Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

red Нещо нетипично

Сря Май 05, 2010 7:06 pm
Оф, ето, чe пак ви досаждам с моите тъпи и пре-тъпи умотворения.Нищо.

Вище това и плс, коментирайте... Нещо нетипично 787605 Нещо нетипично 787605 Нещо нетипично 787605

Пролог:

Добре, да се върнем много, много, много...много столетия назад във времето-тогава, когато нямаше видео-стационарни телефони, механични легла и така нататък.

В Япония, имаше един град (както нашият пловдив), наречен Коноха.

Той беше добре сложен- имаше много молове, паркове и градинки почти, покрай всеки лощад( с изключвние на моловетехД), караха се еко-коли, хората винаги бяха усмихнати и с една дума-щастлив град.И щеше да стане още по-щастлив, защото щеше да се нанесе едно прекрасно момиче-тя се казваше Сакура Харуно, на 17 години, от Коноха, но живееше в Мадрид(Испания), от където произлизат хората с добри обноски.

Нашата героиня имаше следното външно описание:
-бонбонено розова коса, спускаща се до кръста й;

-изумрудено-зелени очи(моите също са зелени хД), които можеха да те удавят, само с един поглед;

-алено розови устни, придаващи й чудесен ангелски вид;

-цялата тази гама беше обединена от фона на снежно-бяла(като на Снежанка хД) кожа.

Просто тя беше съвършена от глава, до пети.Момичето се месташе в този град, защото искаше да завърши в най-престижната академия по волейбол-"Коноха-волей"

Е, днес Сакура пристига в Коноха.

Нека да видим това, което ще се случи по-нататък.

1 Глава-Коноха...

-Самолетът от Мадрид за Коноха току-що пристигна!Благодарим Ви за отделеното ви време за нас!-обади се една от стюардесите на самолета.

-Е, Сакура, вече пристигна.-каза си тя.Все още, от девството помнеше домът, в който живееше като малка и в който сега отново щеше да заживее.

СПОМЕН

-Хайде, Сакура, колата е готова!-обади се майка й.

-Идвам, мамо!-отвърна Сакура.

Това беше къщата, която тя напусна преди 10 години, защото заминаваше за друга, по-престижна гимназия, от Коноха-волей.

КРАЙ НА СПОМЕНА.

-Така, както гледам, всичко се е променило тук.Малко трудно ще ми бъде да намеря дома си.-каза си с малко тревока момичето.

То не усети, как постепенно се смрачи, а също и, че някой я следеше.

Изведнъж нечии силни ръце стиснаха раменете й.

-Здрасти, кукличке, искаш ли да се позабавляваме?-попита я саркастично нечий глас.

-МОЛЯ?!?!?!АУЕ, ТИ НАРЕД ЛИ СИ, ИЛИ СИ НАКАКЪВ ОТВРАТЕНЯК?!?!?!ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ МЕН!!!(май не споменах, че Сак хич не си поплюва да изрази това, коео й идва от вътре хД)

След това тя се обърна рязко и непредпазливо, но това нямаше смисъл, защото...

...защото вижте сами, защо:

-Д-д-Дайсуке?!............................................................................................................................................................................................................

-С-с-Сакура?!.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Следва продължение-зная, че спрях на най-интересната част , от безинтересната ми история, ама исках да ви държа на нокти!!!Аз съм си дявол по природа!!! Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 А сега-хайде мис и мистър коментатор са(сте) наред!!!Чакам ви!!!С нетърпение ви чакам!!! Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 741743 Нещо нетипично 787605 Нещо нетипично 787605 Нещо нетипично 787605 Нещо нетипично 787605
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010

red Re: Нещо нетипично

Сря Май 05, 2010 8:22 pm
мнго е ЯКО Нещо нетипично 811726 Нещо нетипично 811726 Нещо нетипично 811726 :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss:
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Сря Май 05, 2010 9:05 pm
Страхотно ..... Искам да видя какво ще стане по-нататък....
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Сря Май 05, 2010 9:23 pm
Vishnev cvqt написа:Страхотно ..... Искам да видя какво ще стане по-нататък....
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Май 05, 2010 9:30 pm
Идеята ти е много добра, Но
Няма почти никакво описание
Наблегни на това
Иначе е интересно
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Май 10, 2010 10:03 am
Хм, е, ок, сори за закъснението, ама музата ми некъде отиде, а продължението беше много малко, за това сега ми дайте още малко срок, защото в момента пиша по-дългичко и-ще се постарая по-бързо да го пусна, щото тая седмица съм 2-ра смяна...е*а и малките 4етвъртокласничета за техните ш****и матури!!! Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Май 10, 2010 8:30 pm
Sakura~sasuke написа:Хм, е, ок, сори за закъснението, ама музата ми некъде отиде, а продължението беше много малко, за това сега ми дайте още малко срок, защото в момента пиша по-дългичко и-ще се постарая по-бързо да го пусна, щото тая седмица съм 2-ра смяна...е*а и малките 4етвъртокласничета за техните ш****и матури!!! Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694 Нещо нетипично 12694
И аэ Нещо нетипично 519416
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Съб Юни 12, 2010 11:30 pm
Уф, мн сори за малката главичка, но просто не ми остана никакво време за писане, покрай подготовката за външното оценяване, и накрая какво-леко-отрицателни резултати! Ама аз не мога да се примиря! Та как в клас ще има по-добър от мен?! Някой пред мен да има?! Не, тая няма да я бъде-девите не пускат никого пред себе си! Но, това е въпрос на личен живот, което сега не е от значение. Мога да ви кажа само-приятно четене!

-С-с-Сакура?!
-Д-д-Дайсуке?!
Настъпи момент на тишина. Двамата се гледаха, като паднали от Марс. Сякаш Бог не ги среща за първи път. Дам, това е вярно-
-Дай?! От колко време не сме се срещали! Много си пораснал, опашцице-хах! Нещо нетипично 787605
-О, права си, розова главичке (дяволска усмивка хД)...
Сакура започна да се възвръща, към предишното й спокойно държание.
-Е, не! Дай, моля те... недей да се усмихваш така!-кучешката муцунка ще надвие дяволската физиономийка!
-Е, не! Не! Не и милите ти очички!!!
Докато така си лафиха, стигнаха до предишната къща, която беше сегашното местонахождение на розовокосата (бати и сложната дума Нещо нетипично 787605 хД). Уф, мамо мила! Колко съм глупава-Дай е първи братовчед на Сакура-бяха много близки като деца, но поради лошите обстоятелства, ръката на съдбата ги отдели, както всеки на този свят се отделя от близкият си човек за малко или много време...
И така, нашите двама герои стигнаха до жилището на Сакура.
-Е, розова ми главичка, предполагам в коя гимназия си се записала, защото от 1 клас волейбола ти беше страст. Е, тогава аз трябва да тръгвам ! Утре към 7: 30 ще дойда да те взема! Лека нощ!-сбогува се дай.
-Чао, Дай! Лека и на тебе (йей, одеве бях написала ебе, вместо тебе-упс... хД)--------------------------------------------------------------------------------------- Нощта се изниза, както топчетата на скъсан перлен (все тая, каквото бижу си искате, само да бъдемънистено, а не с по една дрънкулка, нали ме разбирате, нали Нещо нетипично 376805 хД)гердан. Будилникът на Сакура звънна, а часът беше 6:30 сутринта. Неусетно минутите и часовете се търкулнаха , след което дойде и времето, в което Дай пристигна, за да вземе Сакура. След 10 минути:
-Сакура, хайде!-провикна се гръмогласно момчето, събуждайки всички наоколо с мъжественият си глас.
-Спокойно, идвам!-отвърна розовокоската.
-Да, бе! Все така похилядваш от 15 минути!-ядоса се русокосият. Вратата скръцна и се отвори. От нея се показа Сакура, с нейната необикновена й странна походка.
-Е, ето ме.-каза весело тя, след което скочи в колата на Дай. След малко стигнаха в даскало. Батовчедът показа шкафчето и графикът с часовете на Сакура. По данните, тя сега имаше ФВС (физическо възпитание и спорт хД) . Запъти се по коридора, към гардеробчето си, извади от там спортния си екип, който беше предварително подготвен и се състоеше от: малко, късо черно потниче, впиващо се по гръдните кошове на момичетата , къси панталонки, тип боксер , в цвят циньо, гети за ръце, в зелен цвят и едни черни кецове, стигащи малко над глезена. Сега следваше и първата среща със съучениците.
Звънеца изби, за началото на часа. Сакура застана от страни, като погледна по-обстойно съучениците си. Тя забеляза двама по-странни от тях-единият, незнайно защо носеше всичко от-до в зелен цвят, имаше черна, намазана с гел или нещо подобно коса, кафеви очи и някаква странна, зяпаща я физиономия. Другият беше пълна противоположност на първия-той имаше две бездънни, като бърлогата очи, контрастиращи със светлият тен на кожата му , от своя страна пък, кожата съсдаваше и контрст с цвета на коста му-все едно се взираш в черно гарваново перо. Този красавец не излъчваше ни емоция, ни жив зян. Беше облечен с една дума-бунтарски. Незнайно защо, той не слушаше "речта" на учителят, а беше извърнал главата си настрани, сякаш нищо и никой не го вълнува.
<<Е, баси и класа-едни ме дзяпат, кат бебе на бонбон " Своге", други се правят на три и половина, а трети, просто са си "природен, поспалив, изтъркан мързел". Просто това е сбирщайн на нехранимайковците... Прозяв...>>
Уф, леле мамо... Много късно стана, а пък утре ще ствам в 6 часа (сутринта хД) и просто, прозяв... ме обзема Шикамарувската дрямка... Лека нощ (хъррр-мърррр-подсмрък Нещо нетипично 880706 Нещо нетипично 686 Нещо нетипично 153877 :arrow: ) и приятни сънища, но не забравяйте да изразите "строгата" си критика. А сега-БАМ в леглото и почваме да откъртваме в страната на подсъзнанието на мечтите и сънищата си... Нещо нетипично 787605 :!:

Последната промяна е направена от Sakura~sasuke на Вто Юни 29, 2010 7:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010

Нед Юни 13, 2010 12:50 am
Много ми хареса само ,не разбрах някои думи Нещо нетипично 787605 ама то и виж колко е часът Нещо нетипично 787605
tedddcho
Прохождащо
Прохождащо
Дата на рег. : 29.06.2010

Вто Юни 29, 2010 7:12 pm
super smile
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юни 29, 2010 7:38 pm
Еми, да, и аз погледнах, па разбрах, че съм написала някой думи безсмислено, но си поправих грешката! Дано ви харесва произведението ми! smile Нещо нетипично 787605 Нещо нетипично 153877 Нещо нетипично 627140
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юни 29, 2010 9:42 pm
заинтригуващо
грешки минимални
драскаи следващата глава
~Magdalena~
~Magdalena~
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Пловдив
Рожден ден : 21.01.1993
Години : 31
Дата на рег. : 02.07.2010

Пет Юли 02, 2010 9:25 am
Добре си го измислила
Малко грешки
Добре фантазия
Айде давай следващото
Sexy_Манячка_
Sexy_Манячка_
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : В морето!.. хД.
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 23.06.2010

Пет Юли 02, 2010 9:43 am
Еми, добра идея!
Грешки ИМА! По-добре прочитай главта един път преди да я пуснеш!

Хайде мятай следващата глава.. Нещо нетипично 68766

Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите