очите на Сакура се ококориха.

“Не може да бъде”-крещеше вътрешната Сакура.

-Наруто?-попита Сакура”Не, това парче не може да бъде Наруто”-все още крещеше на себе си.

-Повярвай Сакура-чан-Каза Наруто с тъпа усмивка-Аз се върнах.

-Разбирам-това беше единственият отговор, който мозъкът и можеше да измисли, опитвайки се да приеме получената информация.

-Съжалявам за това Сакура, но трябва да тръгвам. До утре вечер, аз се преместих, така че нека Саске те доведе до къщата ми.-Каза Наруто, като стана и напусна, оставяйки все още стъписаната Сакура да седи там.-Ето, нека платя за твоето ястие и това на Ино.-той добави и тръгна към щанда да плати и за тримата.
След миг Ино беше до нея.-Е кой беше той?

-Ино, това беше Наруто-каза Сакура, като очите на Ино се разшириха.

-Наруто, твоят и на Саске-кун съотборник, който имаше влечение към теб, откакто го помня, този Наруто?-попита Ино.

-Да, той се е върнал-каза Сакура-и той иска да съберем останалата част от приятелите ни за парти в новия дом на Наруто.

-Той къде живее?-попита Ино.

-Не знам, но очевидно Саске знае-каза Сакура.

-Е изглежда, че ще го видиш отново-каза Ино с усмивка.
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Фев 01, 2010 3:36 pm
Йеи хареса ми Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 надявах се , че ще го прегърне за чао , но не стана Завръщането на Наруто 519416 , но пак главата беше яка Завръщането на Наруто 617815 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 :kisss: И естествено I want more
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Фев 02, 2010 4:51 pm
Добре, ще има още Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Днес вечерта или най-късно утре. Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Фев 02, 2010 6:17 pm
Ето я и новата глава Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 :cvetq: :cvetq: :cvetq: Извинявам се за закъснението Завръщането на Наруто 376805 Завръщането на Наруто 376805 Завръщането на Наруто 376805 Стига съм говорила, ето я Завръщането на Наруто 274454 Завръщането на Наруто 274454 Завръщането на Наруто 274454

Глава 4: Време за парти

Хината Хюга седеше в стаята си, мислеше за всички неща, които могат да се случат докато е в дома на Наруто-кън. Мислеше за това, което трябва да каже, когато в ума си чу гласа на братовчед си, Нежи Хюга викаше от долния етаж, че е време да тръгват. Скоро тя и братовчед и се намериха, заедно с останалата част от приятелите им спред дама на Саске.

-Е, колко далеч е къщата на Наруто-кън?-попита Хината, когато Саске ги поведе към края на земите на Учиха.

-Недалеч-каза Саске като спря пред сега осветеното имение на Намиказе.

-Кога някой се е нанесъл в старото имение на Намиказе?-попита ТенТен, като погледна големите наскоро почистени постройки.

-Е, ТенТен не можеш да имаш парти на тъмно, нали?-каза глас, който изпрати потреперване от наслада по гръбнака на Хината и Сакура. Всички се обърнаха и видяха русокос мъж, стоящ облечен в черно палто с оранжеви пламъци по дъното.

-Наруто-кън това ти ли си?-попита Хината.

-Разбира се, влизайте - каза Наруто. Всички освен Саске гледаха стъписано как Наруто отива и отваря главната врата. Той се обърна, за да види изумените погледи на приятелите си-Какво?

-Наруто, нали знаеш, че това е къщата на Намиказе!-изкрещя Сакура.

-Да, знам.

-Е, те са легендарен клан така че какво право имаш ти да влизаш в къщата им.-Каза Ино, като се присъедини към приятелката си в крещенето на Наруто.

-Забравил си да им кажеш, нали будала.-каза Саске като всички се обърнаха да го видят.

-Да-каза Наруто, като се усмихна и потри задната част на главата си.-Хора, моето име вече не е Узумаки. Оказа се, че съм един от клана Намиказе.

Очите на всичките му приятели се разшириха, това можеше да се види и при Шино, дори и зад слънчевите му очила.

-Значи казваш, че си последният от клана, от който идва Четвъртият хокаге?-попита Ино.

-Да,той ми е баща-Каза Наруто, като очите на всички станаха дори още по-широки.

-Ти си синът на Четвъртият хокаге, който даде живота си за да убие 9-деветоопашатата лисица?-каза Сакура, като лицето на Наруто се сниши.

-Предпочитам да не говориш за смъртта на баща ми Сакура-каза Наруто.

-Съжалявам-каза Сакура, като я заля вълна от срам.

-Не се притеснявай за това. Вътре имам храна и напитки, влезте и се насладете на новия ми дом.-Каза Наруто като приятелите му влязоха в къщата. Всички останаха стъписани от това колко голяма и богато украсена беше къщата. Голямата всекидневна беше с три големи кресла и голяма каменна камина. Всички седнаха, когато Наруто изчезна и след малко се появи с напитки и леко хапване за всички.

-Наруто как донесе всичката тази храна толкова бързо-попита Сакура, като Наруто се захили.

-Не се тревожи за това-каза Наруто, като всички започнаха да споделят какво се бе случило през тези четири години, през които Наруто го нямаше. Наруто откри с изненада това, че Нежи и ТенТен сега бяха женени, а Шикамаро и Темари бяха сгодени. Натъжи се когато разбра, че майката на Сакура е починала в пожар в къщата. Както и да е, усмивка от наслада се появи когато Наруто чу, че Сакура не се среща с никого.

-Сакура-чан ще излезеш ли на среща с мен?-крещеше Лий на Сакура. Всички наблюдаваха как Сакура удря Лий в лицето, изпращайки го летящ в стената. Това причини огромна вдлъбнатина в нея.

-Защо Сакура-чан?-попита Лий, като бавно се изправяше.

-Защото през последните четири години ти ми задаваше този въпрос всеки ден и аз ти казвах сащия отговор:НЕ!-изкрещя Сакура.

Внезапно си спомни, че това беше новата къща на Наруто, а тя току що повреди една от стените му.

-Виж какво направи, сега ще излеждаме като животни пред голямото парче. Да се надяваме, че ще може да ни прости-Каза много притеснена вътрешната Сакура.

-Съжалявам за стената Наруто-каза Сакура, като сниши главата си засрамена, а Хината се усмихна.

-Да, сега Сакура ще изглежда като нецивилизовано животно и откакто Наруто-кън се превърна в последния Намиказе се обзалагам, че ще я изхвърли и ще се насочи към дамата в тази къща-си помисли Хината, когато Наруто се появи и мина пред стената.

-Сакура-каза Наруто, като всички затаиха дъх.

-Не се притеснявай за това-каза Наруто, като огромната дупка в стената изчезна-Поставих поправящи знаци навсякъде в къщата; ще трябва почти да разрушиш това място за за да спреш къщата да се самопоправя от само себе си. Преди някой да успее да каже нещо се чу чукане на вратата.

-Влезай-изкрещя Наруто, след което Тсунаде влезе в къщата.

-Ах, добре, че всички сте тук. Това означава, че няма да трябва да ви ловя поотделно-каза Тсунаде като даде на Наруто, Сакура, Хината и Киба по една папка-Вътре са новите генин отбори, които ще тренирате.

-Хокаге аз никога не съм вземал изпитите за джонин така че как бих могъл да взема отбор?-попита Наруто.

-Наруто ти беше четири години на мисия с ранк S, а след година на такава това автоматично те прави джунин. Не забеляза ли, че имаш увеличение на заплатата в банковата ти сметка.-пипита Шикамаро.

-Не, не наистина, особено след като видях колко много ми е оставило семейството ми, не обърнах внимание на седмичните ми приходи-каза Наруто, като всички го погледнаха.

-Как може да си такъв идиот да не забележиш разликата между заплатата на чуунин и тази на джунин в банковата ти сметка?-попита Киба.

-Като се има предвид, че семейството ми притежава банката, не я бях забелязал-Каза Наруто и всичко отново го погледнаха.

-Семейството ти притежава банката?-попита Тентен

-Нея заедно с многостранен бизнес в града, също и повечето от постройките с апартаменти са собственост на семейството ми-каза Наруто.

-Значи ти си наистина богат?-попита Сакура.

-Да, той е-Каза Тсунаде-Клана Намиказе бяха почти толкова талантливи бизнесмени, колкото и нинджи. Неговия клан притежава почти 1/4; от всички земи в града. По дяволите той притежава сградата с апартамента ти Сакура-каза Тсунаде и очите на всички се разшириха -Неговият клан е най-властния и богат в историята на Коноха и Наруто е последния от него, така че той управлява всичко, което той притежава.

-Наистина ли клана ми има толкова много власт?-попита Наруто.

-Да-Каза Тсунаде преди да се обърне към Сакура.
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Вто Фев 02, 2010 6:38 pm
:^^: :^^: :^^: :flower: :flower: :flower: :angel: :angel: :angel: :angel2: :angel2: :angel2: :wave: :wave: :wave: Исам ощееееее :kisss: blush Тои има бая пари Наруто ама кат го знам кув е сиг ще ги погуби парите Завръщането на Наруто 787605 idea Сакура да не го изпуска Завръщането на Наруто 242502 Аиде пущаи следващата ooo da
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Фев 02, 2010 7:10 pm
аууууу наистина е мн яко Завръщането на Наруто 811726 Завръщането на Наруто 811726 Завръщането на Наруто 811726 :bravo: давай ощеее Завръщането на Наруто 476926 Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388 :kisss:
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Фев 02, 2010 7:35 pm
Ами... Завръщането на Наруто 405830 Завръщането на Наруто 405830 Завръщането на Наруто 405830 ...още няма нова глава... Завръщането на Наруто 886489 Завръщането на Наруто 886489 Завръщането на Наруто 886489 Търсих навсякъде, но не намерих продължение досега Завръщането на Наруто 074 Завръщането на Наруто 074 Завръщането на Наруто 074 Ако знаете дали го има пишете едно ЛС Завръщането на Наруто 838984 Завръщането на Наруто 14428 Завръщането на Наруто 14428
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Вто Фев 02, 2010 7:37 pm
Ако не можеш да го намерш можеш да го напишеш ако искаш и аз мога да ти помогна ти си решаваш ако искаш ми пиши тук пук и ще ти дам скаипа ми е ако искаш както казах
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Фев 02, 2010 7:51 pm
sakura_uchiha1 написа:Ако не можеш да го намерш можеш да го напишеш ако искаш и аз мога да ти помогна ти си решаваш ако искаш ми пиши тук пук и ще ти дам скаипа ми е ако искаш както казах

Ами....на мен идеята ми допада Завръщането на Наруто 183921 Завръщането на Наруто 183921 Завръщането на Наруто 183921 Но не знам...мисля, че няма да е честно спрямо авторката Завръщането на Наруто 376805 Но наистина, имам идея за него, кажете ми какво мислите, и ще реша Завръщането на Наруто 68766
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Вто Фев 02, 2010 7:55 pm
Според мен ти го пиши Завръщането на Наруто 787605
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Фев 02, 2010 7:57 pm
важното е фика да се продължи Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 811726 и аз имах такава дилема като теб и все пак не рискувах Завръщането на Наруто 787605 ти си решаваш :kisss: Завръщането на Наруто 787605
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Фев 02, 2010 8:24 pm
Амиии добре. От утре ще започвам да мисля продължението. Завръщането на Наруто 274454 Завръщането на Наруто 274454 Завръщането на Наруто 274454 Завръщането на Наруто 183921 Завръщането на Наруто 183921 Завръщането на Наруто 183921 Ако някой има идея или желае да помага да ми пише тук или на ЛС :cvetq: :cvetq: :cvetq:
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010

Вто Фев 02, 2010 9:13 pm
Ихаа Ще има продължение. супер даваи следващата по-бързо! Завръщането на Наруто 274454
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Фев 03, 2010 2:07 pm
Добре, предполагам, че скоро ще измисля нещо Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Нали знаете - отнякъде трябва да дойде и вдъхновението Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 Завръщането на Наруто 787605 blush blush blush
peps_png
peps_png
Състезател
Състезател
Male
От : Коноха
Рожден ден : 12.01.1997
Дата на рег. : 06.02.2010

Сря Фев 17, 2010 2:07 pm
Наистина е интересен Завръщането на Наруто 811726
temari_sakura_
temari_sakura_
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : plovdiv
Рожден ден : 15.03.1997
Дата на рег. : 11.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Пет Фев 19, 2010 7:55 pm
идеята мн ми допада Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388 а колкото до фика ..... просто нямам думи Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 23388 Завръщането на Наруто 856421 Завръщането на Наруто 856421 Завръщането на Наруто 856421 Завръщането на Наруто 856421 кога ще пускаш следващата част Завръщането на Наруто 886489 Завръщането на Наруто 886489 Завръщането на Наруто 856421 Завръщането на Наруто 856421 Завръщането на Наруто 856421 Завръщането на Наруто 856421
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood