Още един хубав ден
2 posters
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Още един хубав ден
Вто Юни 01, 2010 3:32 pm
Още един хубав ден
„ Ахх, по всичко личи,ч е днес ще е един хубав ден!” – Сакура се събуди с тази мисъл, стана от леглото и отиде до прозореца. Тя го отвори и постави ръцете си на перваза. Една прекрасна гледка се разкри пред нейните очи : слънцето припичаше съблазнително,птички играеха в клоните на дървото под прозореца. По листата личаха капки роса, които блестяха от слънцето като малки кристалчета .
Момичето остави прозореца отворен и започна да се приготвя – трябваше след 20 минути да бъде при Хокагето. Облече униформата си, взе чантичката си с оръжия и тръгна. По пътя успя да срещне Наруто и Сай, които също отиваха в кабинета на Тсунаде.
- Здравей,Сакура! – Наруто поздрави. – Знаеш ли защо ни вика баба Тсунаде?
- Здрасти,Наруто! Не, нямам никаква идея. Нека побързаме,защото закъсняваме. –и те забързаха крачката.
В кабинета на Годаймето.
- Крайно време беше да дойдете! – изкомандори Тсунаде. – Така,сега по същество! Знаете какъв ден е утре,нали?
Последва въпросително спогледжане между отбор Какаши.
- Ами, Тсунаде –сама всъщност не. – проговори розовокоската.
- Хм,не знаете значи? Утре е празника на селото и искам ти, Сакура организираш тържеството, а Наруто и Сай ще ти помогнат!
- Ама, Тсунаде – сама, Какаши-сенсей няма ли да помогне? Едва ли ще се справим сами!
- Той е извън селото и би трябвало да се върне утре по обяд. Това трябва да е най-хубавия ден в историята на празника! Хайде омитайте се! Нещата няма да се организират сами. – и те излязоха от кабинета й без много възражения.
- Наруто,Сай, отидете да вземете материалите и направете арка на площада.Аз отивам до Ино да осигуря цветята.Ще се срещнем там след 1 час.
- Хай! – казаха и двамата в хор и отскокнаха към работилницата на Оюко.
Сакура ги гледаше докато се изгубиха из между къщите и тръгна към магазина за цветя на Яманака.
- Хей,Сакура здравей! Какво те води насам?
- Здрасти,Ино. Трябват ми около 200 червени и 200 бели рози. – момичето се усмихна и намигна на русокоската.
- З-защо са ти толкова много? На погребение ли ще ходиш? – и Ино започна да се смее,Сакура извъртя очи и се сети защо като са били малки я е наричала Ино-прасино (xD )!
- Не,няма да ходя на погребение. Утре е празника на селото и Тсунаде ме натовари с задачата аз да организирам шествието.
- Шествие ли? Какво шествие?
- Ами до колкото разбрах шествието ще е от площада до паметника на Селото. Ще се поднасят цветя, а ще ми трябват и още 100 карамфила за арката.
- Ох,добре.За кога ти трябват ?
- Утре в 12.
- Добре, ела утре в 10 и ще дойда да ти помогна да ти поставим.
- Благодаря ти, Ино , но сега трябва да тръгвам, защото ме чакат и други задачи.Чао!
„ Това добре. Трябва да отида да видя как се справят момчетата.”
В това време …
- Наруто, дай малко наляво … - Сай навигираше момчето за това къде да постави арката.
- Здравейте , момчета! Как върви ? – попита Сак.
- Добре-е-е-е … аааааа . – и Наруто тупна от стълбата повличайки цялата арка.
- О,боже,арката. По дяволите,Наруто.Не можеш ли да си по- внимателен?! - кунойчито се беше ядосало.
- Да, добре съм! Благодаря,че попита.
„Боже! Този Наруто трябва да внимава повече.” – помисли си зеленооката нинджа .
- Сега трябва да започнем наново!
След 2 часа …
- Слава Богу, се справихме с този проблем.Мисля,че е време да се прибираме. Ще севидим утре. Чао ! – и тя се обърна и се запъти към апартамента си.
„ Само дано няма повече проблеми!” – помисли си Сак и отвори вратата. Взе си душ и се хвърли върху леглото, след което веднага заспа.
Беше поредния слънчев ден над Коноха. Денят вещаеше нещо добро.Сакура се събуди от ласките на слънчевите лъчи и погледна към часовника си – 10:05 .
- Господи,трябваше вече да съм при Ино.– момичето стана от леглото,оправи се по най-бързия начин и се затича с всички сили, които можеше да има толкова рано сутринта.
- Ино, извини ме,че закъснях.Трябва да отидем да поставим цветята, а имам да проверя дали всичко е наред и да се приготвя.
- Сак,не се притеснявай.Отиди да си свършиш работата.Остави това на мен.
- Благодаря ти,Ино! Незаменима си! – и Сакура тръгна да направи обиколката.
„Така,добре! Всичко е наред.” – помисли си тя. Погледна часовника си : беше 11:00!
- Момчета, отивайте да се приготвяте и ще се срещнем в 11:30 пред арката.
Розовокоската си облече черна рокличка до коленете и прибра косата си с по една черна фибичка от двете страни. Сложи си съвсем малко розов грим и спирала, обу си обувките и излезе. Запъти се към площада, където Сай и Наруто я чакаха. Празненството започна и Тсунаде вече произнасяше речта си. Наруто сръга Сакура :
- Виж! – и момчето и посочи човек, който се промъкваше из между тълпата. – Какаши—сенсей се върна. Не е сам!
Кунойчито се вгледа в човека, който придружаваше сенсеят им. Тази позната фигура … Учителят им се приближи и момичето ясно разпозна момчето до него. Очите й се разшириха и на устните й се появи красива усмивка.
- Саске, добре дошъл.
Той застана до нея,погледна я усмихвайки се и след това двамата погледнаха напред и продължиха да слушат думите на хокагето.
Край ... :lol!:
- *Alx*Админ на раздел Музика
От : sOmewhere in HeLL ^^
Рожден ден : 10.05.1991
Години : 33
Дата на рег. : 24.10.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
Re: Още един хубав ден
Вто Юни 01, 2010 3:35 pm
браво браво много е добро
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите