Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 08.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red Духът на "Пума" .. по Наруто

Сря Юни 16, 2010 5:11 pm
Фика е по Наруто. В началото се следи живота на двама нови герой.. =]]

Пролог:
Преди години се родили две близначки. Едната се казвала Татяна и била с прекрасна кестенява коса и кафяви очи. Другото момиче Анна имало също коса от кестен, но зелени очи.Имали лек тен по кожата и били като същински диванета! По това време се водела жестока битка между тъмните сили и човешкия свят. Главния виновник за това бил рицарят на подземното царство. Той, с помощта на три вещици създал велико чудовище с 48 опашки. Чудовището имало способността да се разделя на две. Тогава мъдрия и смел крал на светлината взел своите единствени деца близначки и затворил злия демон пума в тях. Много зли вещици и демони се опитвали да се доберат до тях, но така и не успели. Минало време и кралят умрял, най-верният му поданик , за да предпази близначките от гибел ги сложил в кошница и ги пуснал в океана, като заръчал на “водния дух” да ги пази.Минало известно време и един мъж ги открил на бреговете на Амазонка в Южна Америка. Той бил смел нинджа, който обикалял света и търсел мир. След като момичетата пораснали той ги оставил и се завърнал в родната страна, а по-късно и убит. По късно били осиновени. В училище били, разбира се най-откачените. Все изтърсвали по някой “бисер” в часовете, дори си позволявали да не ходят изобщо! xD .. В последствие им се случват много интересни и забавни неща, но и много опасни..
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 26.05.2010

red Re: Духът на "Пума" .. по Наруто

Сря Юни 16, 2010 5:56 pm
Така.... Ето Марто е тук и започва с коментара Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 ... Идеята и историята са великолепни и оригинални, но.... Винаги го има... Абе човек, ти да не би на улицата да си го писал/а... Адски просташки е изразено. И какво е това "били като същински диванета". Не можа ли да го заместиш с нещо друго Духът на "Пума" .. по Наруто 519416 . А и действието се развива много бързо... И това пролог ли е или какво? Ти хубаво си написала, как изглеждат близначките, ама да беше вкарала и още описания. А имена изобщо не видях, освен на момичетата. И какво ми видяха очите- 48 опашки... Ехааааа Духът на "Пума" .. по Наруто 603270 Това не е ли адски много Духът на "Пума" .. по Наруто 507540
Абе общо взето интерестно си го измислила, и моля те вслушай се в съвета ми, а не после да мрънкаш " ама аз ще спра фика" или тем подобни. Или пък най- лошото да има защитнички, с които да се забавлявам. Просто се опитай да се подобриш. Ще следя фика и ако видя, че не се учиш от грешките си отново ще пиша, но този път коментара ми няма да е никак добър... Духът на "Пума" .. по Наруто 507540
sisi-chan
sisi-chan
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : Никога не се спирам на едно място...
Рожден ден : 17.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 07.02.2010

Сря Юни 16, 2010 10:19 pm
dark_vampire написа:Така.... Ето Марто е тук и започва с коментара Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 ... Идеята и историята са великолепни и оригинални, но.... Винаги го има... Абе човек, ти да не би на улицата да си го писал/а... Адски просташки е изразено. И какво е това "били като същински диванета". Не можа ли да го заместиш с нещо друго Духът на "Пума" .. по Наруто 519416 . А и действието се развива много бързо... И това пролог ли е или какво? Ти хубаво си написала, как изглеждат близначките, ама да беше вкарала и още описания. А имена изобщо не видях, освен на момичетата. И какво ми видяха очите- 48 опашки... Ехааааа Духът на "Пума" .. по Наруто 603270 Това не е ли адски много Духът на "Пума" .. по Наруто 507540
Абе общо взето интерестно си го измислила, и моля те вслушай се в съвета ми, а не после да мрънкаш " ама аз ще спра фика" или тем подобни. Или пък най- лошото да има защитнички, с които да се забавлявам. Просто се опитай да се подобриш. Ще следя фика и ако видя, че не се учиш от грешките си отново ще пиша, но този път коментара ми няма да е никак добър... Духът на "Пума" .. по Наруто 507540

Не искам да спамя, но съм напълно съгласна. Иначе като идея наистина ми хареса и ще го следя затова не се обиждай, а продължаваи да пишеш....
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Дата на рег. : 27.05.2010

Сря Юни 16, 2010 10:44 pm
dark_vampire написа:Така.... Ето Марто е тук и започва с коментара Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 ... Идеята и историята са великолепни и оригинални, но.... Винаги го има... Абе човек, ти да не би на улицата да си го писал/а... Адски просташки е изразено. И какво е това "били като същински диванета". Не можа ли да го заместиш с нещо друго Духът на "Пума" .. по Наруто 519416 . А и действието се развива много бързо... И това пролог ли е или какво? Ти хубаво си написала, как изглеждат близначките, ама да беше вкарала и още описания. А имена изобщо не видях, освен на момичетата. И какво ми видяха очите- 48 опашки... Ехааааа Духът на "Пума" .. по Наруто 603270 Това не е ли адски много Духът на "Пума" .. по Наруто 507540

Ми той е прав
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009

Сря Юни 16, 2010 11:38 pm
Засега не се е случило нищо съществено и не мога да изразя мнение, затова ще следя фика. Но мисля, че ще е сполучлив Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Чет Юни 17, 2010 1:12 am
хах фика ще е много як затова моляте сестроо пускай още Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Чет Юни 17, 2010 8:43 am
Фика ще е страхотен, а и както прочетох пума има 48 опашки и може да се разделя на две. Е, страхотно по 24 опашки на момиче е нормално. Ще следя фика ти и моля те пускай главата по-бързо.
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Юни 17, 2010 10:04 pm
Ето я и първата главичка .. надявам се да ви хареса !! Духът на "Пума" .. по Наруто 787605

Глава 1.. Началото
( Помощ..помогнете ни..не сме виновни....ще ви служим вярно само не го наранявайте..трябва да ги отведете от тук..не е безопасно..!)
- АааъъЪъ.. – събуди се едната от близначките
- Какво има пак? – попита другата
- Пак онзи сън..! Немога да заспя!
- Божичко..погледни 2 през нощта е! Просто сън, заспивай!
- Не съм сигурна,че е просто сън! Имам лошо предчувствие..много,много лошо!
- Заспивай!!

- Рано сутрин..Тъкмо слънцето изгрява.. Любопитния глас на загрижената им майка им каза нежно..
- - Къде отивате момичета?? – момичетата погледнаха “майка си” някак дяволски и тя вече знаеше какво искат.
- ПОДАРЪЦИИИИ..!! – извикаха силно близначките – майка им посочи гаража, а те предвкусваха, че щe е нещо ново. Погледите им сe спряха върху чисто новия мотор модел yamaha R1.Нещо с този мотор обаче не беше наред.Някак си не приличаше на мотор.След като потеглиха, майката се разплака и отчаяно каза на мъжа си, че всичко вече е свършило.Бащата в един от опитите си да я успокои, каза, че ще си осиновят други деца и този път нормални!

Виковете на тези девойчета така се носеха из въздуха,че нямаше как човек да не излезе от къщата си и да не види какво става..И ето стигнаха края на града..Обикновено там имаше много хора, но сега!Какво ли беше станало?Те слязоха да поогледат, но не откриха нищо подозрително! Буквално нищо!Вече бяха решили да си ходят, но чуха викове..
- Помощ те..те.. те са тук..ще убият всички..бягайте!! – извика странно облечена жена, която на пръв поглед изглеждаше луда.
- Почакай малко! Коя си ти? – попита я Анна
- Всичко е заради вас..! ВСИЧКО! – изкрещя горката женица..сега наистина близначките я мислеха за луда, тъй като те незнаеха нищо за истинския си произход.Така беше докато не се чуха тежки стъпки, сякаш пробиващи земята! Момичетата се заслушаха, а “лудата” побягна. От гората излезе момче, което не смееше да отиде до тях! На главата си носеше качулка. Близначките се приближиха е лека наивност и го погалиха..момчето не бе по високо от метър и трийсет..изглеждаше уплашено.
- Казвам се Алекс! Мама и татко са мъртви! Те не искаха да се доближавам да онези хора!! –каза то
- Кой? Господи какво става тук?? – изръмжа Татяна
- Плашиш го Таня! За кои хора говориш?
- Виновни сте вие.. и вашите родители !! – каза Алекс на висок глас. В гласа му се долавяха присмех и самодоволство. Момчето изведнъж побягна с усмивка на лице.Момичетата стояха и гледаха към него.Истинските им родители,нима това малко дете ги познаваше? Те незнаеха нищо за миналото си, а нима той знаеше?? Трябваше да разберат повече,затова го последваха в тъмната и зловеща гора! Не след дълго осъзнаха, че са загубили момчето, а и себе си! Видяха нещо в тъмното и след 7..8 крачки забелязаха гигантска дупка в земята! Чуха стъпките! Онези страховити стъпки, които усетиха преди момчето да излезе от гората! Приближиха се, а в дупката нямаше нищо! Чуха ужасяващите стъпки да се приближават е решиха да се скрият ! Не след дълго видяха пред себе се ужасяваща гледка.. Един огромен..гигантски..черен гущер, който диша огън.Мина покрай тях, но не ги забеляза.Стигна да дупката и изплю в нея хиляди човешки кости. Иззад храстите срещу тях излезе онова момче, Алекс,което сякаш познаваше чудовището.Той се приближи и то погали, а близначките бяха толкова изненадани, че неможеха да мръднат. Изненадата стана още по-голяма когато момчето махна качулката си! Изпод нея се показа друга, нова глава, която беше същата като на Алекс. Втората глава проговори и каза сънено..
- Хайде де няма ли да се разделим най после!
- Да и аз предпочитам моето си тяло братко! – направиха няколко знака и телата им се разделиха.
- Братко..? Братко ли?? Това е толкова откачено! – казваше Анна
- Тихо ще ни издадеш!! Божичко погледни правят още знаци!! Какво ли са намислили – чудеше се Татяна – след като момчетата свършиха стана нещо неочаквано! Двамата се трансформираха от ниското и грозно дете в прекрасни момчета, може би на 16 или 17 .. две години по-големи от близначките! Единият бе висок, чернокос и черноок, носеше черно палто и ръкавици. Държеше се така сякаш иска да свърши колкото се може по-бързо с всичко. С една дума странен. Второто момче бе синеоко и русокосо, облечено по същия начин. Той би коренно различен от брат си, не си личеше по нещо връзката им!Дори в характера! Русокоското беше лигава натура.. когато видя костите каза:
- Това става ли да ядене Мат? Или ще счупя зъб както миналия път?? – брат му го изгледа ядосано, а Джони (русия) престана да говори! Тъкмо когато бяха решили да си тръгнат усетиха присъствието на някой друг..
- ААааапчууу!! ..
- Ании какво правиш ?? Свършени сме!!
- Кой е там? – попита Джони с кавалерски тон
- Ааа..туристи? – отговори Анна с лека усмивка
- Хвани ги! – заповяда Мат на мутанта, а усмивките на момичетата си стопиха. Чудовището не спираше да ги гони, а те се изморяваха все повече и повече.Татяна видя пещера наблизо с тесен вход и предложи да се скрият там. След като влязоха, забелязаха, че в цялата първа “стая” има статуи на пуми. Другите бяха пълни с ковчези, изглеждаше, че е гробница. В последната част от нея, точно в центъра бе поставена голяма статуя на пума, но по различна от първите, бе покрита със скъпоценности и медальони. Близначките се приближиха и някаква светлина проблесна пред очите им, толкова силна, че ги заслепи. Когато отвориха очи видяха как две огърлици се въртят във въздуха и падат на земята до краката им, стил Ин и Ян. http://kefche.bg/anna_lita_cena/photos/zedi@26k/ .. http://kefche.bg/anna_lita_cena/photos/d3tenvsy/ ..
- Уооу.. да ги вземем ли?? – каза Татяна
- Изглеждат интересни! – казва сестра и’.
Както си говореха, изведнъж задуха силен вятър и гробницата се заклати с всичката си сила, но не беше само вятъра.Когато излязоха да проверят видяха големият мутант.Вятъра стана по-силен! Цялата енергия, която бе в пещерата, започна да се движи към огърлиците. Чудовището реши да ги нападне, но магнитното поле около тях бе твърде силно. Мат и Джони също бяха там и наблюдаваха изумени. Целта на мисията им бе да заловят близначките докато все още не са открили силите си! След не повече от 2 минути започна да се образува първата опашка, втората,трета,четвърта..двадесетата.. Момичетата започнаха да се променят. Бяха облети от светлина след 24 опашка и момчетата видяха пред себе си нови две тела! Момичетата носеха черни къси гащета, много къс потник, черни ботуши и наметало..Ноктите на ръцете наподобяваха тези на черната пума, а косите им се увеличиха доста и станаха черни! http://kefche.bg/anna_lita_cena/photos/wxxd5gdx/ (долу горе ето тъка, око си представите зад тях още 24 опашки) При червения кристал на огърлиците им, просветна ярко червено око и с това трансформацията бе завършена!
- Близначките пума!?? – попита тихо Джони
- Мисля, че това са те! – каза Мат
- Уооу това ние ли сме?? – зарадва се Татяна
- Ооо това е толкова яко!! – отговори и’ Анна
Момчетата знаеха, че немогат да се мерят с тях и затова решиха да отстъпят, но близначките ги спряха. Тъкмо когато Мат и Джони си мислеха, че ще умрат Анна ги попита:
- Какво знаете за родителите ни ??
Момчетата се спогледаха учудено и Мат каза:
- Аз съм Мат, а това е Джони..Баща ви и майка ви бяха най-великите защитници на човечеството!
- Господи, наистина ли? Но къде са те? – попита Татяна
- Те умряха! Бяха убити! – каза Джони и извади един нож.
Пумите бяха толкова близо, че изкушението за убийство им бе много голямо! Духът от кристала сякаш излезе и с мощен вятър захвърли момичетата на далеч.При падането те загубиха съзнание и в нощта, в тъмното, на мястото което лежаха някой бавно се приближаваше! …

Следва продължение .. =]]

Мислех фика да е по Наруто, но след някой критики реших да го променя.. Може да включа само някой герой .. Духът на "Пума" .. по Наруто 631890 Духът на "Пума" .. по Наруто 631890 .. И темата ще си остане същата. :;):

Последната промяна е направена от independent_heroine на Пет Юни 18, 2010 11:08 am; мнението е било променяно общо 1 път
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Чет Юни 17, 2010 10:09 pm
сестрамиии мноъъ яко е станала главицатаа не сум гледала за грешки ама мнооо ми харесаа искам още нали знаеш :Д Духът на "Пума" .. по Наруто 242502
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Чет Юни 17, 2010 11:06 pm
Ух, страхотно е! Давай следващата главичка по - бързо!
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Юни 18, 2010 11:12 am
Така значи глави ще пускам през ден.. а следващата ще я дам утре към 20:00 .. :-): :-):
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Съб Юни 19, 2010 9:14 pm
Втора глава .. Истината за “Пума”

При падането те загубиха съзнание и в нощта, в тъмното, на мястото което лежаха някой бавно се приближаваше! Той ги хвана за кръста и ги отведе нанякъде.
Когато момичетата се събудиха осъзнаха, че не са в домовете си! Всъщност къде ли бяха??! Беше се съмнало, родителите им сигурно са се притеснили.Те видяха, че някой ги приближава и заеха отбранителни пози!
- Не се притеснявайте! Ако исках да ви убия, до сега да сте мъртви! Мислите ли, че ще е било много трудно до го направя. Все пак бяхте в безсъзнание.
Момичетата се замислиха за вчера и осъзнаха, че вече всичко се е променило, че не са същите.
- Сигурно се чудите кой съм аз?! Аз съм Бари. Дясната ръка на баща ви, този който ви доведе тук.
- Какво значение има..та той е мъртъв..! – изкрещя Татяна
- Не .. не е.. Всички смятат така, защото така реши той..Всъщност бе отвлечен в подземното царство доброволно само и само да спре войната и да спаси вас.
Близначките гледаха изумено.За колко време е спрял войната, а защо е затворил “Пума” в тях.Скоро не се сдържаха и го попитаха за това.
- Срока до края на мира е точно след 4 месеца.. “Пума” е във вас точна затова .. Вие трябва да се справите и да победите!
Момичетата не можеха да оставят нещата така. Станаха и излязоха навън.
- Къде отивате?? – попита ги Бари
- Трябва да спасим баща си!! – отговориха му те
- Ако отидете там ще умрете!!
- Каза, че трябва да ги победим нали? – каза Анна
- Точно това смятаме да направим! – добави Татяна
Бари не смееше да им се опълчи, защото те все още бяха в “Пума” трансформация.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

В подземния свят Мат и Джони почиваха след уморителна тренировка с мечове. Бяха казали на баща си за момичетата “Пума” и часове от тогава той стоеше в покоите си. На Джони изведнъж му хрумна да попита майка си за плановете му, тъй като тя беше добра жена и винаги им споделяше всичко. Той я потърси, но не я откри, затова отиде при баща си. Той също не беше там. Джони обичаше животните и държеше в тъмница едно кученце. Тъкмо слизаше да го нахрани и забеляза баща си, който говореше на някакъв затворник. Странно..крал да говори с престъпник??
- Знаеш, че ще го направя за доброто на народа ми! – мърмореше краля
- Не..ти правиш всичко за себе си! – обвити го човека зад решетките.
На Джони му се стори странно, че си говорят по този начин.Докато не видя човека срещу баща си. Това беше майка му! Кралят искал да се опита да плени близначките и да завземе с тяхна помощ горният свят. Кралицата му се опълчила, на нея и стигало подземното царство, но той бил жаден за власт и искал още и още, за това я затворил в тъмницата. На Джони му стигаше толкова и реши да се махне, но преди да го направи стражите го хванаха неподготвен.Баща му се приближи и му каза, че да се подслушва е лошо нещо.Каза и още, че за дето е бил толкова глупав, че да го хванат ще го прати на друга мисия. В същото време хората му доведоха и Мат, който и представа си нямаше какво става. Затвориха ги в съседната килия и си заминаха.. Не след дълго се появи отново, но този път момчетата знаеха какво ги очаква. Кралят бе решил да накара момчетата да заловят близначките, чрез хипноза и за целта си бе докарал две вещици, които си носиха магически предмети.Те ги наредиха около килията и започнаха да казват заклинание. Не след дълго пуснаха момчетата, които изглеждаха същите, но с различен цвят очи, синьо зелени. Те излязоха от замъка и отидоха да потърсят Анна и Татяна.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Момичетата стояха и се чудеха от къде да започнат докато не чуха нещо зад храстите. Те се приближиха и видяха едно зайче, което веднага избяга. Когато погледнаха нагоре, към клоните на едно близко дърво, те забелязаха двете момчета.Мат се приближи и им каза, че искат само да помогнат, а момичетата заеха отбранителни пози. Момчетата минаха зад тях и ги прегърнаха през кръста..Татяна веднага почервеня, а Анна се опита да се измъкне. Момчетата им споменаха, че много ги харесват.Таня скочи от радост на врата на Мат, а Анна удари шамар на Джони и бузата му пламна. През последните няколко часа всички се чувстваха много добре. Дори момчетата, макар и под хипноза те знаеха какво правят и им беше приятно. Мат и Татяна седяха мирно под едно дърво и си говореха, а Джони и Анна вече се караха, кой може да скочи по далеч.
- Господи погледни, като деца са! – говореше Мат
- Много си приличат.. – отговори Татяна
- Тайно винаги съм завиждал на брат си за характера.. искаше ми се да съм забавен като него..
- Ии ти имаш своите положителни страни!
Тъкмо започваха да приближават лицата си и Анна викна..
- Таня не забравяй къде сме тръгнали! ..

Следва продължение ..

Съжалявам, че главата е малко малка, но имах някой ангажименти и нямах много време! Утре ще пусна продължението на 2-рата глава.. :)
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Нед Юни 20, 2010 2:05 am
мноо ме радва фикаааа Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 се пак искам да разбера кфо ше стане нататак мноо ме кефи фика начии пристрастихсаа :Д
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male

Нед Юни 20, 2010 4:01 am
Така, понеже дадох дума, че ще следя фика... Ето прочетох го и реших да пиша Духът на "Пума" .. по Наруто 507540
Идеята е супер Духът на "Пума" .. по Наруто 5131 Евала, за което, но... Действието се развива хипер бързо Духът на "Пума" .. по Наруто 68766 Видях и правописни грешки, един савет от мен- намери си редактор Духът на "Пума" .. по Наруто 476926. Защо не забавиш развитието и не вкараш още описания... Примерно: какво правили през тези два часа. Не мисля, че два часа само са се състезавали кой ще скочи най- далеч Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 Надявам се, че не си се обидила и не знам защо всички ме мислят за гадняр, който само критикува.
Ще ви кажа.... Не съм "гадняра", за когото ме мислите, защото казвам грешките и това което не ми харесва, за да го оправи, а не съм като тези, които казват" Страхотно е", "Невероятно е" и хиляди емотиконки... Просто имам мнение, а не като тях да не мога да измисля нещо свястно, което да кажа... Охх, пак написах роман Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 Следя фика, харесва ми, но моля те постарай се малко повече и ще видиш, че ще стане велик фик... Продължавай да пускаш главите Духът на "Пума" .. по Наруто 476926
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Дата на рег. : 27.05.2010

Нед Юни 20, 2010 10:15 am
Няма описания,има грешки,действието се развива бързо, но идеята ми харесва.
Sweeney Todd
Sweeney Todd
Manga Master
Manga Master
Male
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D

Нед Юни 20, 2010 10:32 am
кефи Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Юни 20, 2010 10:44 am
dark_vampire написа:Така, понеже дадох дума, че ще следя фика... Ето прочетох го и реших да пиша Духът на "Пума" .. по Наруто 507540
Идеята е супер Духът на "Пума" .. по Наруто 5131 Евала, за което, но... Действието се развива хипер бързо Духът на "Пума" .. по Наруто 68766 Видях и правописни грешки, един савет от мен- намери си редактор Духът на "Пума" .. по Наруто 476926. Защо не забавиш развитието и не вкараш още описания... Примерно: какво правили през тези два часа. Не мисля, че два часа само са се състезавали кой ще скочи най- далеч Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 Надявам се, че не си се обидила и не знам защо всички ме мислят за гадняр, който само критикува.
Ще ви кажа.... Не съм "гадняра", за когото ме мислите, защото казвам грешките и това което не ми харесва, за да го оправи, а не съм като тези, които казват" Страхотно е", "Невероятно е" и хиляди емотиконки... Просто имам мнение, а не като тях да не мога да измисля нещо свястно, което да кажа... Охх, пак написах роман Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 Следя фика, харесва ми, но моля те постарай се малко повече и ще видиш, че ще стане велик фик... Продължавай да пускаш главите Духът на "Пума" .. по Наруто 476926

xD.. tnx за критиките наистина ш се постарая за провописните грешки. За разширяването е проблема .. ъмъ нали нямало невъзможни неща..!! Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male

Нед Юни 20, 2010 2:14 pm
independent_heroine написа:
dark_vampire написа:Така, понеже дадох дума, че ще следя фика... Ето прочетох го и реших да пиша Духът на "Пума" .. по Наруто 507540

xD.. tnx за критиките наистина ш се постарая за провописните грешки. За разширяването е проблема .. ъмъ нали нямало невъзможни неща..!! Духът на "Пума" .. по Наруто 787605

А така Духът на "Пума" .. по Наруто 274454 Браво, кефи ме решителността ти и че няма да се откажеш, като другите пикли, дето после реват Духът на "Пума" .. по Наруто 507540 Духът на "Пума" .. по Наруто 978779

И за да не е спам- Харесва ми много и чакам следващата главичка Духът на "Пума" .. по Наруто 23388
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Юни 20, 2010 2:50 pm
Ткаа понеже видях, че се кефите повече някой на мръсните историйки, в продължението съм подготвила малко такива, ако ви хареса може да ги вкарвам по често xD Приятно четене..!

Втора глава .. Истината за “Пума” продължение ..

Татяна беше толкова сърдита на Анна, за дето ги прекъсна във важното действие, че се направи, че не я чува.Мат стана и ги остави сами, а на Татяна направо и идеше да убива.
- Извинявай много, но те са наши врагове! Неможем да им се доверим. – каза Анна
- Боже..винаги си толкова мнителна..Мат е толкова истински .. когато съм с него се чувствам специално..Не можеш ли поне веднъж да ме оставиш намира..??? – размечта се Татяна
- Нима ми крещиш? Заради това..това..момче??
- Да крещя ти! Заради него!
- Добре тогава ще сбъдна най-голямата ти мечта! – изкрещя Анна
- Наистина ли? Кога се махаш?? – каза Татяна с много болка в гласа.
- Веднага!!
- Само не забравяй да си вземеш храната!!
- Аз знам как да си я намеря..но на теб ще ти трябва повече..

Момичетата можеха да изтърпят всичко друго, но обидите им бяха слаба страна..Ии ето те се разделиха и поеха в различни посоки.. Мат тръгна след Татяна, а тя го прегърна с всичката си сила, а тя не беше малко.Двамата се държаха за ръце и споделяха още неща един за друг. Тя му разказа, че веднъж в съседната стая бащата при когото е израснала е имал тежка вечер и е започнал да говори на сън, дори да вика,а тя за да спи спокойно му напълнила устата с хартия..Той и сподели, че като малък веднъж пътувал с такси, когато шофьора го попитал на къде, Мат му отговорил: (-Към къщи!) .. По едно време Мат отиде до тоалетната, а Таня забеляза наблизо някаква мечка.. Голяма, страшна и..и..голяма ;D.. Тя се стресна и побягна право към Мат без да осъзнава, че в момента той е в неизгодна позиция! (Схващате за какво говоря.) След няколко крачки Татяна го видя и почервеня. Той също я забеляза, и на свой ред започна да се изчервява.След като потеглиха не си говореха известно време, но изведнъж Мат я попита, какво точно е видяла.
- Кога какво съм видяла? – започна да овърта Татяна
- Ами там когато..когато аз..и тогава ти дойде..и аз..и ти.. Ооо забрави! – изчерви се той отново..
- Ние всъщност къде отиваме?? – попита Таня
- Незнам? Каква беше мисията да която говореше Анна?? – попита Мат
- Ами ние..ние..ние трябва да намерим един човек!
- Кого?? Баща си! – попита Мат вече под влиянието на хипнозата..
- Да! – отговори Татяна - Което ми напомня, че тук трябва да се разделим!
- Не..не..слушай аз ще дойда с теб! Ще ти помогна да го откриеш!
- Наистина ли??! Това е супер! – усмихна се Татяна и го прегърна силно
Разбира се не се сдържаха от близостта и устните на Мат се докоснаха до тези на Таня..Тя затвори очи и потръпна цялата. Мат се усмихна и облиза устните и’. Тя му отвърна. Той я подпря на едно дърво и започна да сваля блузата и’. След като го направи, започна да осмуква врата и’. Тя не се сдържа и започна за издава леки възбуждащи звуци! Между тях премина сякаш електричен заряд, което утрои’ удоволствието. В този момент Таня се сети за случката със сестра си и го отблъсна.

При Анна и Джони нещата не стояха толкова “приятно”, поне в началото..
- Хей..ей..ехо..ехо..ало .. – Джони се опитваше да привлече вниманието и', но така и не успяваше.Накрая тя не се сдържа и му удари шамар по другата буза..
- Хаа .. значи най-накрая ми обърна малко внимание..
- Слушай достатъчно ядосана съм, за да ме ядосваш и ти..?
- Алелуя..тя проговори..!
- Разкарай се!
След като каза това Анна вече се намираше на земята върху Джони.За всичко беше виновен един проклет клон, който я спъна. Бяха застанали в следната поза: Джони беше паднал по гръб и единият му крак се намираше между двете и’ бедра. Нейната ръка беше точно върху слабините му. Гърдите и’, който никак не бяха малки, се намираха на милиметри от устните му, но той се погрижи да скъси дистанцията! Хвана ръцете и’ и мина зад нея.Момичето вече се чудеше как да го накаже, с още два шамара или буквално да му покаже как се прави..! Тъкмо се канеше да направи второто и нещо ги стресна, каквото и да беше решиха да проверят.. Оказа се една проста катеричка! Джони и беше толкова ядосан, че хвърли голям камък, с големината на тиган по горкото животно.. Решиха да тръгват и никой не смееше да каже нито дума да случилото се! Джони я попита дали иска да тръгне с нея на мисията и'. Тя не му отговори,но за него това значеше едно голямо, сладко ДА!! ;]]

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
- Точно тъка синове мой. Изиграйте ролята си добре. ХахахаХахааааХаа.. xDD
Кралят ги наблюдаваше с помощта на кристална топка, но тя действаше само когато са под хипноза! Той вече бе задействал плана си и му оставаше малко да го завърши както изглеждаше!

Следва продължение .. ;]

Хора очаквам да кажете как харесвате повече фика .. със или без перверзните случкии Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Нед Юни 20, 2010 3:00 pm
сестрамии мноо яко е станала главата както каза :dark_vampire не с еотказвай пук и ти супер яко си го измислила и си чакам за ощт нали ме знаеш ква съм :Д фика е наистина велик а относно грешките знам че ще ги оправиш се пак си упорито момиче и така аиде мятай главичка насамм Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юни 22, 2010 5:09 pm
Ето ви и малко смяхх Духът на "Пума" .. по Наруто 153877 Духът на "Пума" .. по Наруто 637210

Трета глава.. Някъде из джунглата..

След като се отърсиха от преживяванията двойките решеха да си направят по един лагерен огън, понеже скоро щеше да се стъмни. Татяна вече бе влюбена до уши, а Анна раздразнена от факта, че ще трябва да спи в една палатка с Джони, това направо я вбесяваше. Мат събра дърва и запали огън, а заедно с Таня приготвиха палатката и леглата. При другите обаче нямаше такава хармония. Анна отиде уж да вземе вода, а Джони дърва, но и двамата се върнаха без нищо. Тя отиде за втори път с надеждата, че той ще оправи всичко останало, но когато се върна той беше заспал върху камъните. Тогава реши, че щом на него му е удобно там, ще го остави да си лежи. Приготви си палатката и легна. Джони се събуди и осъзна, че е прецакан. Започна да крещи и..ако Анна не искаше на сутринта да е с подути очи трябваше да го пусне.
- Благодаря ти за гостоприемството! – каза Джони със сънен глас
Анна го изгледа страшно, а погледа и’ му казваше (- Защо не се разкараш..?) Точно след 5 минути обаче Джони заспа, но не можеше да се каже и за Анна..Горката можеше да заспива на музика, но не и на хъркане! Какво ли не опита.. с възглавница на главата..със слушалки..напъха му в устата кокали от риба, но той ги изяде..сети се още и за случката в която Таня е запушила устата на баща им с хартии и го пробва, но Джони глътна и тях, но се задави. Пробва какво ли още не, но той спеше като за световното! Накрая реши да излезе навън да прави компания на буболечките..
- Какво пък толкова нощта и прекрасна за спане под звездите.. – опитваше се да се обеди тя..докато не заваля мощен дъжд от който подгизна цялата..
Тъкмо влизаше в палатката и се сети, че щом на вън е гадно ще изкара гадината там, но установи, че е прекалено тежка гадина и тогава реши да го събуди.Да, ето го и втория проблем! Как да го събуди?? Ритна го с всичката си сила, но той единствено се почеса. Оскуба го, но той каза на сън “палачинки”. Анна вече се изнерви буквално, идеше и’ да го убие докато не се сети за “спящата красавица”..
- Защо пък не!! – каза си тя и се наведе. Целуна го, а той за секунда беше на крака и удари главата си в “тавана”..xD Гледаше право към нея сякаш и’казваше (-Просиш си го..) Анна му се усмихна, той също. Докато се усети вече беше навън с двата крака, а Анна му викаше..
- Кой сега е вън а?? Кой сега ще хърка и ще спи??!! Хахахааааа ..!
Милият Джони беше мокър отгоре и отдолу! А Анна се учуди защо не иска да влезе? Изведнъж дъжда спря и тя се унесе! Точно 5 минути преди да затвори очите си се чу…
- Ставай..ставай..една курва те търси.. Ставай..ставай..една курва те търси.. – това беше будилника на гадината разбира се..
- Джониииииии!! Джониииии!! Джониии!! .. – разкрещя се Анна
- Божее-е и 5 минути ли неможеш без мен?!
- Ще ти дам аз едни 5 минути глупак такъв ела тук!
Джони побягна, а Анна беше след него.. Той се спъна и тя го спипа..

Когато сутринта Татяна се събуди Мат го нямаше, а на нея и беше студено! Реши да излезе и да го потърси. Разходи се малко, изми си лицето и когато го откри отново беше неподготвен. Когато той я видя отново, тя му каза, че наблизо е намерила река и отива да си вземе “душ”. Тя отиде и се съблече, влезе вътре и започна да плува. Той също знаеше една рекичка , която по някаква случайност се оказа същата.Преди да влезе обаче той я видя и реши да и направи номер. Взе и’ всички дрехи, освен прозиращото бяло потниче и ги даде на маймуните, които бяха наблизо. Тя си плуваше и дори не забеляза липсващите дрехи, докато не видя един примат с нейните гащички! :D .. Изплаши се и веднага излезе, а Мат се наслаждаваше на гледката!
Трябваше да си вземе най-важното.Бельото! Започна да гони маймуната с него и същевременно да облича каквото има, потника.
- Ела ми тук примат такъв ще те разкъсам!! – викаше тя
Представете си същевременно какво вижда Мат..една луда, гола и секси госпожица, която гони облечените маймуни и препуска по клоните на дърветата заедно с тях!
- Божичко на къде отива света??! – мислеше си една от маймуните
Най сетне Татяна хвана бельото си, но то вече бе изподрано и за нищо не ставаше.. Тя го изпра но се оказа, че във водата живее една палава костенурка която го помисли за закуска! На нея и писна да бъде Тарзан и отиде направо в лагера. Разрови се в дрехите на Мат и си извади всичко нужно. Когато излезе изглеждаше така: Беше с хипер голяма тениска на Мат,която на него му беше малка..с неговото долно бельо и широките му дънки които, не можеше да накара да не падат.Когато Мат я видя остана с отворена уста, а неговите дънчици, които бяха на нея паднаха.. Той започна да се смее и тогава тя разбра кой е виновникът. Изпука пръстите на ръцете си и скъси дистанцията.

Между временно Анна и Джони отново бяха включили турбото и се гонеха.Той бе дошъл в лагера на Мат и Таня, а Анна го беше загубила.Когато те видяха как изглежда наистина се уплашиха. Едното му синьо око беше станало още по синьо. Горната част от облеклото му я нямаше и единият му крачол също беше изчезнал, незнайно защо. Целият беше в синини и неможеше да каже дори името си!
- Уоу братко да не те е нападнало диво животно! – попита Мат
Видяха как някой мачка дърветата и как Анна влиза в лагера. Джони отговори..
- Да диво животно е!!
- Ъъъъ гадина такава! – изръмжа Анна и преди да фрасне Джони се загледа в Мат и останалите.Той беше по добре от Джони..нямаше никакви дрехи само голямо листо,което скриваше члена му, приличаше на същински Адам! Освен това само едното му око беше синьо. Не се сдържа на гледката: Мат - Адам ; Татяна - Рапар ; Джони –Пребит ; Тя – Диво животно. Тогава се усмихна от идеята да остави и Джони без дрехи. Точно когато си го помисли не се сдържа и нападна горкичкият човечец безмилостно.
- Мислиш ли, че трябва да му помогнем? – попита Таня
- Май даа!! – ухили се Мат
След като най-накрая отърваха Джони от бруталното, злото чудовище, Анна вече беше свършила с него, а Мат получи синина на другото око. Момичетата се сдобряваха и наглеждаха момчетата, а те си говореха:
- Добре са те подредили! – каза Мат
- Аха! Добре са те подредили! – отговори Джони
- Аха!
Докато момчетата си говореха, момичетата вече мислеха план за действие! Щяха да ги накарат да им се молят да престанат! XD .. Но и момчетата не си говореха празни приказки и те крояха нещо! ..

Следва продължение..
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Вто Юни 22, 2010 11:27 pm
олелелеее тва ме разбии Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 ще умрааа мухахахахах пхахаххаха лелеле искам още охх горкия ми стомах как ме заболя от толкова смях просълзихсе чак Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 :uhaa: :uhaa: Духът на "Пума" .. по Наруто 386611 Духът на "Пума" .. по Наруто 386611 Духът на "Пума" .. по Наруто 386611 Духът на "Пума" .. по Наруто 58594 Духът на "Пума" .. по Наруто 14428 Духът на "Пума" .. по Наруто 14428 Духът на "Пума" .. по Наруто 14428 Духът на "Пума" .. по Наруто 14428 Духът на "Пума" .. по Наруто 856421 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Юни 27, 2010 10:01 pm
Четвърта глава .. Щуротии из гората..

Както си говориха изведнъж момчетата казаха на момчетата, че ще продължат да бъдат разделени известно време и Анна и Джони тръгнаха към лагера си, като през целия път Джони трепереше и гледаше като улично кученце. Когато пристигнаха Анна отиде да улови малко риба. Джони, разбира се я наблюдаваше.
- Ела тук малка, мизерна рибо! – крещеше Анна, а публиката от насъбрали се маймуни и Джони си мислеха, че не искат никога да бъдат на мястото на тези риби.

Мат стоеше като препариран вълк, а Татяна стоеше с тиган в ръце, заела поза “Ела ми да те шибна” и чакаше облечените маймуни да дойдат, за да си отмъсти. Мат я гледаше и чакаше подходяща възможност тя да се обърне, за да може да се посмее и си мислеше:
- Ам не мисля, че най-добрата комбинация е рапър с тиган! – и то добре, че само си го мислеше и Татяна не го чу..
Както стоеше и чакаше врагът коланът и от върба взе, че се скъса и се озова по долното бельо на Мат..
- Мат, скъпи..
- Да..да отивам..- вече над 20 пъти той ходи за върбови клончета.
Когато се върна носеше и вода..за очите си. Тъкмо Татяна си сложи готиното коланче и забеляза, че и няма тигана! Тогава извика страшно:
- Маймуни..всички да залегнат.. заемете позиция... прикрийте се.. това е краят на света!! – Това което видя, след като се успокои бе един малък и сладък примат,който се бе покрил с тигана, а това което чу бе силния и продължителен смях на Мат. Татяна му се развика талкова, че той не можа да заспи цяла нощ. Когато се обърна тя видя примата да маха тигана от тялото си и се оказа, че е оня другия перверзник дето и е взел бодито. Тя се ядоса толкова, че тръгна са го гони из целия лагер. То отиде към едно дърво и Таня го отнесе понеже маймуната скочи но клона, а тя право в дървото. То се насочи към лагерния огън, а Таня мина по него и естествена си изгори краката. Прескочи палатката, а тя я събори цялата. Примата скочи на масата, а Таня заби лицето си в соса за рибата. Тъкмо да се превърне в пума, примата избяга безследно..За огромно съжаление обаче примата можеше да се върне когато поиска, не беше трудно човек да надуши от 50 километра миризмата на соса от риба и риба, който беше навсякъде. Татяна се огледа и видя, че от лагера не е останало нищо здраво .. само една пръчка се държеше до Мат, който беше потресен и гледаше като хипопотам , скоро след като Таня огледа творението си и последната здрава пръчка падна. Тя каза:
- Местим се в другия лагер!!
Мат я погледна подозрително и каза:
- Ти много ги мразиш нали? Искаш и техния лагер да потрошиш!! – каза Мат с кучешка муцунка, а тя събра набързо останалите здрави или по точно пулу здрави неща и двамата потеглиха към другия лагер.

През това време гадните маймуни бяха отмъкнали храната, а Анна беше уловила всичките риби наоколо. И трябваше да ядат банани и кокосови орехи.Не стига, че бяха малко ами и да ги делят.Ее все пак и те донесоха нещо..полу изгорели дърва! Изведнъж Таня се сети, че може да ядът маймунско задушено, Мат и Джони я изгледаха странно, а Анна си помисли, че пума трансформацията и е дошла в повече.
- Явно не сте съгласни! Тогава да предложа змийско задушено! – вече хората там бяха убедени, че нещо и’ хлопа! – Ее защо ме гледате така вижте оная колко е голяма. Ще ни стигне за цял месец. Момчетата погледнаха на там и побягнаха от ужас. А момичетата си помислиха колко вкусна ще бъде и си разтъркаха ръцете. Превърнаха се в пуми и и’ скочиха на главата с ножове.Когато змията падна момичетата започнаха да я разфасоват, а момчетата си мислеха..
- Тези да не са били лекари преди?
Момичетата я нарязаха и започнаха да ядат, а горките бъзльовци ги беше шубе. Когато най-накрая момчетата се съгласиха на малко, откриха, че змията я няма!
- Маймунииии.. – изкрещя Татяна, а Мат добави:
- Непитай те!!
Когато се загледаха в далечината видяха, че нещо голямо приближава и ето сега отново се задават неприятности! ..

Следва продължение..

СОРИ ЗА ГРЕШКИТЕ ЪГЕИН ..!! Xd Духът на "Пума" .. по Наруто 4485
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Нед Юни 27, 2010 11:59 pm
пхаххаххахаххаахаххахахахахахаха мухахахахахаахахахахааа леле майко миличка тва ще ме убие почвайте да ми копаете гроб :Д:Д:Д:Д яко е сестрами :п:П:П:П Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605 Духът на "Пума" .. по Наруто 787605
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Юли 14, 2010 11:08 am
охх ми кво да кажа това беше първият ми фик.. мислех да го спра защото не се четеше
сега се поправих и мисля, че ще работя много по добре..
искам само вие да кажете дали да го направя,
защото мисля, че няма смисъл да пиша неща които не се четат..
ем очаквам отговори независимо дали са добри или лоши..
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите