Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

ГараЛин и ИтаСаку-В.Н.Л.

+13
NaruHina_95
dalin_linda
ani-Chan
KoniTy
sasusaku_girl97
Fallen_AngeL
Sakura_111
Lover.
onyx&pink
..Bunny-By..!!
sakura96plami
Obsession
kateto
17 posters
Go down
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 02.04.2010

red ГараЛин и ИтаСаку-В.Н.Л.

Сря Май 12, 2010 4:00 pm
First topic message reminder :

Хм хай аз съм Итачи Учиха на двадесет съм и уча в колеж а и ияглеждам ето така file:///C:/Users/DJ_JiXaTa/Desktop/1r89249is.jpg .Аз имам добри оценки ама не съм зубар.Имам и по-малак брат на име Сасуке.Той изглежеда ето така file:///C:/Users/DJ_JiXaTa/Desktop/xzwuznt7s.jpg.Ние с него не се разбираме особено добре,а и той е надут пуяк а аз не съм такъв.Аз съм мил и ме е грижа за моите приятели,а той е студен и груб и не го е грижа за никой друг освен за себе си.А и имам супер яко гадже на име Лин.Тя има дълга кафява коса и чисто черни очи Лин е най-милит човек,който познавам.А ето я и нея.
-Хай сладурче.-Подмазах и се аз.
-Хай Ита.-каза тя и дойде да ме целуне,а и забравих да ви кажа за нейните меки и омайни устни. Направо момиче мечта.-Ей,ита хайде да влизаме в час иначе ще закъснем.
-Добре.-казах аз с възможно най-отегчената физйономия на света.
Първите четири часа минаха скучно както винаги.И в петя на вратата се появи едно момиче с розова коса и зелени очи,приличащи на смарагди.Не изглеждаше зле обаче аз си имам гадже.А ето учителят ни я представи.
-Ученици ,това е новото момиче тя се казваСакура Харуно и ще седи до Лин Инин.-той и показа мястото до Лин и и направи знак да се "настани".Лин естествено и направи място,за да си сложи учебниците.Когато часът свърши отидох до Лин и видях,че те двете си допадат.Аз отидох и казах на новата.
-Здравей аз съм Итачи и съм и гадже,а вие мая се разбирате много добре.
-Здравей и на мен ми е много приятно да се запознаем,а и си прав ние се разбираме с Лин много добре тя е много добър човек.-каза ми тя отчтиво.
-Хей Ита искош ле с нас на пазар?-попита Лин с най-слотката си физйономия.
-Добре-предадох си аз.
-Йей!-извика Лин радосттно.
-Но само този път.-казах аз строго.
-Добре.-каза тя някак тужно.
-Ем,хайде нямаме цял ден.-каза Сакура подканвайкини да тръгваме.А ето и как изглежда Сакура file:///C:/Users/DJ_JiXaTa/Desktop/2md38y7rs.jpg.
Ние пристигнахме в мола и Лин веднага си купи ето такъв потник file:///C:/Users/DJ_JiXaTa/Desktop/79.JPG ,а после двете със Сакура си купиха едни и същи рокли.Най-накрая си купиха и бански ето такива file:///C:/Users/DJ_JiXaTa/Desktop/79.JPG и най-накрая дойде време да се прибираме,но не си мислете че купиха само това имаше и още,още много.Лин естествено ме накара да нося половината покупки.Ние стигнахме до домът и в малчание и там аз попитах:
-Искаш ли да направим пуканки и да гледаме филм?
-Може,само че не прави глупости брат ми Орочимаро си е вкъщи.-предопреди ме тя.
-Добре няма да правя нищо.-съгласих се аз.
Ние влязохме,аз седнах на дивана до брат и,а тя отиде да направи пуканки.Щяхме да гледами "Градски легенди 2".
По едно време Оро ми каза със заплашителен тон:
-Да не си посмял да нараниш сестра ми защото не отговарям!
-Спокойно аз никога няма да я нараня прекалено много я харесвам.-оспокоих го аз.
-Надявам се да е така.-каза той с нотка спокойствие в гласа.И тогава Лин дойде и попита:
-Забавлявате ли се?
-Да много.-каза брат и.
-Радвам се,че се разбирате.-каза тя весело.
-И ние така.-казахме заедно ние с Оро.
Най накрая филмът започна Лин се бе сгушила между двама ни и ме гушкаше здраво.Явно доста я би страх.Когато филмът свърши беше прекалено късно и трябваше да спя у тях.Спер е,че поне ще спя до Лин.Аз си легнах,но и тя не остана по-назад.Лин си подложи главата на рамото ми и ме прегърна ,аз също я прегърнах и то доста силно и копринената и нощница или по-скоро нощтничка се допря в мен.
След около петнайсе-двайсе минути вече санувах сладки сънища.

Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Дата на рег. : 06.12.2009

red Re: ГараЛин и ИтаСаку-В.Н.Л.

Чет Май 27, 2010 6:38 pm
Освен всички УЖАСЯВАЩИ правописни грешки има огромна липса на описания.
Също така си избери в кое време пишеш.
Не може да пишеш в минало и след това да има "е"

Ние отидохме в моята къща и аз и предложих да легне докато и занеса храна.Тя естествено прие,защото не е яла цял ден.

Имаш нужда от сериозно подобряване на начина на писане.
И последно, забелязах, че не обръщаш никакво внимание на критиките.
Начина ти на писане, не се подобрява, а се влошава.
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 27.05.2010

Чет Май 27, 2010 8:24 pm
Ми значи изкаш да го спира ли?
NaruHina_95
NaruHina_95
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : Montana
Рожден ден : 19.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 15.04.2010

Пон Май 31, 2010 4:46 pm
Хбаво е, но разбира се има едно НО- малко е плоско. Под ''плоско'' имам предвид, че ти липсват описания, действията се развиват мн бързо. Примерно- запознават се преди 2 дни (Итачи и Сакура) и за тия дни Итачи вече я е харесал, скъсал е с момичето в което беше толкова влюбен и се е хванал със Сакурчето. Или пък дето бутна Лин и за час и полувина тя вече си е в тях след като от главата и бе изтекла кръв за да образува една средно голяма локва и на другия ден просто си излиза без проблеми. Също и това ме подразни, че Лин беше толкоз влюбена в Итачи а само един ден след като срещна Гара и вече е зарязала Ита.

П.П:
Кой е Гара?
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female

Вто Юни 01, 2010 3:46 pm
Гара-Garra
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female

Чет Юни 03, 2010 12:20 pm
dalin_linda написа:Ми значи изкаш да го спира ли?
момичето зададе вапрос,а аз искам отговор
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009

Чет Юни 03, 2010 10:57 pm
Абе вие сте ми МНОГО странни! Толкова ли не можете да прочетете малко какво ви казват хората и ТОГАВА да се отваряте и да се правите на велики. Кате, съжелявам мойто момиче, но си много далеч от истината за фик!!!!!! За да се подобри един фик е нужна критика мили мой, а не неща от сорта " харесва ми" ; " много е хубаво " или "любимото" ми " ОЩИИИ" и сяка емотикона по 10 копия. Така не става. като и е толкова голямо самочувствието, адмирации, но таланта ти е малкък, плачевно малък. Сега нека да ви изясня нещо, защото явно малките ви мозъчета не могат да го смелят - Критиката не означава спиране на фика дееба! Напротив- ПОДОБРЯВАНЕ!!!!! Като сте толкова ограничени, че да се имате за нещо и да се наемате на хорта, коитоо разбират и имат ДОООСТА повече практика от вас, еми сори ама е прекалено жалко. надали ще осмислите това което ви казвам, защото хората пишат критиките си на ниво, а с моя просташки език за никаде не съм, но вс пак се надявам, ГОРЕЩО се надявам да поумнеете.
Vεrsus Alvαro
Vεrsus Alvαro
Любител
Любител
Female
От : Бургас
Дата на рег. : 25.12.2009

Чет Юни 03, 2010 11:15 pm
Напълно съгласна с поста на Херми. Нима се правите на недостижими и когато не ви изнася спирате фика и се правите на мъченици??
Имате грешки, които един петокласник не би допуснал. Бива ли такова нещо? Приятелките ви ви лъжат с "хубаво е" и отзаде колоната с емотиконки, но не са достатъчно смели да ви кажат "душа, имаш грешки, дай да ти помогна"
Сами се замислете кой е прав
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км

Пет Юни 04, 2010 12:49 am
dalin_linda написа:Ми значи изкаш да го спира ли?
Да съм казала нещо такова???
Не!!!
Това, че вие давате безпочвени похвали не е мой проблем. Вземете прочетете някоя книжка и тогава ми кажете дали това нещо, наречено фик, може да се мери с нея.
Не съм писател, нито казвам, че пиша страхотно. Нивото, на което съм в момента, е постигнато с много усилия. Имам предвид, че съм се развивала. Започнах само с доза талант. А сега как пиша? Според мнението на много хора, които не си измислят, а винаги ми казват истината, пиша наистина много добре. Как го постигнах? С много, ама много писане. Не беше като да седна и да надраскам 2 реда. Седях и пишех с часове.

Много съм съгласна с Hermi. Донякъде тя изказа и моето мнение. Проблема, че не знаете какво е критика, не е наш. Започни да си обогатяваш речника и да пишеш повече описания. Прочети някоя книжка с правилата по Български език и се научи, че не можеш да пишеш в две лица едновременно, нито да мешаш времената. В по-горните си постове аз ти показвах само грубите ти грешки, защото, ако седна и ти обесня всичко, което не е по правилата, гарантирам ти, че поста ще е по-дълъг от три или четири твои глави взети заедно.

Знам, че във форума никой не ме харесва, защото критикувам, но не може деца, които се водят на по 14 години да пишат по-зле от малката ми сестра,която е на 10.
Ако искате се заяждайте. Проблема, че сте тесногръди не е мой. Да продължава да пише. Все ми е едно. Прави каквото искаш. Не съм ти никаква, за да ти казвам какво да правиш. Не ме интересува дали ще има още 10 поста /спам/ със заяждане, нито дали фика ще се спре. Само ще кажа едно: Хората, които са възприели критиките ми и съм им помогнала, в момента са ми благодарни.

П.П. Даже в цитата има грешка. Пише се "иСкаш", а не "иЗкаш"
П.П.2. Пише се Гаара - Gaara, a не Гара - Garra.

Последната промяна е направена от ToTooo на Пет Юни 04, 2010 12:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 26.05.2010

Пет Юни 04, 2010 12:56 am
Айде и бати ви Марто да се изкаже... Абе хора вие не разбирате ли от критика... Критика се дава за да се подобри фика, а не че някой се заяжда с вас. Някой критикува, защото във фика нещо му е грабнало вниманието, но има много грешки. Не се филмирайте и не спирайте фика, просто се помъчете да оправите грешките.
Както каза ying_yang не се правете на мъченици, а се стегнете и направете фика хубав. Щом казват, че липсват описания, значи е така. Не е нужно да се измъквате с " Тогава ще спрем фика", само и само да не си мръднете мозъчетата. Ще следя фика и се надявам да се поправите. Не ме карайте да се изказвам пак по този начин, много ви се моля. Айде Енджой и дано не сте се обидили.
А мнението ми за фика е същото, като на другите. Наистина липсват описания и има много повторения. Помъчете се да ги заместите, не може да няма думи, с които да се заменят. Постарайте се, за да ви хвалят. Хората са казали " Дай, за да получиш". Не ми Не може да пускате глави, които не се харесват и да искате да се пишат хубави коментари. Вижте фика "Копринена паяжина". На момичето й липсваха описания и други
неща, но се вслуша в критиките и сега фикчето й е страхотно. Айде Адиос и не забравяйте, че ще следя фика и ще критикувам, без да ви щадя. ГараЛин и ИтаСаку-В.Н.Л. - Page 2 12694
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010

Нед Юни 06, 2010 10:14 pm
Разбирам,че тя не е кой знае какво и не пише добре(не че аз пиша добре)знам,че допуска много грешки,обаче моля ви не и го поднасяайте така,защото сестра ми прима нещата много навътре!
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км

Нед Юни 06, 2010 11:33 pm
Ами това, че ги приема навътре не е мой проблем...
Тя беше тази, която ми скочи и започна да се заяжда...
+ това аз не съм от хората, които пишат "Ощииии" и слагат 100 емотиконки след това, дори и написаното да не им харесва.
Ако има грешки ги казвам, но когато на критиките не им се обръщат коментари, а авторите започнат да се правят на мъченици, тогава се ядосвам и то много.
Да си намери някой, който може да пише хубаво и да го помоли за помощ.
Не съм казала да спира да пише.
Казах й да си оправи грешките и да не се надува, че може да пише, като не знае дори елементарни правила от Българския език.
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female

Съб Юни 12, 2010 6:57 pm
ъм аз реших да спра фика
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009

Нед Юни 13, 2010 12:42 am
Момиче, не спирай да пишеш. Така нещата няма да се подобрят, повярвай. Като бягаш и се криеш файда няма. За да задобрееш и да нямаш ритика, то ти трябва да се вслушваш в нея, а не да скачаш на хората, които са я дали. Те не го правят за себе си, не им пука особено, но за да стиигнеш до ниво в което ще получаваш дори и от така наречените крити похвали, то не е това начина. Поработи малко повече, имаш идея. Зачети сев няколко правилца за писане на фик, намери си редактор и започвай да се усавършенстваш. Тогава ще ти кажа едно голямо евала. Не се отказвай така лесно. :;):
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010

Пон Юни 14, 2010 10:27 pm
kateto написа:ъм аз реших да спра фика

Виж сега, скъпа, мила, моя душице.. Спираш фика и кво ?? Някой да е казал, че фика ще му липсва ?? То, ако е фик де.. Аз колко пъти съм се отчайвала и съм се канела да си спра фика "Копринена паяжина", защото се критикувам ужасно много. Ама поне го правя ! Ти дори не се стараеш. Не съм толкова много в жанра и там модата с писането на фикове, ама слушай другите. Опитай се, трий, поствай и редактирай. Тва е което мога да ти кажа. Успех, и се надявам искрено да не спреш фика, макар, че действието се развива много бързо.. амааа.. както и да е.. Както казах : Успех!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите