Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009

red Хапче против безсъние (+16)

Нед Фев 21, 2010 1:42 am
Моя си!- каза перверзно той и се приближаваше към мен, облизвайки се.
- Щом казваш!- усмихнах се аз и посегнах да разкопчея блузата си.
- САКУРА ХАРУНО- изкрещя глас, който и да искам, не мога да сбъркам никъде.
Отворих очи. По дяволите, бях заспала в час по история при Тцунаде, а на всичкото отгоре сънувах любимия ми сън, който обаче не е за пред хора. Огледах се и видях няколко момчета да ми се хилят. Май бяха прозряли случващото се в съня ми. Мамка му!
- За кой път да ти казвам, че в час НЕ СЕ СПИ момиче!- продължаваше да крещи Тцунаде силно, че чак тръпки ме побиха. Мразя когато вика така, чак коленете ми омекват. Завъртях очи, насочих погледа си към тетрадката и започнах да си драскам лични произведения. Извод: Добре, че не ги виждате! Учителлката продължаваше да си мърмори под носа, а на мен ми се спеше като за световно. От няколко вечери сънувам едно и също и все немога да спя добре. Боже, колко съм разгонено! Май трябва някой да ме изчука, че да ми мине! Както и да е, съсредоточих се върху "произведенията си", опитвайки се да се разсея. Ушите ми оче се червенееха от срам и чувах шепота на мъжките полови индивиди около мен. Нещо ме уцели в главата, явно някаква бележка. Незабелязано от зоркия поглед на учителката прочетох бележката под чина.
" Сак, явно си в размножителен период,
искаш ли да се размножаваме?
Шикамару"
Хах, да бе! Точно с него ще се впусна в деиствие, имам си други цели, макар и недостижими. Учихите, пичовете на цялото даскало! *замечтано изражение* Ах, тези черни коси, очи, секси тяло и прочие, само да ми паднат, но надали. И двамата са най- примерните в цялото училище и това ги правеше още по- недостижими за нещастните момичета като мен- решили да се чивтосат с тях на всяка цена. Живота е гаден! Драснах набързо едно дразнещо, саркастично съгласие към Шика и го гледах как се хили на бележката ми. Идиот с главно И. Погледнах часовника на стената, според него ни оставаха още 15 минути, мъка! Броях всяха секунда, докато Тцунаде си четеше приспивните предълги речи. В нейните часове до десет минути си се отнесъл, толкова ти доскучава. Дори Учихите не внимаваха, а си говореха тихичко в момента. Странно... попринцип само те са в състояние да устоят на приспиивната сила на даскалката.
Ох- извиках аз- Ино ме боцнала с химикала си изключително точно в седалищната област.
Мразех я! Целия клас се обърна към мен с подли погледи, явно си мислеха, че с Наруто- пича до мен- вършим пакости! Хах, ще ми се. Нару е с Хината- най- красивото момиче в училището. Макар външния си вид е изсключително мил човек и заговори ли я някой, започва да се черви от срам. Тцунаде се обърна, но явно бе решила да ме игнорира в остатъка от часа. Зададе някакъв въпрос, на който за пръв път знех отговора.
- Оууу ДА! - извиках аз и венага съжалих. Предполагам зацепвате как им звучеше на другите, подхилващи се долно, мръсници!
Тцунаде полати глава и ни освободи пет минути по- рано. Явно и бях опънала нервите до краен предел, нищо ново. Наруто, Хината и Ино ми се смееха на глупавите възкликвания, а Шика се опитваше да ме сваля. Горкото момче, сякаш ще му се вържа! Впрочем бих, но Темари е луда по него и става прецакано ако го изчукам, а не обичам да се драпам с някоя приятелка, най- малко пък за момчета. Сай ми намигаше ухилено, явно му бях забавна. Признавам, прав е! Преди си падах по него, но за го земат дяволлите, Ино го харесваше! Общо взето всяка добра алтернатива беше забранена территория. Кофти. Реших да прибягм до тоалетната, малко студена вода щеше да доиде добре на нервите ми. Тоалетната беше в края на коридора и някак си бе направена с три входни врати, все още не знам защо. На всичкото отгоре всяка беше с изулация на звука, но защо три- идея си нямам. Явно за да се чудят "интелегентните" хора като мен. Пуснах водата и се наведох да си изплакна лицето. Хладнината ме обля и се поразсъних, доколкото е възможно. Може би нямаше да проспа химията... Кого заблуждавам, щях! Както поемах със шепа поредното количество ледена вода, усетих че някой влезе. Явно не бях само аз сънливата, но този някой ме хвана доста здраво за леко издадената седалищна област. Лесбийки? Кой знае, в това училище всичко може да се очаква. Обърнах глава и видях мечтата на живота ми- Саске Учиха. Черни очи, разрошена небрежно коса, сладко лице без нито една видима несъваршенност и явно той ме бе обарал. ЛОЛ, стоп! Саске Учиха да обарва момиче- това беше нещи ново!
- Какво искаш Учиха?- попитах го с кучешки очички, никой не им е устоявал досега и май, че Учиха не бе изключение.
- Какво ли- подшушна съблазнително в ухото ми и ме блъсна към стената, като междувременно заключи вратата. Опря гърба ми в срудения камък и неведе устната си до ухото ми, като позволяваше на горещия му дъх да ме гали безмилостно, предизвиквайки възбуждащи тръпки в цялото ми тяло. Искаше да играем, но трябваше да разбере, че не обичам игричките. Бутнах го от себе си, завъртях се така, че неговия гръб да се опира в стената, а аз да бъда срещу него. Целунах го страстно по устните и езика ми жадно навлезе в устата му. Явно и той го искаше, защото ме обви с ръце и ме придърпа възможно най- близо до него, задълбочавайки целувката. Усещах някакво изгарящо желание в областта между краката и явно не бях единствена. Ясно се усещаше стоманеното доказателство за възбудата му, което трябва да призная, ме разтрепери още повече от желание. Внезапно той отново ме обърна с гръб към стената, а аз обвих краката си около кръста му, като го притиснах възможно най- много. Късата ми пола веднага се набра нагоре, откривайки голите ми бедра, но това изобщо не ме притесняваше. Ръцете му безпощадно се заспускаха по разкопчаната ми ризка, влудяващо бавно, сякаш искаше да ме държи в напрежение колкото може по- дулго.
- Копеле- изпъшках аз тихо между целувките, но той само се подсмихна и най- накрая махна ризката ми.
Останах само по сутиен, а ръката му се спусна надолу по все още обгърналите го бедра, плъзгайки бавно ръцете си все по- нагоре и напрежението във въздуха се усилваше. Усещах го как едва тъпи да не ми се нахвърли веднага, но знаех, че искаше да ме мъчи по най- жестокия възможен начин. Пръстите му стигнаха до целта и леко ме погалиха, карайки ме да потрепервам от възбуда и удоволствие. Полата ми бе премахната на момента, а ръцете му вече бяха се заели със сутиена ми, който падна не след дълго на земята, откривайки мойте прелести, по който повечето мъже си падаха, а явно и той. Не усетих кога бе отстранил и бикините ми, но веше стох чисто гола срещу момче, което имаше явното намерение да пропусне химията и да се отдаде на по- приятни занимания, а аз нямах нищо против. Диво разскъсах блузта му и пред мен се откри гледка, спспособна да разбие всяко дамско сърце. Мусколесто му тяло бе перфектно- нито като култорист, нито пък като някой провиснал слон, просто перфектно. Плъзнах ръка по мусколестите му гърди, а той спусна горещия си език по гърдите ми, карайки ме да възддъхна от удоволствие. Силните му ръце масажираха заоблените ми форми, а аз оставях мойте любовни ухапвание по врата му. Ръцете му се спуснаха все по надолу и пръстите му проникнаха в мен, а аз се загърчих от наслада. Движеха се в ритъма на сякаш любимата ми музика и бе да усетя се задвижих с тях. Скимтях, умилквах се и го молех за още, а той усмихнато добави още пръсти там, където исках и изписках от удоволствие. Езика му оставяше влажни следи по гърдите ми, а пръстите му се движеха все по- бързо. Внезапно спря.
- Защо?- попитах задъхано и недуомяващо.
- Знаеш сега какво искам нали?- попита ме дяволито, а аз само се подсмихнах и се заех да разкопчавам колана му.
Вече и той бе чисто гол срещу мен, затова се наведох и поех с уста големия му член. Движейки езика си бавно, възбуждащо, точно както той ме бе мъчил. Масажирах го нежно и слушах сладките му, запъхтени от удоволствие звуци. Явно не можеше да трае повече, затова ме опря с гърди към стената и усетих как бавно вкара члена си в мен. Ръцете му хванаха гърдите ми, масажирайки ги опитно, а тялото му се задвижи в ритъм с моето. Едвам си поемах въздух от възбуда. Сякаш члена му бе съзаден точно за мен. Проникваше точно по начина, който обичах- бързо, грубо, властно. Имах чувството че ще припадна всеки момент, сякаш бях в рая. В корема ми се пробуди сякаш огнена топка, готова да ме изгорри из основи, ако той спре, но това нямаше да се случи. Никой от нас не искаше подобно нещо. Ръцете му продължаваха да мачкат гърдите ми, а горещата топка се уголемяваше и внезапно удоволлствието и горещината се разпространиха из всяка моя частица. Усетих как извади члена си от мен и въздъхна удовлетворено. Погледнахме се някак дяволите, о, това явно беше едва началото. Повдигна ме с две ръце, опирайки горещия ми гръб в стената и се задвижи отново. Горящото усещане се завърна, карайки ме да викам колкото мога по- силно, но виковете на удоволствие бяха запушени със страстна целувка от негова страна. Всичко в момчето пред мен ме караше да треперя от удоволствие и желание. Не знам колко време бяхме стоели в тоалетната, но колкото и да беше, не си губехме времето. Искахме още, но и двамата бяхме прекалено уморени за да повторим, не, потретим, не .... Както и да е. Започнах да се обличам и той последва примера ми. Забелязах, че любовните ми ухапвамние бяха дълготрайни и той явно беше доволен.
- Е- попитах аз- Хареса ли ти Учиха?- закачих го дяволито, а той помисли малко и каза:
- Утре от часа по физика, така и така ще имаме лабораторно.
Усмихнах се перверзно и кимнах в знак на съгласие. Блузата му бе добре, като изключим че едно от копчетата липсваше. Звънеца би и ние излязахме по отделно, за да не привличаме внимание. Влязохме по отделно и в стаята, но Ино веднага разбра че ми има нещо. Е и аз бих я заподозряла ако разсеяно се бе блъснала във вратата.
- Изчука ли някой?- попита ме перверзно тя и аз и' кимнах.- Кой успя бе Сак?
Кимнах към Саске, който ме гледаше усмихнато и щом погледите ни се срещнаха ми намигна.
- НЕВЪЗМОЖНО!!! - извика тя невярващо.
- Ако щеш вярвай, поне тази вечер ще спя спокойно, не мислиш ли?- закачих я, а тя ми се усмихна и кимна в знак на съгласие.
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female

red Re: Хапче против безсъние (+16)

Съб Апр 10, 2010 3:20 pm
Ех любими мой перверзничета, понеже ви обичкам, пускам нова. Предупреждавам, че на мен не ми хареса как стана, но вие ще прецените. Хапче против безсъние (+16) 787605

Остатъка от деня мина нормално- едва не заспах от скука. Ха ха, за пръв път от доста време ми се доспа, невероятно но факт. Трябва да разцелувам Сасу от благодарност. Попринцип, дори и в историята не можех да спя. Да, да и аз съм в шок. Особено Какаши / даскала / като започне с мудния си глас, всички освен Учихите естествено, се пренасят в чудния свят на сънищата до десетина минути, а днес даже си похърках юнашката. Какво??? Човешко е! Часовете свършиха и единственото ми спасение бе MP3 ми, носещо името Чори. Та с Чори бяхме неразделни дружки, никога не се отделях от него. Наметнах си чантата, пълна със всевъзможни боклуци, само дето мен ме нямаше вътре, а да и учебници липсваха. Невероятно, но факт нали? Хванахме се с Ино под ръчичка, метнахме чантите в нас, казахме на наще че отиваме на дискотека и започнахме да се приготвяме. Да, майка и бащата ме пускат навсякъде, отдавна се отказаха да ме контролират, само хабяха нерви, без особен разултат. Ино си сложи късата поличка, ама като кажа къса, значи къса. Ако я клъцнеш още малко, ще мине и за колан. Аз лично си предпочитам впитите дънки, но нестана моята.
- Няма да ходя с теб на дискотека, ако не си с пола.
- Знаеш че няма да доида- ухилих 'и се насреща като разгонено котараче.
- Тогава- усмихна ми се тя в отговор- Ще изядеш един ГОЛЯЯЯМ дюнер.
Шок и ужас! Та след тази зловеща заполаха вече бях с пола, омразна къса пола.
- Не разбирам- започна Ино- Защо толковамразиш тези дюнери. Не ме разбирай погрешно, кефи ме че мога да те изнудвам, но все пак това е храна!!!
Засмях се. Да, храна, противна храна. Изглеждаше ми като извадено руло тоалетна хартия със сланина вътре, ОТВРАТ! Стигнахме пред дискотеката и това ме лиши от задължението да изрека всичко това на глас. Показхме пропуските си на културиста отпред, покрит отгоре до долу с обеци, който разбира се ме обара и прошепна че се казвал Яхико. Сякаш ми пука! Заведениято беше малко и задушно, обляно в синя светлина и фрашкано с народ. Ино прибяга да си поръча " Мартини", а аз реших просто да похапна от фъстъчките на бара. Винаги много съм ги харесвала.
- Ей Сакура, ще танцуваме ли- попита ме някой и щом се обърнах, цялата изтръпнах.
Господин велик Учиха Саске стоеше и ми се усмихваше с ангелска усмивка. Клише. Знаех много добре какво казва тази усмивка, но след случилото се в тоалетната днес, не ми пукаше особено. Повдигнах безразлично рамена в знак, че ми е все тая, хванах предложената ръка и се запътихме към дансинга, който обаче беше претръпан и нямах възможност да се развихря. Някаква кучка доиде край Саске и започна да му се умилква и да му шепне нещо в ухото. Тикна големия си задник в скута му, под прикритието на танца, клише. Сасу ме гледаше с кучешки очички, сякаш ме молеше за спешна помощ. Хах, на кучки ще си играем а? Добре тогава, ще се проявя като рицаря на бял кон и ще спася чернокоското. Е, да, момиче съм и не влизам добре в ролята на рицар, но за кучка, определено ме бива.
- Сасу, скъпи- започнах да му се умилквам- хайда да си вземем душ, че много е топло, не мислите ли?- обърнах се към нея любезно, а тя само ми направи грозна муцуна и сякаш се телепортира.
- Наистина ли?- попита ме сладко Саске
- Колкото и да те сърби там долу, не- засмях се и започнах да танцувам.
Видях го как се ухили, като ме наблюдаваше. Още от малка обичам танците. Бива ме в тях, особено в имитирането на Майкъл Джексън. Запазена марка! Докато сакато имитирах лунната походка, забелязах нещо шокиращо. Другия Учиха бе дошъл при брат си и двамата си шушукаха, гледайки ме доста зловещо. В такива моменти се раздвам, че не мога да чета мисли. Саске ми помаха и аз отидох при тях.
- Сак, т'ва е Итачи- каза той представително.
- Сякаш не знам- засмях се- Йо Итачи!
- Сак- намеси се пак Сасу- Имам предложение за теб.
Лол, почва се.
- Изкушаваш ли ме Учиха- засмях се, а той се усмихна.
- Искаш ли да те закараме? - попита Итачи неочаквано- Това не е място за едно момиче.
О, сериозно. / ирония :Д / Видях как Ино ми намигна и се запъти на някъде с онзи пънкар Яхико. Е, нямах избор, затова се съгласих. Братята се ухилиха и излязохме заедно. Настаних се отпред, а Сасу седеше на задната седалка. Бърборихме за всевъзможни простотии, когато внезапно Итачи спря колата на някакъв паркинг.
- Сак- започна Сасу предпазливо- Само ако искаш ще...
Ще ще, как да не ще! Двамата Учихи наведнъж, сбъдната мечта по дяволите! Браво бе Сакура!!! Саске бе прекъснат от внезапното ми скачане до него на задната седалка, която не бе кой знае колко широка.
- Не е ли малко тясно- попитах след пет минутна игра с езици.
Итачи се плесна по челото, натисна някакво копче и седалките са прибрака автоматично, правейки колата като едно огромно легло, кеф с главно К!!!!! Братята се спогледаха и тръгнаха бързо срещу мен, без да ме оставят да възразя, а и чесно казано, нямаше за какво да протестирам. Неусетно бяхме останали както майка ни е пръкнала. Саске заключи ръцете ми в здрава хватка, а Итачи се ухили, махна пръстените от ръцете си и помилва бавно, влудяващо бавно крака ми първо отвън, после още по- бавно започна от вътрешната страна. Стига де!!! И той ли ще ме мъчи така!! Не е чесно! После бавно проникна с пръсти в мен. След прървоначалния некомфорт, вълната от удоволствие бавно започна да се надига в мен. Итачи внезапно ускори до невъобразими обороти, Саске ме милваше където свари и се чувствах не на седмото, направо на осмото небе! Явно никой от тях вече не издържаше и пристъпиха към мен, очаквайки нещо и аз знаех какво е то, но смятах да ги мъча така, както те мен. Общо взето, беше игра на котка и мишка. Пипах бавно, даже и за мен беше прекалено бвано, но на места, където малко хора знаят че съществуват. Двамата братя се опитваха да не показват нищо, но виждах удоволствието в очите им. Внезапно бях блъсната от Саске в края на импровизираното легло, разтвори краката ми и се започна. Огъня отново се запали в стомаха ми и бавно нарастваше до размерите на все по- голямо кълбо. Насладата беше обаче, когато усетих още едно проникване в интимните ми части. Колко съм викала незнам, но помне е беше много и то все от кеф! След като никой нямаше повече сили да продължи, бавно и мързеливо започнахме да се обличаме. Колата пак бе в нормален вид и Итачи ме закара до нас, преди да се зазори. Ино вече се бе прибрала и ми помогна да се кача през прозореца, за да не ме видят родителите. Сасу и Итачи ми махаха отдолу ухилени и потеглиха с пълна скорост, а аз изморена се пльоснах с цялата си прелест на леглото.
- Разкажи. Разкажи. Разкажи. Разкажи.- Ауу, това моме не млъква.
- Остави ме, имам нужда от сън- усмихнах се и захъркаш юнашки.
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female

Пон Апр 19, 2010 7:15 pm
Сорка, това станамалко лигаво, но честна скаутска, следващата глава би трябвало да е трепач, само да я измисля де. Хапче против безсъние (+16) 787605 Моля, не ме щадете, критикувайте наволя! Хапче против безсъние (+16) 787605

Събудих се от скачащата на леглото ми Ино. Много мразя този нейн навик- да ме събужда, когато е най- сладко!!! Както и да е. Станах и мързеливо се приготвих за даскало. Е, то голямото приготовление, де! Неуспешен опит за прекарване на гребен през бонбоненорозовата ми коса, който завърши с трагичното счупване на въпросното приспособление. Една минута мълчание моля, Пешо беше достоен гребен!!! След краткия траур по изгубената ми любов, си взех учебника по биология, да ме пита някой защо! Ще слушам за растенията, ядящи буболечки, колко интересно!!! Да се ядат бе, нали не съм насекомо... мисля. Плеснах Ино по стегнатото дупе и я издърпах от огледалото. По дяволите, това момиче бе много кокетно! Бърз поглед в огледалото, последван от шок при вида ми, малко пяна, за да си оправя що- годе вълната на главата и потеглихме. Да, още щом си погледнах часовника, разбрах, че бяхме закъснели, супер! Сега поне нямаше да бързаме. Аз съм на този принцип, като си закъснял, файда да бързаш няма. На входа хванах Шика да пуши и да ми маха да запуша с него. Не знам защо, но никога не съм си падала по цигарите, пуша само като съм в компания. Иначе някакво кофти чувство ме свива в гърдите, общо взето не е приятно. Показах му пръстена на средното си пръстче и влязох в час. Орочимаро- даскала по биология, ми се ухили мазно мазно и ми каза, че мога да сядам. Докато обясняваше урока погледна на няколко пъти към мен и "леко" облиза устните си, ГНУУУССС! Да, след Джирая, това е най- големия перверзник в цялото училище, но Джирая поне не е педофил, а и си пада по момичета, докато Оро.... Хмм, да кажем само, че Саске, който от известно време седи до мен, е постоянен обект на облизването му. Явно обаче Оро бе решил да не е леееко ляв днес, много успокоително нали!!
- Погледни между краката на Орочимару, Сак- подшушна ми Сасу и направих грешката да го послушам.
Незнам за езика, ама това събудило се нещо, определено бе... големичко. Със Сасу се спогледахме и едва не се разсмяхме пред целия клас. Незнам, но след чукането в кенефа и в колата, бяхме станали приятели, но нищо повече. За мен това бе просто секс, за него също. Нещо, като негласно споразумение- чувствата в слабините, не в сърцето. Звънеца би и със Сасу почнахме да се хилим неудържимо, защото Оро изхвърча от стаята зачервен и сякаш насран!! Не ми се стоеше на стола, а после пак имах биология, затова реших да се разходя, а Сасу настоя да ме придружи, защото с такъв даскал, всеки трябва да внимава. Реших да вляза в кабинета на леля Тцу- директорката. Да, тя ми е леля под прикритие, нищо чудно,че все още не съм изхвърчала от даскало. В кабинета си винаги имаше шоколад, смисъла на моя живот, затова реших да си открадна малко. Когато обаче влязох там, ченето ми падна. Орочимару и Тцу бяха заели страшна поза на катедрата, точно до моя ШОКОЛАД!!!!
Двамата ме погледнаха с лека уплаха, а аз само прибягах, взех купата с шоколад и ухилено излязах със Сасу по петите ми.
- Знаеш ли- каза ми той- тази поза не съм я пробвал!
Преглътнах остатъка от шоколада и го попитах:
- Намекваш ли ми нещо Саааасу?
Ухилихме се взаимно и влязохме в близката тоалетната. Орочимару щеше да закъснее, ние също. Купата със шоколад бе на земята, грубо игнорирана. Лигавих се със Саске, докато не си взех всичкия шиколад от устата му, все пак си бе моя собственост!!! Дънките ми бяха услужливо смъкнати на земята, неговите също. Запчна да ме облизва по врата, с едната си ръка бъркаше в балкона ми, а другата бе разположена там, където трябваше. Вдигна ме във въздуха, опирайки гърба ми на студената стена. Потръпнах от желанието, а и да си призная малко от студа по гърба ми. Обгърнах го с крака, вкопчвайки се в него отчаяно жадно. Господи, какво ми става!!! Жадно? О.О Това пък откъде дойде, но наистина бях жадна, жадна за него. Горкия, първоначално се почуди, но после явно реши, че шоуто трябва да продължи и влезе в ролята на пич, отдавайки се на страста, жужаща между нас като ято разгневени пчели. Устните му покриваха навсякъде, а езика му бавно обхождаше и най- критите ми части. Езикът му проникна в мен, нещо, което дотогава не бях правила. Беше доста приятно, не беше достатъчно. Дигнах главата му към мен, завързах езика си с неговия в страстна целувка и разтворих краката си, обвивайки кръста му. Никога не бях горяла така, това бе дори по- добро от последния път с Итачи по дяволите! Сърцето ми биеше в ушите, а стенанията ми явно го караха да забързва още повече. Стената бе запотена, любовните ми ухапвания бяха по целия му врат, а следите от езика му горяха. Слюнка се събра в устата ми, сигнализирайки, че искам още една целувка, а това не бе на добре.
- Дали ще можем да спрем- попита ме той, облегнат задъхано на стената- Знаеш какво имам предвид нали, и ти го усети!
О да, и то доста добре.
- Да пробваме- казах тихо- Ако се справим една седмица, значи всичко е наред, навит?
- Навит- кимна той, целуна ме сладко и двамата се облякохме набързо. Взех си шоколада, който бе срамно игнориран, до този момент и забързахме към стаята. Орочимару бързаше натам също и се получи така, че влязохме заедно. Змийчо, изглеждаше сякаш подмладен. Явно гръдната обиколка на леля, му е повлияла доооста добре. Седнахме със Сасу, но нещо не бе както преди. Да ви кажа ли защо? Еми, така и така се забъркахте в моята сапунка, излизане няма. Защото в тоалетната имаше нещо повече от жажда за секс, нещо много повече. Вложихме сърце, което бе грешка, голяма грешка. Негласното ни споразумение започваше да се разпада което означаваше само едно. Някой май щеше да го боли, но защо, все още не ми е ясно. Разтърсих глава с надеждата да отпъдя шибаните мисли, така и така не ми се отдава! После се отдадох на сладка дрямка, като възглавничка играеше рамото на Саске, а парфюма му ме приспиваше приятно.
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female

Чет Юни 17, 2010 1:49 pm
Еми аз го заебах, но ми хрумна още нещо. Дано ви хареса! Мерси душа че го редактира.. отово! Ти си ми спасението!

Дали издържахме една седмица? Мммм не! Не успяхме даже и един скапан ден. Хей, не съм разгонена, но кой би отказал на такава
покана. Следващия час беше свободен и всички се юрнахме към кафенето. Със Саске не си говорехме особенно, макар и да седяхме
един до друг. Тоник след тоник разговора течеше живо. На мен обаче ми се приходи до тоалетната. Все пак напитката искаше на
свобода. Та извиних се, че отивам да се "обадя" и влязох в тоалетната. Поне че улучих женската де. Та всичко лъщеше от
чистота. Явно бяха минавали от ХЕИ наскоро. Та влязох аз в тоалетната и какво да видя - стените бяха огледала. Не какво да е
друго а чистак огледала! Не виждам къде му е кефа на това докато... ъм... си вършиш работата да се гледаш! О.О Както и да е.
Стига с тези подробности. Закопчах си дънките с усилие, защото ципа заяваше.. отново. Измих си ръцете и аха да изляза, когато
вратата се отвори и влезе Саске.
- Хелоу - засмях се като идиот аз. Е , не че не съм де.
Той само ме погледна, поклати глава и ми обърна гръб. После пак поклати глава и внезапно опря гърба ми в стената. Огледалата
създаваха странна три измерна картина на случващото се. Чух задъхания му глас, който кълнеше де ангели, де дяволи по мой
адрес.
- саске, какво ти става - премигнах глупаво, като все още се чувствах напрегната.
Ръцете му бяха опрени в рамената ми, но вместо да се стресна, загорях да ги усетя отново, макар че бяхме заедно преди около
един час. Усещах тежкото му дишане и напрежението в ръцете му. Вдигнах едната си ръка към лицето му и нежно го помилвах,
карайки го да ме погледне. Главата му бавно се приближи към моята и след секунди устните ни се впиха едни в други. Устата ми
се отвори от самосебе си, и усетих танца на езиците ни, които се вплетоха жадно един в друг. Сякаш той беше моята дрог.
Дрогата която ме кара за забравя всичко и всички, и аз исках тази дрога в големи количества. Усмихнах се. Беше ми писнало
само той да ме мъчи. С едната си ръка се придърпах колкото може по - близо до него, а другата я спуснах бавно надолу по
тялото му. Стигнах до края на тениската му и бръкнах под нея, желаейки да усетя настръхналата кожа под ръцете си. Бавно
спуснах ръката си надолу и стигнах до дънките му. Щом започнах да ги откопчавам, Саске настръхна и отблъсна ръката ми.
- Не си го и помисляй - усмихна се хищнически и отново опря гърбът ми в стената.
Заглуши протеста ми с целувка и разкъса деколтето на блузата ми така, че то стана дълбоко като на фолк певиците. Обгърна
кръста ми с ръце и двамата се пртиснахме възможно най - силно един към друг. Усетих сигнала за възбудата му и се усмихнах.
Прекъснах целувката и свалих блузата си колкото може по - бързо, защото знаех, че скоро щеше да бъде разкъсана, а това не бе
препоръчително. Той притисна ръцете ми над главата и устните му заслизаха по врата ми, напипвайки спринтиращия ми пулс.
Изстенах.
Цветове се разиграха пред очите ми, когато ръцете му се пъхнаха под полата ми и дръпнаха дантелените ми прашки надолу. Той
започна с въртеливи движения през плата, а аз исках да го усетя свободно. Нямах сили за любовна игра, просто исках него.
- Стига толкова, искам сега!- заявих с твърдост, която не бе характерна за мен.
Това явно го учуди, но не каза нищо и се опита да свали ципа на полата ми. Уви, той заяде.
- Мамка му- изпсува тихичко той и дръпна със всичка сила, но пяк нямаше ефект.
- Чакай- казах аз- нека аз да го направя имам много по голям опит.
Заповнах да го извивам и дърпам. Е, успях. Полата беше наказана във ъгъла, Саске също се съблече и двамата останехме без
пречи по между си. Обгърнах вратът му и започнах да смуча и хапя ухото му.
- Мамка му- изсъска той- Можехме да спрем навреме!
Бутна ме на една мивка, а аз обвих бедрата си около него. Тласък, бавен и лек, като летен полъх. Извиках от кеф. Цветовете
пред очите ми започнаха да се размазват, а огненото кълбо между краката ми отново се запали. Тласък, този път по- силен и
дълбок. Ноктите ми се спуснаха по белия му гръб, оставяйки следи, които щяха доста да личат. Тласък след тласък ритъма се
усилваше, докато накрая не стана на бесни обороти. Чувах задъханото му дишане, виждах как облачетата от дъха ни се сливаха, а
огледалата го правеха видим от всяка страна. Бе толкова красив, болезнено красив. Впих устните си в неговите, малко преди да
достигна върха и извиках от удоволствие. Топла течност потече по краката ми, но той не спираше и всичко започна да се повтаря
отново. За втори път свърших, почти по едно и също време с него. Двамата се отпуснахме един на друг, дишайки учестено.
Пет минути по късно аз излязох от банята, приведена в приличен вид. Бяхме се разбрали 1-во да изляза аз и после той, за да не
събудим съмнения. Уви.
- Да знаеш- захили ми се Ино, когато я попитах защо всички в заведението ме зяпат - стените не са звукоустоичиви.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите