Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 02.04.2010

red Любовта и приятелството са вечни

Пон Юни 14, 2010 12:41 pm
-Хайде,скъпа!-провикна се, за пореден път, майка ми.
- Добре де, идвам! – Извиках високо, а след това промърморих тихичко – Уф, че досада...
Това беше любимата ми майчица, която за пореден път ме викаше да слизам. Щяхме да ходим на почивка, а аз, както винаги, се бавех. Сега да не си помислите, че съм лигла?! Това не е така, просто не мога да си намеря едната обувка. Тя е вид джапанка и е черна на цвят. Да сте я виждали наоколо?
Ооо, простете, че не ви се представих. Казвам се Кина и съм на 16. Живея в Луизиана и имам светло кафява коса и тъмно сини очи. Имам по-малък брат – на 15. Казва се Кен и има зелени очи и руса коса. С него изобщо не си приличаме. Той е груб и много досаден, а аз съм мила и малко досадна – като всеки друг човек.
А, ето я и тъпата джапанка!
Обух я и слязох при останалите, а брат ми не пропусна да се заяде:
-О, Ваше величество, вие се появихте!
- Млъквай, тъпако! – сопнах му се аз.
-И кой ще ме накара?-попита Кен с насмешка . Тъкмо щях да му отговоря,когато майка ми се развика:
-Млъквайте и двамата и влизайте в колата!
Изплезих му се и се качих отпред, а той само направи физйономия, която казваше”мъртва си”... Всички се качиха в колата и тръгнахме към Бевърли Хилс - цяло лято щяхме да сме там,а ако на нашите им хареса, може би завинаги. Както винаги не излизах от нас без mp4 – то ми. Извадих го и си сложих тапите в ушите.
И ето, че след пет часов път пристигнахме. Беше хубаво! Имаше паркове, кафета, магазени и най-вече молове. Супер!
Къщата ни беше направо върха. Беше цялата червена и имаше басейн, тераса, градина и барбекю. А отвътре бе още по-хубаво - имаше три етажа. На първея имаше хол, тоалетна, кухня и всекидневна. На втория имаше само четри стаи. И четрите - спални. А на третия имаше пак тоалетна, но този път с баня. Имаше, още, и хол и една спалня. Тя щеше да е за мен, защото бе по-различна от другите. Имаше диван с маса и бе по-голяма. Направо супер!...
Занесох си багажа в новата стая и го поставих на местата и се огледах по-добре. В стаята имаше обикновените неща като гардероб, плазма, легло, шкавче и т.н. След като се изкъпах и оправих реших да разгледам града. Излязох и тръгнах по дългата алея. По пътя видях какво ли не - като започнем от кафенцата и стигнем до стриптийз барове. По едно време видях едно доста симпатично кафе и реших да седна и да пийна нещичко. Отидох там, и понеже нямаше много свободни маси, седнох при едни момичета.Те си говореха за някакво момче и изобщо не ми обърнаха внимание. След около десетина минутки едното момиче ме заговори:
-Здравей аз съм Анна, а това са Мики и Чери! - тя ми посочи двете тъмнокоси момичета със сини очи и малко по-тъмна кожа. Очевидно бяха сестри. Анна, от друга страна, беше с руса коса и зелени очи.Усмихнах им се и казах:
-Здрасти аз съм Кина. Приятно ми е.
- И на нас. А ти на колко си? – полюбопитстваха те.
- На 16. Вие?
- И ние.
x| Doodle_Gum |x
x| Doodle_Gum |x
Новородено
Новородено
Female
От : //
Рожден ден : 15.06.1996
Дата на рег. : 14.06.2010

red Re: Любовта и приятелството са вечни

Пон Юни 14, 2010 7:59 pm
Това ми хвана окото.. (сън)
Грешки не видях или просто съм сляпа о.о
Еми... Пускай още
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Пон Юни 14, 2010 8:20 pm
Забелязах няколко грешки, но тях всеки ги допуска.
Като за първа глава е добре, понаблегни малко на описанието и проверявай главата преди да я пуснеш... Нещо друго...еми давай продължението.
Любовта и приятелството са вечни 787605
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010

Пон Юни 14, 2010 10:05 pm
Цуки написа:Забелязах няколко грешки, но тях всеки ги допуска.
Като за първа глава е добре, понаблегни малко на описанието и проверявай главата преди да я пуснеш... Нещо друго...еми давай продължението.
Любовта и приятелството са вечни 787605

Ще поработя под описанията ,а относно грешките ще поговоря с редактора.
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

Вто Юни 15, 2010 5:24 pm
Хора, аз съм редактора... Любовта и приятелството са вечни 92542 Сори, ако има грешки /най-вероятно запетайки, нали?/
Ами на мен ми харесва, а относно описанията тя трябва да си ги пише. Аз не й се бъркам в стила на писане, защото иначе няма да е нейния фик.
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010

Сря Юни 16, 2010 8:21 am
Браво :bravo: :bravo:
sasusaku145
sasusaku145
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Sofia
Рожден ден : 14.12.1995
Дата на рег. : 28.03.2010

Сря Юни 16, 2010 9:14 am
хубаво е Любовта и приятелството са вечни 787605 Любовта и приятелството са вечни 787605
~Tiffany~
~Tiffany~
Любител
Любител
Female
От : Асеновград
Рожден ден : 10.01.2000
Години : 24
Дата на рег. : 14.06.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail,Shugo Chara,Death Note

Сря Юни 16, 2010 10:27 am
Фика е срахотен!!!Няма много описания нито малко,а за правописни грешки не видях.Запетаи или ударения или някви такива не убарнах внимание.!Като за първа глава е супер.Чакам следващото!!!
tedddcho
Прохождащо
Прохождащо
Дата на рег. : 29.06.2010

Вто Юни 29, 2010 7:16 pm
bih kazala.. perfektno
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум: