Гласувай за победителите!
+10
Топчету
Miss Inтerpol ^.^
chibideru
metall_girl
dark_vampire
*DanGэrOu$*
Ŧħе_SлladuRчЭ
miss_Murder
bobsana_:p
Amu-chan
14 posters
Кой има най-хубаво фикче?
- Amu-chanПобъркан
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 26.05.2008
Гласувай за победителите!
Съб Юни 05, 2010 8:10 pm
Всеки глас дава по 1т, а ако има и коментар за любимото фикче дава +3т за автора му.
JoInT{}MaNia4ka - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5331.htm
Uchiha Sakura - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5273.htm
Топчету - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5317.htm
tsunade87 и Vishnev cvqt - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5360.htm
onyx&pink - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5304.htm
JoInT{}MaNia4ka - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5331.htm
Uchiha Sakura - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5273.htm
Топчету - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5317.htm
tsunade87 и Vishnev cvqt - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5360.htm
onyx&pink - https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f132/topic-t5304.htm
- Amu-chanПобъркан
Re: Гласувай за победителите!
Съб Юни 05, 2010 8:17 pm
Sasuke166 написа:Кой има най-хубава рисунка? <<< нещо се обърках майна.. xDD .. Питаш кой има най-убава рисунка, а даваш линк за фикче.. xDD
Оправих го.
- bobsana_:pРазвиващ се
От : Burgas
Рожден ден : 27.01.1997
Години : 27
Дата на рег. : 31.05.2010
Съб Юни 05, 2010 8:21 pm
Но защо има само 1 глас а сега станаха 2 с моя?! Говоря общо гласове - 2 Хайде бе хора, гласуваита, не е трудно да кликнеш с мишката, нали трябва да има конкуренция за да е по-вълнуващо и да се определи победител !!
- Amu-chanПобъркан
Съб Юни 05, 2010 8:25 pm
Ъкхъм, фика на Топчету беше някак си доста свързващ се с анимето (оф кво говоря и аз..) добре измислено беше, и другите са много хубави, но реших да гласувам за Топчету.
- miss_MurderРазвиващ се
От : Долна Оряховица
Рожден ден : 01.02.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.12.2009
Съб Юни 05, 2010 9:58 pm
всички фикове са много хубави
но някак си май ме изкефи на JoInT{}MaNia4ka
но някак си май ме изкефи на JoInT{}MaNia4ka
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
Съб Юни 05, 2010 11:56 pm
Според мен фика на Вишнев цвят и тсунаде е най-добър и оригинален. Вижда, се че са се постарали и и деята е оригинална.
- *DanGэrOu$*Любител
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 09.05.2010
Съб Юни 05, 2010 11:58 pm
И аз мисля, че на тсунаде и вишнев цвят е добро! Найстина са положили много труд.
- dark_vampireБъдещ фен
Дата на рег. : 26.05.2010
Нед Юни 06, 2010 12:01 am
Айде и Марто да даде своето коментарче Фикчето на Тсунадето и Вишнев цвят ме изкефи тотално... Дядо Итачи Досега не бях чел подобен фик... Уникална идея и доста добре написано... Успех тсунаде и Вишнев цвят
- metall_girlГолям фен
От : сОфИя о.О
Дата на рег. : 19.02.2010
Нед Юни 06, 2010 11:55 am
И според мен фикчето на Тсунаде и Вишнев цвят се е получило най-добре
идеята ми хареса много и всичко беше описано мн добре
идеята ми хареса много и всичко беше описано мн добре
- chibideruЛюбител
От : Центъра на България
Рожден ден : 24.03.1995
Години : 29
Дата на рег. : 14.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Zombie Loan
Нед Юни 06, 2010 11:02 pm
Аз също подкрепям фикчето на tsunade и Vishnev cvqt. Много ми хареса и това за дядо Итачи направо ме порази... Браво много добре сте се справили вие двечките. Успех и дано да спечелите !
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Пон Юни 07, 2010 12:10 am
tsunade и Vishnev cvqt с вас съм! :obi4amte: Справили сте се страхотно! Изумявате ме. Идеята е оригинална и просто... оставихте ме без думи! Продължавайте да ни радвате с произведенията си! :uhaa:
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Пон Юни 07, 2010 12:11 am
А на останалите четохте ли фиковете само да попитам?
- dark_vampireБъдещ фен
Пон Юни 07, 2010 12:56 am
Да четох ги и да кажа, че на onyx&pink и на ToToo ми харесаха, но другите не. A на тсунадето и Вишнев цвят е оригинално и написано с много труд и великолепно измислена история
П.П. Забравих и фикчето на Hermi
П.П. Забравих и фикчето на Hermi
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пон Юни 07, 2010 1:14 am
Хммм, искам да попитам как преценихте, че тези разказчета са най-добрите?
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Пон Юни 07, 2010 2:59 am
Не, че намеквам нещо, но защо част от имената на авторите ги няма?
Не сме перфектни да, но всеки има нужда от шанс, нали?
JoInT{}MaNia4ka, същото искам да разбера и аз...
Не сме перфектни да, но всеки има нужда от шанс, нали?
JoInT{}MaNia4ka, същото искам да разбера и аз...
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Пон Юни 07, 2010 3:01 am
Аз ще гласувам за onyx&pink , защото отдавна не се бе случвало нещо да ме разчувства така. На Вишнев цвят и Галя е най- добрата интерпретация на " Неразделни", която съм чела, представена по възможно най- уникалния начин, но не успя да ме грабне чак толкова силно. Много се колебаех даи да гласувам за Деси ( Джоинт Маниячка), защото нея за 1 път я виждам да пише нещо такова и мамицата му, ДОБРА Е! колко съм се смяла сама като лудите с онзи рап! Успех на всчки, стискам ви палци народе!
- dark_vampireБъдещ фен
Пон Юни 07, 2010 3:04 am
Еми така прецених... Това е моето мнение, нали живеем в свободна държава, или не може да ни харесват точно тези фикчета, ааа? Да не би да ви е яд, че се харесват, а вашите не... Стига човешка злоба и тази тема я направихме на спам!!! ако имате нещо да казвате, защо не го пишете на ЛС, а се правите на светици.
П.П. Съжалявам, че спамя, ама това си е моето мнение и никой няма право да ми казва какво да харесвам и какво не. Аз не казвам на някой да харесва нещо. Това се отнася и за другите... Искаш да знаеш, защо ми харесва фикчето на тсунаето и вишнев цвят ли? Добре ще ти кажа... Първо, че идеята е уникална и досега не е имало такъв фик. Описанията са великолепни, а да не говорим за обстановката, която създават на читателят. Личи си, че са се постарали много и дори са се вживяли в историята. Написано е с толкова желание и чувства. Какво друго.... Еми за сега не се сещам, но това са причините. На onyx&pink наистина е страхотно и другите, които изброих, но реших да гласувам за фикчето на тсунадето и вишнев цвят, защото ми грабна сърцето. И ако решите са го направите на по-дълъг фик ще бъде великолепен.
Ако искате изтриите коментара ми, но това си е мое право да изкажа мнение, нали....?
П.П. Съжалявам, че спамя, ама това си е моето мнение и никой няма право да ми казва какво да харесвам и какво не. Аз не казвам на някой да харесва нещо. Това се отнася и за другите... Искаш да знаеш, защо ми харесва фикчето на тсунаето и вишнев цвят ли? Добре ще ти кажа... Първо, че идеята е уникална и досега не е имало такъв фик. Описанията са великолепни, а да не говорим за обстановката, която създават на читателят. Личи си, че са се постарали много и дори са се вживяли в историята. Написано е с толкова желание и чувства. Какво друго.... Еми за сега не се сещам, но това са причините. На onyx&pink наистина е страхотно и другите, които изброих, но реших да гласувам за фикчето на тсунадето и вишнев цвят, защото ми грабна сърцето. И ако решите са го направите на по-дълъг фик ще бъде великолепен.
Ако искате изтриите коментара ми, но това си е мое право да изкажа мнение, нали....?
- lips_of_an_angelЛюбител
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010
Пон Юни 07, 2010 3:14 am
За мен най-доброто е на Вишнев цвят и тсунаде. Просто това фикче кърти, от където и да го погледнеш. Описания на място, без грешки, а идеята. Идеята е направо върховна. Никога до сега не бях чела нещо подобно и сигерно няма и да прочета. Не знам ще видим. Изненадайте ме. Още от самото начало ме грабна. Не знам как точно да ви го опиша, но е великолепно. Личи си, че са го писали с голям кеф и желание. За което ЕВАЛАТА МОМИЧЕТА.
Хора айде без злоба, а? Трудно е да се приеме, че някой е по-добър от тебе, ама за бога сядате си на задника и пишето по-упорито, а не да ми викате "Кака го решихте" Ами има гласове малко по-горе. Тях се гледат. Са я убийте, че пише добре. Еми не се прави така. На който не му харесва, че неговият фик пада да си задържи коментара за себе си. Никой не го интересува, че вас ви е яд на таланта на другите.
Хора айде без злоба, а? Трудно е да се приеме, че някой е по-добър от тебе, ама за бога сядате си на задника и пишето по-упорито, а не да ми викате "Кака го решихте" Ами има гласове малко по-горе. Тях се гледат. Са я убийте, че пише добре. Еми не се прави така. На който не му харесва, че неговият фик пада да си задържи коментара за себе си. Никой не го интересува, че вас ви е яд на таланта на другите.
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Пон Юни 07, 2010 3:23 am
Хора, 3 часа сутринта е, спрете се забога! Всички имате талант, защото на всеки от вас съм чела по нещо и не го казвам само защото сме дужки с повечето. Моето подобие на фик така и не бе включено тук, но кой го ебе? все пак го писах в 2 сутринта и то с участитето на моя партнер sakura46. Написаи са го, евала толкова. БТВ да и на мен ми е любопитно как се оценява и мисля, че свеки един който оаства има правото да знае зщо е оценен и защо н, в това няма нищо лошо. Да и аз съм любопитна, не виждам проблема. Не ми се развиват философски теми в 3 сутринта, айде да спим, мир и любов да има! :|-):
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите