Shikamaru / Шикамаро фик- раздвоен между две жени
+9
Amu-chan
Bloody_Merry
Цуки
gabimoli
Tuttu
yuki_chan
Конан
Thэ Dark Girl
`M.и.s.h.и.t.0`
13 posters
Страница 1 от 2 • 1, 2
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Shikamaru / Шикамаро фик- раздвоен между две жени
Нед Фев 28, 2010 9:39 pm
такам късо е ,но нарочно кажете си мнението дали да продължавам да пиша или е безсмислено приемам критики мн ясно и ако има грешки сорка
Здравей те ! Аз се казвам Шикамаро и съм на 16 години. Уча за 1 година в гимназията Коноха и вече сме 2 срок от 1 месец.Но живота ми е много проблемен - не съм имал гадже от 1 година и половина. Дори и най-добрите ми приятели си имат гаджета -Лии с Сакура ,Саске с Хината , Гаара и Наруто пък с някви момичета от съседното даскало. Само аз съм сам… Днес сме 1 март и щяло да имаме нови съученици в нашия клас. А впрочем аз съм 9”а” клас и почти всички ни мразят щот сме били много отворен клас… ем ние ако не сме ,кой ще бъде ?
Отивам аз ся за първи час на даскало.Имахме час математика при класния. Сядам си на чина и Наруто вече някакъв потен идва при мен и се кефи…
-Гъзи ? Ко ти стаа бе? Много си хепи :д- попитах го аз разбира се.
- Е, че как няма да съм щастлив! Видях кой са новите в класът ни. Те са две руси мацки – и продължи да се радва..
-Пич ,ти си имаш гадже ,за де се радваш? – попитах го зачуден..
-Тя мацката няма да знае,нито пък гаджето ;) – брее мн хитър излезе тоз Наруто,аз една нямам той 2 вече… Така бий звънеца за започване на час …
Шикамаро фик- раздвоен между две жени
Здравей те ! Аз се казвам Шикамаро и съм на 16 години. Уча за 1 година в гимназията Коноха и вече сме 2 срок от 1 месец.Но живота ми е много проблемен - не съм имал гадже от 1 година и половина. Дори и най-добрите ми приятели си имат гаджета -Лии с Сакура ,Саске с Хината , Гаара и Наруто пък с някви момичета от съседното даскало. Само аз съм сам… Днес сме 1 март и щяло да имаме нови съученици в нашия клас. А впрочем аз съм 9”а” клас и почти всички ни мразят щот сме били много отворен клас… ем ние ако не сме ,кой ще бъде ?
Отивам аз ся за първи час на даскало.Имахме час математика при класния. Сядам си на чина и Наруто вече някакъв потен идва при мен и се кефи…
- Е, че как няма да съм щастлив! Видях кой са новите в класът ни. Те са две руси мацки – и продължи да се радва..
-Тя мацката няма да знае,нито пък гаджето ;) – брее мн хитър излезе тоз Наруто,аз една нямам той 2 вече… Така бий звънеца за започване на час …
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Re: Shikamaru / Шикамаро фик- раздвоен между две жени
Нед Фев 28, 2010 9:43 pm
Супер е :bravo:
- КонанБъдещ фен
Дата на рег. : 22.01.2010
Пон Мар 01, 2010 10:07 am
Тва ме кефи. Я пусни и продължението. Тоя фик мое стане супер само тряя да се постараеш.
- yuki_chanУчaщ се
Рожден ден : 26.02.1996
Години : 28
Дата на рег. : 13.12.2009
Пон Мар 01, 2010 10:12 am
Странно е. Не е като повечето фикове, които съм чела. Преобладава уличния език и, хммм... имаше малко правописни грешки.
Но както и да е, все още нямам нито положително, нито отрицателно мнение, защото още нищо не се е случило. :):
Но както и да е, все още нямам нито положително, нито отрицателно мнение, защото още нищо не се е случило. :):
- КонанБъдещ фен
Пон Мар 01, 2010 10:56 am
Еми а зтва им харесвам на тия фикове, че преобладава уличния език. По-хуу с уличен от колкото с няквъф префърцунен. Пак казвам тва ме кефи.
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Пон Мар 01, 2010 6:16 pm
И мен ме кефка .. ^^
- gabimoliУчaщ се
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Дата на рег. : 05.12.2009
Вто Мар 02, 2010 3:01 pm
да и на мен ми харесва повече уличния език.Помислете,едва ли някви 16 годишни лапета ще говорят като първата дама нали? За ся ми харесва пускай още
- ЦукиФен
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010
Вто Мар 02, 2010 3:34 pm
Дам пускай още...да видим к'во ще стане
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Вто Мар 02, 2010 6:48 pm
ем днеска или утре го пускам това е просто началото на пурва глава ,аз ще пусна цялата първа глава
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Дата на рег. : 06.12.2009
Вто Мар 02, 2010 9:55 pm
Е, хайде пусни я, дееее!!! Кои са двете мацки?!?!?!? Ще умра от любопитство!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Мар 02, 2010 10:09 pm
Шикамаро фик- раздвоен между две жени
1 Глава
1 Глава
-Тя мацката няма да знае,нито пък гаджето ;) – брее мн хитър излезе тоз Наруто,аз една нямам той 2 вече…
Така бий звънеца за започване на час.Влезе учителя в стаята и всички почнаха да гледат към него или там някъде.Нищо не виждах понеже сядах най- отзад ,колко проблемно…После реших да не се мъча да видя какво толкова гледат и се полегнах на чина да поспя.
-Добър ден ,ученици!Честита ви Баба Марта на всички – каза весело господина :Д
-Добъър деен и наа вааас ии честитаа вии Баабаа Маарта – казаха повечето ученици в хор.
-Сега ще ви представя двете нови ученички в класът. Това са те! Така едната ще седне най-отзад до момчето … МОМЧЕТО КОЕТО ПАК СПИИИИИ! – развика се класния и аз веднага скокнах като младо яренце.
-Аз не спя, падна ми химикала на земята и аз се облегнах на чина,че да го търся …. – и всички ме гледаха все едно говорих на японски … и след секунда всички почват да се хилят
-Шикамаро! Не говорехме за теб,а за Наруто който спи до теб – каза даскала и като се обърна гледам го до мен хъъърка кът резачка и не обръща внимание ,че му говорят на него.Цапнах го по кратуната с тетрадката ми ,а той ест реагира така:
-Братоо ,къф ти е проблема,тъкмо сънувах как ям рамен!
-Наруто!Наказан си след часовете да чистиш коридорите! – провикна се даскалът.
-О,нее отново лиии…
-И така ти ще си до Наруто ,а ти си до Гаара! – и момичетата се запътиха към нас…
ем мислих,мислих и нищо не измислих,не стана май
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Вто Мар 02, 2010 10:12 pm
Харесва ми Давай още
- Amu-chanПобъркан
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 26.05.2008
Сря Мар 03, 2010 10:25 am
Яко е! Постарала си се! Браво! :bravo: :bravo: Обаче искам само да ти кажа едно мъъъниичко нещо хД не мисля, че е много добре да слагаш тези емотиконки :д и ;)
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Мар 03, 2010 2:55 pm
еми навик от скайпа ще се опитам да се въздържам от тяхAmu-chan написа: Яко е! Постарала си се! Браво! :bravo: :bravo: Обаче искам само да ти кажа едно мъъъниичко нещо хД не мисля, че е много добре да слагаш тези емотиконки :д и ;)
- КонанБъдещ фен
Пет Мар 05, 2010 9:23 am
Наруто ме изкефи тука ае пусни и следващата глава. КЕФФ ОБОЙАВАМ ФИКЧЕТА С УЛИЧЕН ЕЗИК
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Съб Мар 06, 2010 6:08 pm
Супер е! Давай още!
- ЦукиФен
Съб Мар 06, 2010 8:20 pm
Дам, дам Пускай още интересно е
- gabimoliУчaщ се
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Дата на рег. : 05.12.2009
Съб Мар 06, 2010 9:00 pm
Яко е браво.Идеята е оригинална,харесва ли.Що си мисля,че едното момиче ще е Темари (или Ино ако си shikaino фен) Е права ли съм
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Мар 06, 2010 9:06 pm
aaa , не издавам :m1:
- Anju-chanРазвиващ се
Дата на рег. : 27.02.2010
Съб Мар 06, 2010 11:03 pm
Ехе, много ме кефи Ай са следваща глава
- КонанБъдещ фен
Нед Мар 07, 2010 1:23 pm
Чакам с нетърпение следващата глава :arrow:
- SmileРазвиващ се
Рожден ден : 13.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 10.03.2010
Сря Мар 10, 2010 2:54 pm
:kkkkiss: :love: :cvir: КогаАа щЕ пуснЕш н0вата глАва :sarce: :cvetq: :^^: :^^: :kisss: :kisss:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Мар 13, 2010 8:53 pm
2 глава
-И така ти ще си до Наруто ,а ти си до Гаара! – и момичетата се запътиха към нас…
После гледам двете момичета над главата ми,но и двете имаха някакви маски на лицето и не можах да ги видя как изглеждат.Но имаха готини тела.Бяха облечени с къси полички и потничета с голямо деколте.Гледам и двете спряха от двете ми страни , и започнаха да ме гледат. И аз почнах да се въртя на ляво и дясно.След туй едната седна пред мен върху чина , а другата ме прегърна изотзад и тръгна да ме гали по косата.После момичето пред мен което беше седнало се наведе и ми каза.
-Искам да ме обладаеш.Цялата! –омг О_О гледам на ляво,гледам на дясно,никой не ни обръщаше внимание.Все едно сме невидими :Х.После и другото момиче зад мен също каза:
-Искам те за мен! – и отново омг ! Ко стаа тук. Двете момичета се погледнаха злобно и след няма и секунда бяха на земята и се биеха за мен.
-Момичета спрете се ,моля ви! – извиках им аз,но ме игнорираха .. Гледам даскала –той си предава урока и нищо не вижда.Викам на Наруто и Гаара за помощ и те все едно не ме виждаха или чуваха.Реших да се намеся в боя на момичетата и да ги разтърва .Ами.. успях да ги разтърва ,но се озовах между тях двете и то само по боксерки бях, те ме бяха разсъблекли. И после гледам и двете се запътват към долните ми гащи да ги събуват.Аз се опитах да мръдна,не все едно бях залепен.И тогава …
-НЕЕЕЕЕЕ… - извиках мощно.
-Шикамаро ,какво има? – пипита Наруто.Огледах се ,бях в час по история.Всичко беше сън.Все още не бяха дошли новите ученички,а аз бях заспал в часът както винаги ;д.
-Ъм.. нищо. – казах аз за да го успокоя уж :д
-Ей ,пич! Стига си спал в часовете,че някой ден ще те гъзят яко! – каза Гаара загрижено .
-Ами след този сън,май няма да спя отново спокойно,така ,че спирам с сънищата на училище!
-Хмм да видим ! – отговори Гаара,а Наруто само кимна с глава за знак на съгласие.
-Днеска трябва да идват новите ,нали? – попитах аз ..
-Дам , вече нямам търпение да видя тези куклички ! – каза Гаара. Ето и ,че и той започна…
-Гаара не забравяй!
-Какво?- попита ме
-Имаш си гадже !
- О, да .Знам! Няма начин да я забравя! Тя е най-прелестната на света .. Аххх… - и се загледа някъде към тавана и започна да мечтае май :Д.
-Тя да е най- прелестната ли? Не е вярно! Моето гадже е най-милото и красиво нещо в света! - и той почна да се замечтава .. Отвращават ме!
-Спрете се с простотиите си! И двете са еднакво красиви! А аз имам проблем ! – казах им,за да им привлека вниманието.
-Какъв е ,бро? – попита ме Наруто
- Трябва ми някое гадже ,че се отчайвам супер много…
ем стана тъпо...
- ЦукиФен
Съб Мар 13, 2010 9:08 pm
Не е тъпо, даже е много готино :bravo: :bravo: :bravo: Харесва ми
Искам още!
Искам още!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Мар 14, 2010 11:00 am
Не е тъпо, даже е много хубаво Давай още, нямам търпение да разбера какво става нататък
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите