Сасусаку фик
+13
Hermi
Sakura_111
Fallen_AngeL
sand_team
sasusaku_girl97
Ŧħе_SлladuRчЭ
KoniTy
Thэ Dark Girl
tan4eto_vd
..Bunny-By..!!
Bloody_Merry
onyx&pink
miss_kuklA
17 posters
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Сасусаку фик
Съб Апр 17, 2010 10:34 pm
1 Глава
Сакура сънуваше него...
-САКУРА,ОТВОРИ ВРАТАТА!!!МНОГО Е ВАЖНО!!!АЙДЕ, ДЕ ОТВАРЯЙ!!!
-Е, добре Карин, идвам...-промълви мързеливо Сакура, след като стана сънено от леглото;отвори вратата и Карин влетя вътре, като светкавица а бясна мощност...
-Идвай с мен, по пътя ще ти разкажа!!!-Заповяда Карин на Сакура.-
-До...бре
По пътя Карин разказа за случилото се на Сакура-един от Акатски беше разбил Саске в битка, и той беше дълбоко ранен;не искал ничия друга помощ, освен нейната...
Стигнаха.Сакура видя Саске легнал, окървавен на земята, който със стенещ глас промълви:
-Сакура,...обичам те,...моля, те, помогни ми...
-Разбира, се-отговори момичето, след като нареди на Джуго,Суигецу и Карин да донесат някои билки и пр., за да се направи лековит крем,който ще заздрави раните и ще възвърне силите на любимия и...
Така и стана-момичето излекува раните на ченокосия ранен.Той с изправи;целуна Сакура с истинско чувство на любов(ПО УСТАТА)...Те продължиха да го правят истински;тримата съотборници на Саске ги оставиха насаме,като си пошупнаха:
-Те се обичат истински...
Дойде време на ноща, да смени деня.Джуго,Карин и Суигетсу вече бяха по палатките си.Имаше само едно свободна.Саске хвана Сакура за ръката, като я гледаше с влюбен поглед(както и тя него) и двамата се запътиха към тяхната палатка.Мушнаха се под завивките;Саске и Сакура се прегърнаха и целунаха за лека нощ.Ноща гледаше така опиянено луната, така, както двамата млади се обичаха един друг.
Следва продължение-очакавам вашите коментари-
---------------------------------------------------------
1 глава-2 част
Всичко това се струваше възможно на Сакура.Тя мислеше(сънуваше), че точно това се случва,когато извенъж се похлопа на вратата:
-Сакура, отвори вратата-Наруто и Сай са!
-Добре, идвам-отговори им сънено Сакура.Отвори.
-Какво правиш още по нощница, Сакура-чан?-попита възпитано(по-точно много учудено, защото Сакура винаги пристига първа на площадката за тренировки, но сега, какво ли бе станало?)
-О, ами, сънувах едно нещо.-промълви момичето-Изчакайте ме за 2 минутки и ще дойда!
-Добре!-отвърнаха в един глас Наруто и Сай.-Наруто, какво мислиш, че е сънувала пъргавата Сакура?-попита Сай
-Де да знаехме, можеше да помогнем с нещичко.-отвърна Наруто-Чудно нещо
-О, да...-каза Сай, прекъснат от Сакура:
-Готова съм, момчета-да вървим на тренировки!
-НА ТРЕНИРОВКИ,ЛИ?!ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ, ЧЕ И ТРИМАТА НЕ СМЕ ЯЛИ?!?!?!-ядоса се Наруто.
-Ей, я не ми викай!Забравих-човешко е.Нека идем в сладкарницата на Аш-там са най-хубавите закуски.
-Най-сетне!-каза Наруто, като чу търбуха(меко казано) си как къркори.Тръгнаха...Стигнаха;влязоха вътре;поръчаха;сервираха им;наядоха се;запътиха се към площадката за тренировки.
-Готови ли сте за тренировка?-попита ги Какаши Сен-сей, който отново се появи изневиделица, от нищото.
-Да, Какаши Сен-сей-кимнаха в един глас учениците му, ала наруто се просна на земята, с пълен тумбак(беше изял 3 ЧИНИИ С РАМЕН)
-НАРУТО, БЕ!!!НЕ ТИ ЛИ КАЗАХМЕ СЪС САЙ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ТАКА, АКО ПРЕЯДЕШ ТАКА, ТОЧНО КАКТО СЕГА?????
-Да, Сакура, но знаеш колко обичам рамена-аааххх...рамен...бебчо...
-НАРУТО!!!-изкрещяха в един глас Сай, Сакура и Какаши, защото прекъсна цялата днешна тренировка!
-Ха-ха-ха!Наруто!Забеляза ли, че това ти се лепи!Ха-ха-ха!Ще се пръсна!Клечката-Наруто сега стана Свинята-Наруто!
-Права си, Сакура-чан-отвърна Сай.
-Правилно-отвърна Какаши.
-"НАРУТО-СВИНЯТА"-ДРУГ ПЪТ!-ядоса се Наруто, но въпреки това, Какаши,Сай и Сакура бяха прави!
-Е, аз тръгвам, за да се занимавам поне с нещо друго.-каза Сакура.
-С какво?-Попита Какаши.
-С плуване.-отвърна Сакура.-Моят люби спорт.-Допълни тя.
-Добре.А ние можем ли да дойдем с теб, за да те погледаме?-попита я Какаши.
-Ама аз не таковам много добре!
-Шегуваш ли се?!Тези, които не олуват много добре не печелят медали и купи по плуване!-ядоса се Сай.
-Добре, де, идвате с мен.-съгласи се Сакура.Стигнаха до плувния басейн.Салура даде разпореждане:
-Така:Вие тримата, отивате на трибуните, които са в дясно;аз ще дойда отляво и ако искате ме гледайте.Отивам да се преоблека.
-Ама,нагоре, надолу, наляво, накъде?...-остана объркан Наруто.
-Оф, просто следвай Сай и Какаши.До после!
-До после!-отвърнаха Наруто, Сай и Какаши.Те отидоха на трибуните.Всичко изглеждаще наред там, освен едно:имаше един прекалено странен гост(зрител)-просто беше необичаен!Всъщност това беше Саске, който искаше да види уменията на Сакура във водата и да прецени дали ще му е полезна за отбора(макар, че Карин и Сакура щяха да се поскарват и позбиват от време на време...).Най-накрая Сакура излезе от съблекалните, а Наруто, Сай, Какаши и странния зрител(Саске),останаха със зяпнали усти, когато видяха женствената фигура на Сакура.Момичето се обърна към тях и с няколко знака им направи жест да си затворят устите, че да не глътнат някоя муха.(Това прозвуча смешно.)
---------------------------------------------------------------------------------------
Другата част пусна, след като виде коментарите ви!!!
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: Сасусаку фик
Съб Апр 17, 2010 11:06 pm
Така:
Главата е къса
Имаш идеята, но нещо писането не се получава
Много малко описания, знам че са направо мъка, ама поне се постарай още малко
Пускай и другата глава да видим и нея
И какво означава това " ако не ви хареса, няма да пиша?" Какво ако някой го харесат, а други не? Продължавай да пишеш и така ще станеш по- добра :)
Главата е къса
Имаш идеята, но нещо писането не се получава
Много малко описания, знам че са направо мъка, ама поне се постарай още малко
Пускай и другата глава да видим и нея
И какво означава това " ако не ви хареса, няма да пиша?" Какво ако някой го харесат, а други не? Продължавай да пишеш и така ще станеш по- добра :)
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Апр 17, 2010 11:39 pm
Доообреее... Мммм, я дай още. После ще реша дали да го оплювам или хваля.
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Съб Апр 17, 2010 11:49 pm
това сънят ли е ако не е значи че фика е много лигав
- tan4eto_vdУчaщ се
От : vidin
Рожден ден : 23.09.1996
Дата на рег. : 29.01.2010
Нед Апр 18, 2010 9:54 am
ъммм за сега не ми хареса много...пусни още може и да си променя мнението :):
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Нед Апр 18, 2010 10:21 am
Аз имам само две забележки:
1. Описаниятата ти напълно липсват и действието ти се развива твърде бързо (няма да казвам, че главата е къса, защото и аз ги пиша такива)
2. Как така Саске толкова бързо казва на Сакура, че я обича? Та той е едно коравосърдечно к**еле... никога не би го направил
Продължавай да пишеш, мисля, че това има бъдеще :;):
1. Описаниятата ти напълно липсват и действието ти се развива твърде бързо (няма да казвам, че главата е къса, защото и аз ги пиша такива)
2. Как така Саске толкова бързо казва на Сакура, че я обича? Та той е едно коравосърдечно к**еле... никога не би го направил
Продължавай да пишеш, мисля, че това има бъдеще :;):
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010
Нед Апр 18, 2010 10:28 am
то каквито забелижки трябваше вече ги казаха мога да ти кажа че за първи път е добре :):
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Нед Апр 18, 2010 12:38 pm
Няма да критикувам, защото другите го казаха. Пускай продължението!
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Нед Апр 18, 2010 2:23 pm
Няма нужда това да го поправяш , просто в следващите глави слагай описания...-абе знаеш критиките. И пиши на кирилица! И всъщност какво е заглавието?
- sasusaku_girl97Учaщ се
Рожден ден : 14.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 13.03.2010
Нед Апр 18, 2010 4:25 pm
и аз съм на това мнение!!tan4eto_vd написа:ъммм за сега не ми хареса много...пусни още може и да си променя мнението :):
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Нед Апр 18, 2010 4:28 pm
КОГАТО ПРАВИШ ФИКОВЕ,НЯМА ДА ПРАВИШ ЗА ВСЯКА ГЛАВА ПО 100 ТЕМИ,САМО ОСПАМВАТЕ ФОРУМА!ИЗТРИХ ТИ НОВАТА ТЕМА!
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Нед Апр 18, 2010 6:08 pm
Боже хорааа....
Как можете да четете такива неща?
Та този фик е само от действия и пряка реч!!!
Това въобще изречение ли е? Ако да, според кои правила в българския език? За изреждане?...
От кога сенсей се пише Сен-сей?
Това са просто глупави правописни грешки.
Според мен фика не го бива.
Ако на вас ви харесва да четете такива неграмотни и безвкусни фикове - правете го.
Аз повече няма да отворя тази тема.
Момиче ще бъда честна, нямаш талант, така че не се опитвай да пишеш...
Как можете да четете такива неща?
Та този фик е само от действия и пряка реч!!!
Тръгнаха...Стигнаха;влязоха вътре;поръчаха;сервираха им;наядоха се;запътиха се към площадката за тренировки.
Това въобще изречение ли е? Ако да, според кои правила в българския език? За изреждане?...
Какаши Сен-сей
От кога сенсей се пише Сен-сей?
олуват
Салура
Това са просто глупави правописни грешки.
Според мен фика не го бива.
Ако на вас ви харесва да четете такива неграмотни и безвкусни фикове - правете го.
Аз повече няма да отворя тази тема.
Момиче ще бъда честна, нямаш талант, така че не се опитвай да пишеш...
- Sakura_111Учaщ се
От : Konoha
Рожден ден : 26.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 13.02.2010
Нед Апр 18, 2010 7:08 pm
Според мен ти имаш някакъв талант.Боже та аз винаги съм оптимистка как няма да го кажа,но другите са прави трябват ти малко повече описания и не толкова пряка реч допускаш прости правописни грешки и както казаха другите действията се развиват бързо.Но като цяло фика ти е добър.Така че пускай нова глава за да видим какво ще стане. :;): :):
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Нед Апр 18, 2010 8:16 pm
Оха мамо! Моме, съжалявам ,но съм в кофти настроение и ще ти кажа сичко както е. С 1 дума- Зле. Няма описания, ама никакви. Трябва а имаш е*ти ъображението че да си го представиш, а най- хубовото на един фик е тва, че и малоумните като мен да зацепят за ко стаа въпрос. Сасуке стана егати чувствителното мамино момценце, а и главата е доста къса. Все пак обаче, щом тва ти е 1-во опит, става. Моя бе плачевен, наистина плачевен. Еми, има зрънце надежда, но е МНОГО надълбоко. Постарай се малко повече и отсега те предопреждавам, че нямаш ли описания ще ти издиря скайпа и тогава ще те карам докато не го напишеш с описания као на Вазов! Базик. Постарай се малко повече, може и да стане, но каквото и да е, НЕ С ОТКАЗВАЙ! Всеки има прао да опита, опитай и ти! ;)
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Нед Апр 18, 2010 8:29 pm
1во намери си редактор .(специално на тебе ти е нужен)
2ро описвай по-вече
3то много бързо се развиват нещата
4то много ти е лигав фика освен ако не направиш това да е бил сънят
П.П.Не се сърди , а помисли над грешките си и се постарай по-вече със следващата глава , вместо да се отказваш.
2ро описвай по-вече
3то много бързо се развиват нещата
4то много ти е лигав фика освен ако не направиш това да е бил сънят
П.П.Не се сърди , а помисли над грешките си и се постарай по-вече със следващата глава , вместо да се отказваш.
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Пет Апр 23, 2010 9:05 pm
Добре.Само преди да пусна новата глава-от къде се слагат снимки?
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Пет Апр 23, 2010 9:18 pm
ем .. отгоре от настройките ;д
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Пет Апр 23, 2010 9:22 pm
и аз казвам не се отказвай
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010
Пет Апр 23, 2010 9:28 pm
има някои неточности,но иначе фика е много як
- *DanGэrOu$*Любител
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 09.05.2010
Пон Май 10, 2010 2:34 pm
ХДХДХД Здасти на всички!Аз съм нова тук и ако не ви хареса, повече няма да пиша... - к'во е това рекламация. Искаш да те съжалят? ХД Еми виж ко не всеки е супер и идеи и може да пише-ако имаш идеи си намери някой който ще пише и ти му казвай-това , че пишеш ужасно да не те спира. Имаш ли идеи - ОК това е достатъчно /стига да са оригинални/.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите