Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

The Vampire Diaries / Дневниците на вампира

+26
kiki_chan
Queen B
CookieMonsta
lymoly
mariqvladi
Mega Pwn!
blood
miss_kuklA
krustal-chan
agressivebitch
Azmudar
Sweeney Todd
Thэ Dark Girl
-*-What The Hell-*-
presitooo
Fler
sand_team
chernata_perla_94
Sexy_Mileidy
..Bunny-By..!!
Lover.
Кей
.: Gangsta_4_life :.
Flying Cat
tan4eto_vd
`M.и.s.h.и.t.0`
30 posters
Go down
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

red The Vampire Diaries / Дневниците на вампира

Съб Фев 27, 2010 3:46 pm
First topic message reminder :

такам то все още излиза 1 сезон но нищо , аз говоря за сериала а не за книгите The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 631890
Резюме : Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.

Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погре*ани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.

Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена . . .

The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 C19613 The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 Vampire-diaries-three-in-the-field The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 New-poster The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 The%20Vampire%20Diaries%20S01E06%20Lost%20Girls%20HDTV%20XviD-FQM

ето линк към целият първи сезон http://zamunda.net/details.php?id=244708&hit=1

сезон 2 ..
The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 2948749Y

Последната промяна е направена от `M.и.s.h.и.t.0` на Съб Фев 05, 2011 1:11 am; мнението е било променяно общо 1 път

-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red Re: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира

Пон Май 02, 2011 6:13 pm
ама аз говоря за GRAND FINALE на 2 сезон The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Пон Май 02, 2011 7:58 pm
еее , вземай си Деймън там ти мре в ръцете, аз си Вземам Тайлар ии хеппи енд ;дд
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Май 02, 2011 8:08 pm
The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 Еееееееей, пуудееееееел The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 Той няма да умре, ма! The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 Само ще заспи за 100 години The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 Аз ще седя и ше го гледам и работата ше стане "Спящият красавец и звяра" The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502
Lover.
Lover.
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Май 02, 2011 9:25 pm

Зори, май се обърка. :дд Не трябваше ли да е, ''спяшия секси звяр и чакащата го красавица '' ; DD

Както и да е. Наистина обаче, Деймън няма да умре. Все пак е един от главните герои, пък ии ако не участва в сериала, доста хора ще спрът да го гледат. :дд
От друга страна обаче, не ми се гледа и как се молии на Еленаа, да му прости , след като той просто искаше да `и помогне, макар и по по-различен начин от този на Стефан. И другия вариант, който е нещо от рода на : Деймън в болница, само че в собстевената си къща, също не ми допада. :дд
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Май 02, 2011 10:27 pm
На мен не ми харесва че в следващите 2 еп-а ще го гледаме как се мъчи заради тая пикла Елена... The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 519416 ама забелязахте ли Катрин как го свести ;дд и му се извини, че трябвало да звънне на Джена .. абе нещо ме изкефиха хД
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 9:53 am
Много СПОЙЛЕРИ за предстоящите два епизода и 3-ти сезон

За ухапването от върколак на Деймън
- Деймън ще оцелее до следващия сезон.
- Начинът, по който е ухапан, ще играе важна роля в това, как ще бъде спасен.
- Като двойничка, Елена има своите предимства, но те не са наясно с това. Това няма да спаси Деймън от ухапването (ще бъде много по-лесно).
- Ухапването не е основният сюжет на финала.

Смъртните случаи
- Розата (както видяхме от промото) се поставя до гроба на някого от семейство Гилбърт. Би било логично Джена да бъде погре*ана до сестра си, нали? (гробът е на Миранда Гилбърт)
- Джон се появява на погребението, по-жив от всякога.
- Ще има смъртни случаи. Въпреки това, не всички смъртни случаи ще се случат по начина, по който очакваме, а някои от тях може да нямат нищо общо с Клаус.
- Двама от героите са в процес на свръхестествена смърт на финала.
- Джеръми не умира, поне до финала.
- Който и да погребват в следващия епизод, то той е мъртъв завинаги в сериала. Това е истинско погребение.
- Някой много важен ще умре в следващия епизод. И ще последват много кървави и шокиращи поредици от събития до финала, които ще доведат до още няколко смъртни случая.
- Брой на смъртните случаи като цяло – от 5 до 10.

Елена
- Джон умира, Бони спасява Деймън, Елена става вампир – две от тези събития няма да се случат.
- Елена ще прави нещо повече от това да плаче, когато всичко свърши. Много повече.
- Би било забавно да видим Елена вампир и Катрин, заедно с нея, и да не можем да разпознаем коя коя е. Може би като вампир, Елена не би била толкова сладка, невинна и отдадена.

3-ти сезон
- Сюжетът е планиран за най-малко 5 сезона.
- Очаквайте много мрачен 3-ти сезон.
- Основна тема на трети сезон са ‘самота, раздяла и промяната, която носи превръщането във вампир’.
- Липсата на Илайджа се дължи на факта, че той ще се срещне със някои ‘хора’, които ще висим в трети сезон.

Бони
- Бони ще направи много лоши неща, включително и срещу Грета. Въпреки това, тя е закъсняла за много неща, даже и намерението й да ‘убие Клаус със силата на 100 мъртви вещици’ няма да върви по план. Тя ще стигне до крайности, но всичко, което ще направи, ще ви се хареса.

Клаус
- Въпреки че Клаус ще изтезава Катрин физически, всичко, което се случва в епизода, преди жертвоприношението, действително ще бъде да изтезава Елена психически.
- Клаус практически унищожава всички жизнени сили на Елена преди ритуала. Той иска да види страданието й. За това използва близки на Елена за ритуала.
- Джена атакува Клаус в промото за 21-ви епизод (0:32 секунда).

Триъгълник, Стефан
- Това, което ще направи Стефан, може и да е с добри намерения, но в крайна сметка, завършва по много трагичен начин и Стефан ще трябва да си плати за това. Някои от зрителите може би ще искат да намерят оправдание за това, но някои от героите никога няма да му простят, както и някои от героите никога няма да простят на Елена за това, което ще се случи на жертвения ритуал.

Обобщено за финала
- Финалът ще донесе много промени за шоуто, както по отношение на героите, техните характери и мотивации, така и за самото шоу. Ще има няколко ОГРОМНИ сюжетни обрати, които ще определят по-мрачният тон на 3-ти сезон и ще има много повече дългосрочни последици от миналогодишния финал.
- Историята се повтаря.
- Всеки прави своя избор, за добро или лошо. Мат прави избор, Деймън прави избор, Елена прави избор, Стефан прави избор, Тайлър прави избор, Катрин прави избор, Лиз прави избор, Бони вече е направила своя. Те ще трябва да заплатят за всеки избор, който са направили или който ще направят. Въпреки това, един определен избор ще доведе до много трагични неща и ще промени целия тон на шоуто за следващия сезон.
- Голяма част от героите ще се променят душевно, физически и психически.
- Жертвоприношението завършва в 21-ви епизод и всеки ще заплати ужасна цена. Ще има още много предателства.
- Един от героите ще предаде всички.
- Никой не е щастлив на финала. Дори и ‘пикника’ не е това, което изглежда. Голяма част от героите ще изненадат зрителите с това, колко различен е техният мироглед, живота им и т.н. в последствие от ритуала.
- Когато нещо, планирано от две страни не върви както трябва, се случва огромна трагедия. Всичко това ще се случи в този епизод, всеки от героите, които участват, вече няма да бъде същия. Най-вече Елена. Това косвено ще доведе до кървавата каша в 22-ри епизод.
- Епизодът отговаря на името си. Епизодът е посветен на смъртта. Става въпрос за тези, които ще умират, за тези, които вече умряха, за тези, които умряха и възкръснаха, както и за смъртта на предишни животи
.

Източник: http://thevampirediariesbgfans.wordpress.com/
Забележка: Нищо не е официално потвърдено!
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 10:03 am
И сега да вкараме малко логика, според написаното!
1.
Джон умира, Бони спасява Деймън, Елена става вампир – две от тези събития няма да се случат.
Така и по-долу пише
Основна тема на трети сезон са ‘самота, раздяла и промяната, която носи превръщането във вампир’.
Следователно Елена може да се превърне във вамп! Но това не е изключено и за Джена, сми съл тя да не умре! Следователно може Деймън да не умре!
2. Другото, което ме изкефи е, че ще има сигурно поне до 5 сезон The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 386611
3. Такаа, разбрахме, че ще има много смърт! Остава само да видим финала!
ГОЛЯМО УСПОКОЕНИЕ ЗА ФЕНОВЕТЕ Е, ЧЕ СА ВЪЗМОЖНИ ОЩЕ 3 СЕЗОНА! (слуховете са за до 5ти) The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 386611
П.с. ето го и промото към 21 епизод! The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 386611
Lover.
Lover.
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Май 03, 2011 2:25 pm
`M.и.s.h.и.t.0` написа:Катрин как го свести ;дд и му се извини, че трябвало да звънне на Джена .. абе нещо ме изкефиха хД

Точно. Повече си подхождат двамата.
Оф, края на сезона определено ще бъде интересен. Аз имам хиляди предположения за това как ще свърши след като прочетох всичко намерено от Зорито, но това са си само предположения.

Ии, незнам защо, но имам чувството, че Катрин ще застане от страната на добрите, но естествено, пак ще си е кучка. :дд
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 3:06 pm
- Джеръми не умира, поне до финала ..

Добре .. това прозвоча смешно The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 значи няма да стигне до 5-ти сезон жив ;дд
- Който и да погребват в следващия епизод, то той е мъртъв завинаги в сериала. Това е истинско погребение.
Ама истинско? Смисл някой от актьорите е умрял наистина ли уе? о_О

- Елена ще прави нещо повече от това да плаче, когато всичко свърши. Много повече.

Стриптииийз ;дд

- Всеки прави своя избор, за добро или лошо. Мат прави избор, Деймън прави избор, Елена прави избор, Стефан прави избор, Тайлър прави избор ..

Избора на Мат, да даде Тайлар да го изяде хД ии Тайлар избира да го хапне ;дд
Елена там ще се самоубива нали ;дд аа Стефан сигурно мн яко ще прецака някой ;дд

- Един от героите ще предаде всички.

Е па Катрин, кой др? Аа може и тоя Джон ли къф беше ;дд бащата на елена ;д

- Става въпрос за тези, които ще умират, за тези, които вече умряха, за тези, които умряха и възкръснаха, както и за смъртта на предишни животи.

Малее, това беше странен завършек .. ;дд

Аа и за ухапването на Деймън :Д вижте кво се сетих - Тайлар като го захапа, не беше се преобразил напълно в вълк, за това може и да успее да се спаси от смърта , но това е 100% сиг че няма да умре .. :Д
Lover.
Lover.
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Май 03, 2011 4:13 pm
`M.и.s.h.и.t.0` написа:-
Аа и за ухапването на Деймън :Д вижте кво се сетих - Тайлар като го захапа, не беше се преобразил напълно в вълк, за това може и да успее да се спаси от смърта , но това е 100% сиг че няма да умре .. :Д

Точноо. :dd
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 4:30 pm
ама за следващия епизод, толкова много информация и действия .. нзм как ще ги съберат в 45 минутен сериал хДД ама напрао, този епизод е развръзката на сезона The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 4:57 pm
Съгласна с последните 2 мненияThe Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502Определено ще има а лот ъф екшънThe Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 Нали?
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 5:00 pm
oхх не ми се чакааа The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 237697
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 5:20 pm
The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502 Лудоооооооо, че на кого му се чака?The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502

П.с. Ай стига сме писали, освен ако не пишем информация, че става спам!
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 5:46 pm
Това мисля, че е целувката от 21епизодThe Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 787605 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/224664_182138691835990_166125293437330_433861_8316851_n.jpg
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 6:03 pm

Спойлери от Е!Online

Кой друг мисли, че Древните са страхотно допълнение към този сезон? Ние. Както и Джули Плек, която казва, че трети сезон е наречен „Сезонът на Древните“. Така че очаквайте поне един от Древните да оцелее след кървавата баня през оставащите епизоди.
Ще се случи ли най-накрая нещо между Деймън и Елена?
„Нeщо“ e обширно понятие. Можем да го сведем до това: нещо, което феновете очакват ще се случи между Деймън и Елена в оставащите епизоди. И разбира се, нещо, което феновете не очакват също ще се случи. Неясно? Може би. Но се обзалагаме, че вие умните фенове имате няколко идеи.
източник: http://vampirediariesbg.wordpress.com/
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 6:19 pm
Леле това ме остави замислена ... Какво неочаквано нещо ще се случи .. хмм ..
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 6:23 pm
Ами да, дето чакаме да се киснат ще стане The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502
Аз това го знам вече и май не очаквам друго! The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 6:26 pm
-*-What The Hell-*- написа:
Ами да, дето чакаме да се киснат ще стане The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502
Аз това го знам вече и май не очаквам друго! The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 242502

аз съм разочарована, не искам Елена и Дейм... Искам Каролайн с Деймън или Каролайн с Тайлъър <333333333333
Lover.
Lover.
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Май 03, 2011 6:34 pm

Стига де Мише, какви са тия извънземните двойки дето ги измисляш? :дд За Каролайн и Тайлър съм съгласна, ама за другото не. Иначе и аз подкрепямм с две ръце ( както казах вече :д ) , Деймън да не е с Елена. Обаче, се съмнявам това което искаме да стане, щото феновете за Деймън и Елена са доста повече .. тц, освен ако не покажем темата на Нина и тя да разубеди сценаристите, нямаме друг шанс. :DD
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Май 03, 2011 6:41 pm
aaa това последното ми харесва :Д Бтв, четох в една от страниците на дневниците, Че Иан и Нина нямат фейсбуци .. напрао ми разбиха сърцето, старомодни говеда !! как може да нямат фейсбук бе !?!?! :Д
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Вто Май 03, 2011 8:17 pm
охооо, любимото ми сериалчиии
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Май 05, 2011 9:34 am
Интервю с Нина Добрев (малко спойлери за финала)
Нина Добрев предупреждава за доста емоционален финал на сезона, в който "хората ще умират". Добрев не издава подробности относно това, кой ще си отиде, но прогнозира. че "ще има много сълзи" сред екипа и зрителите на Дневниците.

Актрисата, която каза, че актьорите знаят малко повече, отколкото публиката, относно плановете на сценаристите, каза, че тя е била също толкова изненадана, колкото и всички останали, когато проклятието на Слънцето и Луната се оказа една хитрост на героя Клаус, който е планирал да стане хибрид вампир-върколак.

"Повярвайте ми, когато прочетох сценария и гледах тези страници, и видях, че всичко, което сме правили през последните два сезона реално е съставено от една шега, това разби сърцето ми." - каза тя.

Добрев смята, че е умен хода за Клаус да изглежда по-жесток.

"Това прави Клаус по-умен и по-находчив и напреднал в играта." - каза тя.
"Това е като куклен спектакъл и той е организаторът на цялата работа."

Актрисата разкри също, че актьорите от Дневниците имат свое собствено,
неофициално наименование за хибрида: "wampire".

Понеже Елена и Катрин, и двете, са идентифицирани като двойнички, Добрев каза,
че е "допустимо" тя в крайна сметка да влезе и в друга роля, на оригинала им.
Те признава обаче, че "няма представа" дали това ще се случи.

"Аз дори не знаех, че ще играя Катрин, когато подписах за проекта.
Тя просто се появи в сценария един ден и сега има увъртания
по отношение на третата героиня, заради цялата тази работа
с двойничките."
източник: http://thevampirediariesbgfans.blogspot.com
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Май 05, 2011 9:39 am
Малко спойлери за финала

Въпрос: Остават само още два епизода на Дневниците. Малко информация?
- Носи се слух, че "екстремната" загуба на живот, за която Джули Плек спомена, ще дойде по-скоро, от колкото очакваме.

Въпрос: Ще видим ли още ретроспекции в Дневниците тази година?
- Последните два епизода, които остават до края на сезона, са изцяло за настоящето. Ако все пак сте фенове на часовете по история, то вие ще заобичате следващия сезон, който вече бе наречен 'Годината на Древните', и това предвещава много ретроспекции. Лошите новини: Нито Джоузеф Морган, нито Даниел Гилийс (Клаус и Илайджа) са подновили договорите си.

източник: http://thevampirediariesbgfans.blogspot.com

Последната промяна е направена от -*-What The Hell-*- на Чет Май 05, 2011 9:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Май 05, 2011 9:44 am
Другото, което ми направи впечатление беше тази картинка, взета от фен страницата им във фейсбук! В края на 1 сезон Елена държи Деймън "под ръка/рамо". Края на 2 сезон и хооп, нещо познато? Да, дежаву! The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 787605
The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Page 6 222365_182090988510114_141995432519670_531426_731537_n
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Май 05, 2011 4:15 pm
-*-What The Hell-*- написа:

Лошите новини: Нито Джоузеф Морган, нито Даниел Гилийс (Клаус и Илайджа) са подновили договорите си.
ее стига уе, искам Илайджа, Клаус не ме кефи, така че, да го менят ;дд
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Май 06, 2011 12:54 pm
ооле ужАс, изгледах епизода ии към края не можах да издържа и ревнах ;хх бахти обрата дет стана ;хх тъп илайджа, тъп!! вече илайджа и клаус са ми в черния списък :ХХ ии очаквах целувка няква между елена и деймън .. как излъгаха само :ХХ ии бяха казали за смъртните случай ще са от 5 до 10 .. умряха само 3-ма ;( но и така беше супер гадно .. Джена ме кефеше супер мн :( както ии тая вълка, забравих и името .. ;( ейй бахти тъпия епизод, изобщо не ми хареса ;( само в началото ме изкефи дето Деймън и Катрин си приказваха .. ама в края Деймън как си тръгна ;((
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите