Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
SaKuRa_BaBy
Новородено
Новородено
Female
От : Konoha
Рожден ден : 29.11.1995
Години : 28
Дата на рег. : 29.07.2008

red Завръщането (още един СасуСаку фик) :)

Нед Май 30, 2010 11:30 pm
Само искам да кажа, че това е първият ми фик и мн се надявам да го харесате.Моля,кажете какво мислите за него... Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 464227

1.Пролог

Беше следобед,когато Саске пристъпи портите на Коноха.Четири дълги години не бе идвал тук.Уморен от битката с Итачи,той се обърна към отбора си "Хеби":
-"Тук е старият ми дом и всеки един от вас ще ме последва без въпрости."
-"Каквооо,защо да те следваме,ти дори не ни каза какво смяташ да правиш след като убиеш брат си."-развика се Карин.
-"Може би иска да се види със старите си приятели,вместо да слуша досадния ти глас Карин"-каза отегчен Суйгетсу,подсмихвайки се.
-"Млъквай водна жаба такава или ще те скалпирам със собствения ти меч!-ядоса се червонокоската и намръщено намести очилата си.Джууго въздъхна,като ги слушаше и започна да храни птичето,което беше кацнало на рамото му.
Саске ги игнорира и тръгна към кулата на Хокагето.По средата на пътя срещна Наруто с Хината.Младата наследница на Хиюга се бе настанила в ръцете му и се изчервяваше,докато двамата се люлееха на люлката,на която Наруто идваше като малък.
Наруто най-сетне забеляза Саске,примигна 2 пъти за да е сигурен,че не му се привижда,скочи ентусиазирано и му даде мечешка прегрътка.
-"Саске-теме,най-сетне се върна,не мога да повярвам,но кои са тези хора с теб,ама какво ще каже Баа-чан,ти какво мислиш Хината-чан и т.н."
-"Добе"
-"Какво?"
-"Задушаваш ме"
-"О,съжалявам,но ти си тръгнал към кулата на Хокагето нали,тогава и аз ще дойда.И без това Сакура-чан ме призова.Чао Хината-чан,много поздрави на Неджи."
-"Довиждане Наруто-кун,поздрави Саку-чан от мен и и кажи да се обади на Ино-чан,че ми го повтаря непрекъснато."-усмихна се Хината.
Наруто целуна Хината по устата,при което тя се изчерви (blush like a tomato xD),пропускайки как Саске се подсмихна.
Вече бяха пред офиса на Хокагето ,когато от вътре се чу гласа на Тсунаде:
-"Извиках те тук за нещо важно,но може би трябва да да изчакаме..."Но нейното изречение беше прекъснато,когато Наруто нахълта:
-"Тсунаде-но-баа-чан,Сакура-чан,няма да познаете кой се върна."
-"Наруто,идиот такъв,колко пъти съм ти казвала да чукаш преди да влизаш!"-обади се нежен сопрано глас.
Когато Саске влезе и я видя,очите му се разшириха.Сакура се беше променила толкова много.Красивата и бонбонено розова коса отново беше пораснала и се стелеше до кръста и,очите и бяха все така кристално зелени,и сякаш надничаха в душата ти. Беше облечена в черна тениска с V-образно деклоте и черешови листенца по нея,която и пасваше точно,черни шорти по тялото и розова пола отгоре.Ботушите и бяха до коляно и имаше черни ръкавици на ръцете си.На връта си имаче бижу със символа на Харуно,а протектора и беше на същото място както преди години.Когато тя видя Саске и отбора му,очите и се разшириха,но тя стисна ядосано устни и се подпря на бюрото на учителката си.Как смееше да се появява в Коноха?Как смееше да се появява пред нея,след като тя мо предложи всичко преди той да напусне селото и да разбие сърцето и?Имаше ли представа колко време и беше отнело да събере пърченцата от сърцето си обратно и да се преструва, че е щастлива?Нее,тя нямаше да му позволи да я съсипе отново.
-"И ако това не е последния оцелял Учиха...За каво си тук Саске,нали брат ти е мъртъв?Може би търсиш още някой на който да отмъщаваш през целия си живот!-каза ядосано тя.Саске я погледна учудено.Той очакваше тя да скочи върху него,да се разплаче и да го моли да остане,не да го напада.
-"Коя си ти и как смееш да говориш така на Саске-кун"-разпищя се Карин.
Сакура я игнорира и се хваная още по-здраво за бюрото,за да овладее гнева си.
-"Сакура-чан,бюрото на Баа-чан..."-обади се Наруто.Всички погледнаха и Саске забеляза,че под силата и то се бе пропукало по ширина.
Тсунаде се подсмихна:
-"Успокой се Сакура,това е 3тото бюро което сменям,ела Наруто,тримата трябва да обсъдим какво да правим с Учиха и неговата групичка."
-"Баа-чан, нали няма да пратиш Теме в затвора?"-развика се Наруто.
-"Колко пъти да ти кавам да не ме наричаш така и не, няма да го пращам.Учиха успя да елиминира двама Акатски и Орочимаро,и все пак е последния от клана си,за това смятам,че 1 година изпитателен срок ще му е достатъчна."-каза Тсунаде.
-"Съгласна съм с Тсунаде-шишоу,но трябва някой да го надзирава (omg what a stupid word xD)."-обади се Сакура.
-"Мислих си за вас четиримата със Сай и няма да приема откази."-каза Тсунаде.
-"Но Тсунаде..."-започна Сакура.
-"Без но,а и ще се наложи отборът му да тренира с вас,макар че техния изпитателен срок е 2 години,а сега вън от кабинета ми,а къде ми е сакето?-каза Тсунаде.
Всички побързаха да излязат,преди тя да се е ядосала.
MindFreak
MindFreak
Развиващ се
Развиващ се
Male
От : Rousse
Рожден ден : 26.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 25.05.2010

red Re: Завръщането (още един СасуСаку фик) :)

Нед Май 30, 2010 11:41 pm
Теме ... нани още и ура ??? Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605
Много яко !!! Чакам следващо ... !!!!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Май 31, 2010 9:52 am
Абе добре е
Обаче имаше пунктуационни грешки
Слагай и повече описания
И това "чан" направо ми изкара душата
Знам, че японците го използват, ама на мен сериозно ми бърка в здравето
Ми като си готова пусни другата глава, да видим и нея как е
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Пон Май 31, 2010 12:48 pm
Яко, пускай още, за да видим какво става по-нататък. Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605
rosi_rosi
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

Пон Май 31, 2010 12:57 pm
Яко е! Наистина ми хареса но слагай повече описания и имаш пунктоационни грешки. Давай следващата глава защото искам да разбера какво става нататък! Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Пон Май 31, 2010 1:40 pm
аа и аз искам да рразбераа адйде вече пускай главата да видин Сак кого ще набие накрая хД че като глесдам доста беше ядосана хД фика е супер мега як искам ощеееее Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Пон Май 31, 2010 2:54 pm
Ох пак сасусаку , но какво да се прави Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 901388
добро е и давай следващата глава Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 58594
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010

Пон Май 31, 2010 3:09 pm
супер ееееееееееее Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 637210 искам ощеееееееееее @ Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 617815 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 617815 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 12694 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 23388 :cvir: :cvir: :cvir:
4ere6kata96
4ere6kata96
Любител
Любител
Female
Рожден ден : 19.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.05.2010

Пон Май 31, 2010 4:06 pm
Много ми хареса Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 92772 Чакам още с нетърпение Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 386611 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 386611 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 386611 Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 704328
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Пон Май 31, 2010 6:06 pm
Хайде сега и аз да се изкажа...
Добре е започнато, но: /има едно "но"/
Имаш ужасно много грешки... най - добре си намери редактор
На преките речи се слага само "-"
И това са моите забележки
Чакам още
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Пон Май 31, 2010 6:13 pm
Яко Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 787605 Това, което исках да кажа, вече го казаха. Завръщането (още един СасуСаку фик) :) 631890 Така, че давай още!!!!! :bravo:
goldy1999
goldy1999
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : София
Рожден ден : 04.07.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.03.2010

Сря Юни 02, 2010 5:12 pm
СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР.......кога ша пуснеш нова главичка , че да не гръмне моята....5...4...3...2...1...БУУУУУУУУУУУУУУУУМ
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Вто Юни 29, 2010 7:48 pm
Алоооо, тука тоя фик май го за е*ахтееее!!!!! Май някой ще трябва да се наеме да ги продължиии!!!!!!!!!!!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите