Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
sakura_vampire
sakura_vampire
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 30.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail

red Исторйка с вампири (по Наруто)

Нед Май 02, 2010 7:04 pm
Такам това е моят фик надявам се да ви хареса и ако има грешки (пунктуационни) не е нарочно. Сори че е малко ама следващите щее са по-големи
Е приятно четене!!!
------------------------------------------------------
1 глава

Луната светлина огря една пейка в парка, където седеше момиче, което чакаше някой. Тя си бе нормално момиче, но не задълго, скоро това щеше да се промени. Момичето бе с дълга черна коса и сини отиващи към сиво очи, беше облечена със светло сини дънки и розова блуза прилепнала по нея. Докато седеше момичето усети някой да слага ръка на рамото й и да я вика, подскочи след което се обърна да види този шегаджия но там нямаше никой, тя се обърна напред и го видя. Той беше толкова красив, с огнено червена коса и синьо зелени очи в които се добавяше нотка тъга.
- Здравей и на теб Гаара!!!! – каза ядосаното момиче – Защо правиш това винаги, никога не идваш навреме и изникваш сякаш от дън земя.
- Съжалявам Рей имах малко работа в къщи- отговори и той със спокоен тон.
- Е Гаара какво щеше да ми показваш, че ме викна толкова късно през нощта.– след което се прозя.
- Ще видиш имай търпение, а сега ела.- каза червенокоското и помъкна момичето към края на града.
След като напуснаха пределите на града те влязоха в гората по една трудно забележима пътечка.
- Гаара какво по дяволите ще правим в гората посред нощ.- почна да се панира Рей.
- Както ти казах вече ще видиш и спокойно няма да направя нищо нередно- започна да я успокоява той.
След близо двайсетина минути Гара спря изведнъж а Рей се блъсна в него.
- Гаара защо спряхме така изведнъж.- попита тя с интерес
- Мисля че усетих нещо.
-Сигурно е било някоя катеричка.
- Не, не е това.– отрече момчето като претърсваше района за нещо необичайно.
Гаара усети че нещо не е наред но прекалено късно, когато зад едно дърво изникнаха два силуета, но те не се виждаха заради мрака. След около минута единият тръгна към тях и лунната светлина го огря, оказа се че това е момче горе, долу на тяхната възраст със стърчаща черна коса и черни очи, той беше облечен с черни дънки и риза на която първите няколко копчета бяха разкопчани. Когато се приближи той проговори на червенокоското с весел глас:
- Е, Гаара на разходка ли водиш вечерята си вече! Може ли и ние да се присъединим? М-м-м-м-м ухае прекрасно
- Саске разкарай се от тук, или ще кажа на лейди Тсунаде за малките ти нощни закуски.
- Е и, какво от това тя знае за всички!-продължаваше да се дразни момчето- И само ми е интересно защо ме заплашваш с нея,0 нима не можеш да ме разкараш и сам. – продължаваш той и изведнъж се провикна- Сак ела да хапнеш и ти с нас!
След като Саске каза това и другия силует бе огрян от светлината и се оказа че това е било момиче с дълга бонбонено розова коса зелени очи и зелена рокля. То отиде до момчето с гарвановата коса и го прегърна. След което се обърна към другите двама като ги поздрави:
- Здрасти Гаара!!! По принцип не одобрявам плячката ти, но този път си надминал се ухае толкова…… м-м-м-м-м вкусно. Не знаеш как ми се иска да я нападна и да я източа до последната капка кръв - розовокоската налетя на Рей и тя изпищя
ГАРА махни я от мен – той се запъти да и помогне и беше на косъм когато....... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Re: Исторйка с вампири (по Наруто)

Нед Май 02, 2010 7:31 pm
Брей, това звучи интересно
Вампирите превземат света Исторйка с вампири (по Наруто) 787605
Продължавай, искам още
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

Нед Май 02, 2010 8:11 pm
Леле ти си Злато фика ти е страхотен Исторйка с вампири (по Наруто) 268430 Много ми хареса и това с вампирите Исторйка с вампири (по Наруто) 5131 Нямам думи. Пускай следващата главичка Исторйка с вампири (по Наруто) 268430
Miss Inтerpol ^.^
Състезател
Състезател
Female
Дата на рег. : 05.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡

Нед Май 02, 2010 8:21 pm
Хн... интересно. Чудно ми е какво ще се случи по- натам. Искам още ooo da
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Нед Май 02, 2010 8:45 pm
фика ти е страхотен Исторйка с вампири (по Наруто) 787605
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Нед Май 02, 2010 8:49 pm
Йей, вампири...
Супер.
Страхотна глава!
Искам още

Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female

Вто Май 04, 2010 6:08 pm
Кога ще има ощееее Исторйка с вампири (по Наруто) 376805 Много си лоше Исторйка с вампири (по Наруто) 68766 Исторйка с вампири (по Наруто) 81072 Моля те пусни скоро още, защото ще умра от любопитсвто Исторйка с вампири (по Наруто) 68766 Исторйка с вампири (по Наруто) 73713
justME
justME
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 18.04.1997
Дата на рег. : 15.04.2010

Сря Май 05, 2010 7:16 pm
Много е яко! Исторйка с вампири (по Наруто) 787605 Браво! Исторйка с вампири (по Наруто) 631890 ПЛС пусни скоро още...
sakura_vampire
sakura_vampire
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail

Сря Май 05, 2010 8:10 pm
Обещавам след няколко часа да пусна следващата глава Исторйка с вампири (по Наруто) 787605 Исторйка с вампири (по Наруто) 787605 Исторйка с вампири (по Наруто) 787605
BlooodsuckeR
BlooodsuckeR
Новородено
Новородено
Female
Рожден ден : 10.12.1995
Дата на рег. : 22.08.2009

Сря Май 05, 2010 8:33 pm
Харесва ми като идея, но оправи правописа, пунктоацията и повторенията, защото всяко изречение съдържа "момичето" и също така думата "момиче" е среден род и се използва "то", а не "тя". :o.k.:
sakura_vampire
sakura_vampire
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Май 13, 2010 10:30 pm
Сори че се бавих толкова с главата ама не е лесно да си в седми клас. Ами етоя и главата. Пак се получи кратка ама съжелявам няма муза. Пиятно четене. Исторйка с вампири (по Наруто) 787605 Исторйка с вампири (по Наруто) 787605 Исторйка с вампири (по Наруто) 787605 Исторйка с вампири (по Наруто) 787605
---------
2 глава

- Здрасти Гаара!!! По принцип не одобрявам плячката ти, но този път си надминал се ухае толкова…… м-м-м-м-м вкусно. Не знаеш как ми се иска да я нападна и да я източа до последната капка кръв - розовокоската налетя на Рей и тя изпищя
ГАРА махни я от мен – той се запъти да й помогне и беше на косъм, когато острите като бръснач зъби на Сакура докоснаха плътта на Рей. Червенокоското ускори и тъкмо да стигне двете момичета, когато се случи нещо неочаквано, енергията която до преди малко излъчваше се промени. Сега тя бе заменена от нещо по-голямо и опустошително. Тримата се смразиха от тази вълна а реакцията на всеки един беше невероятна. Гаара, който бързаше да помогне на „беззащитната” Рей се беше спрял и я гледаше не разбиращо. Саске, който бързаше да спре червенокосия вампир да разкъса любимата му, сега гледаше момичето невярващо. Сак, която държеше Рей в опит да я източи, което се оказа неуспешен опит, но важното беше, че сега тя седеше на земята и гледаше Рей. А Рейвън, тя висеше във въздуха а очите и бяха добили странно лилаво-червен блясък а косата и изсветляваше бавно докато не стана бяла. Всички гледаха момичето и ченетата им увиснаха. Те познаваха само един човек способен да направи нещо подобно и това беше жената от която най- много се бояха. Това беше една от малкото останали чистокръвни вампири. Нейното име беше лейди Тсунаде. След миг Рей слезе на земята като каза с глас който сякаш не излизаше от нейната уста:
- Вие нисши същества поклонете се пред своята принцеса!!!- и после припадна.
Гаара който се бе съвзел най- бързо отиде и я хвана като булка преди да падне, след това се обърна към другите двама стресирани вампира.
- Саске, Сак идете в пещерата и кажете на лейди Тсунаде за станалото може да знае нещо. А аз ще закарам Рей у тях и ще се
пробвам да разбера нещо от нея. – след като каза това всички тръгнаха да изпълняват зададената им задача. Двойката
вампири бяха толкова озадачени че не проговориха през целия път към пещерата. Щом стигнаха в мястото наречено
„Пещерата” което представляваше голяма двуетажна къща на която, стените и бяха изработени от големи мраморни
плочи и блестяха във всички цветове на дъгата. Прозорците в цялата къща бяха със затъмнени стъкла но дори през тях се
виждаха прекрасните пердета, които бяха в различен цвят за всеки обитател на тази прекрасна постройка. А всичко това се
намираше на едно от най невероятните места които човек може да си представи. Къщата беше разположена навътре в
прекрасна гора, близо до една река която докато стигнеше градчето почти изчезваше а нагоре по течението имаше и
водопад. Ако не си вампир трудно би успял да намериш това райско кътче, и точно заради това Тсунаде, като останалите обожаваше това място.
След като влязоха през масивната дървена врата, двамата се запътиха към мазето, което беше превърнато в офиса лейди Тцунаде. Те вървяха мълчаливо през целия път от мястото на инцидента до самото мазе замислени, но когото стигнаха мислите им бяха прекъснати от вика на Тсунаде:
- Какво си мислил тогава кажи ми…… или чакай ти въобще ни си мислил. – продължаваше да крещи жената от другата страна на вратата – Сега иди и оправи тази каша!!! Веднага и кажи на брат си и приятелката му да влизат, защото явно имат нещо важно да ми кажат!!! А сега върви!!- след като изкрещя последното вратата се отвори и от там се показа едно момче(така де сещате се ХD XD ) на около двайсет с дълга катранено черна коса и също толкова черни очи, които рязко контрираха с неговата снежно бяла кожа. Той и Саске наистина си приличаха и това не е учудващо понеже той беше по- големият му брат. Неговото име беше Итачи Учиха. И той както братчето си беше облечен с черни дънки, но нагоре беше с черна прилепнала блуза и черна горница. След като затвори вратата се обърна към двамата стъписани младежи.
- Е глупав малак братко по добре влизай, че въобще не е в настроение.
- Хм…… защо ли? – измрънка Саске изнервено
След като размениха тези „поздрави” двамата тръгнаха в различни посоки: Итачи да оправя мистериозната си каша а Саске и Сак да съобщят за станалото в гората. След като влязоха в просторното помещение осветявано само от свещи беше пълно с книги и документи а зад бюрото седеше жена на около 35 с руса коса сини очи. Тя беше облечена с червена блуза с къс ръкав и голямо деколте което разкриваше големият й естествен бюст. И тъкмо когато щяха да говорят с нея тя им каза:
- Яяяяя колко часът стана…… съжалявам, но имам среща с Джирая и Орочимару да обсъдим положението с техните „семейства” така че каквото и да е надявам се може да почака. А за сега чау. – след като каза това жената изчезна със скорост на която влака стрела би завидял.
След като се съвзеха двамата вампири решиха да с поразходят докато се върне „шефката” им.

/при Гаара и Рейвън/

След като възложи на Саске и Сак да съобщят на Тсунаде той побягна към града, за да осигури на Рей безопасно място за почивка, пък и това даваше възможност да види как живее тя. Слид близо 5 минути той отново се озова в началото на града а след още две вече беше пред апартамента и. Но чак сега се сети, че няма ключ, тогава го осени една идея. Той премести Рей само на едната си ръка а с другата се зае да бърка в дънките и. След близо минута Гаара откри това което търсеше. Изкара ключовете и отключи, след което внесе припадналата си любима. В началото той не се ориентира добре и сбърка кухнята със спалня, но в крайна сметка уцели врата след което внесе чернокоската в прекрасната й стая, чиито интериор беше черно и розово. После я положи внимателно в леглото й чиито също бяха черно и розово, и отиде до кухнята да си налее вода.Той излезе от стаята и тъкмо щеше да се отправи към кухнята когато...... следва продължение
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Чет Май 13, 2010 11:02 pm
Браво! Исторйка с вампири (по Наруто) 631890
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Пет Май 14, 2010 7:23 am
Уоу, супер!
Главата е невероятна!
Трансформацията на Рей малко ми напомня на тази на Moka от Rosario+Vampire...
И сега най - слушаната реплика: Искам още
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female

Пет Май 21, 2010 9:01 pm
Малеее Фикчето ти е страхотно Исторйка с вампири (по Наруто) 811726 Исторйка с вампири (по Наруто) 73713 Знаеш, че много ми хареса Исторйка с вампири (по Наруто) 73713 чакам следващата главичка Исторйка с вампири (по Наруто) 268430
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Съб Май 22, 2010 1:31 pm
супер е Исторйка с вампири (по Наруто) 637210 :kisss: :kisss: :kisss: