Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
tan4eto_vd
tan4eto_vd
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : vidin
Рожден ден : 23.09.1996
Години : 28
Дата на рег. : 29.01.2010

red Angel or Devil

Пет Яну 29, 2010 7:46 pm
Здравейте...Реших да пусна едно фикче тук....

Увод
Вървях.Стъпките ми глухо отекваха по замръзналия сняг.Сълза се стичаше по бледото ми лице и тихо падаше в бялата пустиня.Мракът ме обгръщаше то всякъде.Паднах на земята.Но не трябваше да продължа.Станах.Бяла светлина?!Беше ли възможно?!
Сама.Отново.Човекът на когото вярвах отново ме бе оставил.Бе ме изхвърлял като безполезен парцал.Какво пък, като че ли друг път се бе държал различно?!Какво бях направила,с какво го бях заслужила?Но не!Аз бях нищо.Отново му се бях доверила и той отново ме бе предал.
Две думи:Никога повече!Никога повече нямаше да повярвам на това животно, нямаше да попадна пак в капана му.
Болка и гняв.Това бяха нещата, които ме крепяха и ми даваха сили.Странно тези чувства не ми бяха познати досега....
Живеех в излюзия.Бях му повярвала,бях му се доверила.Бях щастлива-но какво?Знаех че все някога ще разбера истината.Временна заблуда.Как можах?Въпреки, че знаех продължих да му вярвам.И защо, за да мого още малко да живея в това "щастие" с човека, когото обичах.Изпитвах огромен гняв.Гняв към себе си, но и към него.Реших.Щях да му отмъстя.Нямаше да покажа болката си, нямаше да разбере колко ме е наранил.Щях ли да се справя?Можех ли да издържа?-Тези върпоси не ме интересуваха!
Щях да бъда такава, каквато никога не съм искала да бъда.Но не.Щях да го направя.Щях да съм курва и да се държа като такава.Щях да съм лоша, но какво пък той ме бе направил такава.
Вървях.Стъпките ми глухо отекваха по замръзналия сняг.Тъмнината и мракът ме обгращаха от всякъде.Но накрая имаше светлина.Бяла светлена.Крачките ми станаха по-уверени, на лицето ми изгря усмивка.Очите ми блеснаха-красиви, но опастни.Изплувах, излязохот кошмара.Светлината ме обгърна.Усмихнах се-всичко тепърва започваше...
Това е Увода..Плс кажете какво мислите и предлагайте миена за героинятааа, че не мога да измисля.. :lost:
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

red Re: Angel or Devil

Пет Яну 29, 2010 8:02 pm
много е хубав увода,а за главна героиня,постоянно е сакура че става банално,ама ти от наруто анимето ли искаш героиня или просто някакво име :?: Angel or Devil 631890 Angel or Devil 631890 Angel or Devil 631890 Angel or Devil 631890
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Яну 29, 2010 8:04 pm
много е добро според мен Angel or Devil 787605 а име за героинята можеш да пробваш с Айлийн,Зоуи,Ирейн,Сайрийн,Рейн,Самър,Клоуи,Валари,Каролин, аз мога да си продължавам с имената .... Angel or Devil 787605
plamena228
plamena228
Любител
Любител
Female
От : Stara Zagora
Рожден ден : 16.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 22.11.2008

Съб Яну 30, 2010 11:44 pm
Супер е ooo da