The Vampire Diaries / Дневниците на вампира
+26
kiki_chan
Queen B
CookieMonsta
lymoly
mariqvladi
Mega Pwn!
blood
miss_kuklA
krustal-chan
agressivebitch
Azmudar
Sweeney Todd
Thэ Dark Girl
-*-What The Hell-*-
presitooo
Fler
sand_team
chernata_perla_94
Sexy_Mileidy
..Bunny-By..!!
Lover.
Кей
.: Gangsta_4_life :.
Flying Cat
tan4eto_vd
`M.и.s.h.и.t.0`
30 posters
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
The Vampire Diaries / Дневниците на вампира
Съб Фев 27, 2010 3:46 pm
First topic message reminder :
такам то все още излиза 1 сезон но нищо , аз говоря за сериала а не за книгите
Резюме : Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.
Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погре*ани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.
Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена . . .
ето линк към целият първи сезон http://zamunda.net/details.php?id=244708&hit=1
сезон 2 ..
такам то все още излиза 1 сезон но нищо , аз говоря за сериала а не за книгите
Резюме : Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.
Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погре*ани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.
Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена . . .
ето линк към целият първи сезон http://zamunda.net/details.php?id=244708&hit=1
сезон 2 ..
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Re: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира
Чет Сеп 15, 2011 4:37 pm
Днеска излиза епизооода ◕ ◡ ◕
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски - Мнения : 14899
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пет Сеп 16, 2011 8:11 am
Епизода вече излезе
източник: http://zamunda.net/details.php?id=279349&hit=1
източник: http://zamunda.net/details.php?id=279349&hit=1
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 16, 2011 2:44 pm
Мерси за линка ;ддд бтв http://img.zamunda.net/bitbucket/vampirediaries03.jpg тая картинка е мн брутална ;д ся си тегля епизода . _ . не знам какво да очаквам ;д
- CookieMonstaЛюбител
От : Ботевград
Рожден ден : 08.11.1995
Години : 29
Дата на рег. : 14.09.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: H.O.T.D,Soul Eater,Omamori Himari и др.
Пет Сеп 16, 2011 3:21 pm
Май само аз тук не харесвам този.. сериал.. ;д
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 16, 2011 6:03 pm
ОМГ >> ОМГ .. ОМГ !! НЯМАМ ДУМИ ЗА ЕПИЗОДА О_О
Първоначално, всичко изглеждаше някво нормално, всички весели и щастливи. Но краят ме остави ... :| *pokecface* Деймън си е пуснал няква гадна дълга коса хД ии ми стана тъжно , че му убиха момичето ;( Стефан ме стресира , тъкмо викам " Мамка му, той е станал по - зъл и от Деймън в началото на сериала" ии оппа, той звани на Елена и плаче <3 Тази част беше много романтична ;д ии най - се изкефих Тейлър прави секс с Каролаййн !!! Още в първият епизод при туй О_О Баси кефа ;д Тайлърчо е навъртял мнооого секси тяло О_О Ама майка му .. била опасна .. кой да знае ..
Първоначално, всичко изглеждаше някво нормално, всички весели и щастливи. Но краят ме остави ... :| *pokecface* Деймън си е пуснал няква гадна дълга коса хД ии ми стана тъжно , че му убиха момичето ;( Стефан ме стресира , тъкмо викам " Мамка му, той е станал по - зъл и от Деймън в началото на сериала" ии оппа, той звани на Елена и плаче <3 Тази част беше много романтична ;д ии най - се изкефих Тейлър прави секс с Каролаййн !!! Още в първият епизод при туй О_О Баси кефа ;д Тайлърчо е навъртял мнооого секси тяло О_О Ама майка му .. била опасна .. кой да знае ..
- Queen BУчaщ се
Рожден ден : 19.10.1994
Дата на рег. : 19.08.2011
Пет Сеп 16, 2011 8:22 pm
Промото на втори епизод
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 16, 2011 9:37 pm
Рофл Деймън: Доги Доги Доги хДДД
Обаче .. чудно ми е, къде е Катрин ?
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Сеп 17, 2011 9:32 am
Damon: Here, doggy, doggy!
Elena:
Какви жертви прави за нея, а тя.... Ето сега тоя върколак може пак да го ухапе и стана белята...
Elena:
Какви жертви прави за нея, а тя.... Ето сега тоя върколак може пак да го ухапе и стана белята...
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Нед Сеп 18, 2011 2:05 am
деде.. новият епизод много радво ама ми е малко странен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 18, 2011 8:06 pm
agressivebitch написа:деде.. новият епизод много радво ама ми е малко странен
нали? Някак всички се държаха все едно нищо не е станало .. ;д
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Сеп 20, 2011 3:41 pm
да... а бтв знаете ли че Иън и Нина ще се женят ам не в сериала , а в живота попринцип много им се кефя
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Сеп 20, 2011 4:21 pm
agressivebitch написа:да... а бтв знаете ли че Иън и Нина ще се женят ам не в сериала , а в живота попринцип много им се кефя
да , още преди да почнем даскалото го разбрах ;д
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 23, 2011 10:40 pm
http://kaprizen.com/?p=article&id=3937
Четете !! :Д:Д То вие го знаете де, нооо нищо !
Четете !! :Д:Д То вие го знаете де, нооо нищо !
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 23, 2011 11:17 pm
малко е кофти 10 год разлика , но нищоо.. тва ще е двойката за 2011 <3
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 23, 2011 11:59 pm
Емм на моята бфф майка й и баща й имат 10 години разлика, и чи кво !? :Д
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Сеп 24, 2011 6:26 pm
Ихааааааааааа и аз бях чула нещо подобно, а на тази снимка 2та са мега кауаааааайй! ^^
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Сеп 24, 2011 8:59 pm
-*-What The Hell-*- написа:Ихааааааааааа и аз бях чула нещо подобно, а на тази снимка 2та са мега кауаааааайй! ^^
Аз тая снимка я имам от 2 години вече о_О
п.П Епизода беше ... о_____________о
- lymolyЛюбител
От : .....??!!.......
Рожден ден : 11.10.1998
Години : 26
Дата на рег. : 09.08.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight,DNAngel,Karin,Аvatar, Kaichou wa Maid,Elfen Lied,Rosario + Vampire,Avatar,Soul Eater
Вто Сеп 27, 2011 9:10 pm
oo супер и аз обожавам дневниците на вампира новия епизод много ме радва в петък маѝ ще излиза следващтия ако не се лъжа направо не мога да го дочакам
- kiki_chanЛюбител
От : Юпитер
Рожден ден : 30.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 25.12.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight, Death Note, Wolf's rain ..
Вто Сеп 27, 2011 10:33 pm
Започнах да го гледам наскоро и съм още на 2я сезон, но и без това трети не е излязъл още. Сериалчето радва страшно много!
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Сеп 27, 2011 10:48 pm
Аа, отдавна не бях коментирала тук.
Със сигурност ще се появи изненадващо. Все пак, това е Катрин. Трябва да влезе със стил в сериала. : дд Относно цялостната обстановка. Разочарована съм и много приятно изненадана, едновременно. Сцените със Деймън & Елена постоянно ги превъртам, да отбележа. : дд Стефан ме радва повече от преди. Най - сетне го показаха в друга светлина, различна от тази на спасител и добро гадже. Остава си добричак, но сега има някакъв по - голям чар в него. Не знам. Чак ми става жал като го гледам на моменти, ама и му се радва. Бива си го като злодей. Деймън - без коментар. Ужасен ми е в лице вече. А и прекалено много драма се навъртя около уж, винаги игроничният и силен герой. Развалиха го отвсякъде. Елена - нея няма да я коментирам. Антипатична ми е. : дд Тайлър - невероятен е. Има адското тяло, усмивха и характер. А сцената с блондито ми хареса много. Керълайн също е страхотна в 3ти сезон. Има нова външност, която супер много ми допада. Характера й също ми харесва ужасно много. Изкефи ме как си мъкнеше навсякъде със себе си бутиклата, надигаше я и изпепеляваше с поглед Тайлър. Ии - '' Извинете. Извинеееете ... '' Стана ми много забавно, как преминавайки през гостите безразлично, изведнъж го надигна оня и си го премести от пътя, сякаш нищо не е станало.
Със сигурност ще се появи изненадващо. Все пак, това е Катрин. Трябва да влезе със стил в сериала. : дд Относно цялостната обстановка. Разочарована съм и много приятно изненадана, едновременно. Сцените със Деймън & Елена постоянно ги превъртам, да отбележа. : дд Стефан ме радва повече от преди. Най - сетне го показаха в друга светлина, различна от тази на спасител и добро гадже. Остава си добричак, но сега има някакъв по - голям чар в него. Не знам. Чак ми става жал като го гледам на моменти, ама и му се радва. Бива си го като злодей. Деймън - без коментар. Ужасен ми е в лице вече. А и прекалено много драма се навъртя около уж, винаги игроничният и силен герой. Развалиха го отвсякъде. Елена - нея няма да я коментирам. Антипатична ми е. : дд Тайлър - невероятен е. Има адското тяло, усмивха и характер. А сцената с блондито ми хареса много. Керълайн също е страхотна в 3ти сезон. Има нова външност, която супер много ми допада. Характера й също ми харесва ужасно много. Изкефи ме как си мъкнеше навсякъде със себе си бутиклата, надигаше я и изпепеляваше с поглед Тайлър. Ии - '' Извинете. Извинеееете ... '' Стана ми много забавно, как преминавайки през гостите безразлично, изведнъж го надигна оня и си го премести от пътя, сякаш нищо не е станало.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Сеп 27, 2011 10:57 pm
B.I.T.C.H написа:
Хаха !! Лил , Абсолютно същото !! Елена ме кефеше преди, а ся .. кучка ! хД
Деймън .. де че стана мека китка, че има и ся няква гадна дълга коса о_О
Стефан вече ме кефи супер мноо ;О ИИИ ТАЙЛЪР И КаРОЛАЙн <3333333333333
Лиле .. липсваше ми ;3 <3
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Сеп 30, 2011 5:13 pm
О, дойде време да направя коментар на епизода!
И така:
1. Катрин се върна ♥
2. Ребека - Клеър Холт а.к.а Ема от "Х2о", знаех, че ще участва, но все пак,
о, боже :х
3. Сценката между Елена и Деймън в леглото ♥♥♥♥♥
4. Изненадана бях колко близки са били Стефан и Клаус
5. Това с огърлицата може да е проблем :Д Интересно е как всичко се върти около Елена във всичките сезони. :Д:Д Сега ще тръгнат да търсят огърлицата и щом разбрахме, че Клаус може да въздейства на Стефан, лесно могат да я открият и оттам Елена пак да загази.
6. Много гадно ми стана за Каролайн, но 2та с Тайлър бяха много сладки в леглото (!) отново :д
7.Хипер тъжна сценка между Елена и Стефан, но нещо ми подсказва, че тя все пак (! Луда работа!) няма да се откаже от него.
8. Hell yeah, определено ще има по-горещи ДЕЛЕНА моменти! I can feel it! ♥♥♥
9. Клаус бяга от някого?? What The Hell, man??? Интересно е как злодеите, които си мислим, че са се променят Спомнете си 1во Деймън, после Илайджа, Клаус, а сега някой друг Лелееееее, ако продължава с това темпо, ще съм с бастун, докато гледам епизодите
И така:
1. Катрин се върна ♥
3. Сценката между Елена и Деймън в леглото ♥♥♥♥♥
4. Изненадана бях колко близки са били Стефан и Клаус
5. Това с огърлицата може да е проблем :Д Интересно е как всичко се върти около Елена във всичките сезони. :Д:Д Сега ще тръгнат да търсят огърлицата и щом разбрахме, че Клаус може да въздейства на Стефан, лесно могат да я открият и оттам Елена пак да загази.
6. Много гадно ми стана за Каролайн, но 2та с Тайлър бяха много сладки в леглото (!) отново :д
7.Хипер тъжна сценка между Елена и Стефан, но нещо ми подсказва, че тя все пак (! Луда работа!) няма да се откаже от него.
8. Hell yeah, определено ще има по-горещи ДЕЛЕНА моменти! I can feel it! ♥♥♥
9. Клаус бяга от някого?? What The Hell, man??? Интересно е как злодеите, които си мислим, че са се променят Спомнете си 1во Деймън, после Илайджа, Клаус, а сега някой друг Лелееееее, ако продължава с това темпо, ще съм с бастун, докато гледам епизодите
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Окт 01, 2011 11:05 pm
1. Катрин се върна ♥
Най - накрая, все питах за нея хДД Ама очаквах по грандиозно завръщане ;д
Аз не, и съм против нея!! И ТО СЪС СТЕФАН ?!
Да, и колко е бил Жесток Стефан ..4. Изненадана бях колко близки са били Стефан и Клаус
Тайлър <3 Това е той <3 Красавеца <3 и тя милата 336. Много гадно ми стана за Каролайн, но 2та с Тайлър бяха много сладки в леглото (!) отново :д
Това означава , че все още не е толкова безсмъртен колкото той казва ;)
9. Клаус бяга от някого??
Епизодите от трети сезон .. . . всеки епизод Все Повече и Повече ме изненадва *_* Всеки епизод ... е с прекаленоо много информация О_О Направо, тоя сезон ни направи на пух и прах .. та представете си, все още сме на 3-ти епизод ?! О_О
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Окт 02, 2011 7:43 pm
Мда, именно! Ще ни разбият от спомени по миналото и дано Елена се осъзнае най-накрая Обаче на мен ми е по-интересно като се "гонят", защото някак си не мога да си представя Деймън да се лигави като Стефан
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Окт 04, 2011 9:56 am
Последният епизод ми стана един от любимите. Между другото, Клеар Холт според мен се справи доста добре с ролята си на Ребека. Като се има напредвид, че преди беше русалка в теен сериал. Аз лично харесвам героинята й.
Идеална е като за сестра на Клаус.
Сцените със Стефан и Клаус ми бяха много интересни и ме накараха да захаресам още повече героите. Тцтц .. Стефан преди е бил мноого лошо момче. Много ми допадна идеята и със списъка на жертвите му, между другото. И сцената с Елена и Стефан също ми хареса, нищо, че не съм за тази двойка. Беше тъжна, сладка и малко забавна, накрая със виното.
Катрин .. мм, мога да кажа, че вмомента и е доста спокойно по това което виждам.
Мисля, че крои нещо, но ще разберем по - нататък.
Идеална е като за сестра на Клаус.
Сцените със Стефан и Клаус ми бяха много интересни и ме накараха да захаресам още повече героите. Тцтц .. Стефан преди е бил мноого лошо момче. Много ми допадна идеята и със списъка на жертвите му, между другото. И сцената с Елена и Стефан също ми хареса, нищо, че не съм за тази двойка. Беше тъжна, сладка и малко забавна, накрая със виното.
Катрин .. мм, мога да кажа, че вмомента и е доста спокойно по това което виждам.
Мисля, че крои нещо, но ще разберем по - нататък.
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Вто Окт 04, 2011 6:48 pm
чесно да си призная тъкмо бях навит да гледам 1 серия и тва ме отказа. for real. ;d ужас.-*-What The Hell-*- написа:
2. Ребека - Клеър Холт а.к.а Ема от "Х2о"
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Окт 04, 2011 7:52 pm
Между другото, както каза Лилз, добре се е справила, а те 1те няколко серии (3-4) са скука, но после е зарибяващо, но аз до сега не съм видяла момче да се е зарибило по "Дневниците"
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите