Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Последен залез

+8
*DanGэrOu$*
ani-Chan
lips_of_an_angel
onyx&pink
sakura46
dark_vampire
Thэ Dark Girl
dalin_linda
12 posters
Go down
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010

red Последен залез

Чет Май 27, 2010 2:57 pm
Това не е едно от многото сасусаку фикчета а е нещо много по-различно.

пролог

Преди много години в Китай се родило едно момиче,което било различно от останалите с това,че винаги намирало добротата в хората, то било кръстено на китайската богиня Далин.Момичето се славело и със своята красота.То имало дълга кафяво-черна коса и бледо черни очи,кожата на Далин била кадифено мека.
Тя не била от богатите семейства,а по това време нямало средна клса а само бедни и богати.Но въпреки това живеела щасливо със семейството и приятелите си,а то имало много приятели.Но всичко за Далин се променило,кокато станала на шеснадесет години.Тогава синът на китайския владетел заповядал на момичето да се появи при него.Той и предложил брак,а тя приела не защото искала нещо,а защото мислела че и в него има нещо добро,но згрешила тя умряла самотна,но тя била свързана с момиче от бъдещето.
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

red Re: Последен залез

Чет Май 27, 2010 4:16 pm
Уау, това ми хвана окото.
Обаче, не е зле да си оправиш грешките.
Иначе, пролога е много интригуващ
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Дата на рег. : 26.05.2010

Чет Май 27, 2010 4:51 pm
Лол това наистина интересно звучи... Давай продължението
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010

Чет Май 27, 2010 6:23 pm
хмм искам да видя 1 глава :П
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Май 27, 2010 6:57 pm
Абе бива
Имаше тук - там някои повторения
Т'ва ми прилича на "Преродена любов"
Там момичето се е преродило, тука пък има момиче като Далин, само че от бъдещето
Ми давай другата глава и ще се помисля дали да го следя
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010

Чет Май 27, 2010 7:52 pm
Интересно начало. Има добро развитие (говоря за целият фик като цяло). Давай още да видим какво ще стане Последен залез 787605
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female

red глава1

Пет Май 28, 2010 3:18 pm
А сега е време да се пренесем в реалноста,там където шеснадесет годешното момиче на име Линда пишеше стихотворение,което звочеше така:
Когато очите се затварят
портите към рая се отварят.....
И виждаш един последен залез...
А в края на същата полянка седеше и едно момче.То рисуваше Линда или по-скоро привършваше красивата и усмивка.Момчето беше описало в секи свой детай лицето на Линда.Като започнем от черната и коса,и свършим красивите и пълни с живот очи.Момичето на картината наистина беше красиво,но залез правеше картината да изглежда още по красива.Но и това,че момчето наистина можеше да рисува беше от полза.Сякаш той беше взел хубавия пейзаш и го беше сложил на листа.Но според повечето хора този залез не беше обикновен,защото точно на този ден,точно по залез слънце богинята Далин се била родила.Но странното било,че всеки наричал този ден по различни начини,но най-често се срещало наименованието"последен залез".Но не само това е странно,а и че хората казвали,че тази богиня не се е родила,а е дошла от залеза.
Момчето,което стоеше на края на полянката се беше приближило до красавицата и казваше следните думи:
-Здравей,моето име е Хинам,а твоето сигорно е Линда?
-Здравей,приятно ми е да се запознаем,но откаде знаеш името ми?-питаше момичето.
-Хм,не е лесно да не се разбере името на такава красавица.-отговряше то.
-Благодаря за камплимента.-казваше тя без да разбира,че всъшоност се усмихва.
На Хинам му харесваше,когато тя се усмихваше топло и искрено.Чернокосото момче седше прав,а сините му очите примигваха от притеснение,защото мнго харесваше момичето.По едно време момичето се беше осетил в каква ситоация са попанали и запачна да заговаря момчето:
-Видях,че рисуваш,може ли да видя картината ти?-питаше тя,като се мъчеше да измисли нещо.
Момчето започваше да се притеснява,че тя ще види какво или по-точно кой,а сърце не му даваше да и откаже,за това и подаде картината.Линда,като зърна карнината,много се учуди и запачваше да се пита:
-Това аз ли съм?
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female

Пет Май 28, 2010 3:20 pm
Съжелявам,че е къса но имам зрелостен изпит и трябва да уча!
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Дата на рег. : 25.05.2010

Съб Май 29, 2010 6:52 pm
Хубаво е, но имаше малко грешки, които всеки ги допуска.
Давай още
*DanGэrOu$*
*DanGэrOu$*
Любител
Любител
Male
Рожден ден : 15.02.1993
Дата на рег. : 09.05.2010

Съб Май 29, 2010 9:21 pm
Ми чесно да ти кажа пролога повече ми хареса. Това че имаш зрелостен изпит не е оправдание. Просто трябваше да си запазиш написаното и когато имаш още време да го допишеш- защото това не е глава. Проглога ти трябва да е поне толкова. Няма значение. Главата е кратка, няма описания и като видях глагоите изперках- ''казваше тя'' абе пиши в сегашно време т.е. каза тя. Една гава трябва да съдържа 1000-1500 букви, твоята не ми изглежда с толкова.
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Съб Май 29, 2010 10:40 pm
Еми това е наистина различно и заинтриговащо
Даваи следващата глава
Последен залез 631890
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female

red 2глава

Чет Юни 17, 2010 11:11 am
Вече започвам да пиша в сегашно време.
2глава
-Това аз ли съм?-попита тя учудено.А момчето просто я погледна и каза:
-Да това си ти.-каза той притеснено.-Харесва ли ти?-попита Хинам още по-притеснено.
-Естествено,че ми харева!Това е най-красивата картина,която съм виждала.-каза тя с удивлиние.
Момчето отиде седна до Линда,погледна я и каза с нежен глас:
-А аз видях,че пишеш.Може ли да го прочета?
-Да разбира се,че може.-каза тя с лека усмивка и му подаде листчето на,което беше написала следното стихтворение:
Когато очите се затварят
портите към рая се отварят....
И виждаш един последен залез...
Момчето първоначално погледна мако учудено,но след това се усмихна и каза:
-Стихотворението е наистина хубаво.
-Наистина?-попита Линда невярващо.
-Да наистина.-каза той...И така те си говореха близа час два,докато слънцето се скри зад планината,а голямата красива луна се появи и направи момента още по-вълшебен...По време на разговора Хинам се приближи до устните на момичето,но тогава звънна телефона и.Не се разбра много от разговора,но главното беше,че тя трябва да се прибира...Те двамата си махнаха за чал, а когато момчето остана само то промърмори само на себе си:
-Мамка му,защо винаги така се случва?
То поседя още половин час на поляната любувайки небето и реши да се прибере.
На следващия ден двамата станах горе-доло по едно и също време, те се оправиха,назакусиха се и нещо отвътре ги караше да отидат на поляната, на която се бяха срешнали.Това нещо ги караше да искат да се видят,да видят очите на другия,неговата усмивка,неговото безгрижно лице...И ето, че се видяха пак на същото място, като предишния ден, те си подариха същите топли усмивки и се поздравиха....Линда седна под едно дърво и започна да си тананика някаква весела песничка.Хинам не остана по-назад и се настани до нея под дървото и започнаха да си говорят за красотата но природата.И пак по средата на разговора синеокия се приближи до устните и,но точно тогава телефона му звънна.Беше най-добрия му приятел Рик.Той му каза,че трябва да се видят...Хинам малко се смръщи и каза:
-Съжелявам, но трябва да тръгвам-но после му светна нещо-но може да дойдеш с мен.Така де ако искаш.
-Добре.-каза тя и се усмихна.
Те тръгнаха към оговореното място и праз целия пот си разказваха един за друг.
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Чет Юни 17, 2010 6:11 pm
Историята ми харесва, но забелязах нещо, което много ме подразни. Нямам предвид забравена запетая или нещо от сорта... ами разстоянието между знака и буквата... ето пример:

-Съжелявам, но трябва да тръгвам-но после му светна нещо-но може да дойдеш с мен.Така де ако искаш.
-Добре.-каза тя и се усмихна.

Виждаш ли след знака, който си поставила няма място... смисъл трябва да оставяш разстояние след препинателният знак, за да не изглеждат слепени. Ето как би изглеждало по-добре:

- Съжелявам, но трябва да тръгвам - но после му светна нещо - но може да дойдеш с мен. Така де ако искаш.
- Добре. - каза тя и се усмихна.

Не искам да се засягаш, просто пусни следващата главичка да се порадваме малко, защото романтиката, която вещае този фик е голяма. Последен залез 787605
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female

Нед Юни 20, 2010 12:11 pm
Те пристигнаха на определеното място, което всъщост бе малка поляна обрасла цялата с цветя имаше и няколко дървета.А на едно от дърветата седеше момче, не много високо с зелени очи и кестенява коса.Дрехите му бяха малко изпокъсани от носене, те бяха черни дънки и кафява фанелка.Нищо особено...Момчето скочи от дървото и се озова пред двамата приятели, той огледа Линда от глава до пети и най-накрая се спря на погледа и.А тя от друга стрна направи същото.И докато се гледаха и разучаваха момчето каза:
-Здрасти пич, коя е красавицата която водиш със себе си?
-Здрасти, това е Линда.-каза Хинам и изгледа толкова злобно приятеля си, че чак смъртта биха побили тръпки...Линда видя това и реши да се намеси.Тя каза:
-Е, ти вече знаеш името ми, а твоето как е ?-момчето отклони погледа си от Хинам и каза:
-О, извинявай, че не се представих, аз съм Такаме Нийо.А ти от кой клан си?-попита я той и погледна с любопитство.
-А, аз съм от клана Хири, Хири Линда.-тя отговори най-спокойно, въпреки че знаеше , че двата клана не се понасят особено...Нийо погледна малко учудено, как такова спокойно момиче е от този клан , защото обикновенно хората от клана се палят лесно, а тя беше мис спокойствие.Той не каза нищо повече, нито тя просто седяха и се гледаха в очите...Хинам не беше учуден от ставащото,защото зеленоокия вече му беше разказал всичко за двата клана, но не знаеше, че тя е от клана Хири...Беше леко объркан, не знаеше как ще рейгират двамата му приятели...Знаеше само, че Нийо е против това, а може би и Линда.Знаеше, че е така, заради родителите им, но не знаеше какво ще направят...А те от друга страна продължаваха да се гледат в очите и да се анализират един, друг...Така продължиха един час, Линда и Нийо се гледаха, а Хинам беше замислен в тях двамата.Той се питаше какви чевства и мисли им минават през главите, какво изпитват, омраза или приятелски чувства.Но отговора никога не идваше сам, винаги някой трябваше да даде жокер.
Те продължаваха така докато зеленоокия не попита:
-Мразиш ли ме?-Линда го погледна гадно и отговори кратко и ясно:
-Не, не те мразя.-момчето малко се учуди, но каза:
-И аз не те мразя.
Те дълго време си разясняваха,за клановете си...Хинам се радваше, че се разбират, но и малко ревнуваше, че сетават горе-доло близки, за това се намеси в разгора:
-Е, защо ме извика Нийо?-въпросът беше бърз, че в първите пет-шест секунди не успя да зацепи.
-А, това ли, нищо особено.-каза той и се обърна отново към момичето...Хинам се изнерви и каза:
-Аз ще се тръгвам.-Линда го погледна и разбра какво са направили, тя каза:
-Добре, да си тръгваме.
sexy_sis
sexy_sis
Новородено
Новородено
Female
От : sofiq
Рожден ден : 05.09.1992
Години : 32
Дата на рег. : 21.06.2010

Пон Юни 21, 2010 5:50 pm
тва което си написала е супер яко. продължавай :obi4amte: :obi4amte: :obi4amte:
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009

Пон Юни 21, 2010 5:53 pm
Чакайте чакайте, аз ли имам някаква грешка или ти на това викаш глава? Последен залез 603270 Върви във фика БЕЛЯЗАНА да видиш как пишат хората и не си мисли , че пускаш глави.
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female

Пон Юни 21, 2010 6:32 pm
ми може да са кратки ама аз съм на даскало и имам изпити не мога да правя всичко на веднъж, а искам това да си го махам от главата малко по малко.
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Юни 21, 2010 6:36 pm
dalin_linda написа:ми може да са кратки ама аз съм на даскало и имам изпити не мога да правя всичко на веднъж, а искам това да си го махам от главата малко по малко.
Ми т'ва не е оправдание, тука всички ходима на даскалу, с изключение на големите и само твоите глави са кратски, не забеляза ли?
Като не можеш да прави всичко на веднъж спри го замалко или когато имаш време го допиши или, не пусни го в некой скайт където знаят какво е фик и гледай сеира, какво ще казат за това нещице...
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female

Пон Юни 21, 2010 6:42 pm
Ох зарехи сега не ми се спори с теб, като не ти изнася не го чети.
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Юни 21, 2010 6:46 pm
dalin_linda написа:Ох зарехи сега не ми се спори с теб, като не ти изнася не го чети.
И без това не го чета само по погледнах отгоре и си знаех мнението..
Даже и критика не приемаш пък си много важна на 17 не знае какво е глава..
Последен залез 603270 да си чела някоя книга случайно
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите