Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Варна
Рожден ден : 14.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 13.03.2010

red ~*_История_за_едно_момиче_*~ ( сасусаку)

Съб Мар 13, 2010 8:24 pm
1ва глава, Знам, че бързам с писането на фикове ама ме кефи да пиша..

Здравейте, казвам се Сакура Харуно и съм на 17 години. Имам розова коса, дълга до кръста и зелени очи. Не мога да повярвам, че вече съм 11 клас и след една година ще свърша тъпото даскало. Днес трябва да се направя много красива...даже най – красивата, за да спечеля конкурса “Кое е най-якото момиче в даскало?”, а при момчетата, бе Саске. Всички момичета си падат по него, а аз не искам да спечеля, за да бъда с него, а за яката награда. Тя е в Париж с 20 000лв, а тези пари мисля, че знаете за какво ще ги похарча хД.. Уфф.. като си помисля за даскалото, трябва да се оправям вече. Аз си сложих фон дьо тен, гланц и то блестящ и сенки. Накъдрих си косата отгоре, а отдолу си я изправих. Това бе новата мода през тази година. Не се облякох предварително, защото знам, че ще бъде от три кръга. 1ви - готино ( с по-отворени дрешки ), 2ри - спортно и 3ти кръг - с рокли. Аз си взех дрешките и тръгнах към даскалото. На вратата бе застанал Саске, а до него моите приятелки, които си умираха по него.
- Сакура!- започна да вика Хината и тичаше към мен, за да ме прегърне, а аз се уплаших, че може да ми развали косата и започнах да бягам към съблекалните.
- Хинатаааа! Спри се! - Хината се учуди и спря.
- Но, Сакура... Ама ти да не би да харесваш Саске, че ще участваш и ти?
- Не бъди смешна! Аз... а.. аз не го хаесвам, а заради наградата!!!
- Уфф.. не е честно! Ти знаеш, че всеки може да гласува за теб. А мечтата ми е да бъда със...
- Знам, Хината! А ти чу ли за новия в класа, разказват, че е бил много сладък, с руса коса и сини очи.
- Боже, ама аз обожавам момчета с руса коса и сини очички! Сакура, непременно трябва да му хвърля един поглед, ВСЕ ПАК!
- Мхм.. и аз така мисля. А, недей да ме прегръщаш, защото ще ми развалиш косата!
- ФУКЛА такава! – тя ми се изплези и тръгна към стаята, за да зяпне новото момче. След това видях насочващо се момче към мен. Не успях да го зяпна, а само видях, че беше с много дебели вежди. Аз настръхнах и бегом тръгнах към съблекалнята, за да се оправя и облека.
- Сакура, вътре ли си? - питаше ме някой. Аз излязох и видях най - прочутото момче да ми казва името! Това бе рекорд хД!
- Ъмм.. Саске, да, какво? Защо ме викаш?
- Да попитам дали ще участваш, за да ме спасиш от другите лигли.
- Ейй.. ти няма да наричаш моите приятелки лигли! Пък аз няма да участвам, за да бъда с теб, а... - той ме прекъсна и попита.
- За какво? Половината от даскало – момичета, само заради мен участват, а пък не може да отречеш, че ме харесваш. – той ми намигна и аз замалко да се размекна. Е, вярно, че поне малко, ама малко го харесвах, а не чак, че да се жертвам за него.
- Какво целиш, Саске? Аз участвам за наградата. – аз му се изплезих, а той се намуси, понеже очакваше друг отговор ( вие знаете )!
- Е тогава.. хубу..буе3 ( чао), ще се видим на състезанието.
- Оки, до тогава! А, Саске, вземи ми един шоколад * Своге *, че не съм яла нищо. -Аз направих кучешка усмивка, а на нея никой не можеше да отрече.
- Офф... Нужно ли е да ми правиш тази..тази.. толкова сладка усмивка? Сакура, ще ти го върна тъпкано, затова, че ме разкарваш насам - натам с тази...
- Спести си разговора и тръгвай, че ще умра от глад! А, ако не побързаш, ще те изям! хД. - той ми намигна пак, а аз се чудих, за какво ще ме моли. Точно този човек, който никога не ме е поглеждал поне за една секунда... Това толкова студено момче, сякаш се е променило през изминалата грипна ваканция. Аз пак започнах да си оправям косата, за да изглеждам перфектно!
- Ухх... Ъхх.. толкова се изморих, защо все мен трябва да ме гонят тези .-.тези...
- Не го казвай!
- Хубу де... момичета! Така по-добре ли е?
- Мхм, а къде е Свогето? - той ми даде шоколада и аз започнах да ям като някакво прасе. Аз забелязах как ми се смееше, и го ударих толкова силно, че замалко щеше да се приземи на Марс ХД.
- Нужно ли беше това!?!
- Дам.. Някакъв проблем?? - взех си чантичката, която беше в тон с дрешките и тръгнах към актовата зала. Той не каза нищо и тръгна след мен. Аз влязох в залата. Чуваха се само моите токчета, а всички бяха зяпнали мен. Толкова красива ли бях??
* Къртиш момиче!* - крещеше Инър и се кефеше, че аз бях център на вниманието.

Последната промяна е направена от sasusaku_girl97 на Нед Мар 14, 2010 1:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female

red Re: ~*_История_за_едно_момиче_*~ ( сасусаку)

Нед Мар 14, 2010 10:01 am
2ра глава

* Къртиш момиче!* - крещеше Инър и се кефеше, че аз бях център на вниманието... Е, не мога да призная и, че мен ме кефеше. И това може да е знак на победа! Уфф, вече ми писна само мен да зяпат! Ще кажеш, че не са виждали момиче!
- Инооо...Здрасти! Ехоо... чуваш ли ме?!?! - крещях аз, ама Ино май ми беше сърдита... (защо ли??)
- Ааа, Сакура! Здрасти..Изглеждаш отвратително!!!
- Май някой ревнува! Някой ревнува! Някой ревнува! - подигравах се аз на Ино, понеже тя искаше да спечели, за да бъде със Саске! - Както да е, конкурса започна, и първата участничка беше Карин. * е*а си ку*вата * - се изумяваше Инър, и беше уверена, че няма да спечели.
- Иноооо...виж я само..хихи..много е...- Ино ме прекъсна и ми каза:
- Спести си думите, Сакура! Тя е моя приятелка, пък не е толкова ЗЛЕ! – аз зацепих когато чух думата * приятелки*. ОМГ..ама, тя и Карин... не мога да повярвам!
- Сакура! – някой се обади зад мен, опрян на раменете ми. Аз се обърнах и видях най -добрия ми приятел, дошъл от Лондон, заради мен.
* Ооууу.. променил се е! Момиче не го изпускай! Това бебче... е толкова сладко!* - каза Инър и зяпаше като пукъл Гаара.
- Гаарааа... радвам се да те видя! Дошъл си чак до тук?
- Дам.. ако не искаш, ще се върна!
- Идиот смотан! Как можа последният път да тръгваш за Лондон без мен, ааааА?
- Хаха! - пукна да се смее той, а аз се чудих на какво се смее.
- Хах... много смешно! Направо..Гаара, престани! За какво се смееш?
- В - Виж онова момиче, което танцува като робот! Със сигурност няма да я приемат!
- Мхм..
- А кой е победителят при момчетата? - питаше ме учуден, понеже знаеше, че наградата е в Париж за двама и той знаеше, че не харесвам никого, а пък защо ще участвам е друг въпрос хД.
- Ъм..кой беше? А, да! Беше Саске!
- Е, браво на него! Къде е той? Знаеш ли?
- Май се е скрил в някоя стая, понеже всички момичета го гонят и...
- Разбрах хД..
( от името на Гаара )
Аз тръгнах да го търся по стаите, но без следа и от него. По едно време го видях да тича към мен уплашен, а аз го спрях да побъбрим.
- Брат, ко праим? Откога не сме се виждали! – аз протегнах ръката си, за да се здрависаме, а той се чудеше кой съм. - Аз съм Гаара!
- ОМГ, вярно ве... ам, ти си толкова променен... - и той си подаде ръката. Нашия поздрав беше да се хванем за ръката, и да видим кой по-бързо, ще удари шамар на другия. Разбира се, аз постоянно печелих, ама изглежда, че и той се е променил - станал е по-бърз и по-силен хД..
( при Сакура)
- Уфф..къде отиде Хината!?! Тя е следващата участничка..ъм..сетих се къде може да е! – Аз се провикнах на журито, че знам къде е, и, че отивам да я извикам. Аз отидох в стаята, където е новия, и ги видях да се целуват! ОМГ!
- 0о0о0о, Хината! – започнах да се смея, и като се сетих, че трябва да и кажа за конкурса. - Хината, време е да излезеш на подиума. Твой ред е, побързай!
- Чао, Наруто!
- Чао, Мила! – каза Наруто, и ме гледаше като бухал..( защо ли)
- К'фо ме зяпаш, ве..ееее... - се намусих, а Хината се ядоса и го удари в слабините..хд..
- Това ти е за урок, да не гледаш по този начин приятелката ми!
- Хх...хх..Хин...м..мила, не беше нужно на това място да ме удряш! - * баси якия сеир * - се кефеше Инър, и започна да боксува във въздуха. ОМГ, а аз се смеех на смешните им физиономии.
- Охх..немога вече, ще се пръсна, ако продължа да се смея!!! Хайде, Хината, журито не може да чака само тебе!- Аз и Хината тръгнахме към залата. Е, тя се справи много по-зле от Карин ( а защо ли??). След като свърши и попитах:
- Хината.. ама ти защо.. нали искаше да бъдеш със Саске?
- Не3! Не съм казала такова нещо..аз вече хар...
- Не е нужно да го казваш, разбрах те! А, искаш ли след конкурса да отидем в мола в киното да гледаме “АВАТАР”?
- 0ооо да! Обожавам този филм! Ако трябва, ще го гледам 100 пъти..Много е як, ама 3D ли ще бъде?
- Мноо ясно!!
- Ок, Сакура..аз се връщам при Наруто..
- Бу3- казах аз и дойде моя ред. Защо трябваше да съм последна, уфф! Както да е! Нека сега покажа на какво съм способна. 1 - вия кръг мина чудесно.. 2 - рия малко, ама пак биваше. И 3 - ти кръг изкъртих всички, понеже бях много красива и се представих добре, като изпях песента на Cascada - Everytime We Touch хД. Не можах други песни, тя ми беше най-лесна..
( при Сасуке и Гачу )
- Аве, брат, ти да не искаш Сакура да спечели? * дяволска усмивка *- аз го потупах по рамото, а той се засмя.
- Аве, тая ли ве..ти да не си луд! Аз никой не искам да спечели, пък наградата да е само за мен!
- Мноо искаш, брат! Айде в актовата зала, да видим коя е победителката! - Ние тръгнахме и видяхме Сакура.
- Толкова..толкова е..е красива! – казахме заедно в един глас и ни увиснаха лигите. Ужас!
- Бива си я ...а..- каза Гаара и пак потупа Саске по рамото.
- Мхм..
- Тихо! Сега ще кажат коя е победителката!
- Дами и господа! Конкурса свърши и ви молим за тишина, за да обсъди журитата коя е победителката в днешния конкурс.
- Победителката е....- се обади едното жури и чакаше всички да спрат с разговорите. Всички бяха напрегнати. В залата бе тихо и се чуваше само гласът на журито.
- Свършихте ли разговорите? Победителката е ....

Следва продължение, съжелявам за грешките и се надявам да ви хареса!!

~*_История_за_едно_момиче_*~ ( сасусаку) 631890

Последната промяна е направена от sasusaku_girl97 на Нед Мар 14, 2010 1:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female

Нед Мар 14, 2010 6:15 pm
3та глава, направих главата с помоща на редакторките: sakura_uchiha1 и sweet_temari

- Победителката е Сакура Харино.- Супер, ще получа наградата и веднага утре се умитам, няма да пропусна МОЛА * дяволска усмивка * .
- А, да.. Мерси - Мерси! - аз започнах да благодаря и си получих наградата, в която пишеше, че аз и Саске заминаваме в Периж и ни дават общо 30 000 лева. Суперско нали.. Направо, никой не иска да пропусне такава възможност, уфф! Аз забравих, че те участват заради.. - аз неможах да си довърша мислите си, защото Саске бе пренуден да ме целуне, ужас.
- Идиот, как смееш! - аз му ударих шамар, а другите едвам се здържаха да не ме пребият или да бъдат на мое място хД..
- Сакура, ама ти ми спаси живота! - боже аз забравих, че искаше да спечеля.
- Хубу.. Както и да е. Аз отивам да си оправя багажа.
- Много бързаш, Хината ми каза, че щяли сме да ходим на кино.
- Верно, аз забравих! А кой ти е казал, че ще дойдеш и ти?
- Еми, неможе ли?! - той се намуси, оуу.. колко е сладък така. Аз го хванах за бузките и започнах да ги щипя.
- Горкото дете.. Иска да гледа “АВАТАР” Саске, найстина като се намусиш, ставаш много сладък. - той направи * дяволска усмивка* сигурно му харесваше да казвам това * сладък * . Хихи. - Добре, ще дойдеш, ама без лигавщини и т.н.
- Окей. Имай ми доверие!
- Да бе, точно на теб да имам доверие, съмнявам се. А, покани и Гаара!
- Офф.. и този ли ще идва!?!
- Някъв проблем, да не би да имаш някакви планове?
- А, не-не нямам! - Тогава аз тръгнах към апартамента ми за да си оправя багажа хД. * Сакура..ние сме велики * - кефиши се Инър и продължаваше да си мърмори нещо, а аз не я слушах, бях се замислила дали Саске ме е целунал в знак на благодарство или нещо друго.. Хъх.. Той само за една секунда, даже и нямаше една. Сигурна съм, че това бе в знак на благодарство. Аз оправих багажа и някой почука на вратата.
- Влез! - казах аз и видях Ино и Карин да влизат в апартамента * Какво правите тук, точно нямах си и на представа, че някой ден к*рва*а, ще стъпи в апартамента :/ * УФ..Точно пък сега не ми се разправя! * Я не се излагай, Сакура ти можеш* каза ми Инър и боксуваше в въздуха, както при Хината и Наруто.
- Сакура, ние дойдохме с добри намерения при теб!!
- Да точно, направо ви повярвах. - Аз усетих как Карин се узова отзад и щеше да ме удари, ама аз приклекнах и тя удари Ино.
- Кариннн...
- 0псс, съжелявам, но тази мр*сница на много важна ни се прави.
- Момичета не съм толкова тъпа за каквато ме мислите – После аз ги хванах за врата и ги заплаших .
- Хъх, видях на какво сте способнни. Това е нищо – За да ги ядосам казах:
- Съжелявам, ама закъснявам за филма в мола със Саске – уплезих им се, а те едва не се пръснаха от яд хД. Оставих ги на пода и тръгнах към Саске, нямах си и на идея, че ще ме изпревари и се блъснах в него. Изчервих се до дупка.
- Ъъ..Сакура ще слезеш ли от мен?
- Ъъъъ... Да, съжелявам, ама си нямах на представа, че вече си тук.- аз станах и тръгнахме към апартамента на Гаара, Хината и Наруто. Естественно те бяха заедно хД.
- Е, сега кой филм ще гледаме? - попита Гаа-чу малко учуден.
- “ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ” - каза Саске като, продължаваше да се смее!
- Ти да не си пиян? -попитах го , като се одръпнах от него и се скрих зад Гаара хД. - Бъзик ве хора, аз не съм страхливка * дяволска усмивка * Ние си взехме билети и изчакахме до началото на филма.
- Хора, та ние забравхме да си вземем пуканки и кола! - Казах и тръгнах към магазина за пуканки. Аз си взех меню “ аватар” което съдържаше пуканки за двама, една кола с 0.5 л и играчка на аватар. Обичках да си вземам играчки (герои) от разни филми. Върнах се и видях всички с пуканки.
- Идиоти, само дето ме разкарахте за пуканки! - Те се обърнаха към мен и започнаха да ме целят, както и аз, беше много забавно.
- Деца, вижте какво напрвихте, сега вие ще чистите! - каза една чистачка с една метла в ръка, която я замахваше насам-натам..
- Аве, ние сме си платили билета, за да гледаме филма, а ти ни караш да чистим. Ние да не сме ЛУДИ!?! - * абе, оставия тая патка-заспала, продължавай в същия дух момиче, къртиш направо * каза Инър..
- Аз ще отида до тоалетната има още 10 мин докато започне.
- Добре, Сакура. - Аз тръгнах и някой ми завърза с кърпичка очите.
- Ааа..кой е там..мм..- неможах да се доизкажа, понеже някой ме бе целунал и продължаваше все по-надолу..

Следва продължение.. надявам се да ви хареса
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female

Чет Мар 18, 2010 7:05 pm
4та глава ~*_История_за_едно_момиче_*~ ( сасусаку) 787605

- Ааа..кой е там..мм..- неможах да се доизкажа, понеже някой ме бе целунал и продължаваше все по-надолу..- аз се сетих, че момчетата имат слаби места и…
- Ауу..- изкрещя той и осетих как беше побегнал към тоалетната хД..
- Тъпанар, имам джобно ножче хД. – Казах аз, но проблема беше как ще го взема!! После някак започнах да умотавам ръцете, слъчайно те попаднаха в задния джоб и хванах ножчето, аз пак започнах да умотавам насам-натам ръцете и отрязах кърпата вързана около ръцете ми и парцала около зелените ми очи. Чудих се какво правят другите и сигурно се чудят каде се разхождам, но това не беше най-важното. Важното беше кой е смотаняка, който се опита да ме изнасили.
- Уфф.. Сигурно филма е почнал!!!   ЖАЛКО... – Както да е аз тръгнах към зала 12-ста, в която се провеждаше филма.
- Каде мислиш, че отиваш?!! – Попита ме някой. Мхм.. сигурно беше момчето, което... ( вие знаете)
- Ахх.. ти мръсник каден..ти.- Извиках аз и се опитах да го ударя.. хъ.. беше силничък, оуу.. хубаво тяло, висок, сини очи, кафява с руси кичури коса, абе тряваше да му се оставя, едва не припаднах.. Много си е як..Се пак!!!
- Успокоии се, малката. Както те гледам още малко, ще трябва да те нося в болницата хД..
- Ама.. ти ли щеше да ме... – Той пак ме прекъсна.. ( и ме целуна ) .* абе остави го този загубеняк само те използва, а пък не те познава * кращеше Инър за да се усъзная. Аз се върнах в реалността и му зашливих един, даже два шамара.
- Мръсник, мислеш, че хубави батковци като теб могат да спечелят момиче.. Аз мисля, че грешиш! – уплезих му се и тръгнах да бягам към залата.
( в залата)
-Момчета, не мислите ли, че Сакура малко закъснява... Имам предчуствието, че нещо става.! – Каза Хината и стана от стола си.
-Ъм.. ще отида да проверя. – Каза Саске, но той видя как се преближавах и си седна на стола.
-Саске... Отиди де... – Побута го Хината.
-Нужно ли е, ако тя идва насам..
-..!?! Какво имаш предвид?
-Видях я да идва!! Ето я там..!!!
-Ааа.. ДА  Сакурааааа… - Крещеше лилавокосата и й махаше с ръка. Сакура я видя и тръгна натам.
-Хината.. Да знаеш какво стана. – Казах претеснено и я прегърнах..
-Какво е станало Сакура?! –Попита тя учудено и започна да ме разпитва за случелото се.. По-едно време Саске ни каза, че филма бе свършил.
-Ъмм... Така ли!?! Кога успя да свърше. Аз даже неможах да видя за какво въобще става дума   Но това не ме интересува!! – Ние тръгнахме към апартаментите и за лека нощ целунах по бузката Саске!!
-Ъъъ... Какво беше това..??
-Еми.. За лека нощ на гарванчето !! – Започнах да се смея, а той влезе в апартамента му.
- Саске, чякаи!!!
-Какво??- Пита ме учуден чернокосия.
-Еми, нали утре заминаваме и реших към 12:30 да тръгнем!!!
- Аха, Ок ари ЧАО, че ми се спи хД.
- Лека Саске!!
- Да.. Както да е .. блах, блах, блах.. Лека и на теб. – Аз го гледах учудено и поклатих глава * Саске толкова си сладък... Ама, никога не съм чуствала такова чуство.. Да не би да... Ама не-не-не аз не го харесвам. Сега се усетих, че го казах на глас и си сложих ръката върху остата.
- Ъъъ.. – Питаше учудено едва здържащ се да заспи пред мен чернокосия.
- Аа.. Не-не, нищо.. Прибирай се, че скоро време ще трябва аз да те сложа в леглото!!- Започнах да се смея, хванах го за ръката и го заведох до апартамента му, че ме беше страх да не заспи на улицата, а беше едва 8:00 часа.. Аз никога не бих заспала толкова рано хД.
- Мерси, че ме докара Сакура. – Каза Саске леко усмихнат и изведнъж заспа в ръцете ми * няма защо* рекох с претихнал глас. Оставих го в леглото и тръгнах към 10 етаж където аз живях. През цялото време чувах постоянни стъпки зад мен, но ме беше много страх да се обърна и затова започнах малко да претичвам. Аз усетих, как някой ми забучи нож в гърба и чух как той или тя ми каза * Съжелявам Сакура * Откаде ми знаеше името или това бе някой мой приятел/а.. Никой не би ми пречинил такава болка. Единственото което ми се въртеше в главата беше кой е този нахалник или нахалница.. По- едно време се събудих в непозната стая. Тя бе студена, празна и кървяща, празна, но с камина и червено легло за двама..
-Какво е станало тук, защо съм тук...
- Мери си приказките и ме последвай.!! Господарят ми, ще се зарадва от присъствието ти. – Каза някаква червенокоса, да определено беше момиче.
- Какво искате пт мен!??! Оставете ме да си тръгна, неискам да имам нищо общо!!! – Усетох как момичето ме хвана за косата и ме влачеше до друга стая.
- Остави ме .... Боли...Ааа!!! – Червенокосата ме остави и ми заповяда да стана, разбира се аз станах и започнах да скубя нейната коса хД..
- Карин остави ни сами!!
- Добре Сайв!! - * Значи Сайв* аз влязох в стаята да го поогледам, но невидях нищо, защото в стаята бе тъмно и се чуваха само мойте стъпки. Студен глас прониза тялото ми и изведнъж зацепих. Този глас ми беше познат. Аз не познавах никакъв Сайв..
- Значи ти си Сакура, хъмм.. Мисля, че сме се срещали и преди!! - * Остави го на мен този нахалник, само дето проваля плановете ми за заминаването ми в Париж.. Ще му разбия физиономията на този..този глупак* допреди ме Инър и започна да боксува! Аз усетих как се приближаваше към мен и съвсем зацепих.. Той ми бе познат, поне за дест минути сме се спирали. Ама, кой беше този толкова познат глас??
-Искам да си поговорим за бъдещето!! – Прошушна ми той и ме бутна на леглото. Аз все още гледах учудено. – Да не би да се страхуваш от мен?! – Попита ме той и тръгна към леглото където лежах аз.

Следва продължение... Надявам се да ви е харесало, приемам всякакви критики, а за следващата глава, ще се постарая да я пусна Събота 
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female

Съб Мар 20, 2010 6:32 pm
5та глава

Съжелявам за късата гава ~*_История_за_едно_момиче_*~ ( сасусаку) 787605

-Искам да си поговорим за бъдещето!! – Прошушна ми той и ме бутна на леглото. Аз все още гледах учудено. – Да не би да се страхуваш от мен?! – Попита ме той и тръгна към леглото където лежах аз. Какво въобще имаше предвид *бъдище* Ъмм... Страх ме е !!
- Какво искаш от мен?? – Попитах аз, а той се усмихна и легна върху мен. Аз започнах да ритам и случайно одарих малкия му приятел хД..
- Уууу... – Викаше и по-едно време ми зашлеви шамар, найстина болеше, какво си мислеше този.. Той светна една нощтна лампа, а аз видях същото лице, което видях до тоалетната.. Това е момчето, което..... Неможах да се съвзема и започнах да пищя. За 2ри път виждам това момче, какво цели, какво иска да направи?!
- Какво искаш? Защо ме следиш?
- Малката, ти незнаеш ли, че ти си една от най-извесните момичета.. Това никой не го знае, защото в България, Нйо Йорк, Аржентина и др. държави, излезе първото списание за твойте родители и теб. Там пише, че са спечелили 20 поредни игри в едно от най-извесното казино. Пише, че ти си голяма наследничка на казиното. Изглежда, че това казино пренадлежало на родителите ти, а аз искам.. – Неможах да повярвам, това истината ли бе?!
- От къде пък ще ти вярвам?
-Увери се! – Той ми подаде списанието, за което ми каза. Аз започнах да прелисвам и видях също мой снимки. * Сакура, ние сме богати* крещеше Инър и се кефеше. Уфф.. Това не ми харесваше, неисках да се превръщам в една глезла или няква смотана богаташка.
- Какво толкова, яко е да си богат, може да имаш всичко каквото искаш! – Казах с *дяволска усмивка*
- Мхм.. Нека се върнем към бъдещето ни! - Аз пак зацепих и започнах пак да викам. Тази дума ми беше противна, мразих я *бъдеще* В този момент се чу някакъв глас да се приближава. Това бяха мойте родители, ама какво правеха тук, защо са тук? Разни такива въпроси ми се въртяха в главата.
- Мила, немислих, че ще дойдеш тук!- Каза майка ми, приближи се към мен и ми каза, че това е бъдещия ми съпруг.Това неможеше да се случва!! Аз започнах да плача и казах:
- Но.. Мамо, аз..аз неискам!!
-Няма но, решили сме! –Аз вече не издържах и тръгнах нанякаде, сълзи се стичаха от зелените очи по нежното ми лице. Намога.. Немога да повярвам!! Вече незнаех на къде да вървя, коридора беше в черен цвят, празен и много стаи стояха отстрани. Бягах.. Бягах, но без никакъв резултат, нямаше нищо. Бях заобиколена от много празни стаи и черна стена. Аз започнах да плача все по-силно. Чуваше се само моя глас, тръшках колкото се може по-силно в стената. Извенъж се почуствах много слаба и припаднах. Вече, бе настъпила сутринта, но в коридора си остана тъмно и глухо. Той бе сигурно много голям. Това може би беше някакво имение. Аз започнха да вървя пак нанякъде, този път видях , че това бе краят на коридора, но имаше някаква светла стая. Аз тръгнах към нея и видях отворен прозорец, много се зарадвах. Отидох до него и се промъкнах навън. Наоколо се виждаше някакво село, може би това беше Коноха. Аз тръгнах бягайки и уморена престигнах. Да-да започнах да се кефя, това село беше Коноха. Тръгнах към апартамента на Саске, отворих вратата и заварих Саске заспал. Усмихнах се и се прибрах в моя апартамент. Започнах да си оправям багажа. Исках колкото се може по-бързо да тръгнем и да се махна за извесно време от тук. Бях готова и тръгнах към Саске.
-Саске, събуди се, трява да тръгваме!
-Ъ.. Ааа да... Ей сега идвам!! – Шушнеше нещо той и пак заспа. Вече се изнервих и го залях с една чаша вода хД.

Следва продължение.. Надяван се да ви хареса ~*_История_за_едно_момиче_*~ ( сасусаку) 637210
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female

Вто Мар 30, 2010 6:20 pm
6та глава, съжелявам за закъснението, ама тестове..,. след тестова 

-Ъ.. Ааа да... Ей сега идвам!! – Шушнеше нещо той и пак заспа. Вече се изнервих и го залях с една чаша вода . Чернокосият се изсплаши и тръгна към банята. Аз реших, че вече ще стане, а случайно той се позабави и аз отидох да проверя какво става... Защо още не беше готов..?! Вече бяха минали 30 мин.. Аз влязох и го заварих да спи върху тоалетната чиния. Толкова смешен беше! * Баси, човека! Чак на тоалетната чиния да заспи.. Не съм виждала* Прошушна Инър и ми каза да измисля някакъв номер с който да го изкарам извън нерви (много се кефих да го дразня, но жалко, че много рядко го правя)..Аз извиках Ино и й казах, че Саске я чака.
- Найстина ли?!– Попита тя зачудено и започна да ме разпитва. Тази новина за нея беше върха, но и се съмняваше, защото знаеше, че Саске никога не би я поканил.
- Еми.. Незнам! – Отвърнах, а тя се затича към апартамента му.
Край от името на Сакура.
- Саске, Саске къде си? – Крещеше като изтървана Ино докато чернокосия не излезе.
- Какво? Защо си тук * прозявка* - Чернокосия бе изненадан от внезапната прегрътка и след което Ино започна да му съблича горницата, а Саске стоеше все така учуден.
- Какво правиш?- Попита чернокосия, като я избута.
- Ти какво мослиш, нали ти ме покани, но за какво друго ще го направиш!!
-Ъъ..Поканил??! – Учуден, започна да разпитва.. – Аве, кой ти е казал тази глупост?
- Еми.. Сакура. Тя ми каза, че ме викаш и аз дойдох.
-САКУРАААААА... – Изкрещя чернокосия и попита веднага къде може да я намери. След като получи отговор той тръгна да бяга спринт до цветарския магазин на Ино. – Сакура, ахХ ти! Ще ти го върна тъпкано!- Изкрещя чернокосият и продължи да бяга към магазина. След като стигна видя розова глава да се подава зад едно дърво, окичено с розови цветчета. Гледката беше толкова крисава, небето светло синю, тревата беше обсипана с цветя, а седнала на нея беше розовокоската, която се чудеше как да каже за случелото се ( че е богата и за бъдещето й) . Тя беше прекъснала мислите си от вика на Саске, който можеше да събуди и самия дявол :D
- Сакура, как можа да... аАаа!! – Той неможа да се спре и за негово нещастие тя бе станала и се чудеше, а Саске се припъна и падна върху нея.
- Аааа.. Махни се от мен идйот! – Той се махна и я затисна с двете си ръце към дървото и започна да й повишава тон
- 1во не ми повишавай тон. Ти не си ми баща, ти се нищо за мен, 2ро малко изясни за какво ми говориш и 3то сега не ми е до разправий, трябва да тръгваме. Автобуса ни чака от 1 час.
- Излушай ме МАЛКАТА! Аз ако искам ще ти повишавам тон и не се държи с мен като лапе, по-голям съм от теб и незнаеш на какво съм способен, че скоро да не се плашиш от мен.
- Боже, аз да се плаша от теб ! Хъх... Ти внимавай момченце, накъде забиваш и малко потринирай, баба ми бяга по-добре от теб. Неискам да се повтори това.
- Мери си приказките! – Той претисна още по-силно розовокосата и каза тихичко, че ще го върне тъпкано. Изведнъж студ премина през тялото й, тя настръхна и избута Саске от нея. * Не се предавай Сакура* каза Инър и розовокосата тръгна към автогарата.
- След 30 мин. Да си на автогарата.- Каза сериозно Сакура и продължи пътя си. * Какво щеше да стане сега, дали той беше толкова сърдит и бесен колкото мислише тя. Това беше задача за нея.*
От името на Саске.
Какво си мислеше, че може да прави каквото си иска. Мисли се за няква богаташка. Аз прекъсна мислите си като се сетих, че имам да приготвям и багажа си. Взех си лаптопа, DVD (малкото), , няколко дискове също и слушалките. В сака си сложих поне 20 чуфта дънки и 30 тениски, бански *задължително*, 20 чифта гащи, спортно облекло, цайси, яке, 2 горници, 4 чифта маратонки и едни джапанки, а да не забравя парите *най-важното* дяволска усмивка. Взех си телефончиту и тръгнах към оговореното място. Щеше ми се да не бях с Сакура. Пристигнах и какво да видя поне 4 големи сака бяха пред автобуса * Кой още щеше да идва, или това всичко беше на розовокосата. Качих се и седнах на първия ред.
От името на Сакура.
-Момичета ще ми лиспвате!! – Казах отегчено, взех по една пригрътка и се качих. Там видях Саске, който слушаше музика. Направо страхотно ( в къвички) ще трябва да седя до него. Всички места бяха заети за други по-далечни държави * Поне едно свободно място нямаше ли?!!!  *
- И ти на нас! – Извикоха всички, без Ино. Тя й беше много сърдита.
- ЪххХХ.. Трява да седя тук! – Рекох с тъпота и седнах. Аз започнах да вадя чипсовете, а на него му потекоха лигите. Чернокосият сега забеляза, че е забравил основното, а парите неискаше да ги харчи. Беше му останала една възможност * Ужас*...
- Ъм..Ъм.. – Издаваше звуци Саске, а аз веднага се сетих за какво говори и му дадох един пакет. Все пак е момче хД.. !!! Ние започнахме да грабим и след извесно време заспах. Аз не усещах нищо.. Толкова много ли бях изморена?!!!
От името на Саске.
Офф.. Какво става, много сладка ми изглежда заспала.. Идва ми да я цункам, но аз не идържах и се наведох пред нея.
Следва продължение. Нестана кой знае какво, но се надявам да ви хареса 
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female

Съб Юли 24, 2010 9:03 pm
Предупреждение! : Взела съм идея от един фик от вбох..
Да знаете допредила съм авторката!

и хора.. Моля без спам, защото заради вас ще изтрият темата!
Седма глава!

Идваше му да я целуне. Е, той не издържа от красотата на розовокосото кунойче, наведе се и
понечи да я целуне
когато една от най-големите му фенки се намеси.

-Леле! Саске о.о Какво правиш? – Това беше Карин. Тя носеше очила, имаше червена
коса и не кой знае какво добре оформено тяло. Но всички знаеха, че Саске три пъти на ден се ч*каше с нея и разправяше колко е добра.

Че е била богинята на секса. Сега това не го интересуваше.

Искаше това псе по-бързо да се махне и да продължи действието което се канеше да направи. Но между
временно се питаше

‘Какво прави Карин тука? Тя не спечели тъпото състезание!’

-Карин какво правиш тук? – Саске беше толкова студен с нея, единсвенно когато всичко проваляше. – Ти не си победителка!

-Е, да! Ама нали знаеш, че баща ми е супер богат и може да ореди всичко.. – Саске това знаеше. Всеки път когато я срещаше го повтаряше. – А да.. Ще седна до теб ^^...

Карин пристъпи до Сакура, хвана я за косата и с все сила я повали на земята
„^^ Карин, гордея се с теб” кефише се нейното аз .
От своя страна розовокото момиче първо се опита да се фокусира, след това да разбере
какво е станало.

След секунди Сакура беше доста бясна с кичури коса в ръка, стискащи ги здраво „брее.. Сакура! О.О”
ококори очи Инър. Типично за Сакура това беше постижение.

Саске беше найстина много очуден от случилото се сега. Преди малко Сакура беше ударила доста здраво Карин в лицето.

Розовокосото момиче седна на обичайното си място, извади чипс от чантата си и започна на лапа лакомо.

------ След пет часа------

-Най-накрая пристигнахме ! ЗЕМЯ! – Радваше се Сакура, като слезе от автобуса.

-Остана да кажеш и ВОДА! – копира Саске. Розовокосата се подразни от това, но не обърна много внимание, защото знаеше какво щеше да следва ако обяви спор.

След като се настаниха в хотела, Саске не издържа повече.. Трябваше да говори с нея или да направи това, което най-много искаше тя преди.

Отиди в стаята в която беше Сакура и без да почука нахлу вътре.

---От името на Сакура----

Той хвана ръцете ми и ги сложи над главата, за да спре ударите които бяха насочении към него. След което впи жадно устни в моите, толкова грубо. Една топла сълза се търкулна по бузата ми.

„Саске, Саске, Саске” Опитах се да извикам пак, но този път той вкара езикът си в устата ми.

Някак си успях да изкарам ръката си. Ударих го толкова силно, че чернокосия залитна назад. Сега найстина се ядоса.
Саске излезе като след себе си тръшна вратата.
Върнах се на стола където стоях преди да нахлуе в стаята ми и точно тогава заваля пороен дъжд.

Цял ден гледах как вали. Трябваше да поговоря с него. Реших да се поразходя малко навън.
По пътя разбрах че така и така ще се намокря така че нямаше смисъл да бързам за някъде.

Тръгнах с бавна походка по улицата, когато изведнъж на отсрешният тротуар видях силует. Вледах се по-добре. Това беше..

-Саске! – викнах аз и се затичах да пресека. Бързо отидох до него и му се усмихнах.

-Сакура.. – Промълви той.. – Защо стойш на дъжда? – Продължи Саске.

-Мога да ти задам същия въпрос.

-Прибирай се. – Каза ми студено той и ме подмина.

-К-какво? – Хванах го за ръката. – Чакай! Как така?

-Сакура, мисля че повече не бива да си близо до мен. – Тези негови думи ме пронизаха като нож.

-Какво говориш. – Думите ми почти не се чуха заради
проливният дъжд,
но знаех че той ги чу. Държах го за ръката и никога нямаше да го пусна. Той се опита да се откопчи, но изглежда разбра какво ми е в главата
и спря.

-Защо? – Попитах аз.

-Опасно е да си с мен.

-От къде ти хрумна това? – Не получих отговор.-Някой да не е казал нещо? – Знаех, че Саске никога не би се повлиял от мнението на друг, но когато се отнасяше за мен, това му беше слабото място.

Саске не ми отговори. Аз пуснах ръката му. Точно когато шеще да се обърне за да ме погледне, аз направих крачка напред и ових ръце около него.

-Сакура ако ти се случи нещо лошо...

-Ще ми се случи нещо лошо ако ти не си до мен.. Виж, обичам те!

Тох хвана ръцете ми в своите, махна ги и се и се обърна към мен.

В този момент бях убедена че си мисли за всичко лошо, което ми беше сторил ( ее.. не за много неща!)

Точно когато щеше да ми каже нещо, той ме погледна в очите и погледат му стана студен. Незнам какво видя, но след това каза:

-Прибирай се! – след което пусна ръцете ми и ме погали по главата.
Бях като вцепенена. Обърна ми гръб и заходи по улицата надолу. Започнах да треперя, не от студ. Сякаш светът ми се обърна. Гледах как гърбът му се отдалечава. Изведнъж Саске спря и пресече улицата.

Затворих очи за момент и точно тогава чух свирене на гуми. Веднага ги отворих и пред очите ми се разкри най-ужасната
картина...

-Саскееее!!!!

Следва продължение..
Надявам се да ви харесва! Сорри че е толкова кратко и за грешките..
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите