Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Obsession
Obsession
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

red Vampire Dream

Чет Юни 03, 2010 12:48 pm
Такам...
Това фикче не е мое.
Аз само пускам
Имам разрешението на Temari san

Това е първият ми фик така че не бъдете много строги! Името ми е Сакура Харуно и сам вампир. Имам сестра на име Далия Харуно и живея в Коноха. Не ходя на училище, защото трудно контролирам жаждата си.Поради този факт имам само трима приятели, това са: Наруто Узумаки, Хината Хюга и Итачи Учиха.Итачи е най-добрия ми приятел, но също е и либовта на сестра ми. Аз лично предпочитам по-малкия му брат: Сьске Учиха.От както го видях си мечтая за деня, в които той ще ме заговори, но той така и не настъпва.Днес имам рожден ден и ставам на 16.Поканила сам само хората на който мога да разчитам, но също така реших да поканя и Сaске.Преди двa дни Итачи ми обеща че ще направи всичко възможно да накара и Сaске да дойде, но каза също и че нищо не може да ми обещае.Организирала сам всичко за идването на гостите ми и ги чакам да дойдат всеки момент.Днес само аз и сестра ми сме в къщи, защото родителите ми заминаха за Хавай.Силно почукване на вратата ме изтръгна от мислите и аз отидох да отворя.След като отворих вратата замръзнах на прага.От външната страна на вратата стояха: Наруто, Хината, Итачи и Сaске.Щом го
видях щях да припадна,а той стоеше и ми се усмихваше.Погледнах към Итачи благодарих му мислено и ги поканих да влязат.Влязохме в хола където сестричката ми ни чакаше, а щом зърна Итачи сложи най-красивата си усмифка.Итачи също се усмихна, а аз го прегърнах мило като така му благодарих, че Сaске е тук.Той отвърна на прегрътката ми и ми подари черен суйчер на чийто грап с червени букви пишеше: Учиха.Щом зърнах суйчер се усмихнах широко.Това беше суйчера, които бях харесала миналата седмица докато с Итачи се разхождахме.Адски се зарадвах и го прегърнах толкова силно, че вероятно го заболя.Той се засмя и седна до сестра ми, която се изчерви от близоста му.Хината и Наруто ми подариха дънки и огърлица и най-седне пред мен застана Сaске.Той ми се усмихна и ми подаде една кутия.Отворих я, а на дъното и лежеше една прекрасна черна рокля.Благодарих му и го целунах по бузата, а той леко се изчерви.След известно време предложих да си пуснем страшен филм и всички се съгласиха.Направих пуканки, загасих лампата и пуснах Погрешен завой.Във филмa имаше една много страшна част повреме на която аз, Хината и сестра ми се разкрещяхме. По време на писъка ми усетих две силни ръце да се увиват около кръста ми, а щом се обърнах в тъмното разпознах Сaске.Той ме бе прегърнал силно и милваше косата ми за да мога да се успокоя и да се почуствам на сигурно в ръцете му.Изчервих се цялата и се обърнах на другата страна с надеждата да видя сестра си, но се усмихнах широко когато я зърнах в прегръдките на Итачи, които също ми се усмихваше.Обърнах се отново към Сaске и му се усмихнах, а той ми посочи другият край на стаята, където Наруто и Хината се целуваха.Засмях се тихо и продължих да гледам фюлма, като мислено си отбелязах, че днес е най-хубавият ми рожден ден.Филмат свърши някъде след полoвин час и ние си направихме бои с възглавници.След него аз, Хината и Далия направихме модно ревю на момчетата,които постоянно недовoлстваха.После поговорихме малко и скоро стана полунощ.Изпратих гостите си до вратата и си легнах щастлива от днешният ден. ...

Събудих се в 10.30 със страхотно настроение. Все още ми се спеше, но трябваше да ставам, защото се чуствах малко отпаднала.Отидох до банята за да се измия, но отражението което видях в огледалото ме yплаши.Бях адски бледа, дългата ми черна коса беше по-дълга и едва движех тялото си. Разбрах за какво става дума. Имах нужда от кръв. Странното при мен беше, че не се хранех с хора ами с точно обратното, хранех се с кръвта на вампири. Вампирите достигнали ниво Е бяха моят специалитет.Ужасно обичах кръвта им и знаех точно къде да ги намеря.Отидох до гардероба,облякох си къса пола и прилепнал потник {за да изглеждам по обикновенна} и тръгнах към гората.Във вътрешността на гората сетивата ми усетиха вампир.Очите ми веднага преминаха от черни в кърваво червени.Огледах райoна и тогава го видях.Стоеше на километър от мен и ДА беше ниво Е, но някак ми изглеждаше познат.Зрението ми бе замъглено, бях твърде гладна за да позволя на здравия си разум да ме води.Скочих на едно дърво и се затичах бясно към него.След две минути бях върхy него, затискаща ръцето му зад главата. И тогава го видях, дори с червени очи го познах.Под мен стоеше единственият човек, който обичах от малка.
Под мен беше най-красивият човек на Земята, вампират които набаднах беше Сaске Учиха, но как беше възможно любовта на живота ми да е достигнал ниво Е. Итачи Учиха {наи-добрият ми приятел } бе чистокръвен вампир като мен, затова смятах че и Сaске е такъв.След като усъзнах, че стоя върху Сaске веднага станах и му подадох ръка за да се изправи.Обаче Сaске все пак бе ниво Е и явно беше доста гладен. Той се мятна върхy мен и точно преди да ме захапе някои го спря.Този някой не бе кой да е ами Итачи. Той вдигна брат си във въздуха, а със свободната си ръка ми помогна да се изправя. Той завърза брат си за едно дърво и ме покани да поговорим на един камък.Разказа ми как брат му се е превърнал в ниво Е и ми каза, че може пак да стане чистокръвен при условие че пие от кръвта на такъв.Обясни ми, че той не е способен да му даде от своята, защото чистокръвният не трябвало да бъде част от семейството на Сaске.Бях доста учудена, но веднага предложих моята кръв. Итачи ме прегърна силно, но ми каза, че правя достатъчно и като запазя тайнaта им.Аз не бях съгласна затова настоях, а Итачи се усмихна и ми позволи. Тръгнах към дървото, на което бе завързан Съске като оголих врата си.
Следва продължение ....

Последната промяна е направена от hinata_hyuga_fan на Чет Юни 03, 2010 2:46 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Smile
Smile
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 13.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 10.03.2010

red Re: Vampire Dream

Чет Юни 03, 2010 1:17 pm
Идеята ми хареса но е малко обърконо.Ще го следя, защото по-нататък може да се изясни .. Vampire Dream 519416
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Чет Юни 03, 2010 2:54 pm
Сaске стоеше на дървото и ме гледаше гладно.Приближих се и му позволих да пие от кръвта ми. Явно съм се замислила, защото когато се съвзех се чуствах много отпаднала.Огледах се и забелязах че не съм в моята стая и легло. Съсредоточих се и забелязах някаквa фигура до прозореца.Тогава го видях - Сaске стоеше до прозореца и ме гледаше виновно. Явно му бях позволила да пие много от кръвта ми и съм изгубила съзнание. Тогава видях знака на врата му, които показваше че е чистокръвен. Зарадвах се и се опитах да стана от леглото за да го прегърна, но ми прилоша и отново се отпуснах на леглото.Тогава чух Сaске да казва да не се опитвам да стана, защото още съм много слаба.Той дойде до мен и констатира, че съм доста бледа и вероятно съм гладна.Съгласих се, а той ми подаде чаша с прясна кръв, която вероятно бе от самият него преди да се превърне отново в чистокръвен.Учудих се, но все пак взех чашата и я изпих на един дъх.Тогава кординацията ми се подобри и станах от леглото.Прегърнах Съске, а той наведе глава надолу виновно.Тогава го попитах:
- Хей Сaске какво ти е? - зададох въпроса си направо.
- Сакура много съжалявам за всичко много ми се иска да върна времето и се кална че никога не бих го направил пак. - ми отговори той и ме прегърна.
- Спокойно Сaске, знам че си бил под влияние на жаждата си. - му отговорих аз и отвърнах на прегръдката, като се изчервих от близоста му.
- Сакура ти си най-милото момиче на света, което сам виждал някога. - бе сладкото исказване на Сaске.Тъкмо щях да му отвърна, когато усетих нещо върхо устните си-Сaске ме целуваше.Отвърнах на целувката и увих ръцете си около вратът му,а той ме хвана за талията и задълбочи целувката.След пет минути двамата се отделихме заради недостика на въздох, но той отново ме целуна и ме вдигна като булка, повеждайки ме към леглото си.
Следва продължение...
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010

Чет Юни 03, 2010 3:42 pm
фика е оникален,малко е късо ,но сигорно си имала работа.
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Чет Юни 03, 2010 9:03 pm
Ами малко бързо се развиват нещата
Хареса ми
Има бъдеще
Грешки почти не видях , защото бяха малко
И пускай следващата глава
bobsana_:p
bobsana_:p
Развиващ се
Развиващ се
Male
От : Burgas
Рожден ден : 27.01.1997
Години : 27
Дата на рег. : 31.05.2010

Съб Юни 05, 2010 12:27 pm
Ииии въъъ Vampire Dream 507540 Vampire Dream 507540 Много як фик!! Чакам следващата глава с нетърпениее! И нека тези (ако има такива Vampire Dream 631890 ) да не те обезкуражават Vampire Dream 631890 Vampire Dream 631890
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите