Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
justME
justME
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 18.04.1997
Години : 27
Дата на рег. : 15.04.2010

red предсказанието

Нед Май 23, 2010 7:02 pm
И аз да пусна едно фикче :) В прочем първо ми е. ;)

Пролог

Една история плаши сърцата на хората, а тя е:

През ония далечни времена първият Мрачен владетел Мадара Учиха живееше далече на север в прокълнатата си крепост Ангабанг или по-известна под името „Железния ад”. Крепостта беше обладана от черна магия, тъй като около нея имаше гъста тъмна мъгла, дори и на небето да грееше настойчиво слънцето. Огромната сграда беше изцяло построена от желязо. В покоите й имаше капани, за да се намали шанса за превземането й. На външен вид изглеждаше като преживяла много страшни битки, но навярно всички спечелени. Сградата излъчваше студенина и страхопочитание. Самият цар на Ангабанг беше безчувствен и нечовечен.
Трагедията на Узумаки Намиказе и неговата жена Ниенор се развива в сянката на страха от Ангабанг и войната, разпалена от Мадара срещу земите и тайните градове на елфите . Елфският кратък и миролюбив живот е белязан от първичната ненавист на Мадара към тях, защото са деца на Намиказе-човекът, който дръзна да му се опълчи. Да, Намиказе беше човек, а жена му- елф. Мадара изпрати най-верния си слуга- безсмъртния дракон Глаурунг да убие Ниенор и децата й, за да може да наблюдава мъката и страданията на Узумаки. Състояла се незабравима битка между доброто и злото, но и двете страни били победени от Зевс, който внимателно бил наблюдавал нападките между великите царства Узумаки и Учиха. Богът наказал Намиказе и Мадара с ранна смърт. Предупредил ги, че щом навършат четирсет години, той щял да прати гръмотевици от Олимп и да ги убие. Така и станало, но... преди гръмотевица да удари Мадара в сърцето той казал на съперника си: „Узумаки, резултата е нула на нула, но ще видиш, че един ден тъмнината ще властва над Вселената, а светлината ще угасне!”
Мирните хора се уплашили, защото злия Учиха се славел по цял свят с великите си предсказания, които винаги се случвали...
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Re: предсказанието

Нед Май 23, 2010 7:06 pm
Ехе, страшна приказка. предсказанието 814765 За първо е добро , не гледах за правописни или каквито и да е грешки. Не ми остава нищо освен да ти кажа, да пуснеш още. предсказанието 307648
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010

Нед Май 23, 2010 7:08 pm
супер е имаш талант
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Нед Май 23, 2010 9:04 pm
sakura_uchiha1 написа:Ехе, страшна приказка. предсказанието 814765 За първо е добро , не гледах за правописни или каквито и да е грешки. Не ми остава нищо освен да ти кажа, да пуснеш още. предсказанието 307648

И аз мисля така...
Ти направо ме изуми.
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Нед Май 23, 2010 9:37 pm
Да, яко е и нямаше грешки /за 1-ви път да го кажа/
Давай още
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

Пон Май 24, 2010 8:22 pm
Това наистина ме изуми предсказанието 5131 Аз също не видях грешки и имаш едно голямо "БРАВО" от мен. Хареса ми и идеята, но това е едва пролога. Браво момиче - ти си върха предсказанието 5131 предсказанието 268430 Пускай първата глава.
*DanGэrOu$*
*DanGэrOu$*
Любител
Любител
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 09.05.2010

Пон Май 24, 2010 9:24 pm
Някой май е прекалил с приказките ХД. Добре е написано! Браво , браво може да се каже, че ми грабна окото, ама да те питам кога мислиш да пускаш първа глава? До сега горе-долу ми звучи добре, искам да видя каква ще е първа глава.
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Пон Май 24, 2010 9:37 pm
За първо е добро предсказанието 531613
justME
justME
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 18.04.1997
Дата на рег. : 15.04.2010

Пон Май 24, 2010 11:25 pm
Много благодаря за коментарите:/: . Честно казано идеята за фика ми е на лице, но не знам как да започна първа глава. Просто за начало не ми хрумва нещо интересно. Може би ще се забавя със започването на фика. idea А и от другата седмица започват тъпите изпити предсказанието 92542
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Дата на рег. : 25.05.2010

Сря Май 26, 2010 9:08 pm
justME написа:Много благодаря за коментарите:/: . Честно казано идеята за фика ми е на лице, но не знам как да започна първа глава. Просто за начало не ми хрумва нещо интересно. Може би ще се забавя със започването на фика. idea А и от другата седмица започват тъпите изпити предсказанието 92542
а аз утре имам матура.
Това е нормално. Фика ти ме изуми.
И..Искам още! Надявам се да я пуснеш скоро.
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите