Ангел на смъртта
+9
gabimoli
Privaте L♥ve
Arti
KoniTy
.: Gangsta_4_life :.
`M I N I
Thэ Dark Girl
dalin_linda
limonkata_96
13 posters
- limonkata_96Любител
От : варна
Рожден ден : 02.02.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.05.2010
Ангел на смъртта
Пон Юни 14, 2010 1:08 pm
Това е първият ми фик и се надявам да ви хареса!
Извинявам се, ако има грешки
I глава
Сакура Харуно – едно момиче, което не обичаше да спазва правилата. Тя вярваше, че те са само, за да се нарушават.
-Ок, аз отивам да се преоблека. Ино, чуваш ли ме въобще?- извика тя, отивайки към стаята си.
-Да, чувам. Та, какво казваше?-отговори Ино, докато оправяше грима си пред голямото огледало, поставено в хола.
-Нищо, идвам след малко.
-Добре де, ама айде по-бързо. –каза момичето и засреса дългата си руса коса.
Сакура влезе в стаята си и отвори големия си гардероб. Зачуди се какво да си облече. Щеше да ходи на купон в къщата на някакъв приятел на Ино. Или май беше познат на приятеля. И тя не знаеше. Не, че я интересуваше. Беше на 16, но живееше сама и никой не и пречеше да прави каквото си иска.
-Черната блуза с подналото рамо или зеленото потниче?-зачуди се на глас тя.
-Мисля, че черната блуза ще си отива повече с тази поличка- чу тя глас и се обърна.
На леглото и бе седнал някакъв непознат. Лицето му беше красиво, но и плашещо, нежно, но и ужасяващо. Очите му проблясваха различни цветове при всяко негово движение. Дрехите му бяха изцяло черни и представляваха панталон и тениска, от която си личеше, че има добре оформени мускули. Най- много я впечетли касата му- черна като дълбока нощ, но и проблясваща в червено. Като цяло непознатият в къщата и беше невероятно красив.
-Кой си ти и кво правиш в стаята ми?-троснато попита тя – да не си някой от приятелите на Ино. И да е така не ми пука-къш от стаята ми!- след като каза това тя замахна с ръката си към него. Непознатият я хвана и нежно сложи показалец върху устните на момичето.
-Не споменавай за мен, защото накрая ти ще си смешната!
В този момент в стаята влезе Ино
-Сакура, хайде ма. Още ли не си готова?-каза русокоската, сякаш не забелязваше красивия непознат в стаята
-Кво, не го ли виждаш?- изражението на Сакура се промени
-Кой да виждам? Айде по-бързо! Още не сме отишли и ти вече си се напила.-каза Ино и продължи да мърмори, излизайки от стаята.
-Ама аз и капка не съм изпила, пък вече ми се привижда- каза Сакура и се просна върху леглото си. Непознатият се настани до нея.
-Аз съм тук за теб, затова другите не ме виждат-каза той- Аз съм ангел на смъртта и трябва да реша дали да живееш. Всъщност ти го решаваш това. Ако се превърнеш в добро момиченце може и онея горе да те оставят да живееш. Разбра ли сега?
-И къде е камерата? Намислили сте да ме изиграете, нали? Не е точно в стила на Ино, но явно русата и главица може да измисля и такива неща.
-Това не е шега. Отсега навсякъде ще те следвам навсякъде. Ти ще трябва да се държиш добре и така ще заслужиш живота си. Наранила си много хора, Сакура.
-Не вярвам и на една от думите ти! Махай се от тук!- каза Сакура заплашително.
Непознатият се изправи. Ръцете му започнаха да блестят. В тях се появи малък пясъчен часовник, но пясъкът вътре сякаш беше от огън.
-Сега вече вярваш ли ми? Този часовник представлява живота ти. С всяко свое добро дело пясъкът ще става по-светъл и ще пада все по-бавно.
-Значи, за да живея трябва да действам като монахиня, така ли?
-Значи вече ми повярва?
-Не разбирасе. -каза Сакура и се изправи бавно- Говоря хипотетично.
-Добре! Но, трябва да забравиш лошите си обноски!
-И защо точно мен? Не съм единствената, която се държи така.
-Аз съм тук заради едно желание, което ще разбереш по-късно, а може и никога да не го узнаеш.
Моля пишете коментари, за да знам дали да пиша още
Извинявам се, ако има грешки
I глава
Сакура Харуно – едно момиче, което не обичаше да спазва правилата. Тя вярваше, че те са само, за да се нарушават.
-Ок, аз отивам да се преоблека. Ино, чуваш ли ме въобще?- извика тя, отивайки към стаята си.
-Да, чувам. Та, какво казваше?-отговори Ино, докато оправяше грима си пред голямото огледало, поставено в хола.
-Нищо, идвам след малко.
-Добре де, ама айде по-бързо. –каза момичето и засреса дългата си руса коса.
Сакура влезе в стаята си и отвори големия си гардероб. Зачуди се какво да си облече. Щеше да ходи на купон в къщата на някакъв приятел на Ино. Или май беше познат на приятеля. И тя не знаеше. Не, че я интересуваше. Беше на 16, но живееше сама и никой не и пречеше да прави каквото си иска.
-Черната блуза с подналото рамо или зеленото потниче?-зачуди се на глас тя.
-Мисля, че черната блуза ще си отива повече с тази поличка- чу тя глас и се обърна.
На леглото и бе седнал някакъв непознат. Лицето му беше красиво, но и плашещо, нежно, но и ужасяващо. Очите му проблясваха различни цветове при всяко негово движение. Дрехите му бяха изцяло черни и представляваха панталон и тениска, от която си личеше, че има добре оформени мускули. Най- много я впечетли касата му- черна като дълбока нощ, но и проблясваща в червено. Като цяло непознатият в къщата и беше невероятно красив.
-Кой си ти и кво правиш в стаята ми?-троснато попита тя – да не си някой от приятелите на Ино. И да е така не ми пука-къш от стаята ми!- след като каза това тя замахна с ръката си към него. Непознатият я хвана и нежно сложи показалец върху устните на момичето.
-Не споменавай за мен, защото накрая ти ще си смешната!
В този момент в стаята влезе Ино
-Сакура, хайде ма. Още ли не си готова?-каза русокоската, сякаш не забелязваше красивия непознат в стаята
-Кво, не го ли виждаш?- изражението на Сакура се промени
-Кой да виждам? Айде по-бързо! Още не сме отишли и ти вече си се напила.-каза Ино и продължи да мърмори, излизайки от стаята.
-Ама аз и капка не съм изпила, пък вече ми се привижда- каза Сакура и се просна върху леглото си. Непознатият се настани до нея.
-Аз съм тук за теб, затова другите не ме виждат-каза той- Аз съм ангел на смъртта и трябва да реша дали да живееш. Всъщност ти го решаваш това. Ако се превърнеш в добро момиченце може и онея горе да те оставят да живееш. Разбра ли сега?
-И къде е камерата? Намислили сте да ме изиграете, нали? Не е точно в стила на Ино, но явно русата и главица може да измисля и такива неща.
-Това не е шега. Отсега навсякъде ще те следвам навсякъде. Ти ще трябва да се държиш добре и така ще заслужиш живота си. Наранила си много хора, Сакура.
-Не вярвам и на една от думите ти! Махай се от тук!- каза Сакура заплашително.
Непознатият се изправи. Ръцете му започнаха да блестят. В тях се появи малък пясъчен часовник, но пясъкът вътре сякаш беше от огън.
-Сега вече вярваш ли ми? Този часовник представлява живота ти. С всяко свое добро дело пясъкът ще става по-светъл и ще пада все по-бавно.
-Значи, за да живея трябва да действам като монахиня, така ли?
-Значи вече ми повярва?
-Не разбирасе. -каза Сакура и се изправи бавно- Говоря хипотетично.
-Добре! Но, трябва да забравиш лошите си обноски!
-И защо точно мен? Не съм единствената, която се държи така.
-Аз съм тук заради едно желание, което ще разбереш по-късно, а може и никога да не го узнаеш.
Моля пишете коментари, за да знам дали да пиша още
- dalin_lindaУчaщ се
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010
Re: Ангел на смъртта
Пон Юни 14, 2010 1:16 pm
интересно е има правописни грешки ама нищо всеки има такива, такаче не се плаши.
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пон Юни 14, 2010 1:26 pm
Хмм.. интересно е
Имаше доста грешчици, но те се оправят
Описанията ти... що - годе бива, може да добавиш още малко и ще стане по - добре
Освен това, след препинателен знак се поставя запетая
Та, като цяло това са критиките ми
Но ми хареса и чакам още
Имаше доста грешчици, но те се оправят
Описанията ти... що - годе бива, може да добавиш още малко и ще стане по - добре
Освен това, след препинателен знак се поставя запетая
Та, като цяло това са критиките ми
Но ми хареса и чакам още
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Пон Юни 14, 2010 1:30 pm
Страхотно е И да не ставам толкова нахална, което няма как да не стане - искам ощеееее :flower:
- .: Gangsta_4_life :.Състезател
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 30.01.2010
Пон Юни 14, 2010 1:51 pm
Хм...интересно и различно [..най-вече..] харесва ми. Продължавай да пускаш глави..!
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Пон Юни 14, 2010 3:26 pm
Многоооооооооооооооо ми хареса !!
- ArtiРазвиващ се
От : Варна , Виница
Рожден ден : 23.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.06.2010
Пон Юни 14, 2010 9:02 pm
хмм прочетох го може да се каже че става като цялото си се справила добре и бравос за трудеца който си положила
ии не си губи времето а пиши втората глава
ии не си губи времето а пиши втората глава
- Privaте L♥veСтрашна работа съм
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008
Пон Юни 14, 2010 9:45 pm
oo дали не искам втора глава ;xx веднагическии ей
- gabimoliУчaщ се
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009
Вто Юни 15, 2010 9:53 pm
Да, наистина идеята е оригинална и интересна. Има грешки, но те са минимални. Продължавай го.
- limonkata_96Любител
От : варна
Рожден ден : 02.02.1996
Дата на рег. : 14.05.2010
Сря Юни 16, 2010 12:18 am
Благодаря за коментарите! :flower:
Следващата глава ще я пусна в края на седмицата, защото отивам на екскурзия с класа си. След това ще пускам главите по-често. :angel:
Следващата глава ще я пусна в края на седмицата, защото отивам на екскурзия с класа си. След това ще пускам главите по-често. :angel:
- LolliPoPУчaщ се
От : Коноха
Рожден ден : 29.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 22.01.2010
Сря Юни 16, 2010 6:54 am
Супер е .... Супер ТаМън Кат Се ВърНа И Аз оТ ЕкСкуРзиЯта Ще Има ВечЕ НоВа ГлаВа ....
- sasusaku145Учaщ се
От : Sofia
Рожден ден : 14.12.1995
Дата на рег. : 28.03.2010
Сря Юни 16, 2010 8:58 am
супер е най-накрая нещо различно
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Сря Юни 16, 2010 12:12 pm
Лол! Е, т'ва е просто УДИВИТЕЛНО! Чакам още!!! :arrow: :arrow: :arrow:
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Чет Юни 17, 2010 11:59 pm
ми хареса ми
интересно е
има голямо бъдеще
наистина РАЗЛИЧНО
и драскаи следващата глава
интересно е
има голямо бъдеще
наистина РАЗЛИЧНО
и драскаи следващата глава
Права за този форум: