Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009

red Танцувай с мен

Пет Мар 05, 2010 11:40 pm
Отново нов фик... Танцувай с мен 787605 Ако ви хареса кажете,за да знам дали да го дописвам

Трите момичета ТенТен,Сакура и Хината са най-добри приятелки. По на 15 години са. Училището им е хубаво,има доста извънкласни занимания.Като футбол,волейбол,пеене и танци.Трите танцуваха модерен балет и бяха доста дорби.Свормираха отбор с още трима души и се записаха в международно състезание по танци.ТенТен беше тренйора на отбора им.
Днес денят беше доста хубав.Имаше чудесно слънце,приятен топъл ветрец,пеенето на птичките...абе просто нямаше какво да се обърка.Всичко беше прекрасно.Сега имаха физкултура.Още по-добре.Но нещата щяха да тръгнат в съвсем друга посока...
-Здрасти.-извика Хината отдалече и помаха на Сакура,която чакаше с още деца пред салона.
-Здрасти,Хината.-прозя се Сакура.
-Е,как сме днес?-попита момичето и свали чантата си.
-Супер.-отговори розовокоската и погледна в небето.Затвори очи и се наслади на слънцето,а топлият ветрец си поигра с косата й.Мълчание…
-Ама къде е ТенТен?-попита Хината и прекъсна мислите на Сакура.
-Аз от къде да знам.Пак се е успала.
-Сигурно...-каза момичето и отметна косата си.
След 10 минути господина взе че отключи салона и TенТен се появи в последния момент.
-Ето те и теб.Къде се загуби пак?-попита Сакура.
-Ами вчера вечерта трябваше да мисля хореографията ни.Имаме само седмица и сме измислила само половината.-каза задъхано ТенТен.
-Спокойно.Все ще измислим нещо.-каза окуражително Хината,но след това сведе поглед.Наистина бяха много назад,а на никой не му идваха идеи.През
-Трябва да им кажем.-каза едно момиче.
-Да.-отговори друго.
Това беше другата част от отбора и обсъждаха нещо.
Тримата души отидоха до трите момичета.Сакура им помаха и тримата сведоха поглед в земята.
-Здравейте хора.Какво има?-попита Хината.
-Ами...виждате ли...работата е там че...Как да го кажем.-започна да заеква едно момиче.
-Изплюйте камъчето.-каза им нервно ТенТен.
-Ние...напускаме отбора.-каза смутено едно от момчетата.
-Какво?!-извикаха трите приятелки и ги погледнаха.
-Но не можете...-заекна Хината.
-Остава само седмица!-извика ТенТен.
-Да но нямаме хореография...-започна едно момче.
-А и успеха ни се намали от многото тренировки.-довърши друго.
-Съжаляваме...-казаха в един глас и наведоха глави.Обърнаха се и си тръгнаха.
Момичетата стояха неподвижни и гледаха как мечтата им си заминава бавно.Толкова труд беше хвърлен на вятъра.
-ТенТен,к-какво ще правим?-попита Хината все още в шок.
-Аз...аз...-заекна ТенТен и двете момичета я погледнаха.Тя винаги е била сигурна какво прави,но не този път.
-Аз незнам...-отговори тя с немощен глас.Трите сведоха глави.Всичко се срина.Те наистина се бяха трудили много,за да спечелят състезанието,но просто нямаше как да се яват само с трима души.
-Ами това е.Няма да има състезание.-каза Хината.
-Стига де хора.Не е края на света.Хайде по-ведро.-опита се да ги разведри Сакура,но двете я погледнаха с зловещ поглед който означаваше ,,Млъкни или ще те убием”
-Ясно ясно...млъквам...
Часът им започна и трябваше да играят на народна топка.Те дори не се опитваха да избегнат топката,изобщо не влагаха никакво старание.Решиха да се чупят защото и без това нищо не правиха.Излязоха и тръгнаха да си купят закуска.
-Трябва само да намерим още хора.-каза Хината.
-Да...едва ли много хора в нашето даскало танцуват балет.-каза ядосано Сакура.
-Ами така е.Като не мога да измисля нищо.-измрънка ТенТен и ритна едно камъче по пътя си.
-ТенТен не си ти виновна.Всички трябва да измисляме заедно хореографията.
-Да но аз съм капитанът.-каза й тя.
-Както и да е.Забравете вече.-каза Сакура.-Хайде да ядем нещо.
Съглсиха се и тръгнаха към един магазин.Хината си купи шоколад и вода.ТенТен си купи пакетче чипс и фанта,а Сакура чипс с айрян.Но не можеше да го отвори. Навръщане Сакура се мъчеше да го отвори и се беше съсредоточила само в него.Не гледаше изобщо какво става около нея.От друга страна,едно момче вървеше срещу нея също забравил света около него,съсредоточен в една електронна игра.
-Сакура!-извикаха момичетата.
-А какво?-попита тя.Вдигна главата си,но беше късно
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

red Re: Танцувай с мен

Съб Мар 06, 2010 12:33 am
Такам...
Май пак аз съм Лошия Кумчо Вълчо...
1-во: пише се треньор, а не тренЙор.
2-ро: още не си се научила да пишеш добе, а почваш 100 фика наведнъж. Мила моя така не става.
3-то: бъкано е с грешки. Главно пунктуационни.
Не знам за дугите, обаче на мене тия многоточия ми бъркат в здравето.
4-то: действието се развива прекалено бързо.
5-то: описанията нещо ми се губят. Има само пряка еч и действие.
5-то: идеята е добра, но има наистина много да се работи докато заприлича на фик.

Учи се от грешките си. Аз не седя да си счупвам ръцете от писане, за да седи това мнение за красота. Пиша го, за да ти помогна да си подобриш начина на писане. Личи си, че имаш интересни идеи, но нямаш опит. Не искам да те отказвам от писането. Продължавай, но като започнеш нещо го завърши и тогава започни следващото.
Четенето на стойностни фикове ще ти помогне да подобриш писането си. Същото важи и за четенето на книги, разкази, романи и т.н.

Ако имаш нужда от помощ пиши ми ЛС. С удоволствие ще ти помогна.
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female

Нед Мар 07, 2010 8:58 pm
Хора,благодаря за коментарите и моля бъдете свободни да си изразявате мнението. Кажете ми критики,защото наистина искам да си подобря писането.Благодара предварително Танцувай с мен 787605

-А какво?-попита тя.Вдигна главата си,но беше късно.Двамата се блъснаха и паднаха на земята.Сакура беше паднала върху момчето и беше облегнала глава на гърдите му. Сложи ръката си на челото си и се опита да фокусира какво става. Приятелките й започнаха да се смеят и розовокоската ги погледна с такъв плашещ поглед,че те веднага млъкнаха.
-Саске,стига си се зарибявал с момичета и ставай.-каза му едно русокосо момче и отхапа от вафлата,която стискаше в ръцете си.
-Тя падна върху мен,Baka!-извика Саске.
Сакура погледна момчето в очите.Изчерви се и след като осъзна това разтръска глава,за да не я види.Саске забеляза червения отенък по бузите й и това го накара да се засмее.
-Е там ли ще седите цял ден?-попита едно дългокосо момче.
-Неджи остави ги.Не виждаш ли,че Саске си я хареса.-засмя се русокосото момче.
-Няма такова нещо!-извика Сакура опряла ръка върху гърдите на Саске,а той не можеше да откъсне поглед от нея.
-Както кажеш Барби.-каза момчето и останалите (освен Сакура) се засмяха.
-Барби ли?!-попита ядосано тя и се изправи.Нави ръкавите си и тръгна към това момче, за да го удари,но ТенТен и хвана за ръката.
-Пусни ме да го утрепа тоя.-задърпа се тя.
-Хахаха...Иска да каже извинявай...-засмя се фалшиво ТенТен.
-Много добре знам какво искаше да каже.-засмя се Наруто.
-Хей вие не сте ли ония момичета...ааа...балетистките?-попита Неджи.
-Да...тоест вече не.-каза Хината.
-Защо?
-Дълга история.-каза им Сакура и се почеса зад врата.
-Ами приличате на балетистки...-каза Наруто като ги огледа от глава до пети.
-А вие приличате на...-започна Сакура.Момичетата ги огледаха.Те бяха с отпуснати и свлечени дънки,дълги тениски,единия имаше кърпа на врата,друг шапка,друг верига на дънките...
-Рапари?-каза Сакура.
-Позна,розовке.-засмя се Наруто,а ,,розовката’’ го погледна с много страшен поглед.
-Не съм ви виждала до сега.А вие се набивате в очи.-каза им ТенТеб.
-Ами даскалото е голямо.
-Да.Е ние трябва да тръгваме,защото часа ни почва.-каза им ТенТен.
-Ок.Чао.-казаха момчетата и си тръгнаха.
Момичетата тръгнаха към училище.
-Тези бяха сладки.-каза лигаво Сакура.
-Да.Как не сме ги видяли до сега?-попита ТенТен.
-Ехо хора...Вие забравихте ли за голямата депресия в която бяхме преди малко?-попита Хината.
-Спокойно трябва само да намерим още трима човека.-успокои ги ТенТен.
-Да,нека мислим позитивно.-каза Сакура,но хич не вярваше в това което казваше.
След още 5 мъчителни учебни часа даскалото им свърши.Те все още не бяха намерили хора за отбора си и се чудеха кой може да попитат.
-Офф...това даскало е пълно с откачалки.-каза изнерено ТенТен и заогледа хората около нея.
-Няма и един свястен танцьор.-измрънка Сакура.
-Все ще намерим някой...хайде да си ходим.-каза им Хината и тръгнаха към училищния паркинг.През прозореца на училище видяха новите им ,,приятели’’.Момчетата които бяха срещнали днес си бяха пуснали музика от колитите си и танцуваха.Но не познатия им стил,а Hip-Hop.
-Лол...погледни ги само.-каза Хината.
-Да.Страхотни са.-въздъхна ТенТен.
-Как си движат телата така?Много са бързи.-попита учудено Сакура,като няблюдваше всяко движение,което правиха.
Момичетата само стояха там и ги гледаха.Опитваха се да разберат движенията им,стила им,абсолютно всичко.Гледаха и се възхищаваха.След малко Саске забеляза,че ги гледат и им извика.
-Здравейте.
-Ей сега идваме!-извика Сакура.
Трите излязоха през входа на училище и се запътиха към момчетата,които нещо си говориха.Наруто им помаха и те отвърнаха.
-Е,какво ще кажете?-попита Неджи.
Момичетата се спогледаха и си намигнаха.
-Ами ставате...-каза им небрежно Сакура.
-Ставахме ли?-попита Наруто объркано.
-Ами стилът ви...Незнам,но нашият е по-добър.-каза ТенТен и се усмихна.
-О така ли?-засмяха се момчетата.
-Не вярвате ли?
-Ами покажете ни.-каза Неджи.
Момичетата се спогледаха и се усмихнаха.ТенТен пристъпи напред и изтанцува малко от танца им.След това се включи и Хината и накрая Сакура.Движенията им бяха много плавни и сложни,а те ги правиха с такава лекота.Момчетата ги загледоха и се опитваха да запаметят движенията им.Спряха да танцуват.
-Добри сте...
-Но ние сме по-добри.-казаха в един глас и започнаха да танцуват техния стил.Трите приятелки също се опитваха да запаметят движенията им.Но не успяваха да ги направят,защото бяха прекалено рязки и бързи.Момчетата спряха,обърнаха се с гръб към тях и си казаха нещо по между им.След малко се обърнаха и ги погледнаха с една дяволска усмивка.
-Какво?-попита Хината и повдигна една вежда.
-Ами ние дочухме,че търсите хора...-каза Неджи и престъпваше към тях.
-И решихме да се пробваме.-каза Саске и също престъпваше към тях.
-Е,ще ни приемете ли?-попита Наруто.
Момичетата се спогледаха.
-Да кажем,че ще ви приемем.Какво става по-нататък?
-Ами...ще ви научим на Hip-Hop.-усмихнаха се момчетата.
-Какво?!Hip-Hop?!От къде на къде Hip-Hop?!-извикаха трите приятелки.
-На хората им писна вече от балет.Нека им покажем нещо ново.-убеди ги Саске.
-ТенТен...?-попитаха Сакура и Хината.Зачакаха отговора на момичето.Напрежението беше голямо,тъй като и петимата бяха забили поглед в нея.
-Ами...-заекна и погледна момичетата.Те кимнаха.
-Ох,добре.Добре.-въздъхна ТенТен и останалите се зарадваха.
-Това ще бъде интересно...-казаха си момчетата и погледнаха новите си партньорки.
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female

Сря Мар 10, 2010 11:55 pm
Продължението. Късичко е но е писано в 23:00 часа и брат ми искаше лаптопа и не ме оставяше на мира... Танцувай с мен 58594 Кажете си мнението Танцувай с мен 787605

На сутринта времето беше наистина страхотно. Печеше топло слънце, птички чируликаха и сякаш се надпреварваха, на коя песента е по-сладка. Чуваха се скандиращите момченца, които играеха футбол и засмените момиченца които скачаха на въже или играха на ластик. Бяха разцъфнали цветя и създаваха страхотна атмосфера. Усещаше се полъха на пролетта. Прекрасен съботен ден. Единственото неприятно нещо беше, че ТенТен,Сакура и Хината трябваше да се домъкнат в училищния салон, за първата си тренировка с новите си партньори. След мъчително събуждане и бързо хранене, те навлякоха обичайните си трика или бодита и клинове, наметнаха по една блуза отгоре и излязоха от къщите си.
Бяха вече пред входа на салона и влязоха вътре. Момчетата вече бяха там налягали по земята и чакайки партньорките си. Мъжете ги погледнаха учудено.
-Какво сте облякли?-попитаха и повдигнаха вежди. Момичетата погледнаха облеклото си и се опитаха да разберат какво точно не одобряват.
-Какво?-попита убидено Хината.
-Ето облечете това, че сте тъжна гледка.-казаха им момчетата и подадоха на всяка по една торба. Момичетата бръкнаха плахо в подадените им торби и извадиха по чифт дреха. Вътре имаше отпуснати дънки с прекрепена верига, кецове с различен цвят връзки, шапка , кърпа и какви ли още не рапърски работи.
-И ни го давате защото...-попита Сакура и повдигна една вежда. Момчетата се засмяха.
-Тези трика не са подходящи за този стил. Облечете тези дрехи.
-Но как се танцува с тях? От всякъде стърчи нещо.-засмя се ТенТен и започна да изучава облеклото, което й беше връчено.
-Ще танцувате с това.-каза твърдо Саске.
-Оф...добре де, добре...-изсумтяха девойките и забутаха момчетата.
-Ъммм...какво правите?-попита Неджи.
-Не ми ъмкай. Не си мислихте, че ще се обличаме пред вас нали?-каза им ТенТен като се опитваше да ги избута.
-Ами надявахме се...-засмяха се тримата.
-Махайте се!-успяха да ги изблъскат и тръшнаха вратата след тях.
-Не мога да повярвам, че ще танцуваме с това...нещо.-каза Сакура като хвана дрехата с палеца и показалеца си.
-Погледни го от добрата страна...-започна ТенТен и Сакура я погледна.
-Съжалявам...няма добра страна.-засмя се момичето и розовокоската извъртя очи.
Трите започнаха да обличат дрехите си. Обличането беше съпроводено с мрънкане, пуфтене и недоволство. Най-накрая сложиха облеклото и се провикнаха на момчетата, че могат да влизат. Те мързеливо се довлачиха и спряха на входа. Без да промълвят и дума се загледоха в момичетата. Огледаха ги от глава до пети и сякаш не можеха да отлепят очи от тях.
Даммм... започнаха да виждат момичетата в съвсем друга светлина.
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female

Пет Мар 26, 2010 4:03 pm
Ето още една глава Танцувай с мен 92772 Съжалявам за закъснението, но бях болна и на нашите им хрумна, че докато човек е болен, не трябва да седи на компа.... Танцувай с мен 901388

Даммм... започнаха да виждат момичетата в съвсем друга светлина.
-Момчета...тези не са ли ми малко широки?-попита Хината и дръпна края на панталона си на 10 сантиметра от ханша си. Това прекъсна мислите на момчетата, а от друга страна накара момичетата да се разсмеят.
-Така трябва да са.- засмя се Наруто и Хината спря да дърпа панталоните си.
-Ама как ще танцувам с тези?-попита Сакура и тръгна към останалите, но панталона й беше прекалено дълъг. Тя го настъпа и падна на земята. Останалите започнаха да се смеят. Момичето се изправи и с леко зачервени бузи се отърси от праха.
-Това не се е случило.-каза засрамено Сакура и скръсти ръце.
-Както кажеш...-засмя се ТенТен.
-Ако сте свършили може да започнем.-каза им Саске. Момчетата се запътиха към новите им партньорки.
-Ей сега.-казаха им небрежно момичетата. Те бяха заети да разглеждат, оправят и наместват дрехите си. Момчетата въздъхнаха и зачакаха те да се оправят. След като свършиха с една част от облеклото си започнаха с друга.
-Нека започваме де, ако може днес.- въздъхна Неджи и се почеса зад врата.
-Добре де! Досадници...-намръщиха се те и спряха да закачат дрехите си.
Саске отиде до касетофона, който стоеше върху един стол. Той натисна червения бутон PLAY и музиката започна. Беше доста приятна и плавна. След около 20 секунди мелодията се промени напълно. Стана рязка, бърза и басът се увеличи. Момичетата погледнаха объркано касетофона и се зачудиха как ще танцуват на такава музика. Те се бяха научили да танцуват на по-плавна музика, а не на такава.
-Е, какво чакате?-попита Неджи. Партньорките им ги погледнаха.
-Има ли някакъв проблем?-попита Наруто. Момичетата разтресаха глава в знак на отрицание.
-Няма нищо, просто не сме убедени, че можем..-каза ТенТен малко неловко. Момчетата се спогледаха и на лицето им се появи една дяволска усмивка.
-Ами ние ще ви научим.-каза Неджи все още с усмивка и отиде до ТенТен. Момичето го погледна и се зачуди какво възнамерява да прави. Той я хвана за ханша и я придърпа към себе си. Тя се опита да се откопчи от ръцете му.
-Спокойно.-каза й Неджи. Това някак си я успокой и спря да се бори. Той хвана ръката й и я сложи на рамото му. Тя разбра какво трябва да направи и хвана рамото му. След това постави и другата си ръка върху другото му рамото. Момчето я вдигна във въздуха придържайки я за ханша а тя за по-голяма сигурност се подпираше на него. Другите две момичета ги гледаха и се кикотиха. Неджи я завъртя два пъти и след това пусна ханша й. Тя тръгна да пада и се уплаши, че ще я изпусне, но той я хвана като булка. ТенТен отвори очите си и вида, че лицето му беше на пет сантиметра от нейното. Това я накара да се изчерви и накара другите да се засмеят.
-Това май приляга повече на вашия стил.-каза им Саске и се усмихна. Обаче Неджи продължаваше да държи ТенТен, а тя от своя страна продължаваше да го гледа и да се изчервява. Останалите отново се засмяха.
-Това е идеално! Вие сте гении!-каза им Сакура и направи една странна чупка в тялото си и се засмя.
-Може да смесим нашите с вашите движения. Ще ги шашнем!-зарадва се розовокоската
-Това беше планът ви, нали?
-Ъъъъ...Да! Да, точно това бяхме намислили.-засмя се Наруто и се почеса по главата.
Неджи най-накрая пусна ТенТен. Тя стъпи плахо на земята и оправи зазсрамено косата си, която беше пусната.
-Добре, разбрахме че ТенТен харесва Неджи и се разбрахме за танца ни.-каза Сакура с една усмивка до уши.
-ТенТен х-харесва к-кой?!-попита ядосано ТенТен и цялата стана червена. Неджи пък се засмя.
-Аз нищо не съм казала.-каза Сакура и засвири с уста.
Тренировката им беше съпроводена от доста мрънкане от страна на момичетата. Но мъжката част на групата не им обръщаше особено внимание. След около три часа тренировката свърши. Момичетата бяха много изморени и решиха да полегнат на земята докато си отпочинат.
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female

Нед Авг 01, 2010 6:28 pm
Хора много, много съжалявам за ОГРОМНОТО закъснение, но музата я нямаше... Танцувай с мен 4485 Та си мислих, че по-добре да почакате и да пусна нещо стойностно, но нещо не стана. Така, че се надявам да не е много зле...

-Алелуя! Най-сетне свърши!-извика ТенТен и се строполи на земята.
-Сега като се прибера, ще спя зимен сън!-каза Сакура и удобно се настани на пода.
-Ъъъ...Сакура, сега не е зима.-отбеляза Хината. -.-“
-Все тая. Пак ще спя.-усмихна се момичето.
-Аз ще се изкъпя. След това ще си легна и...-започна ТенТен, но Саске я прекъсна.
-Утре тук по същото време.-усмихна се под мустак той и се запъти към изхода.
-И не закъснявайте!-изчурулика Наруто и тримата излязоха от салона.
-О човече...-измрънкаха трите момичета и скръстиха ръце.
При момчетата:
-Забавна тренировка.-каза доволно Саске.
-И пак само Неджи намаза.-скръсти сърдито ръце Наруто. Неджи разбра за какво става въпрос и погледна блондинът с вледеняващ поглед.
-Та както и да е...-опита се да смени темата Наруто - Аз викам утре да ги изцедим.
-Хмм...-промълви Саске. Хвана брадичката си и се загледа напред. Двете момчета го загледаха и се опитаха да разберат какво си беше наумил...отново.
-О не! Той мисли!-паникьоса се Наруто и вплете пръсти в косата си.
-Знам този поглед Саске. Какво си си наумил?-скръсти ръце Неджи и повдигна една вежда.
-Спокойно. Не е нищо опасно този път. Просто една малка разходка из селото.-усмихна се невинно Саске и останалата част от групата се спогледа тревожно.
-Аааа...Ясно, ясно.-промълви Неджи и погледна Саске. Те двамата се гледаха самодоволно, знаейки идеята. Наруто, който си нямаше и най-малка представа за какво става въпрос, ги погледна объркано.
-Хора...не схващам.-каза блондинът и се почеса зад врата, а Саске се плесна по челото.
-Идвай доктор Сус!-каза той на Наруто и тримата тръгнаха нанякъде.

На другият ден:

ДЗЪН ДЗЪН- телефона на ТенТен зазвъня.
Момичето мързеливо протегна ръка към телефона и си разтърка очите, за да премахне сънливостта и да види кой я търси. Непознат номер.
-А-ало...-изрънка тя и зарови глава във възглавницата.
-О, ТенТен да не спиш?-попита мил глас от другата линия.
-Ами всъщност да.-прозя се момичето.
-ТОГАВА СТАВАЙ!!! ИМАМЕ ТРЕНИРОВКА!-изкрещя човекът на другата линия и затвори телефона. ТенТен се стресна и падна от леглото. Погледна колко е часът.
-Шест и половина?!-извика тя и легна обратно в леглото. –още пет минутки няма да навредят...-каза тя, легна обратно в леглото и се зави през глава.
От коридора на втория етаж се чуха стъпки. Около 3 чифта крака ходеха към стаята на ТенТен. Вратата леко се отвори и вътре нахлуха три момчета.
-О, колко е сладка.-каза съркастично Саске и сложи ръка на сърцето си xD...
-Как не ми се иска да я будим...-каза тихо Неджи и останалите се засмяха тихо.
-Е, жалко че се налага.-повдигна рамене Наруто. Той се приближи леко до нея и наведе главата си до нейното ухо.
-ТЕНТЕН!!!-изкрещя той и момичето подскочи. Без да иска цапардоса Наруто по носа.
-Какво по дяволите ви става?!-извика тя, а тримата си спукаха задниците от смях.
-Вън!-изкрещя отново ТенТен и ги забута към вратата.
-Побързай, останалите също те чакат.-каза Саске точно преди да бъде изритан от стаята. ТенТен повдигна една вежда в знак на неразбирание и отиде до прозореца. Под него видя Сакура и Хината пред входната врата. Розовокоската беше седнала сънливо на земята и се беше подпряла на пощенската кутия, а пък синекоската седеше права със скръстени ръце и през 10 секунди се прозяваше.
-Значи момчетата са се разходили и до тяхните къщи.-засмя се ТенТен и почна да се облича.
След 10 минути момичето беше облечено във връчените й отпуснати и висящи дрехи и се запъти към входната врата.
-Та...я ме светнете защо ме събудихте в 6:30 като ренировката ни започва в 8:00 часа?!- попита ядосано ТенТен и отиде до останалите.
-Ами днес сме планирали нещо по-специално.-каза Наруто и направи своята обичайна усмивка до уши.
-Ам...-промълвиха трите момичета и се спогледаха.-Къде?
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите