Принцесата на безсмъртните..
+8
..Bunny-By..!!
*DanGэrOu$*
Obsession
Death_Angel
Bloody_Merry
Ŧħе_SлladuRчЭ
Thэ Dark Girl
sweety_Sakura
12 posters
- sweety_SakuraНовородено
От : От стаята на наруто и саске хД..
Рожден ден : 28.05.1996
Години : 28
Дата на рег. : 24.05.2010
Принцесата на безсмъртните..
Пон Май 24, 2010 3:59 pm
Здрасти..Това е първия ми фик..Ъмм не е написан от мен обаче съм сменила някои части. Може да се каже, е е мой!!
Сорру за грешките и късия фик..
Е енджой..
Глава 1
Харуно Оливия беше борбена жена.Тя не познаваше поражението и никога не се предаваше.Беше силна..Успя да се задържи на повърхността,успя да възпита и изхрани едно дете,вече млада дама ,която бе ощетена от съдбата в най-ранна възраст..Всичко това ,което направи Оливия трябва да бъде запомнено.
Почивай в мир,Оливия.
Душата ми беше разкъсана на милиони малки парченца.Чуваше се думкането на сърцето ми ,но дали усещах нещо?Нима имаше смисъл да дишам,да говоря,да чувам след като на света няма вече човек ,с който да поговоря и споделя.
Чу се звън от камбана.Гостите ,които бяха дошли в чест на баба ми бавно с наведени глави се придвижваха до ковчега й ,за да си вземат последно сбогом.Лицата им бяха изпълнени със страдание,болка,загриженост..
Дойде и моят ред.Бавно пристъпих към ковчега й.Видях за последен път лицето й,извито в нейната силно заредена с позитивизъм усмивка.Взех една бяла роза от букета ,който държах в ръцете си и я оставих да лежи до нея.Белите рози бяха любимите й цветя.Бях длъжна да ги донеса тук,където си взимаме с нея сбогом.
От очите ми започнаха да се стичат сълзи.Бавно падаха по лицето ми ,но дори не ги усещах.Бях без чувства.Всичко си бе отишло.
-Сакура,ние ще тръгваме.Желаеш ли да се качиш при нас или останеш още?
Гласът на леля Харуно Джес прекъсна мислите ми.
-Не,няма проблем.Ще се прибера.Искам да повървя.Не се притеснявай,ще се прибера преди да се е стъмнило.
-Както желаеш.
Изчаках леля да се качи в колата си.Не желаех да съм в тежест на никого след смъртта на баба.
Тръгнах към изходът на гробищата.Бяло куче ме пресрещна на входа.
-Здравей,красавецо. – кучето заблиза ръката ми.- Съжалявам ,но нямам какво да ти дам.Имам само бели рози.
Грабнах една бяла роза от букетът,който държах и..О,не.Мразя бодлите на розите.Бликна струйка кръв от пръста ми.Капките започнаха да се стичат на земята ,а една от тях попадна точно в муцунката на малкия ми приятел.
-О,много съжалявам.
Отворих чантата си и извадих бяла хартиена кърпичка.Увих я около раната и притиснах силно.
-Хмм,какво ще кажеш да те нахраня?И без това вече живея сама.Защо да не си взема домашен любимец.Изглеждаш и самотен.
Закрачих към дома.Живея в малка къщичка.След като почина баба не ми остави много ,а тя не беше от най-богатите.Винаги съм харесвала малките ,но уютни къщички ,а тази бе точно мечтания дом.Живея в нея от 17 години.Когато починаха родителите ми трябваше да ме отгледа баба понеже тя бе единствения жив.От страната на баща ми нямало никои ,а от на майка ми само баба.Мама и татко били страшно влюбени.Един ден ,когато съм била само на няколко месеца отивали до някакъв супермаркет.Докато пътували тир,който превозвал автомобили се повредил.Шофьорът му не успял да овладее контрола и се блъснал право в мама и татко.И двамата починали на място.
Кучето вървеше близо да мен и се оглеждаше.
-Мисля ,че трябва да си имаш име.Какво ще кажеш за..Тристан.Ще се казваш Тристан.Всъщност,Тристан и Изолда ми е любимата книга.Приличаш ми на Тристан.
Тристан издаде звук подобен на ръмжене ,но ми прозвуча като радостно ръмжене.
Отворих вратичката на оградата и влязох в двора.Баба ми беше голяма почитателка на цветята ,което обясняваше ароматът ,който се носеше навсякъде.
Отключих вратата и отворих на Тристан да влезе.Оставих чантата си в хола и се запътих към кухнята.Отворих шкафът със сухите храни и извадих пакета с кучешката храна ,която принадлежеше на кучето ,което баба бе открила в гората ,но един ден то просто си тръгна.Сега храната бе на Тристан.Взех една пластмасова чиния и изсипах в нея това ,което бе останало.
-Ето,приятел.Наслаждавай се на храната си .Аз ще се кача ,за да се преоблека.
Тръгнах с тихи стъпки към стаята си ,която се намира на вторият етаж.Докато крачех се спрях пред огледалото пред стаята ми.
Седемнадесет годишно момиче..С дълга розова коса, зелен много красиви очи, изпълнени с загриженост, смелост и много любов.Това бях аз,дори и да не исках.Растях ,а дори не го усещах.Дали днес бе денят ,в който разбирам ,че повече няма да съм предишното момиче?
Чух лаене.О,Тристан,разбира се.Беше ме проследил незабелязано и ме гледаше със сините си като езеро очи.
Отворих вратата на стаята и Тристан се втурна бясно към леглото ми.Легна на него и се загледа в мен.
Отместих поглед от новия ми приятел и свалих роклята си.Тристан бе отместил погледа си настрани сякаш не искаше да гледа как се събличам.Хмм,като истински джентълмен.
-Хей,ти си възпитан доста добре.Джентълмен си.
Навлякох пижамата си и се хвърлих върху леглото.Бях толкова изморена ,че даже не бих могла да влача дори котка.Завих се и затворих очи.Усетих лапичките на кучето по тялото си.Тристан си бе легнал близо до мен.Отново затворих очи и скоро задрямах. :
Следва продължение..
Сорру за грешките и късия фик..
Е енджой..
Глава 1
Харуно Оливия беше борбена жена.Тя не познаваше поражението и никога не се предаваше.Беше силна..Успя да се задържи на повърхността,успя да възпита и изхрани едно дете,вече млада дама ,която бе ощетена от съдбата в най-ранна възраст..Всичко това ,което направи Оливия трябва да бъде запомнено.
Почивай в мир,Оливия.
Душата ми беше разкъсана на милиони малки парченца.Чуваше се думкането на сърцето ми ,но дали усещах нещо?Нима имаше смисъл да дишам,да говоря,да чувам след като на света няма вече човек ,с който да поговоря и споделя.
Чу се звън от камбана.Гостите ,които бяха дошли в чест на баба ми бавно с наведени глави се придвижваха до ковчега й ,за да си вземат последно сбогом.Лицата им бяха изпълнени със страдание,болка,загриженост..
Дойде и моят ред.Бавно пристъпих към ковчега й.Видях за последен път лицето й,извито в нейната силно заредена с позитивизъм усмивка.Взех една бяла роза от букета ,който държах в ръцете си и я оставих да лежи до нея.Белите рози бяха любимите й цветя.Бях длъжна да ги донеса тук,където си взимаме с нея сбогом.
От очите ми започнаха да се стичат сълзи.Бавно падаха по лицето ми ,но дори не ги усещах.Бях без чувства.Всичко си бе отишло.
-Сакура,ние ще тръгваме.Желаеш ли да се качиш при нас или останеш още?
Гласът на леля Харуно Джес прекъсна мислите ми.
-Не,няма проблем.Ще се прибера.Искам да повървя.Не се притеснявай,ще се прибера преди да се е стъмнило.
-Както желаеш.
Изчаках леля да се качи в колата си.Не желаех да съм в тежест на никого след смъртта на баба.
Тръгнах към изходът на гробищата.Бяло куче ме пресрещна на входа.
-Здравей,красавецо. – кучето заблиза ръката ми.- Съжалявам ,но нямам какво да ти дам.Имам само бели рози.
Грабнах една бяла роза от букетът,който държах и..О,не.Мразя бодлите на розите.Бликна струйка кръв от пръста ми.Капките започнаха да се стичат на земята ,а една от тях попадна точно в муцунката на малкия ми приятел.
-О,много съжалявам.
Отворих чантата си и извадих бяла хартиена кърпичка.Увих я около раната и притиснах силно.
-Хмм,какво ще кажеш да те нахраня?И без това вече живея сама.Защо да не си взема домашен любимец.Изглеждаш и самотен.
Закрачих към дома.Живея в малка къщичка.След като почина баба не ми остави много ,а тя не беше от най-богатите.Винаги съм харесвала малките ,но уютни къщички ,а тази бе точно мечтания дом.Живея в нея от 17 години.Когато починаха родителите ми трябваше да ме отгледа баба понеже тя бе единствения жив.От страната на баща ми нямало никои ,а от на майка ми само баба.Мама и татко били страшно влюбени.Един ден ,когато съм била само на няколко месеца отивали до някакъв супермаркет.Докато пътували тир,който превозвал автомобили се повредил.Шофьорът му не успял да овладее контрола и се блъснал право в мама и татко.И двамата починали на място.
Кучето вървеше близо да мен и се оглеждаше.
-Мисля ,че трябва да си имаш име.Какво ще кажеш за..Тристан.Ще се казваш Тристан.Всъщност,Тристан и Изолда ми е любимата книга.Приличаш ми на Тристан.
Тристан издаде звук подобен на ръмжене ,но ми прозвуча като радостно ръмжене.
Отворих вратичката на оградата и влязох в двора.Баба ми беше голяма почитателка на цветята ,което обясняваше ароматът ,който се носеше навсякъде.
Отключих вратата и отворих на Тристан да влезе.Оставих чантата си в хола и се запътих към кухнята.Отворих шкафът със сухите храни и извадих пакета с кучешката храна ,която принадлежеше на кучето ,което баба бе открила в гората ,но един ден то просто си тръгна.Сега храната бе на Тристан.Взех една пластмасова чиния и изсипах в нея това ,което бе останало.
-Ето,приятел.Наслаждавай се на храната си .Аз ще се кача ,за да се преоблека.
Тръгнах с тихи стъпки към стаята си ,която се намира на вторият етаж.Докато крачех се спрях пред огледалото пред стаята ми.
Седемнадесет годишно момиче..С дълга розова коса, зелен много красиви очи, изпълнени с загриженост, смелост и много любов.Това бях аз,дори и да не исках.Растях ,а дори не го усещах.Дали днес бе денят ,в който разбирам ,че повече няма да съм предишното момиче?
Чух лаене.О,Тристан,разбира се.Беше ме проследил незабелязано и ме гледаше със сините си като езеро очи.
Отворих вратата на стаята и Тристан се втурна бясно към леглото ми.Легна на него и се загледа в мен.
Отместих поглед от новия ми приятел и свалих роклята си.Тристан бе отместил погледа си настрани сякаш не искаше да гледа как се събличам.Хмм,като истински джентълмен.
-Хей,ти си възпитан доста добре.Джентълмен си.
Навлякох пижамата си и се хвърлих върху леглото.Бях толкова изморена ,че даже не бих могла да влача дори котка.Завих се и затворих очи.Усетих лапичките на кучето по тялото си.Тристан си бе легнал близо до мен.Отново затворих очи и скоро задрямах. :
Следва продължение..
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Re: Принцесата на безсмъртните..
Пон Май 24, 2010 4:09 pm
Хм... това ми хареса.
Добре е написано, но имаше някои грешки... е, тях всеки ги допуска.
Обаче, поставяй пауза след препинателен знак, за да не изглежда залепено.
Иначе, като цяло, хареса ми...
Знам, че съм нахална, но искаам да те попитам... Само гадая по заглавието, но и тук ли ще има вампири?
Все пак е първата глава, и не се разбира, затова питам...
И, естествено, чакам още
Добре е написано, но имаше някои грешки... е, тях всеки ги допуска.
Обаче, поставяй пауза след препинателен знак, за да не изглежда залепено.
Иначе, като цяло, хареса ми...
Знам, че съм нахална, но искаам да те попитам... Само гадая по заглавието, но и тук ли ще има вампири?
Все пак е първата глава, и не се разбира, затова питам...
И, естествено, чакам още
- sweety_SakuraНовородено
От : От стаята на наруто и саске хД..
Рожден ден : 28.05.1996
Дата на рег. : 24.05.2010
Пон Май 24, 2010 4:35 pm
Не е вампири, но ще разберете по-нататък..а за грешките ще се опитам да г намирам и да го оправя..
Глава 2
Лъчите на слънцето погалиха лицето ми. Новият ден настъпваше с пълна сила, птичките летяха волно в небето, чуваше се само шумът от дърварите в близката гора. Утрото не бе от най-любимите ми части от деня, даже беше най-омразната ми.Мразех да ставам рано, обичах да се излежавам в леглото с роман в ръцете. Не, че не харесвам пеенето на птичките или гласът на любимите ми хора, които винаги са до мен сутрин. Просто..същността ми не е такава. Обичах нощта. Обичах да стоя до късно, обичах да се разхождам на лунна светлина, обичах луната, звездите, тъмното небе, тишината , която носи нощта.
Станах от леглото. Днес се чувствах някак си по-бодра, по-специална .Нямах представа на какво се дължи това. Вчера казах, че се видях с баба за последно, а днес сякаш нищо не се е случило.
На вратата се почука. Тръгнах към стълбите и бързо слязох надолу. Нямах никакво съмнение кой е .Знаех още преди да съм отворила вратата.Погледнах часовникът си – 7:35. Точно навреме.
Отворих вратата.
-Здравей, миличка. Как си? Нямаме време за губене. Обличай се , а аз ще направя кафето.
Беше Гаара в пълният си блясък и с обичайните си реплики, който вероятно бе запомнил от някой романтичен филм с елементи на фантастика.
Гаара е 18 годишен младеж ,с който се познаваме от деца. Не,никога не сме били заедно , ако това е първото нещо , което ви дойде на ума. Винаги сме били близки, най-добри приятели. Не се страхувам да му споделя, знам , че именно той е човекът, който най-добре ще опази тайната. От къде знам ли?
Гаара не е точно типичното момче. Той е заклет романтик и освен това не харесва момичета. Не,че аз не съм малко романтичка , но той е й е заклет фен на глупавата романтика.
-Каква е тая’ бъркотия тук? Случайно да имаш някакво животно наоколо?
Гаара прекъсна мислите ми и ме накара за първи път от сутринта да помисля за Тристан. Запътих се към кухнята , за да разбера за какво говори той.
Целият кухненски под бе в кучешка храна, разлято мляко. Хладилникът бе отворен и продуктите бяха отворени и оставени из цялата кухня.
-О, господи! – въздъхнах. – Навярно пакостникът е Тристан, новият ми кучешки приятел. Бил е доста гладен.Не се притеснявай , ще се оправя. Само да облека и ще се оправя. Не е нужно днес да ходя на училище.
-Трябваше да ми кажеш. Как ще се справиш сама? Къде е проклетото куче? Тристан ли се казваше? – попита червенокосия ,а аз му отвърнах само с кимване. – Тристаан! – не се появи –Тристаан!
-Виж, Гачу. Можеш да тръгваш. Не е нужно, ще закъснееш.
-Както кажеш, Сак. Не искам да те оставям , но както си решила. Ще се върна , за да открия глупавото куче. - усмихна се и затвори входната врата.
След като почистих пакостите на огладнелия Тристан ми стана ясно ,че всъщност аз съм гладната сега. Погледнах към часовникът и се оказа , че е станало обяд.Качих се в стаята си и грабнах книгата , която скоро бях взела от библютеката. Така и не я прочетох. Беше си научна фантастика , а знаех добре , че това не е моят жанр. Грабнах и малко пари. Взех ключовете за колата и запалих към градската библютека.
Градът не е голям ,но не е малък. Имаше си богата история , с която не бях запозната. Часовете по История не бяха от любимите ми.
Спрях колата на паркинга пред библютеката и влязох вътре. Госпожа Дейвидсън, мила и нежна жена , която работи тук ме поздрави и набързо изказа съболезнования. Набързо ме запозна с новите книги ,които получила преди няколко дни , но нито една от тях не ми направи впечатление. Тръгнах към любимият ми отдел „Английска литература”.
Тук никога нямаше никой. Книгите не представляваха огромен интерес. Хората четяха нашумелият Стивън Кинг и Нора Робъртс. Предпочитах Джейн Остин, Лорд Байрън, Сестрите Бронте.
Посегнах да взема „Менсфийлд парк” от Джейн Остин , но ми се стори доста високо. Беше едва на последния рафт , а аз бях прекалено ниска.
-Позволете аз да я взема. - Нежен мъжки глас заговори зад мен. [х]
Глава 2
Лъчите на слънцето погалиха лицето ми. Новият ден настъпваше с пълна сила, птичките летяха волно в небето, чуваше се само шумът от дърварите в близката гора. Утрото не бе от най-любимите ми части от деня, даже беше най-омразната ми.Мразех да ставам рано, обичах да се излежавам в леглото с роман в ръцете. Не, че не харесвам пеенето на птичките или гласът на любимите ми хора, които винаги са до мен сутрин. Просто..същността ми не е такава. Обичах нощта. Обичах да стоя до късно, обичах да се разхождам на лунна светлина, обичах луната, звездите, тъмното небе, тишината , която носи нощта.
Станах от леглото. Днес се чувствах някак си по-бодра, по-специална .Нямах представа на какво се дължи това. Вчера казах, че се видях с баба за последно, а днес сякаш нищо не се е случило.
На вратата се почука. Тръгнах към стълбите и бързо слязох надолу. Нямах никакво съмнение кой е .Знаех още преди да съм отворила вратата.Погледнах часовникът си – 7:35. Точно навреме.
Отворих вратата.
-Здравей, миличка. Как си? Нямаме време за губене. Обличай се , а аз ще направя кафето.
Беше Гаара в пълният си блясък и с обичайните си реплики, който вероятно бе запомнил от някой романтичен филм с елементи на фантастика.
Гаара е 18 годишен младеж ,с който се познаваме от деца. Не,никога не сме били заедно , ако това е първото нещо , което ви дойде на ума. Винаги сме били близки, най-добри приятели. Не се страхувам да му споделя, знам , че именно той е човекът, който най-добре ще опази тайната. От къде знам ли?
Гаара не е точно типичното момче. Той е заклет романтик и освен това не харесва момичета. Не,че аз не съм малко романтичка , но той е й е заклет фен на глупавата романтика.
-Каква е тая’ бъркотия тук? Случайно да имаш някакво животно наоколо?
Гаара прекъсна мислите ми и ме накара за първи път от сутринта да помисля за Тристан. Запътих се към кухнята , за да разбера за какво говори той.
Целият кухненски под бе в кучешка храна, разлято мляко. Хладилникът бе отворен и продуктите бяха отворени и оставени из цялата кухня.
-О, господи! – въздъхнах. – Навярно пакостникът е Тристан, новият ми кучешки приятел. Бил е доста гладен.Не се притеснявай , ще се оправя. Само да облека и ще се оправя. Не е нужно днес да ходя на училище.
-Трябваше да ми кажеш. Как ще се справиш сама? Къде е проклетото куче? Тристан ли се казваше? – попита червенокосия ,а аз му отвърнах само с кимване. – Тристаан! – не се появи –Тристаан!
-Виж, Гачу. Можеш да тръгваш. Не е нужно, ще закъснееш.
-Както кажеш, Сак. Не искам да те оставям , но както си решила. Ще се върна , за да открия глупавото куче. - усмихна се и затвори входната врата.
След като почистих пакостите на огладнелия Тристан ми стана ясно ,че всъщност аз съм гладната сега. Погледнах към часовникът и се оказа , че е станало обяд.Качих се в стаята си и грабнах книгата , която скоро бях взела от библютеката. Така и не я прочетох. Беше си научна фантастика , а знаех добре , че това не е моят жанр. Грабнах и малко пари. Взех ключовете за колата и запалих към градската библютека.
Градът не е голям ,но не е малък. Имаше си богата история , с която не бях запозната. Часовете по История не бяха от любимите ми.
Спрях колата на паркинга пред библютеката и влязох вътре. Госпожа Дейвидсън, мила и нежна жена , която работи тук ме поздрави и набързо изказа съболезнования. Набързо ме запозна с новите книги ,които получила преди няколко дни , но нито една от тях не ми направи впечатление. Тръгнах към любимият ми отдел „Английска литература”.
Тук никога нямаше никой. Книгите не представляваха огромен интерес. Хората четяха нашумелият Стивън Кинг и Нора Робъртс. Предпочитах Джейн Остин, Лорд Байрън, Сестрите Бронте.
Посегнах да взема „Менсфийлд парк” от Джейн Остин , но ми се стори доста високо. Беше едва на последния рафт , а аз бях прекалено ниска.
-Позволете аз да я взема. - Нежен мъжки глас заговори зад мен. [х]
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Пон Май 24, 2010 5:09 pm
Ами горе-долу ми хареса. Искам да те питам само дали пита афторката и я уведоми, че ще й промениш фика? Все пак това е нейн фик и без да я питаш не можеш да го пускаш никъде, камоли да го променяш- но просто питам, за да няма после скандали.
Междодругото имаш страшно много повторения и неусмислени изречения.
Междодругото имаш страшно много повторения и неусмислени изречения.
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 06.12.2009
Пон Май 24, 2010 5:11 pm
Миличко, това, че главата е с по- голям шрифт, не я прави по- дълга, а това, че шрифта е червен направо ми бърка в червата, харесвам цвета, но щом го видях доста се зачудих дали душевното ми състояние ще го понесе. Поствай нормално главите или с поне с по- нормален цвят. За историята, ами още се чудя.
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Пон Май 24, 2010 5:37 pm
Виж сега, по-принцип не обичам да пиша лоши коментари, но сега ще се наложи. Имаш адски много повторения, които направо ми бръкнаха в мозъка, когато ги прочетох. Неможеш ли по някакъв начин да ги заместиш. Пример: Момента, където Сакура измисля името на кучето направо полудях и намразих името Тристан. Не можаш ли в някои моменти " Тристан" да го заместваш с "кучето" или "домашния ми любимец", или нещо подобно. И още една забележка, знам че когато се пише на компютър се допускат правописни грешки, защото и аз самата го правя. Но незнаеш ли как се пише "Библиотека". Съжалявам, че съм така критична, но се надявам да не си се обидила. Просто до сега развитието ми харесва, дори мога да каже, че ми е интерсно какво ще стане по- нататък и го казвам, за да може да се подобри и да стане наистина великолепен фик. Когато пускаш галвите ги прочитай и където има повторения се помъчи да ги изолираш или заместиш. Това беше от мен и се надявам да се подобриш.
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пон Май 24, 2010 8:06 pm
Ами, това, което щях да кажа, вече ти го казаха.
Първата глава беше добре, но втората... тотална излагация.
Първата глава беше добре, но втората... тотална излагация.
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Пон Май 24, 2010 8:36 pm
Май и Меги почва да критикува...
И това глава ли го наричаш?
Това чудо е претъпкано с грешки
Също ще попитам като sakura_uchiha1:
Имаш ли позволение от авторката да пускаш фика или камоли да го променяш?
Чакам още, но те съветвам: Намери си РЕДАКТОР!
И това глава ли го наричаш?
Това чудо е претъпкано с грешки
Също ще попитам като sakura_uchiha1:
Имаш ли позволение от авторката да пускаш фика или камоли да го променяш?
Чакам още, но те съветвам: Намери си РЕДАКТОР!
- *DanGэrOu$*Любител
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 09.05.2010
Пон Май 24, 2010 9:11 pm
Няма да се повтарям- другите казаха всичко, което щях да кажа. Ами я да позная милия глас е на Саске? Естествено това само е преположение- дано не е сасусаку, че направо ми взе да писва, но това няма значение, защото има и хубави сасусаку-та. Еми не ми остава нищо освен да ти кажа, че чакам продължението.
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пон Май 24, 2010 9:49 pm
ми ко да кажа те другите ти изброиха грешките няма смисъл и аз да го правя и продалжавай да качваш още
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Пон Май 24, 2010 9:55 pm
на мен пък ми харес апонеже мн се задълбочих не забелязах грешките
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Дата на рег. : 28.03.2010
Пет Юни 11, 2010 4:48 pm
i love it
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Сря Юни 16, 2010 11:11 am
Вярно е, има един белюк грешки, но пък е хубаво, но както казаха останалите имаш ли позволение от авторката?
П.П. Не се обиждай. Всичко това е за твое добро и никой нма целта да те обиди, или нещо подобно. Просто наблегни на това и адски ще се промениш. Успех и давай другата главичка! :arrow:
П.П. Не се обиждай. Всичко това е за твое добро и никой нма целта да те обиди, или нещо подобно. Просто наблегни на това и адски ще се промениш. Успех и давай другата главичка! :arrow:
- dark_vampireБъдещ фен
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 26.05.2010
Сря Юни 16, 2010 1:56 pm
KoniTy написа:на мен пък ми харес апонеже мн се задълбочих не забелязах грешките
Не си видяла грешки ужас Ама то е бъкано с тях.... Особенно това Тристан... мале, мале Направо полудях, когато го прочетох, само това име ми е в главата Вярно е, че идеята е хубава, ама тези грешки направо Нямам думи... Не целя да те обидя- ни най- малко даже... Но моля те махни ги тези грешки... Отдавна искам да се изкажа, но ето, че дойде и това време. Идеята не е твоя- Хубаво... Но по- нататък го направи твое... Измисли си го и го направи много по-добре, както е сега... И най- важното, което искам да кажа- НАМЕРИ СИ РЕДАКТОР. Това е от мен....
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите