Сасусаку фик
+15
loveto_3
Obsession
kateto
Dan7e
..Bunny-By..!!
Thэ Dark Girl
Hermi
rosi_rosi
onyx&pink
goldy1999
`M.и.s.h.и.t.0`
KoniTy
`M I N I
sakura46
miss_kuklA
19 posters
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Сасусаку фик
Пет Апр 23, 2010 10:17 pm
First topic message reminder :
3 глава. След като свърши с тренировките си, Сакура отиде в съблекалните, изкъпа се, а когато стигна до шкафчето(гардеробчето с лични вещи), момичето остана, като попарено, като видя кой я гледа-КАРИН!
<<Но какво ли прави тук Карин-очилин???Да не би и тя да се записва на тренировки???Ами ако тя иска да стане по-силна и от мен???И ако направи това със сила, не с упражнения, труд и умора???Добре, има само един начин да разбера.>>-помисли си Сакура и се усмихна леко дяволито.
-Е, здравей, Карин, мила, какво търсиш тук?Мога ли да ти помогна с нещо?-попита нашата хитруша.
-Ами, всъщност търсих точно теб, Сакура, мила!-отговори червенокоската.
<<Хм, май изглежда, че и госпожица "Червенокоска" си има планове.Какви ли може да са те???>>-отново се въртяха любопитни мисли из главата на розовокоската.
-Е, за какво искаш да си разговаряме двете?-попита Сакура, изгаряща от любопитство, което беше забелязано от Карин.
-По-спокойно, успокой топката малко!
-Добре.-отвърна Сакура.
-За сега се преоблечи и ще те чакаме отвънка.-кимна с отговор Крин, макар, че знаеше какви ще са следващите думите, произащи от устата на куноичето:
-Ама, Карин, как така "чакаме"?Не си ли само ти тук?!И ако неси, то тогава-кой/коя/кои са с теб?!
-Това няма значение-ти се облечи и се постарай да побързаш мъничко!
-Добре...-отговори розовокоската.В това време Карин излезе от съблекалнята, отиде при чакащият я мъж, а той и проговори:
-Е, убеди ли я да остане?
-Да, ще дойде след малко.-отговори му Карин.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ в женската съблекалня:
-Хей, Сакура, видя ли, че на трибуните имаше един човек, който те гледаше почти през цялото време?
-Да, Ишизу, видях, и на мен ми се стори странничко!-отговори момичето.Сакура започна да се облича(тук ще ви опиша дрехите, които розовокосата сладурана носеше):от шкафчето си тя извади едно розово курсажче,секси бикини, и една яка рокличка(УАУ!Секси Сакура!!!).Тя се облече, събра си останалите чаркове(това са:хавлията, чехлите, и банския костюм, който между другото беше сякаш са взети мерки от нейното съвършено тяло, с изключение на по-големичкото и чело, ама всичко останало си беше много яко!!!)Саед като се оправи, момичето излезе от съблекалнята, сбогува се с някои приятели и приятелки и стигна до коридора, където видя Карин да говори със...САСКЕ
<<Но какво ли търси той тук?!Или какво искат и двамата от мен???Леле...Незнам какво е то, но мога да го разбера само по един начин!>>
-Здравей, Саске-кън!-промълви Сакура.
-Здравей, Сакура.-кимна в отговор чернокосият.
-Е, за какво съм ви?-попита розовокоската.
-Всъщност, не можем да говорим тук.-продължи Карин.
-И от къде да съм сигурна, че няма да искате да ми сторите нещо друго?-попита Сакура, малко по малко започваща да се заинтересува от това, ба къде бият.
-Искате да говорим за нещо важно, нали?-продължи момичето.
-Да.-отсякоха Карин и Саске едновременно.
-Ех, добре, успяхте да ме заинтригувате.Да върви.-съгласи се розовокоската.Тримата тръгнаха на път.Сакура се опитваше да не изостава, но въпреки това умората малко по малко я надвиваше и Саске забеляза това.Той и обърна внимание, след което забави постепено бързината и накрая спряха под едно дърво.
-Е, Саске-кън, какво има?-попита Сакура.
-Ами, всъщност исках да се присъединиш към нашия отбор.-каза кротко черникосият красавец.
-ИСКАТЕ ДА КАКВО?!?!?!-повтори изумена и леко ядосана плувкинята.
-Чу ме.-отсече кротко Саске, сякаш искаше да я подразни малко.
-Ти в ред ли си?Май трябва да отидеш на лекар(бръм-бръм, чики-чики,куку!)!
-Не, наред съм си.
-И с какво толкова ще съм ти полезна в отбора?-попита Сакура.
-Ами, ти си лечител, което значи, че можеш да лекуваш рани и травми и освен това, уменията ти, свързани с плуването-ще бъдеш от полза.Можа само да ти помогна с обучаването с бързината.-поясни момчето.
-НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЗИ!!!ВИЕ СТЕ ПРЕВЪРТЯЛИ!!!АЗ СИ ИМАМ ОТБОР И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ГО ОСТАВЯ!!!Намерете си друг/друга и мен ме оставете!!!
-Каквооо?!?!?!Саске, който никога не предлага на никой да се присъедини, а ти-ти...ТИ МУ ОТКАЗВАШ?!?!?!МАЙ ТИ СИ ТАЗИ, КОЯТО СИ ПРЕВЪРТЯЛА, ЗА ТАКАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВЪЗМОЖНОСТ!!!Егоистка.
-Ето едно от нещата, заради които не искам да сме в един отбор.-каза леко подигравателно Сакура.Саске усещаше накъде бие тя, след което се появи широка усмивка на лицето и на двамата, с изключение на Карин, която не схващаше.
-Ама, какво се гледате???Ало!!!Някой ще ме светне ли?
-Тя не иска да бъде в отбор с теб, защото може би, ще се избиете.-каза през смях Саске.
-САКУРА...
-Да.-отговори Сакура на Карин.<<Ха-ха-ха!Колко е глупава!Та как изобщо има такава способност(да усеща уждите енергии и чакри)???Чудя се как ли?>>-помисли си розовокостата, поглеждайки чернокосия, като се подсмихваха един на друг.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Е, сори за грешките, ама кажете си мнението!!!
3 глава. След като свърши с тренировките си, Сакура отиде в съблекалните, изкъпа се, а когато стигна до шкафчето(гардеробчето с лични вещи), момичето остана, като попарено, като видя кой я гледа-КАРИН!
<<Но какво ли прави тук Карин-очилин???Да не би и тя да се записва на тренировки???Ами ако тя иска да стане по-силна и от мен???И ако направи това със сила, не с упражнения, труд и умора???Добре, има само един начин да разбера.>>-помисли си Сакура и се усмихна леко дяволито.
-Е, здравей, Карин, мила, какво търсиш тук?Мога ли да ти помогна с нещо?-попита нашата хитруша.
-Ами, всъщност търсих точно теб, Сакура, мила!-отговори червенокоската.
<<Хм, май изглежда, че и госпожица "Червенокоска" си има планове.Какви ли може да са те???>>-отново се въртяха любопитни мисли из главата на розовокоската.
-Е, за какво искаш да си разговаряме двете?-попита Сакура, изгаряща от любопитство, което беше забелязано от Карин.
-По-спокойно, успокой топката малко!
-Добре.-отвърна Сакура.
-За сега се преоблечи и ще те чакаме отвънка.-кимна с отговор Крин, макар, че знаеше какви ще са следващите думите, произащи от устата на куноичето:
-Ама, Карин, как така "чакаме"?Не си ли само ти тук?!И ако неси, то тогава-кой/коя/кои са с теб?!
-Това няма значение-ти се облечи и се постарай да побързаш мъничко!
-Добре...-отговори розовокоската.В това време Карин излезе от съблекалнята, отиде при чакащият я мъж, а той и проговори:
-Е, убеди ли я да остане?
-Да, ще дойде след малко.-отговори му Карин.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ в женската съблекалня:
-Хей, Сакура, видя ли, че на трибуните имаше един човек, който те гледаше почти през цялото време?
-Да, Ишизу, видях, и на мен ми се стори странничко!-отговори момичето.Сакура започна да се облича(тук ще ви опиша дрехите, които розовокосата сладурана носеше):от шкафчето си тя извади едно розово курсажче,секси бикини, и една яка рокличка(УАУ!Секси Сакура!!!).Тя се облече, събра си останалите чаркове(това са:хавлията, чехлите, и банския костюм, който между другото беше сякаш са взети мерки от нейното съвършено тяло, с изключение на по-големичкото и чело, ама всичко останало си беше много яко!!!)Саед като се оправи, момичето излезе от съблекалнята, сбогува се с някои приятели и приятелки и стигна до коридора, където видя Карин да говори със...САСКЕ
<<Но какво ли търси той тук?!Или какво искат и двамата от мен???Леле...Незнам какво е то, но мога да го разбера само по един начин!>>
-Здравей, Саске-кън!-промълви Сакура.
-Здравей, Сакура.-кимна в отговор чернокосият.
-Е, за какво съм ви?-попита розовокоската.
-Всъщност, не можем да говорим тук.-продължи Карин.
-И от къде да съм сигурна, че няма да искате да ми сторите нещо друго?-попита Сакура, малко по малко започваща да се заинтересува от това, ба къде бият.
-Искате да говорим за нещо важно, нали?-продължи момичето.
-Да.-отсякоха Карин и Саске едновременно.
-Ех, добре, успяхте да ме заинтригувате.Да върви.-съгласи се розовокоската.Тримата тръгнаха на път.Сакура се опитваше да не изостава, но въпреки това умората малко по малко я надвиваше и Саске забеляза това.Той и обърна внимание, след което забави постепено бързината и накрая спряха под едно дърво.
-Е, Саске-кън, какво има?-попита Сакура.
-Ами, всъщност исках да се присъединиш към нашия отбор.-каза кротко черникосият красавец.
-ИСКАТЕ ДА КАКВО?!?!?!-повтори изумена и леко ядосана плувкинята.
-Чу ме.-отсече кротко Саске, сякаш искаше да я подразни малко.
-Ти в ред ли си?Май трябва да отидеш на лекар(бръм-бръм, чики-чики,куку!)!
-Не, наред съм си.
-И с какво толкова ще съм ти полезна в отбора?-попита Сакура.
-Ами, ти си лечител, което значи, че можеш да лекуваш рани и травми и освен това, уменията ти, свързани с плуването-ще бъдеш от полза.Можа само да ти помогна с обучаването с бързината.-поясни момчето.
-НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЗИ!!!ВИЕ СТЕ ПРЕВЪРТЯЛИ!!!АЗ СИ ИМАМ ОТБОР И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ГО ОСТАВЯ!!!Намерете си друг/друга и мен ме оставете!!!
-Каквооо?!?!?!Саске, който никога не предлага на никой да се присъедини, а ти-ти...ТИ МУ ОТКАЗВАШ?!?!?!МАЙ ТИ СИ ТАЗИ, КОЯТО СИ ПРЕВЪРТЯЛА, ЗА ТАКАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВЪЗМОЖНОСТ!!!Егоистка.
-Ето едно от нещата, заради които не искам да сме в един отбор.-каза леко подигравателно Сакура.Саске усещаше накъде бие тя, след което се появи широка усмивка на лицето и на двамата, с изключение на Карин, която не схващаше.
-Ама, какво се гледате???Ало!!!Някой ще ме светне ли?
-Тя не иска да бъде в отбор с теб, защото може би, ще се избиете.-каза през смях Саске.
-САКУРА...
-Да.-отговори Сакура на Карин.<<Ха-ха-ха!Колко е глупава!Та как изобщо има такава способност(да усеща уждите енергии и чакри)???Чудя се как ли?>>-помисли си розовокостата, поглеждайки чернокосия, като се подсмихваха един на друг.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Е, сори за грешките, ама кажете си мнението!!!
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Re: Сасусаку фик
Вто Май 04, 2010 3:55 pm
Така, сори за закъснението!!!
6 Глава.
-Нищо, проато нищо!-сопна му се Сакура, влизайки в кабинет номер 1914 (все едно годината, в която е потънал Титаник хД).
-Е, добре.-отговори чернокосият, гледайки с погледа "Тея не вървят при мен!"
<<Ама на мене ми се струва, че е нещо!>>-си помисли, след което и той влезе в стаята.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Какво има, Сакура?Не изглждаш много добре (в добро настроение) днес!Случило ли се е нещо?-попита хината.
-Не, Хината.Просто станах със задните части на горе(е, да бъде изразено по-меко, а не направо г**а!хД).---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зън!Зъъън!ЗЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!-изби звънеца за начало на часа.
-Добро утро, ученици!-поздрави даскалицата.
-Добро утро, госпожо Миа!-кимнаха в отговор тийнейджърите.
-Такам, да видим.Днес ще изпитам ...
Аха!-номер 19-Наруто Узумаки!Наруто, идвай насам!
-Ама аз...такова... не съм учил...и не съм добре в испанския език!
-Нищо, все ще знаеш нещо!11-токласник не може да зацепи!И без това ще те изпитам на 2 думички-не е кой знае какво!
Е, хайде, кажи ми как е числото 5 на испански.
-Ами...binko?(бинко?-аз изучавам испански, ето от къде зная думите, които ще видите след малко.хД)
-Аргх!Cinco, cinco(синко), бе Наруто(оле, тая даскалка, все едно е Тсунаде!).Добре, това не го знаеш.Пребори се поне за 3-ка, като и кажеш как се произнася...ъм...пари!
-Ъъъъъъъ....амммм....honey(е, тва ве4е е мед на англ.език.Оф, кат казах туй...тая наща даскалка-пенсионерка, по инглиш, маправо е ужас!-теб да те закачат, да се обърнеш да им кажеш да спрат и тя ти вика кат за световно!!!)???
Настъпи огромен смях между учениците.Обстанвката се успокои и тогава беше ред за конското на Тсунаде-2.
-НАРУТОООО!!!БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО, ТАКОВА!КАЗВА СЕ MONEY-СЪ
ЩО КАТО В АНГЛИЙСКИЯТ ЕЗИК!Двойка за цялата седмица по испански!!!
-Неееееее!!!....-разсърди се Наруто.
-Ха-ха-ха!-отново се изсмяха неговите "приятели", но с някои изключения.
-Добре, ученици, взимаме новите думи.Препишете от дъската:
Trabajo en clase(рацота в клас.Който иска превода на думите, да ме потърси по скайпа и ще му дам превода.хД):
-belleza(бейеса)
-beber(бебер)
-la fresa(ла фреса)
-el helado(ел еладо)
-comer(комер)
-cantar(кантар) и много други.
-А сега, ученици, образувайте ми изречения с тези думи.-каза Миа...
Следва продължение, но преди това, знаете-МИС И МИСТЪР КОМЕНТАТОР са(сте) наред!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
6 Глава.
-Нищо, проато нищо!-сопна му се Сакура, влизайки в кабинет номер 1914 (все едно годината, в която е потънал Титаник хД).
-Е, добре.-отговори чернокосият, гледайки с погледа "Тея не вървят при мен!"
<<Ама на мене ми се струва, че е нещо!>>-си помисли, след което и той влезе в стаята.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Какво има, Сакура?Не изглждаш много добре (в добро настроение) днес!Случило ли се е нещо?-попита хината.
-Не, Хината.Просто станах със задните части на горе(е, да бъде изразено по-меко, а не направо г**а!хД).---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зън!Зъъън!ЗЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!-изби звънеца за начало на часа.
-Добро утро, ученици!-поздрави даскалицата.
-Добро утро, госпожо Миа!-кимнаха в отговор тийнейджърите.
-Такам, да видим.Днес ще изпитам ...
Аха!-номер 19-Наруто Узумаки!Наруто, идвай насам!
-Ама аз...такова... не съм учил...и не съм добре в испанския език!
-Нищо, все ще знаеш нещо!11-токласник не може да зацепи!И без това ще те изпитам на 2 думички-не е кой знае какво!
Е, хайде, кажи ми как е числото 5 на испански.
-Ами...binko?(бинко?-аз изучавам испански, ето от къде зная думите, които ще видите след малко.хД)
-Аргх!Cinco, cinco(синко), бе Наруто(оле, тая даскалка, все едно е Тсунаде!).Добре, това не го знаеш.Пребори се поне за 3-ка, като и кажеш как се произнася...ъм...пари!
-Ъъъъъъъ....амммм....honey(е, тва ве4е е мед на англ.език.Оф, кат казах туй...тая наща даскалка-пенсионерка, по инглиш, маправо е ужас!-теб да те закачат, да се обърнеш да им кажеш да спрат и тя ти вика кат за световно!!!)???
Настъпи огромен смях между учениците.Обстанвката се успокои и тогава беше ред за конското на Тсунаде-2.
-НАРУТОООО!!!БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО, ТАКОВА!КАЗВА СЕ MONEY-СЪ
ЩО КАТО В АНГЛИЙСКИЯТ ЕЗИК!Двойка за цялата седмица по испански!!!
-Неееееее!!!....-разсърди се Наруто.
-Ха-ха-ха!-отново се изсмяха неговите "приятели", но с някои изключения.
-Добре, ученици, взимаме новите думи.Препишете от дъската:
Trabajo en clase(рацота в клас.Който иска превода на думите, да ме потърси по скайпа и ще му дам превода.хД):
-belleza(бейеса)
-beber(бебер)
-la fresa(ла фреса)
-el helado(ел еладо)
-comer(комер)
-cantar(кантар) и много други.
-А сега, ученици, образувайте ми изречения с тези думи.-каза Миа...
Следва продължение, но преди това, знаете-МИС И МИСТЪР КОМЕНТАТОР са(сте) наред!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- KoniTyФен
Дата на рег. : 13.02.2010
Вто Май 04, 2010 4:14 pm
суперрррррр ееееееееее :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss:
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Вто Май 04, 2010 7:23 pm
KoniTy написа:суперрррррр ееееееееее :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss:
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Вто Май 04, 2010 7:45 pm
Супер е както винаги! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Давай ощееее :flower: :flower: :flower:
- Dan7eРазвиващ се
Дата на рег. : 03.05.2010
Вто Май 04, 2010 9:00 pm
ХхаххVishnev cvqt написа:Супер ееееееее Това наистина направо ме разби Не знам как ще изтрая до следващата глава :arrow: :arrow: :arrow: Моля те, колкото се може по-бързо пусни другото
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Вто Май 04, 2010 9:15 pm
Тази глава определено беше много по - добре от предишните...
Също забелязах, че и грешките ти са намалели...
Определено се подобряваш
Давай да видим следващата глава....
Също забелязах, че и грешките ти са намалели...
Определено се подобряваш
Давай да видим следващата глава....
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 04, 2010 9:25 pm
Е, да, ама сега ще се позабавя малко с новата главичка, щото в момента работя върхо друг фик-коренно различен от този, но ще се опитам да удовлетворя вашето желание за продължението, защото виждам, че сте малко нетърпеливички-до 3-4 дена ще пусна новото!!!
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 11, 2010 10:34 am
Хей, Кони и другите, които сега завършвате 4-ти клас!- тия псувни(меко казано), относно вашите матури, не са точно за теб! Аз говоря за 4етвъртокласниците от "СОУ" Симон Боливар-Пловдив, и то за определени хора!!! Не се обиждай!!! Разбрахме ли се? Ина4е до 1 час и 30 мин. ще се постарая да пусна новата глава!!!
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 11, 2010 11:54 am
Eто и продължението!
7 Глава.
-А сега, образувайте ми изречения с тези думи!Каквото ви остане-за домашна!-каза Миа...
-Зъъъррр!!!-изби звънецът.
Сакура стана, събра си учебниците, прибра ги в чантата си и тръгна към стая номер 499-кабинетът по химия.Момието си мрънкаше нещо под носът и не усети как Саске я настигна.
-Сакура, какво ти става днес?
-Ами, щях да те попитам същото. А, и-как толкова бързо се загрижи за мен? Та ти ме остави през ноща, сам-сама на студа, с едно мижаво и изтъркано "благодаря".-отговори му тя с въпрос.
-Не, просто любопитство(да бе да! хД)!
-Виж, Саске, това не е 13- годишната хлапачка, хлътнала по теб, която те кани на срещи, аз пораснах, разбери го!-развика му се тя.
-Д-д-добре.-отговори й той.
Зър!Ззъърр!!Зззъъъррр!!!-отново изби звънеца.Учителката влезе в стаята.
-Такам, без поздрави и команди, направо преминаваме към работата.Виждам, че днес имаме нови попълнения в класа. Но, да не се заплесваме!Виждате епруветките, които са пълни с някои химични елементи.Ще ги смесите, до получаването на розова течност в една от тях. Приятна работа!
-Ъм, Сакура, помогни ми малко!-подшушна й Саске.
-Уф, просто е-смесваш това и това...
-Чук-чук! Може ли да вляза(ама вече влезнахте! хД)?
-Добър ден, господин Какаши!-поздравиха гимназистите.
-Добър ден и на вас!-отвърна им учителят.Тук съм за 2 минутки, за да кажа нещо на новите попълния.Такам-Саске, ти ще живееш в квартирата на Сакура, за сега.-от както розовокоската чу това, изля целият химичен елемент, в епруветката с другия. И изведнъж...
БББАААМММ!!!!!!!
Това беше доста оглушително "Бам"!-чинът, на който стояха Сакура и Саске, целият се оцвети в розово, а всички останали започнаха да се смеят.
Какаши се направи, че не е чул и видял нищо, след което продължи мисълта си:
А карин, във тази на Сюигетсу.-изведнъж, както си дъвчеше дъвката и надуваше балони, след като чу "изказването" на учителят, продължи да издиша, като за последно и...балонът стана толкова голям, че ...
експлодира, като някоя атомна бомба!!!(е, не точно...).Всички прихнаха да се смеят, защото почти всичко беше омацано в дъвка.
Неусетно мина денят и стана време всички да се прибират.
По пътя си, Саске и Сакура започнаха да се дразнят:
-Ей, ако не беше ти, сега нямаше да приличам на момиче!-извика й Саске.
-Какво исакш, бе амеба, такава?Та аз приличам на Барби!-отговори му тя.
-Барби!
-Момиче!
-Барби!
-Момиче!
Двамата неусетно стигнаха до къщата.
-Трябва да се изкъпя!Пффф!-измрънкоти Сакура.
-Ами аз?Аз също трябва да го направя!Няма да стоя мръсен!-раздразни се Саске.
-Ох, добре, но аз съм първа!
-Ще видим-кой превари, той завари!
-Облог?-попита куноичето.
-Облог.-отговори й чернокосото...
Следва продължение, но преди това-коментирайте, плс!!! -А така, поправено, как е?
7 Глава.
-А сега, образувайте ми изречения с тези думи!Каквото ви остане-за домашна!-каза Миа...
-Зъъъррр!!!-изби звънецът.
Сакура стана, събра си учебниците, прибра ги в чантата си и тръгна към стая номер 499-кабинетът по химия.Момието си мрънкаше нещо под носът и не усети как Саске я настигна.
-Сакура, какво ти става днес?
-Ами, щях да те попитам същото. А, и-как толкова бързо се загрижи за мен? Та ти ме остави през ноща, сам-сама на студа, с едно мижаво и изтъркано "благодаря".-отговори му тя с въпрос.
-Не, просто любопитство(да бе да! хД)!
-Виж, Саске, това не е 13- годишната хлапачка, хлътнала по теб, която те кани на срещи, аз пораснах, разбери го!-развика му се тя.
-Д-д-добре.-отговори й той.
Зър!Ззъърр!!Зззъъъррр!!!-отново изби звънеца.Учителката влезе в стаята.
-Такам, без поздрави и команди, направо преминаваме към работата.Виждам, че днес имаме нови попълнения в класа. Но, да не се заплесваме!Виждате епруветките, които са пълни с някои химични елементи.Ще ги смесите, до получаването на розова течност в една от тях. Приятна работа!
-Ъм, Сакура, помогни ми малко!-подшушна й Саске.
-Уф, просто е-смесваш това и това...
-Чук-чук! Може ли да вляза(ама вече влезнахте! хД)?
-Добър ден, господин Какаши!-поздравиха гимназистите.
-Добър ден и на вас!-отвърна им учителят.Тук съм за 2 минутки, за да кажа нещо на новите попълния.Такам-Саске, ти ще живееш в квартирата на Сакура, за сега.-от както розовокоската чу това, изля целият химичен елемент, в епруветката с другия. И изведнъж...
БББАААМММ!!!!!!!
Това беше доста оглушително "Бам"!-чинът, на който стояха Сакура и Саске, целият се оцвети в розово, а всички останали започнаха да се смеят.
Какаши се направи, че не е чул и видял нищо, след което продължи мисълта си:
А карин, във тази на Сюигетсу.-изведнъж, както си дъвчеше дъвката и надуваше балони, след като чу "изказването" на учителят, продължи да издиша, като за последно и...балонът стана толкова голям, че ...
експлодира, като някоя атомна бомба!!!(е, не точно...).Всички прихнаха да се смеят, защото почти всичко беше омацано в дъвка.
Неусетно мина денят и стана време всички да се прибират.
По пътя си, Саске и Сакура започнаха да се дразнят:
-Ей, ако не беше ти, сега нямаше да приличам на момиче!-извика й Саске.
-Какво исакш, бе амеба, такава?Та аз приличам на Барби!-отговори му тя.
-Барби!
-Момиче!
-Барби!
-Момиче!
Двамата неусетно стигнаха до къщата.
-Трябва да се изкъпя!Пффф!-измрънкоти Сакура.
-Ами аз?Аз също трябва да го направя!Няма да стоя мръсен!-раздразни се Саске.
-Ох, добре, но аз съм първа!
-Ще видим-кой превари, той завари!
-Облог?-попита куноичето.
-Облог.-отговори й чернокосото...
Следва продължение, но преди това-коментирайте, плс!!! -А така, поправено, как е?
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010
Вто Май 11, 2010 12:36 pm
на мен лично много ми хареса тази глава,такаче продалжавай в същия дух.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Май 11, 2010 12:42 pm
Не е зле
Липсват ти обаче описания
И ч-то не се пише с 4
Имаш и правописни грешки - някои от невнимание, а други - може би не
Не знам, идеята е добра
Но като че ли нещо май не ти се получава
Но нищо, човек се учи докато е жив, така че продължавай да пишеш ;)
Липсват ти обаче описания
И ч-то не се пише с 4
Имаш и правописни грешки - някои от невнимание, а други - може би не
Не знам, идеята е добра
Но като че ли нещо май не ти се получава
Но нищо, човек се учи докато е жив, така че продължавай да пишеш ;)
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Вто Май 11, 2010 1:15 pm
Ето и другата ми критика
Яко е, но грешките ти са УЖАСНИ.
Както каза onyx, ч - то не се пише с 4.
Не е зле да си преговориш учебника по Бел.
Давай още
Яко е, но грешките ти са УЖАСНИ.
Както каза onyx, ч - то не се пише с 4.
Не е зле да си преговориш учебника по Бел.
Давай още
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010
Вто Май 11, 2010 5:01 pm
мн ми хареса :kisss: :kisss: :kisss: :kisss:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 11, 2010 9:06 pm
Давай още
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 11, 2010 9:34 pm
Давай Давай Ъм имам едно предложение за теб, ако искаш да чуеш какво е - пиши по скайп Страхотна глава
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Май 12, 2010 10:17 am
поправих го, но незнам дали има още много грешки
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.03.2010
Пон Май 17, 2010 6:38 pm
:lol!:
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Май 19, 2010 6:59 pm
Ъм, хора-помощ! Музата ми я няма! И- плс- ако някой има идеи-да ми пише лс! Моля ви!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Май 19, 2010 7:09 pm
ми ако искаш ме намери в скаип и там ще се разберем аз мога да ти помогна ако искаш
- PypitoНовородено
От : Sofia
Рожден ден : 22.04.1995
Години : 29
Дата на рег. : 16.05.2010
Чет Май 20, 2010 3:10 pm
dai o6te o6teeeeeeeeeeeeeeee :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: o6teeeeeeeeeeeeeeee :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 7:40 pm
Съгласна съм, само ми прати лс с твпя скайп. Благодаря ти предварително.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 10:43 pm
Супер Давай още!!!!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 10:48 pm
готовоSakura~sasuke написа:Съгласна съм, само ми прати лс с твпя скайп. Благодаря ти предварително.
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 25, 2010 11:41 am
Очаквайте скоро нова глава. Жокер: ще бъде комедия.
- miss_kuklAСъстезател
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Май 26, 2010 10:36 pm
Както обещах-продължението!!!
Да видим, ти ще ми дадеш да се изкъпя първа, а аз ще ти позволя малко преди да изляза (например 5 минути), ти да влезеш при мен…-изрече допълнително Сакура, увивайки единият си крак около бедрата на момчето, което за него беше някак си… прекалено възбуждащо, но се въздържа, за което му трябваха 2-3 минути, а докато Саске се усети… ох, мамо… розовокосото кунойчи беше влязла под душа. Но тя си имаше специален вкус, дори по (ъх, а…нямам много богат речник…) козметиката, използваща се в банята: за специални случаи, по мъжките вкусове (ако се налагаше да остават мъже в дома й), тя бе избрала комплекта за мъжка грижа „ Малиция”. По нейният си каприз (тя попринцип си беше суеверно момиче, де) , по нейният любим плод, Сакура си избираше грижа от глава до пети: кремове, ексфолианти, спрейове за след душ и прочие, докато не се стигне до пръстите на краката (майко, тука падат яки пачки, па не си представям големината на помещението, дето я съхранява таз химия, която „помага” за черни точки, разширени пори, кръгове под очите и т. н.)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
След като и Саске се изкъпа (което в интерес на истината беше дългичко-около 1 час, покрай всиките тея козметики), свари Сакура, изпънала се на леглото си, спяща, като, като… не ме карайте да го казвам…е, добре, де-КАТО НАРУТО!!! (въй, въй, въй- сигурно и краят на света да дойде и динозаврите няма да я събудят!!!)
-Пфффхахаха!-изсмя се като малко дете Саске.-Значи вече си заспала? Ами, ще те накарам да не можеш да го направиш повече!-допълни, с devile smile ^_^
……………………………………(на сутринта)………………………………………..
Сакура се събуди към 8 часа, а като видя до нея полу-голият спящ Саске, познайте какво се случи (йей, нали познах-креватно джудо,а,а,а,а?)………………………………
-
АРГХХХХХХХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САСКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!КАКВО ПРАВИШ ТУК?!И ТО САМО ПО ХАВЛИЯ( лека червенина се появи по страничките на Сакура)?!КАКВО Е СТАНАЛО СНОЩТИ?!?!?!
-Хън?-попита Саске, макар че отлично знаеше какво ставаше въпрос.-Не си ли спомняш?-допълни той, вече едва сдържащ смеха си.
-К’ВО?!Я НЕ СИ ИГРАЙ С МЕН И МИ КАЖИ ИСТИНАТА, ИЛИ ЩЕ…
-Или ще какво?-попита я саске, след което я издърпа точно под себе си, готов да направи нещото, което всички чакат от много време, но това се оказа грешка…много, много голяма грешка,за … неговите долни главички (топчиците…)
-УАУАУАУА!!!ААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!Т’ВА БОЛЕШЕ СТРАШНО МНОГО!!!!!!КАК МОЖА-започна да се превива от болка горкичкият Саске
-Хн, това, което трябвапе-хахаха!-кикотеше се Сакура, та чак се напикаваше в гащите си…-та да знаеш, друг път да не ме вкарваш в такава депресия, защото чесно ти казвам, то тогава ще ти се случи случка!-допълни тя.
-Хън, тогава ще правя обратното на това, което ти ми заповядваш.-започна да я дразни чернокосото.
-Какво?! Ах ти…
Малък, жалък,…
БЕЗПОЛЕЗЕН КЕЛЕШ, ТАКЪВ, ВЪРНИ СЕ ТУКА, ДА ТИ СМАЧКАМ ФАСОНА!!!викаше, та са късаше от раздиране на гърлото крясъци.
-Брей, не може ли да си запазя личицето хубаво? После няма да имам фенки!-отново
започна с бодалкането Саске.
И така, след няколко часова „разходчица”, Саске се запъти към къщата на Сакура, защото тя се беше отказала да го гони, ни си имаше и причина за това.
Вижте я:
Както чернокосият си отвори входната се чу едно „СКЪС!” , след което в огромно
количество една кофа, на която съдържанието и беше като на дъвка, се изсипа по всеки
ъгъл на тялото на Саске. Чу се един много, много проницателен вик:
-САКУРАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Хи-хи-хи!Значи се хвана в капанчето ми, нали???
- КАК МОЖА?!?!ЕЙ СЕГА ЩЕ ТЕ…-една възглавница се заби в главата на Саске и го
- повали на земята, а той падна по дупе.-Тъй ли значело? А пък аз ти обявявам бой с храна!-предизвика я.
След дълго време замеряне с възглавноци, чаршафи и храна, в къщата цареше пълен безпорядък…
А сега ми кажета дали ви е харесало!Ъ, поправих си грешката
Да видим, ти ще ми дадеш да се изкъпя първа, а аз ще ти позволя малко преди да изляза (например 5 минути), ти да влезеш при мен…-изрече допълнително Сакура, увивайки единият си крак около бедрата на момчето, което за него беше някак си… прекалено възбуждащо, но се въздържа, за което му трябваха 2-3 минути, а докато Саске се усети… ох, мамо… розовокосото кунойчи беше влязла под душа. Но тя си имаше специален вкус, дори по (ъх, а…нямам много богат речник…) козметиката, използваща се в банята: за специални случаи, по мъжките вкусове (ако се налагаше да остават мъже в дома й), тя бе избрала комплекта за мъжка грижа „ Малиция”. По нейният си каприз (тя попринцип си беше суеверно момиче, де) , по нейният любим плод, Сакура си избираше грижа от глава до пети: кремове, ексфолианти, спрейове за след душ и прочие, докато не се стигне до пръстите на краката (майко, тука падат яки пачки, па не си представям големината на помещението, дето я съхранява таз химия, която „помага” за черни точки, разширени пори, кръгове под очите и т. н.)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
След като и Саске се изкъпа (което в интерес на истината беше дългичко-около 1 час, покрай всиките тея козметики), свари Сакура, изпънала се на леглото си, спяща, като, като… не ме карайте да го казвам…е, добре, де-КАТО НАРУТО!!! (въй, въй, въй- сигурно и краят на света да дойде и динозаврите няма да я събудят!!!)
-Пфффхахаха!-изсмя се като малко дете Саске.-Значи вече си заспала? Ами, ще те накарам да не можеш да го направиш повече!-допълни, с devile smile ^_^
……………………………………(на сутринта)………………………………………..
Сакура се събуди към 8 часа, а като видя до нея полу-голият спящ Саске, познайте какво се случи (йей, нали познах-креватно джудо,а,а,а,а?)………………………………
-
АРГХХХХХХХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САСКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!КАКВО ПРАВИШ ТУК?!И ТО САМО ПО ХАВЛИЯ( лека червенина се появи по страничките на Сакура)?!КАКВО Е СТАНАЛО СНОЩТИ?!?!?!
-Хън?-попита Саске, макар че отлично знаеше какво ставаше въпрос.-Не си ли спомняш?-допълни той, вече едва сдържащ смеха си.
-К’ВО?!Я НЕ СИ ИГРАЙ С МЕН И МИ КАЖИ ИСТИНАТА, ИЛИ ЩЕ…
-Или ще какво?-попита я саске, след което я издърпа точно под себе си, готов да направи нещото, което всички чакат от много време, но това се оказа грешка…много, много голяма грешка,за … неговите долни главички (топчиците…)
-УАУАУАУА!!!ААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!Т’ВА БОЛЕШЕ СТРАШНО МНОГО!!!!!!КАК МОЖА-започна да се превива от болка горкичкият Саске
-Хн, това, което трябвапе-хахаха!-кикотеше се Сакура, та чак се напикаваше в гащите си…-та да знаеш, друг път да не ме вкарваш в такава депресия, защото чесно ти казвам, то тогава ще ти се случи случка!-допълни тя.
-Хън, тогава ще правя обратното на това, което ти ми заповядваш.-започна да я дразни чернокосото.
-Какво?! Ах ти…
Малък, жалък,…
БЕЗПОЛЕЗЕН КЕЛЕШ, ТАКЪВ, ВЪРНИ СЕ ТУКА, ДА ТИ СМАЧКАМ ФАСОНА!!!викаше, та са късаше от раздиране на гърлото крясъци.
-Брей, не може ли да си запазя личицето хубаво? После няма да имам фенки!-отново
започна с бодалкането Саске.
И така, след няколко часова „разходчица”, Саске се запъти към къщата на Сакура, защото тя се беше отказала да го гони, ни си имаше и причина за това.
Вижте я:
Както чернокосият си отвори входната се чу едно „СКЪС!” , след което в огромно
количество една кофа, на която съдържанието и беше като на дъвка, се изсипа по всеки
ъгъл на тялото на Саске. Чу се един много, много проницателен вик:
-САКУРАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Хи-хи-хи!Значи се хвана в капанчето ми, нали???
- КАК МОЖА?!?!ЕЙ СЕГА ЩЕ ТЕ…-една възглавница се заби в главата на Саске и го
- повали на земята, а той падна по дупе.-Тъй ли значело? А пък аз ти обявявам бой с храна!-предизвика я.
След дълго време замеряне с възглавноци, чаршафи и храна, в къщата цареше пълен безпорядък…
А сега ми кажета дали ви е харесало!Ъ, поправих си грешката
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Май 26, 2010 10:51 pm
Браво станало е по-добре от колкото си мислех , че ще стане отлично си го саединила и ако пак ти трябва помощ аз сам на среща \направо си се престарала
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010
Чет Май 27, 2010 8:43 am
sasusaku96 написа:Браво станало е по-добре от колкото си мислех , че ще стане отлично си го саединила и ако пак ти трябва помощ аз сам на среща \направо си се престарала
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите