ОТ БРАТ ЗА БРАТ ~писмото на един Учиха
+5
miss_kuklA
rosi_rosi
4ere6kata96
..Miss Arrogant..
Топчету
9 posters
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
ОТ БРАТ ЗА БРАТ ~писмото на един Учиха
Нед Юни 06, 2010 10:24 am
Хора чели това споделят, че много ги е разчувствало .... вие какво мислите?
Само когато загубиш нещо, разбираш колко свидно ти е било то ... Искам отново да видя лицето, очите ти ... отново да докосна твоята кожа. Искам да те видя как ми се усмихваш и ми се смееш, как тичаш на воля, косата ти се вее, и да ми говориш - говори ми. Спомням си в дните, съревновавахме се ние - винаги равни, един до друг - всичко що бе мое, и твое беше. Аз те удрях, ти ме удряше и смеехме се пак, ние двамата. Пазихме си гърбовете - ту аз бях меча, ту щита и с теб, обратно - допълвахме се като цяло. Ти ми беше единствен, единственият, който, щом в тъмата пропадах, подаваше ми ръка, хващаше ме силно и ме издърпваше от рова. Когато всички срещу мене се обръщаха, ти бе този, който дойде при мен и ме прегърна. Незнам без теб как щях да оцелея, да се издигна, да спечеля. Но как мога да върна това прекрасно време..? Мога само през спомени да те гледам, но боли, боли, че не мога отново да го изживея. Не искам евитини имитации, искам ти душата. И тялото ти, не на някой леден труп, а живо, топло и приятно, да рипа и играе. Понякога ми се иска да прекрача тази тънка граница между живота и смъртта и да дойда при тебе, да сме пак едно, но не мога ... Имам задължения на твърдата земя, и където и да си сега, сигурен съм, че го знаеш най-добре.
За това ако ме чуваш, чуй това: съжалявам, ако съм те обидил, ако с нещо съм те накърнил или пък наранил. Сигурен съм, че ще ми кажеш, "няма нищо, не бери грижа за това", но знам, че не е така. Аз дълбоко те нараних, ако не беше моята арогантност, сега щеше да си жив. Жаждата да се изплъзна от чернотата ми коства нещо много скъпо ... Осакатих те, взех ти аз очите, изтръгнах твоята светлина, за да спася себе си от тъмнината. Но ти не ми се кара, и думица не каза ... усмихна ми се само. А по-късно след като се върнах на бойното поле, ти отново поиска да ми асистираш в битките безкрайни. Уверяваше ме, че ще се справиш, нали си бил Учиха. Но сляпа нинджа, особено пък един Учиха без очи, е като пиле без глава ... Убеди ме най-накрая - как човек да ти откаже ... то такава посветеност в боя, воля за победа, да донесе чест на клана, да докаже, че сме силни дори и в тежки времена, няма. И какво се случи..? Сърцето ти бе пронизано, от оръжие мръсно. Кръвта ти бе разпръсната по треви и камъни, на безименно място. Защо това се случи..? Можеше да го избегнем ... Преглътнах твоята смърт, знам, че искаше на бойното поле, като истински Учиха да умреш, защото от където живота на един нинджа започва, там и свършва. Но последваха тежки времена, и аз се прекърших ... де да беше тук сега, трябваше ми ... А тялото ти, безжизнено, мълчеше.
С годините осъзнах колко ми липсваше ... колко ценни моменти съм пропускал ей така. Нещата можеха да бъдат по-добре от сега ... Но дали не си все още тук, живеейки дълбоко в мен ... аз нося твоите, и моите очи в едно - като цяло. И ти виждаш света през мен. Изглежда, че това ми остава само - ще ги пазя ожесточено, твоят подарък към мен, който остави част от теб тук. Знам, че ми се усмихваш сега, някъде там, където и да е това там, защото тъгата и сълзите няма да те върнат. Само душата е способна на това ...
~От брат за брат
Подпис: Учиха Мадара
Само когато загубиш нещо, разбираш колко свидно ти е било то ... Искам отново да видя лицето, очите ти ... отново да докосна твоята кожа. Искам да те видя как ми се усмихваш и ми се смееш, как тичаш на воля, косата ти се вее, и да ми говориш - говори ми. Спомням си в дните, съревновавахме се ние - винаги равни, един до друг - всичко що бе мое, и твое беше. Аз те удрях, ти ме удряше и смеехме се пак, ние двамата. Пазихме си гърбовете - ту аз бях меча, ту щита и с теб, обратно - допълвахме се като цяло. Ти ми беше единствен, единственият, който, щом в тъмата пропадах, подаваше ми ръка, хващаше ме силно и ме издърпваше от рова. Когато всички срещу мене се обръщаха, ти бе този, който дойде при мен и ме прегърна. Незнам без теб как щях да оцелея, да се издигна, да спечеля. Но как мога да върна това прекрасно време..? Мога само през спомени да те гледам, но боли, боли, че не мога отново да го изживея. Не искам евитини имитации, искам ти душата. И тялото ти, не на някой леден труп, а живо, топло и приятно, да рипа и играе. Понякога ми се иска да прекрача тази тънка граница между живота и смъртта и да дойда при тебе, да сме пак едно, но не мога ... Имам задължения на твърдата земя, и където и да си сега, сигурен съм, че го знаеш най-добре.
За това ако ме чуваш, чуй това: съжалявам, ако съм те обидил, ако с нещо съм те накърнил или пък наранил. Сигурен съм, че ще ми кажеш, "няма нищо, не бери грижа за това", но знам, че не е така. Аз дълбоко те нараних, ако не беше моята арогантност, сега щеше да си жив. Жаждата да се изплъзна от чернотата ми коства нещо много скъпо ... Осакатих те, взех ти аз очите, изтръгнах твоята светлина, за да спася себе си от тъмнината. Но ти не ми се кара, и думица не каза ... усмихна ми се само. А по-късно след като се върнах на бойното поле, ти отново поиска да ми асистираш в битките безкрайни. Уверяваше ме, че ще се справиш, нали си бил Учиха. Но сляпа нинджа, особено пък един Учиха без очи, е като пиле без глава ... Убеди ме най-накрая - как човек да ти откаже ... то такава посветеност в боя, воля за победа, да донесе чест на клана, да докаже, че сме силни дори и в тежки времена, няма. И какво се случи..? Сърцето ти бе пронизано, от оръжие мръсно. Кръвта ти бе разпръсната по треви и камъни, на безименно място. Защо това се случи..? Можеше да го избегнем ... Преглътнах твоята смърт, знам, че искаше на бойното поле, като истински Учиха да умреш, защото от където живота на един нинджа започва, там и свършва. Но последваха тежки времена, и аз се прекърших ... де да беше тук сега, трябваше ми ... А тялото ти, безжизнено, мълчеше.
С годините осъзнах колко ми липсваше ... колко ценни моменти съм пропускал ей така. Нещата можеха да бъдат по-добре от сега ... Но дали не си все още тук, живеейки дълбоко в мен ... аз нося твоите, и моите очи в едно - като цяло. И ти виждаш света през мен. Изглежда, че това ми остава само - ще ги пазя ожесточено, твоят подарък към мен, който остави част от теб тук. Знам, че ми се усмихваш сега, някъде там, където и да е това там, защото тъгата и сълзите няма да те върнат. Само душата е способна на това ...
~От брат за брат
Подпис: Учиха Мадара
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Re: ОТ БРАТ ЗА БРАТ ~писмото на един Учиха
Нед Юни 06, 2010 11:41 am
Мн. `` гоТиНо..!!
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Дата на рег. : 05.05.2010
Нед Юни 06, 2010 2:40 pm
Невероято! Уникално! Неповторимо! Прекрасно! Удивително! ... Беден ми е речника, че да го опиша.
- rosi_rosiУчaщ се
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.
Нед Юни 06, 2010 4:57 pm
Да така е наистина може да разчувства човек. :S:4ere6kata96 написа:Невероято! Уникално! Неповторимо! Прекрасно! Удивително! ... Беден ми е речника, че да го опиша.
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Пон Юни 07, 2010 9:17 pm
Супер, супер, супер!!! Ама туй ли е краят???
- ТопчетуCosplay fan
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Пон Юни 07, 2010 9:23 pm
Sakura~sasuke написа:Супер, супер, супер!!! Ама туй ли е краят???
Ами да, това е само писмо ...
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пон Юни 07, 2010 9:32 pm
Невероятно е!
Наистина може да разчувства хората
Браво, Топче
Наистина може да разчувства хората
Браво, Топче
- ТопчетуCosplay fan
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юни 15, 2010 11:20 pm
Ъм .. надявам се да съм хванало добре връзката между двамата братя, защото тя ще играе една главна роля в Пълната История на Учиха Мадара.
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Дата на рег. : 05.05.2010
Вто Юни 15, 2010 11:42 pm
Прекрасно си се справила, с нетърпение очаквам Пълната История на Учиха Мадара!
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пет Юни 18, 2010 12:04 am
ми ко да кажа те всички изброиха всички хубави коментари а аз ще кажа просто едно
ОГРОМНО БРАВО
ОГРОМНО БРАВО
- ЦукиФен
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010
Пет Юни 18, 2010 9:36 pm
Ух, много ме разчувства това писмо... абе то историята на Мадара и Изуна ми е много тъжна и... ето взе ми речника! Много добре се е получило БРАВО!
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пон Юни 21, 2010 2:58 am
"От брат за брат"... боже наистина е интересно.
От части тежко, но приятно. С мъга и тъга... чувства вложени така добре в съдържанието е просто велико. Браво.
Просто... как Мадала съжалява за това, което е направил... и как иска прошка от вече мъртвият си брат...
От части тежко, но приятно. С мъга и тъга... чувства вложени така добре в съдържанието е просто велико. Браво.
Просто... как Мадала съжалява за това, което е направил... и как иска прошка от вече мъртвият си брат...
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите